- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
Selamunaleykum kizlar,nasilsiniz?Rabbim niyetlerinizi dualaranizi mubarek gecede kabul etsin insallah.bende almak istiyorum dua ama daha sonra biliyorsunuz ki esim is ariyor ona basladigim dualar var karistirmayim iyice.haber vericem size insallah.ve bu arada saat16 itibariyle cift cizgiyi gordum.teyze oluyosunuz.Allahim sizede verecek insallah cennet kokulularinizi
Selamunaleykum kizlar,nasilsiniz?Rabbim niyetlerinizi dualaranizi mubarek gecede kabul etsin insallah.bende almak istiyorum dua ama daha sonra biliyorsunuz ki esim is ariyor ona basladigim dualar var karistirmayim iyice.haber vericem size insallah.ve bu arada saat16 itibariyle cift cizgiyi gordum.teyze oluyosunuz.Allahim sizede verecek insallah cennet kokulularinizi
Benimde her ay yani hüsran olduğum gün adetimin başladığı gün kk taramaya başlarım kızlar.."...yöntemiyele hamile kaldım..","işte yöntem....denedim ve hamileyim..."gibi başlıklı bilmem 2007 yıllrından kalma topikleri okumaya başlarım..:) bazen oraki kimilerine takılır sonuna kdr takip edrim hamile kalmış mı diye..
ilk girdim ovulasyon testini öğrendim...denedimm o ayyy fooo:),
ikinci ay soğan kürüyle hamile kalanlar ..aha dedim benim yöntem bu heralde..yaptım..(beklediğimden önce adet oldum:) --ama bence rahmimi temizledi
3 .ayy aman dedim..misafir vs var kafama göre freee ..( o ayda fos),
4.ay hahh tamam buldummm tarçın bal çörek otuuymuşş kesin hamileyim bak...( yumurtlama günümde müthiş sancı resmen ben çatlıyoruumm dedi)-ama ben çatladım ay sonu
....
...
diğer ay ortaya karışık incir kürü..(o ay bende bişey yok ama kilo aldım..basenler gülümsedi:)
...
bel çektirenler..ilginç...ve komşum ayağıma geldi kayınvalidesi kasık bölgeye masj yapıyomuş 17 yıldır hamile kalamyanın o yöntemle hamile kalmış...denemek bedava...(tahmin ettiğiniz gibi o ay ben plates yapmış gibi gayet dinç bi şekilde adetimi uğurladım:)bu arada sıcak su buharınada oturdum:)
ve bu ay dedim dr gidem(en sonunda)..ana hsg dedi..baktım foruma hsgden sonra hamile kalınabilyo..(işteeeee buuuuu)yattık muane yatağına...(ve bugün itibariyle ben portladım..)
veeeee bakyom gene foruma...YAkı yapıştırmak mıhıııı
insanoğluyuz canım, K.Kerim'in ifadesiyle cahil ve aceleciyiz. Her istediğimiz hemen oluversin istiyoruz, ama o istediğimiz hemen olunca bizim hakkımızda hayırlı değilse vah-tüh ediyoruz ve keşke olmasaydı, keşke şöyle olsaydı vs. deyip duruyoruz. Ben de çok sabırsızca bekliyorum her ay regl zamanını. umut umut diyoruz sonra kırmızıları görünce hayal kırıklığı yaşıyoruz. ağlıyoruz, sızlıyoruz ve sonra yine içimize bütün umutları doldurup hadi diyoruz, hadi bu sefer olacak inşaAllah!.. Rabbim umutsuz bırakmasın, imansız bırakmasın, kalbimize vesvese veren şeytanı bizden uzak tutsun. Gönlümüzdeki dileğimizi hayırlı ise kabul etsin, hayırlı değilse, hayırlı olana kalbimizi meylettirsin inşaAllah. Amin!!!
Nedense bugün benim de, içimde bir hüzün var. açıklayamadığım farkı bir hüzün, bir garip yalnızlık çöktü üstüme.
Cumartesi günü gidicez canım ikili tarama için ama cinsiyet için bişşey söylermi bilmiyorum:18:
.Abla inşallahhh diyrbiliyorum saeceee
bu arada bakın size ne anlatacağım eğitime gittiğim sürücü kursunu sahibi bayan yani benim patronum bu hanımın şu anda 22 yaşında bir kızı var 4 yıl kadar önce ikinci kızını dünyaya getirdi az önce bana nasıl öğrendiğini anlattı tam 3.5 aylık hamile iken öğrenmiş prediktörlerde çıkmadı diyor ve regl olmaya devam ediyormuş ama normalden daha az oluyormuş annem erken menepoza girdi sanırım bende menepoza giriyorum diye kendini oyalamış hatta ilk aylarda doktora gidiyorlar gaz problemim var diye ultrasonda bir bakıyorlar küçük hanım kurulmuş orayaşok olmuşlardı ben bu kadar detayını bilmiyordum bu gün öğrendim çok şaşırdım yani herşeye açık olmak lazım dedim...
