Bizzz geldikKızlar maşallah badem şekerimizin gelişimi çok iyi ense kalınlığı ve burun kemiği herşeyi iyi dedi görmelisiniz yaa eli ayağı bi hareketli amuda kalkmış yaramaz tepe taklak duruyo veeeee kim bana gelin kız yetiştiriyo :123:aslan parçası geliyo kızlar ben daha bişey sormadan erkek dedi nee dedim kesin söylemek istemiyorum ama erkeğe benziyo dedi bu kadar hareketli olmasıkemik yapısı dedi vee sizler için resmimizide koyuyorummaşallah diyin emi teyzeleri Eki Görüntüle 634625
canıımmm maşallahhhh :) tebrik ederim tatlım..resimde nasıl gzl çıkmış..resmen maşşalhh kafası eli kolu belli:) Maşşallhh..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Erkek haaaa....ayyy canımmm nasıl eşin sevindimi:)(soruya bak:)
a
Aslan parçası geliyooo:)
Bizzz geldikKızlar maşallah badem şekerimizin gelişimi çok iyi ense kalınlığı ve burun kemiği herşeyi iyi dedi görmelisiniz yaa eli ayağı bi hareketli amuda kalkmış yaramaz tepe taklak duruyo veeeee kim bana gelin kız yetiştiriyo :123:aslan parçası geliyo kızlar ben daha bişey sormadan erkek dedi nee dedim kesin söylemek istemiyorum ama erkeğe benziyo dedi bu kadar hareketli olmasıkemik yapısı dedi vee sizler için resmimizide koyuyorummaşallah diyin emi teyzeleri Eki Görüntüle 634625
Kızlar Anatolyanın duasını bitirdim ve 10 gun kadar aranızda olamayacagım net buldugum anda okvrum yazdıklarınızı öpt hepinizi bu arada renkli akıntım kesildi ama hala akıntı şeklinde devam ediyor göguslerim normal kasık agrım yok denecek kadar az batma şeklinde burnum kasınıyor çok fena uykum var ve sürekli wc deyim aklıma gelenler bu kadar
ayy canımm benim ...benim gibi..bende koridorlarda bir tarfdan okuyorum okudukça parmaklarımı belli etmeden tek tek kapatıyorum:)
Kız bide senle aynı kurumda çıkarmışız..koridorda yana yana geçerken dudaklarımız mırıl mırıl dua okurken göz göze gelip.....
"iiinannnn mıyorumm. Hz.Zekariya Duası,,"
-evet
kadınlar klubu
-evettttt
-Kıııızzz merveeee
-topraaaaakkk
iğdeçiçeğim ben yarın berkuncana başlıycam bu haftasonu çalışmıyorum bitirince 5. liste kime olduğu açıklanmadan başlasam sonra ismini söyleyip duasını okusam olumu ki yoksa sen 5. listeyi de hemen yaparsın gerçi kim olacak 5. listede mrvb olsun mu O da çok üzüldü bu aralar insan kendine okununca hemen ümitleniyor ya
:)) Canımsın yaa... :))) Kalp kalbe karşıymış canım. Benim de içimden geçen mrvb idi. Yüreğine sağlık canım. Rabbim ümitsiz bırakmasın hiç birimizi. Dua niyeti başta da, orta da da, sonda da olur canım, farketmez.
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
MRVBMİZİN EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ PAZARTESİ gününe kadar okunacak :)))
Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ
MRVBMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-ikizler39 : 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
2-duckling : 1000 tane (Pazar'a kadar)
3-Tugba1939: 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
4-mrvb : 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
5-igdecicegi : 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
6-
7-
Benim yüreği güzel arkadaşlarım 5. listemizde başladı. 2 kişilik yerimiz var, duamıza katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. İnşaAllah hepiniz Pazartesi gününe kadar bitirmiş olursunuz... Rabbim hayr duanızı kabul etsin!.. Amin!!!
NOT: MAŞAALLAHIMIZ var arkadaşlar 3. günde 5. liste. Ne diyim, Allah yürekten istediğimiz, hayırlı evlatları tez zamanda gönderir inşaAllah!..
tamam mı kızlar:) şimdi şöyle oldu;
1.dua listemiz ikizler
2.dua listemiz coldriver
3.dua listemiz berkuncan
4.dua listemiz Anatolya
5.dua listemiz Mrvb
6.dua listemiz İğdeçiçeği
kızlar listeler karışmasın diye ben özetledim...devamını yazarız...
Mrvb icin de bitirdim 1000 duayi
tamam mı kızlar:) şimdi şöyle oldu;
1.dua listemiz ikizler
2.dua listemiz coldriver
3.dua listemiz berkuncan
4.dua listemiz Anatolya
5.dua listemiz Mrvb
6.dua listemiz İğdeçiçeği
kızlar listeler karışmasın diye ben özetledim...devamını yazarız...
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’'[/B] '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
MRVBMİZİN EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ PAZARTESİ gününe kadar okunacak :)))
1-ikizler39 : 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
2-duckling : 1000 tane (Pazar'a kadar)
3-Tugba1939: 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
4-mrvb : 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
5-igdecicegi : 1000 tane (Tamamlandı)
6-Toprak13 : 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
7-igdecicegi : 1000 tane (Pazartesi'ye kadar)
Benim yüreği güzel arkadaşlarım 5. listemizde tamamlandı. İnşaAllah hepiniz Pazartesi gününe kadar bitirmiş oluruz... Rabbim hayr duamızı kabul etsin!.. Amin!!!
NOT: MAŞAALLAHIMIZ var arkadaşlar 3. günde 5. liste. Ne diyim, Allah yürekten istediğimiz, hayırlı evlatları tez zamanda gönderir inşaAllah!..
Kızlarr merhaba cuma gecesi çok kötü hastalandım ateş ve çıkarma daha şimdi kendime gelebildim, berkuncan için henüz 500 okuyabildim yarın bitiririm inşallah mrvb ye başlarım. Nisanbunun oğlu geliyormuş, maşallah annesi maşallah paşaya subay olacak sonra da paşa olacak inşallah. :))
Sizi çok öpüyorum yarın umarım iyice iyileşirim, iğdeçiçeğine beni yazmayı unutmayın.
Kızlarr merhaba cuma gecesi çok kötü hastalandım ateş ve çıkarma daha şimdi kendime gelebildim, berkuncan için henüz 500 okuyabildim yarın bitiririm inşallah mrvb ye başlarım. Nisanbunun oğlu geliyormuş, maşallah annesi maşallah paşaya subay olacak sonra da paşa olacak inşallah. :))
Sizi çok öpüyorum yarın umarım iyice iyileşirim, iğdeçiçeğine beni yazmayı unutmayın.
Mrvbnin duasını bitirdim..Allah kabul etsin.
iğdeçiçeği için başlıyorum..