Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!

COLDRİVERIMIZIN BEBEĞİNİN ANNESİNE TUTUNMASIİÇİN DUA LİSTESİ CUMARTESİ gününe kadar okunacak :)))

Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ

İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Cumartesi'ye kadar)
2-ikizler39 : 1000 tane (Cumartesi'ye kadar)
3-
4-
5-
6-
7-

Katılmak isteyen kendini listeye eklesin arkadaşlar, olur mu?
Not: regl olan arkadaşlar besmelenizi çekin ve dua niyeti ile okuyun.

Son düzenleme:

Ve aleyküms selam esradrn, canım hayırlı uğurlu olsun.Allah sağlık sıhhatle kucağına lmayı da, nasip etsin canım. İnşaAllah diyoruz canım... Hayırlısı Rahman'dan...

Hayirli olsun canim... Allah'im kucagina almayi nasib eder insallah. Herkese de nasib etsin. Insallah o ani bizde yasariz o cift cizgiyi görürüz.

coldiver çok mutlu oldum. inş sağ salim nurtopu gibi bi bebek alırsın kucağına.. darısı tüm bekleyenlerin başına. kızlar adetimin üstünden 2 gün geçti hala tık yok. göğüslerde şişme ağrı hiç bişi yok. sadece aşırı bir akıntı var sanki hasta olmuşum gibi. göğüslerim ateş gibi sadece. allahım umutlarımızı boşa çıkarma yarabbim lütfen

ay alemsin valla. Sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün inşallah. ben de yazayım yaptıklarımı.
1- soğan kürü
2-içinde civanperçemi de olan bir sürü karışık ot içimi
3- kasık çektirme
4- viks buğusu :)

Sen hiç yanlız olurmusun bitanem. sen bizim canımızsın. sakın ama sakın öyle düşünmeeeeeeeee .

Cumartesi günü gidicez canım ikili tarama için ama cinsiyet için bişşey söylermi bilmiyorum:18:

Ay söyleyebilir kızzz hadi bkalım hayırlısı öğrenelim kızımız mı oğlumuz mu geliyor .

.

Rabbim bilir işini canım. imkansızlar onun sayesinde imkanlı olur. ne mucizeleri var Rabbimin. sübhanallahhh

İnşallahh ablacımm baksana sanki hepimiz üstüne görüyor gibiyizz halimize bak yaaa aklımız nerelerde boyna tuvaletteyimm

hehe ben de üstü üstüne görüyorum sanırım gene 29 ocaktan beri adet olmadım gebelik de yok hayırlısı artık

Güzel yürekli güzel arkadaşım. döktürmüşsün gene. Allah senden razı olsun canım benim. bir tanesin sen biliyorsun değil mi

kizlar benim test haliyle hatali imissss kirmizi karti yedim ama bu kahve akinti isi benim cok canimi sikiyor yaaa offfff yaaa gene olmadi
bu arada igdecicegim bendevam edeyim dua ya bari yatim kalmasin yarina bitirecez

çok üzüldüm canım. ben senden ümitliydim akıntı falan deyince. heyecanla okudum yazdıklarını hadi bu sefer oldu demiştim içimden. ama üzülme bu topikte hep beraber hamile kalıp çekeceğiz halayları, gangamları

Kızlar ikinci çizgiyi gördüm sanırım hamileyim bi aksilik olmazsa tabi :-D

vaayyyy hayırlı olsun canım benim.Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Canım beni yazabilirsin adet durumum belli değil biliyorsun. ben başlarım okumaya yarın nasipse denizli merkeze ineriz. sen beni okudu olarak yaz çünkü haber veremeyebilirim. bulunduğum yerde internet yok çünkü

''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!

COLDRİVERIMIZIN BEBEĞİNİN ANNESİNE TUTUNMASI İÇİN DUA LİSTESİ CUMARTESİ gününe kadar okunacak :)))

3-Tugba1989:1000 tane (Cumartesi'ye kadar)
4-Anatolya :1000 tane (Cumartesi'ye kadar)
5-
6-
7-

Son düzenleme:
Benide yaz bende okurum 1000 tane:)

Tugbacım yazdım seni de, yeni listeye

Canım beni yazabilirsin adet durumum belli değil biliyorsun. ben başlarım okumaya yarın nasipse denizli merkeze ineriz. sen beni okudu olarak yaz çünkü haber veremeyebilirim. bulunduğum yerde internet yok çünkü[/QUOTE]

anatolyacığım yazdım seni de, coldriverın listesine, teşekkürler

Kızlar bu arada ikizlerimize okumayı bitiren haber versin. igdecicegi bitirdi.