İnşallahh ablacımm baksana sanki hepimiz üstüne görüyor gibiyizz halimize bak yaaaaklımız nerelerde boyna tuvaletteyimm
Berkuncanım, sıkı dur bitanem.Yanındayız dualarımızla.İnşaAllah bu ayın ilk güzel haberi senden gelsin! Amin!.. sonra da bizler sıralanalım Biiznillahi Teala.
İkizlerim, ince fikirli, ince esprili arkadaşım, anlayışın için çok teşekkür ederim.dün seni kırdım sandım varya içimin yağları eridi. Canım arkadaşım, bu topik sensiz n'apar? Sen gözümüzün nurusun.
Nisanbu biricik güzel annemiz, kızın geliyor hadi hayırlısı ile inşaAllah!.. Rabbim sana emzireceğin günleri, elinden tutup okula götüreceğin günleri, genç kız olup üniversiteye gideceği günleri de, göstersin.Amin!..
coldriverim, canım yaa.Bu ay senden de çok ümitliyim ben. Yeni şehir, yeni ev, yeni bir hava. Senin cennet kokulun sana çok yakın be gülüm Allah'ın izni ile...
mrvbciğim güzel toprağım, ümitleri kaybetmeden sürekli taze tutarak gönlümüzde Rabbimizden istemeye devam edeceğiz değil mi? isteyin vereyim diyor. diyoruzki, Rabbim bize de katından, lutfu ilahinden hayırlı bir nesil nasip et!..Amin!!!
laviniacığım canımmm arkadaşım.Artık daha iyisin değil mi? seni böyle tekrar eski güzel halinle umutlu yüreğinle aramızda görmek çok güzel. Yalnız değilsin arkadaşım, sen de bizi yalnız ve ıssız bırakma!..
anatolyacığım, ne de güzel havadislerle döndün.Rabbim sana bize daha güzel haberler verdiğin günleride en kısa zamanda hayırlısı ile yaşatsın inşaAllah!.. Amin!..
denizciğim hadi dön aramıza, seni çok özledik. Hep aklımızda hep yüreğimizdesin ve de dualarımızda.Hadi gel canım, seni ancak aynı durumu yaşayan bizler anlarız.biliyorum bu satırları okuyorsun, lütfen sesimize ses ver...
toprakcığım, geçen gün benim aklıma gelmişti senin kimyasal gebelik yaşadığın söyleyecektim ama seni üzmek istemedim. evet maşaAllah sen yine güzel tarafından bakmayı başardın. Allah o güzel gönlüne göre hayırlı bir nesil nasip etsin sana. Amin!..
Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoş geldiniz, umutlarımıza ortak oldunuz.nicklerinizi tam hatırlayamadığım için böyle yazdım kusura bakmayın..
Bu arada ben bu dua işine sıcak bakıyorum. nisanbunun söylediği dua Ali İmran Suresi 38. ayeti olması lazım. Ayet olduğu için adetli okumak bence sakıncalı, yine de siz bilirsiniz ve benim teklifim şu hemen başlayalım Allah'ın izni ile ve acizane önerim topiğin biricik ablası ikizlerimize okuyalım ilk önce. Kabul ederseniz ben yarın başlıyorum.
kizlar benim test haliyle hatali imissss kirmizi karti yedim ama bu kahve akinti isi benim cok canimi sikiyor yaaa offfff yaaa gene olmadi
bu arada igdecicegim bendevam edeyim dua ya bari yatim kalmasin yarina bitirecez
Kızlar ikinci çizgiyi gördüm sanırım hamileyim bi aksilik olmazsa tabi :-D
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
COLDRİVERIMIZIN BEBEĞİNİN ANNESİNE TUTUNMASIİÇİN DUA LİSTESİ CUMARTESİ gününe kadar okunacak :)))
Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ
İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Cumartesi'ye kadar)
2-ikizler39 : 1000 tane (Cumartesi'ye kadar)
3-
4-
5-
6-
7-
Katılmak isteyen kendini listeye eklesin arkadaşlar, olur mu?
