Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Benim de bugün çok yoğundu henüz yarıladım coldriverı yarına bitirebilirim herhalde şimdi yine toplantıya giricem. Öpüldünüz hepiniz.:KK16:

Ya ben 25 yasındayımm arkadasım 42...ben hergun full calısyorumm tutsun dyeee ama arkadsımm korunuyorrr yaaa nasılda tuttu...
ABLACIM BURAYA BÖYLE BİRŞEY YAZDIM AMA SAKIN SEN YANLIŞ ANLAMA OLURMU SADECE ŞAŞKINLIMI ACIKLAYAMADIM ÜZERİNE ALINMA OLURMU..

Kizlar Merhaba dualarınız için teşekkürler. bugun sabah acık pembe akıntım geldi ilk tuvalete gittigimde ve hemen dr randevu aldim zar zor vajinal ultrasona girdim bişi göremedi test yanlış olabilir mi dedim hayır dedi erken oldugu için görülmemiş pazartesi bakardık bir daha gitmeseydin dedi akıntıyada yerleşme kanamasıdır dedi ve kan tahlili yazdı kanımı verdim bekliyorum dr çok seviyorum ama onunla devam edemeyecegim çok üzgûnüm

Kizlar Ben duaya basliyamadim daha sizin yazdiginiz duayi benim tel görmüyor kuranda varmidir bu dua birde mealden okusam olur mu

Berkuncan için başladım ve yarıya getirdim Allahın izniyle hepimizin böyle harıl harıl okumasıda çok duygulanıyorum her seferinde iş yerinde koridorlarda falan Rabbim duy sesimizi :)

Kizlar Ben duaya basliyamadim daha sizin yazdiginiz duayi benim tel görmüyor kuranda varmidir bu dua birde mealden okusam olur mu

Nasıl görmüyo canım,arkadaşlar zaten türkçesini yazıo buraya arapça değil ki Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiuddua,ezberleyene kadar bir kağıttan ok canımsonra zaten ezberlersin,çok faydasını görürsün ben kalp atışlarını duyana kadar okudum..Bu arada kanda herşey çıkar canım merak ederiz haber ver mutlaka tamam mı

Berkuncan için başladım ve yarıya getirdim Allahın izniyle hepimizin böyle harıl harıl okumasıda çok duygulanıyorum her seferinde iş yerinde koridorlarda falan Rabbim duy sesimizi :)

Gerçekten maşallahınız var canım :nazar: dua topiğinden daha çalışkan çıktı burası orda 1000 taneyi kaç günde tamamlıyorduk :KK1: allah kabul etsin hepiizin dualarını herkes harıl harıl dua okuyo bende yakında başlıcam sizi gidiii sizii:KK23:ben gelince kaçıyorsunuz dicem :KK23: ayy yok şaka haa şaka :KK9:tüylerim ürperdi:KK37:

merhaba kızlarrr ..nasılsınız beni soracak olursanız ben sabahtan beri gözlerim dolu dolu geziyorumm..hem sevinçten hem üzüntüden kafası allak bullak olmuş ..gönlü karışmış bi vaziyetteyim..bu sabah işyerimdeki en samimi oldugum bi ablamın hamile oldugunu öğrendikk hem de ben sebeb oldumm buna onun adına cokkk sevındımm tabiki..çünkü 12 seneden berı istiyordu... olmuyordu sanmayın..ilk cocugunuda eşinin bi anlık gafletiyle bi kerede tutturmuş maşallah.. eşi istemiyordu kesinlikle ikna edemiyordu eşini ama işte allah tarafından hemde prez..korunurkenn (15 senedir bu şekilde eşi korunuyormus) yanii ve kesinlikle ihtimal vermiyordu hamile olabilecıgıne..ama işte ben biliyorum o benden 3-4 gun once adet olurdu bu ay benimde adetım karıstı yaa daha dogrusu adet olamadım biliyosunuzz.. oyuzden birazda gec ogrenmış oldukk çünkü kendısı aklının ucundan bile gecırmıyordu..ona sordum bu sabah ya dedım siz benden once olurdunuz filan tarıhe bı baktık 2 haftaa:KK53: gecmısss..hemen dedımm teste gıdıyoruzzz ve sonuccc hamıle...ordan berıdırrr bende oda leyla oldukk..kendı 42 yasında hemde korunuyorr ..inanamadı mumkun degıl dedııı..
İŞTE kızlarrr buda banaa bir derss oldu..herşey Kader ..Yazı..alnına yazıldıysa o evlat senınn korunsan bile naparsan yapp..o gelıyor...ama o zmanı degılse ..kaderınde yazılan zamanda degılse...yada yoksa kaderınde...bizim gıbı boyle inicir kuru.. sogan suyu..amuda kalkma..yastık koymaa...naparsan yap olmuyorrrr. bir an gecmıse dondum baktımmm olması ıcın yaptıgım ugraslara baktımm hepsi gozumde oyle komık gorundulerkı...Ya ben 25 yasındayımm arkadasım 42...ben hergun full calısyorumm tutsun dyeee ama arkadsımm korunuyorrr yaaa nasılda tuttu...Ve ben bundan sonra herşeyı akınsına bırakmayı bebek dusuncesını kafamdan cıkarmaya karar verdimm.Yazgımı ..Kaderımıı yaşayacımmm..Kaderimde ne zmansaa o zman gelcekk bebeğimmm....Biliyorumki bu ablamınn bu zmanda hamile olması bile bana bi işaret cunku kac aydır hep ben gundemdeydımm hep benım hamileliğimi konusyor duk o hep benı teselli ediyordu..Rabbimin bunda bir Hikmeti vardır..Belkide onun duaları benimdeHamile kalmama vesile olacak Ancak Allah bilir...

canımmm benimmm seni o kadar iyi anlıyorum ki :) yaşadığın duyguları bende ve eminim burdaki arkadaşların hepsi yaşamıştır..Dediğin gibi kendini rahat bırakırsan ...amaaaan boşver diyebilmeyi başarabiliyosan ne mutlu..ama başaramazsanda üzülme...Bide şöyle düşün,Rabbim izin verirse sende hamile kalıcaksın ve iş arkadaşınla beraber o süreçte olucaksınız..İkiniz hamiş hamiş gezersiniz ortalıkta..:) ben iş yerimde yeni hamile olan arkadaşlarımla ayrı bir diyalogum var..Özellikle bir tanesiyle..hergün yanına gidiyorum rapor alıyırum,neler yaşadığını çok merak ediyorum..Oda bana sağolsun hep anlatır samimiyetle..Mesala bgn çooookkk uykusu vardır,gözünü açamıyodu..Sürekli peynir yiyor:) O anlatıyor hem mutluluğunu paylaşıyor mutlu oluyor bende mutlu oluyorum..Çünki ondaki mucizeyi izlemek benide yaklaştıryor sanki o mucizeye:) Kuşum benim üzülme olur mu..O günleri bizde yaşıycazzz,bak da görrr:)

Kizlar Merhaba dualarınız için teşekkürler. bugun sabah acık pembe akıntım geldi ilk tuvalete gittigimde ve hemen dr randevu aldim zar zor vajinal ultrasona girdim bişi göremedi test yanlış olabilir mi dedim hayır dedi erken oldugu için görülmemiş pazartesi bakardık bir daha gitmeseydin dedi akıntıyada yerleşme kanamasıdır dedi ve kan tahlili yazdı kanımı verdim bekliyorum dr çok seviyorum ama onunla devam edemeyecegim çok üzgûnüm

canıımmcım panik olma , dualarımız seninle yerleşme akıntısıdır o..

Oleyyyy Coldriver için 1000 taneyi tamamladım arkadaşlar...annesine tutunsun,sağlıklı pıt pıt atsın kalbiii:)

yarında Berkunumuzun duasını okurum ..

ayy canımm benim ...benim gibi..bende koridorlarda bir tarfdan okuyorum okudukça parmaklarımı belli etmeden tek tek kapatıyorum:)

Kız bide senle aynı kurumda çıkarmışız..koridorda yana yana geçerken dudaklarımız mırıl mırıl dua okurken göz göze gelip..:KK28:...
"iiinannnn mıyorumm. Hz.Zekariya Duası,,"
-evet
kadınlar klubu
-evettttt:nazar:

-Kıııızzz merveeee

-topraaaaakkk:KK52:
:KK37::KK37::KK37:

ayy canımm benim ...benim gibi..bende koridorlarda bir tarfdan okuyorum okudukça parmaklarımı belli etmeden tek tek kapatıyorum:)

Kız bide senle aynı kurumda çıkarmışız..koridorda yana yana geçerken dudaklarımız mırıl mırıl dua okurken göz göze gelip..:KK28:...
"iiinannnn mıyorumm. Hz.Zekariya Duası,,"
-evet
kadınlar klubu
-evettttt:nazar:

-Kıııızzz merveeee

-topraaaaakkk:KK52:
:KK37::KK37::KK37:

Bak buna çok güldüm :KK9::KK9:

Neyse ben çıkıyorum kızlar iyi bakın kendinize biz yarın badem şekerimi görmeye gidicez ikili taramamız var inşaallah sonucumuz iyi çıkar..

Kızlar 11 ocak bat. listeye eklenmişim teşekkürler. daha fazla dayanamadım biraz önce hastaneye gidip kan verdim 1 saat sonra sonucu alıcam dualarınıza beni de alın nolur yüksek bir değer alıyım. hamile olduğumu öğreneyim kızlarrr

berkuncan için başlıyorum bende kızlar :KK16:

Seni ekledim listeye canım.

Benide ekleyebilirsin berkuncan icin.

seni de hemen ekliyeceğim canım

bende okurum canım ..benide her listeye ekleyebilirsin arkadaşımm :)

toprakcım seni de hemen ekliyorum...

Coldriverin duasini bitirdim siea berkuncanda:) benide ekleyebilirsin her listeye hic sormana bile gerek yok okurum ben.

MaşaAllah'ın var canım...:))

canımmm benim 2 gün şb.mdr.yoktu,ve bgn geldi..gelmesiyle iş yoğunlu bir arttıkı..akşama kdr bize rahat yok..:) o yüzden pek giremiyorum...
boş her fırrsatt , fotokopi çekerken,evrak imzalatmaya gdrk koridorlarda duamı okuyorum:) şu an itibariyle kızlar coldrivere 440 adet okudum,iş çıkışına kdr 1000 tamamlarım,
sonrada berkuna başlarım:)

...herkese iyi çalşmalar..

süper bir topiğiz yaaa...

Benim de bugün çok yoğundu henüz yarıladım coldriverı yarına bitirebilirim herhalde şimdi yine toplantıya giricem. Öpüldünüz hepiniz.:KK16:

Süper canım yaa, bu zikirmatiği sanada tavsiye ederim çok işe yarıyor... Vallahi herkes harika bu topikte...

''...Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten, inneke semiud duaa...'' Ali İmran suresi 38. ayet canım. Kendin için mutlaka oku...

amin diyorum canım duana canı gönülden...Rabbim kucaklarınızı bir an önce doldursun inşaAllah!...

Gerçekten maşallahınız var canım :nazar: dua topiğinden daha çalışkan çıktı burası orda 1000 taneyi kaç günde tamamlıyorduk :KK1: allah kabul etsin hepiizin dualarını herkes harıl harıl dua okuyo bende yakında başlıcam sizi gidiii sizii:KK23:ben gelince kaçıyorsunuz dicem :KK23: ayy yok şaka haa şaka :KK9:tüylerim ürperdi:KK37:

amin canım, amin... aman nisanbu sakın deme, şakası bile çok kötü...

kızlarrr Berkuncan ın duasını bitirdim ben Allah kabul etsinn:KK75:

:))) Hızlı arkadaşım benim atom karınca gibisin maşaAllah!..

249 degerim kizlar:emir_bebek:

Allah nefesini dinlediğin, kokusunu kokladığın günleride nasip etsin canım...

''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!

BERKUNCANIMIZIN EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ PAZAR gününe kadar okunacak :)))

Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ

İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Pazar'a kadar)
2-duckling : 1000 tane (Pazar'a kadar)
3-berkuncan :1000 tane (Pazar'a kadar)
4-mrvb : 1000 tane (Pazar'a kadar)
5-Tugba1989 :1000 tane (Pazar'a kadar)
6-Toprak13 :1000 tane (Pazar'a kadar)
7-

Hadi güzel arkadaşlarım bir kişilik yerimiz var. Kim katılmak ister bize?

X