kizlar telden giriyorum kisa yazacagim onun icin ikizler ablama okudum banada bir bin yazarsaniz sevinirim

COLDRİVERIMIZIN BEBEĞİNİN ANNESİNE TUTUNMASI İÇİN DUA LİSTESİ CUMARTESİ gününe kadar okunacak :)))

5-berkuncan :1000 tane (Cumartesi'ye kadar)
6-
7-

Cnm arkadaşlarım çok teşekkürler .Dualarınız için beni çok utandırdınız ve bir o kadarda mutlu ettiniz çok çok teşekkürler.
Bugün başka hamişte varmış topimizde tebrikler cnm Allah kucana almayıda nasip etsin .

esracım tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Bu halay sana geliyor kızlarr farkındamısınız topik yavaş yavaş canlanıyor sıra bize geliyor
İğdeçiçeğim benim 200 var yarın bitirebilirim. Cumartesi değil de pazar yapsak coldriverı yarın öğleden sonra okulda toplantımız var yetiştiremezsem ya da cumartesi kaça kadar benimkine göre daha geç bitebilirse ayy valla çok utandım kaçıyor gibi ama bugün çok rahat okudum odamdaydım akşama kadar ama yarın toplantıda hiç okuyamam ama katılmakta istiyorum biraz daha geç bitse cumartesi ya da pazar bitse 2 gün versek :26:

Teşekkür ederim canım benimmmm ama düğünde bana eğlence yerine yorgunluk kalacak sanırım bizim buraların adetleri biraz ağırdır iş bana kaldı bide
Tamam ablacımm merak etme sadece hafta sonu içinn kullanacağımm öptüm seni güzel yanaklarından

Canımmm çok sevindim adına allah sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh

Son düzenleme:
evvveettt topiğimizin 3.anne adayı hoşgeldin..canımtebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..İsteyen herkese haırlısıyla versin içlerinde bu topikteki arkadaşlarıma...

bende varımmm canım okurum...herzaman ..

kızlarr iyi akşamlarr İkizlerin duasını bitirdim bende Allah hayırlı eylesin kabul etsin aminn.

coldriver, rica ederiz canım, ne demek...Ama kendin için 1000 tane okumalısın bence canım... seni de senin listeye ekliyorum haberin olsun. Çok zor değil. 1 milyonculardan bir zikirmatik al. Manisa'ya giderken yolda çek zikrini canım.Hadi kolay gelsin...

ikizlerim sen okuyabildiğin kadar oku yetişmezse pazara kadar da, olur. Ben sadece bir an önce hepimize okuyalımda hepimiz hemen hayırlı evlat sahibi olalım istiyorum.Ondan acele ettim. tamam mı canısı?

bende varımmm canım okurum...herzaman ..

Toprakcım hemen listeye ekliyorum tamam mı canım...

kızlarr iyi akşamlarr İkizlerin duasını bitirdim bende Allah hayırlı eylesin kabul etsin aminn.

Helal olsun canım sana.Tebrikler ve teşekkürler.Yensini almak istiyor musun?

2-ikizler39 : 1000 tane (Pazar'a kadar)
5-berkuncan :1000 tane (Cumartesi'ye kadar)
6- Toprak : 1000 tane
7- coldriver : 1000 tane

Arkadaşlar 2. liste tamam çok şükür. Sanırım ikizlerimizin duasını herkes tamamladı.Allah kabul etsin...Amin!!!

3. liste için okumak isteyenler varsa hemen 3.listeyi oluşturmaya başlayabiliriz...

iğdeçiçeğim bugün başlama fırsatım oldu herhalde cumartesiye bitirebilicem ama sevindim pazara da olabilmesine beni tüm listelere yaz sen mutlaka benim bişi olursa sizden 1 gün sonraya kayarım ama her listeye mutlaka yaz canım arkadaşım

ikizlerim canım arkadaşım, kaderdaşım, Allah razı olsun!.. Yaa Rabbim kabul etsin bu iş benim çok ama çok hoşuma gitti. O kadar büyük keyif alıyorum ki anlatamam. coldrivera olan 1000'im bitmek üzere benim. Szilerde uygun görürseniz şayet 3. liste berkuncana olsun. Ve ben hemen şimdi 3. listeye başlamak istiyorum. Heyecandan içim içime sığımıyor, yerimde duramıyorum. Bilmiyorum kızlar ama galiba çok güzel bi iş yapıyoruz. Rabbim doğrudan ayırmasın. Onaylarsanız 3.listeyi berkuncan için başlayalım hemen...:)))) Ay çok mutluyum, anlatamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…