Not: regl olan arkadaşlar besmelenizi çekin ve dua niyeti ile okuyun.
Benide yaz bende okurum 1000 tane:)
Teşekkür ederim canım benimmmm ama düğünde bana eğlence yerine yorgunluk kalacak sanırımcanımm kullananlar muakkak yazar ama şöyle biraz deneyimim var bu konuda;
bende tatile giderken kullanrıım diye düşünmüştüm ve aldım..biraz anlatıyım sen karar ver:)
boyları var..marka olark gittiğim markettim markasını aldım(real) ...kalemin küçüğü gibi düşün.ucunda ipi var..malum yere yerleştirince ip dışarıda olduğu için içine kaçma derdi olmuyor.o içindeyken sünger gibi düşün..emmikçe şişiyor..
YAlnız ben rahat edemedim hiç kullanmadım..ama kullancaksan bile yanında muhakkak tedarikli git,rhat edemezsin eskiye dönmek istersin ,aklına takılır filan normal olanlarda olsun ne olu ne olmaz..
bu arada düğün var haaa eğlence foreverr eller havaya....
Tamam ablacımm merak etme sadece hafta sonu içinn kullanacağımm öptüm seni güzel yanaklarındancoldriver heyecanla kan testi sonucunu bekleyeceğiz, umarım değerlerin güzel gelir. Allah güzel gönlüne göre sağlıklı güzel bir bebiş versin sana.
berkuncan, tampon bende tatilde kullanıyorum, rahat aslında ben küçük boyunu alıyorum 2-3 saatte bir değiştiriyorum ama lütfen yarın geceden başka kullanma sadece böyle özel durumlarda kullanın çünkü sağlıklı değil.
tuğbacım Allah razı olsun Allah kabul etsin.
toprak canım benim de yarı oldu işyerinde zaman zaman okudum ama akşam bitiririm herhalde olmadı yarın öğlene biter.
evvveettt topiğimizin 3.anne adayı hoşgeldin..canımtebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..İsteyen herkese haırlısıyla versin içlerinde bu topikteki arkadaşlarıma...Selamunaleykum kizlar,nasilsiniz?Rabbim niyetlerinizi dualaranizi mubarek gecede kabul etsin insallah.bende almak istiyorum dua ama daha sonra biliyorsunuz ki esim is ariyor ona basladigim dualar var karistirmayim iyice.haber vericem size insallah.ve bu arada saat16 itibariyle cift cizgiyi gordum.teyze oluyosunuz.Allahim sizede verecek insallah cennet kokulularinizi
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
COLDRİVERIMIZIN BEBEĞİNİN ANNESİNE TUTUNMASIİÇİN DUA LİSTESİ CUMARTESİ gününe kadar okunacak :)))
Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ
İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Cumartesi'ye kadar)
2-ikizler39 : 1000 tane (Cumartesi'ye kadar)
3-
4-
5-
6-
7-
Katılmak isteyen kendini listeye eklesin arkadaşlar, olur mu?
Not: regl olan arkadaşlar besmelenizi çekin ve dua niyeti ile okuyun.
Cnm arkadaşlarım çok teşekkürler .Dualarınız için beni çok utandırdınız ve bir o kadarda mutlu ettiniz çok çok teşekkürler.
Bugün başka hamişte varmış topimizde tebrikler cnm Allah kucana almayıda nasip etsin .
esracım tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Bu halay sana geliyorkızlarr farkındamısınız topik yavaş yavaş canlanıyor sıra bize geliyor
İğdeçiçeğim benim 200 var yarın bitirebilirim. Cumartesi değil de pazar yapsak coldriverı yarın öğleden sonra okulda toplantımız var yetiştiremezsem ya da cumartesi kaça kadar benimkine göre daha geç bitebilirse ayy valla çok utandım kaçıyor gibi ama bugün çok rahat okudum odamdaydım akşama kadar ama yarın toplantıda hiç okuyamam ama katılmakta istiyorum biraz daha geç bitse cumartesi ya da pazar bitse 2 gün versek :26:
bende varımmm canım okurum...herzaman ..
kızlarr iyi akşamlarr İkizlerin duasını bitirdim bende Allah hayırlı eylesin kabul etsin aminn.
iğdeçiçeğim bugün başlama fırsatım oldu herhalde cumartesiye bitirebilicem ama sevindim pazara da olabilmesine beni tüm listelere yaz sen mutlaka benim bişi olursa sizden 1 gün sonraya kayarım ama her listeye mutlaka yaz canım arkadaşım