Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Kızlar telden giriorum ve zor oluyo cvp yaziorum bakiyorum silinmiş tekrar yaziorum saskınim bide kan testini almadan inanamayacagim heralde testi paketledim kırmızı kurdele bagladim esime vericem paket bulamadim tatlıcı ambalajı vardı onunla sardim sonucta tatlı bir haber:-D Neyse biz bu ay evde degildik yumurtlama gununde o nedenle hemen banyoya gitmedim evde hemen banyoya kosardim hemen hemen hergun calıstik ve cok dua ettim esimin ailesi biraz dindar kuran okurken su koydum ve okunmuş su ictim onlar kuran okurken hep içimden yürekten dua ettim ama en kisa zamanda bebişde dahil olmak üzere hepsi gerçekleşti atamamız oldu bugun paramız yokken Allah denk getirdi araba aldık . Allah inanarak isteyince verio ben onu bilir onu söylerim . Ben inanıyorum ve sizin içinde diliyorum ki kucaklarınız ay yüzlü meleklerle dolacak

Kızlar ikinci çizgiyi gördüm sanırım hamileyim bi aksilik olmazsa tabi :-D
Canım tebrik ederim kaç gün geçmişti senin ? gerçekten kızlar haklı nasıl dayanacaksın pazartesiye kadar özel bi hastanede yaptırıversende bizi merakta koymasan

Canım bi yakınımız kütahyadan gelin aldı maşallah gelin oynamaktan çok 7 mi 8 mi ne o kadar üstünü değiştirdi aslında daha fazla oluyormuşda azad etmişler heralde Ama kızlar ne üst baş şalvar dediğine bakmayın ne şalvarlar ayakkabısına kadar başındaki yazmaya kadar değiştirdi her kıyafete ayrı ayakkabı valla Allah kütahyadan gelin alacakların yardımcısı olsun desene sende yarın parıl parıl parlıcaksın,canım ben kullandım tatile giderken migrostan almıştım o.b bende orta boyunu aldım ilk kullanmıştım senin gibi çokkararsızdım ama büyük rahatlık 3 saatten fazla tuttma canım değiştirirsin bence hışır hışır ped kullanmaktansa o daha iyi tabi sen yine yanında kötür mutlaka pedini rahat edemezsen kullanırsın..

Herşeyin başı dua,canım tekrar gözünaydınkan testinden sonra yap bakalm şu takvimini

Hehehehe bilen biliyorr benimde 9 takım şalvarım var nisanbu çok severim yaa sırf kayınvaldemi çok sevdiğim için giyiyorum yoksa hayatta giymemm o çok arzu ediyor bende onu kıramam zaten giyiyiyorum birde yemgelik çıktı başıma şimdi tam gününü bulur zaten teşekkür ederim akşam bakayım bende migrosa yarın akşamı atlatsam sıkıntı yok sonrasında

ayy canım benim ne kadar güzel şeyler yaşamışsın hepside hayırlı uğurlu olsun inşallah, bizlerede bol bol dua et

Tebrik ederim caniiiimmmmm darisi cift cizgi bekleyenlerereee::):):) senin bebeisin var simdi dualarinda kabul olur:) bizede dua et canim

coldriver heyecanla kan testi sonucunu bekleyeceğiz, umarım değerlerin güzel gelir. Allah güzel gönlüne göre sağlıklı güzel bir bebiş versin sana.
berkuncan, tampon bende tatilde kullanıyorum, rahat aslında ben küçük boyunu alıyorum 2-3 saatte bir değiştiriyorum ama lütfen yarın geceden başka kullanma sadece böyle özel durumlarda kullanın çünkü sağlıklı değil.

tuğbacım Allah razı olsun Allah kabul etsin.
toprak canım benim de yarı oldu işyerinde zaman zaman okudum ama akşam bitiririm herhalde olmadı yarın öğlene biter.

colvider hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinn inşallahh

benim dualarım da bitmek üzeree..

Benim de 800 oldu kızlar :)) Allah hepinizden razı olsun iğdeçiçeği yarın benim duamın okunması 2-3gibi bitecek demiştin sonra kime başlayacağız beni ilk sıraya yaz hemen.

evet bende tamamladım:) Allah kabul etsin inşallhh:)
...
bence bundan sonraki sıra İğdeçiçeğimizin olsun,
:)..kızlar samimiyetle benim en son olsada olur... önce mrvb-berkun-lavina-tamamlayalım

Kızlar yorumlarınız cok guzel Tek tek begenemiyorum kusura bakmayın aglamaya hazirim zaten gözlerim doluyor okurken eşime verdim paketi bu nasıl tatlı diyerek acti ve şok tabi eve gelirken gül almış bide bana ve yemege gittik simdi eve dönüyoruz ama cok saskınız bana bakıp bakıp gülüyor

Kızlar ikinci çizgiyi gördüm sanırım hamileyim bi aksilik olmazsa tabi :-D

Canım coldriverim, Allah sağlık sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin canım. Çok ama çok sevindim. Hadi Allah hayırlı olan evladı versin canım...

Ayyy canım inşallahh dediğin gibi yaklaşıyoruzdur yaaa her ay böyle hüsran olunca umutlar biraz azalıyor işteee ama allahım verecektir hayrılı evlatlar hepimizee

berkuncanım güzel arkadaşım hiç moralini bozma, evet bence de Rabbin izni ile çok yaklaştın. Rabbim seni mahzun ve mahcup etmesin canım arkadaşım...

canımmmm kan testinde sonra senden kamu oyu açıklaması bekliyoruzzz:)
efenimmm ne yaptın naıls çalıştın tavsiyelerin...kendini nasıl hissediyon,hedefin neee:)

mutluluk paylaşınca çoğalıyooo oleyyy

Ayy toprakcım alemsin ya harikasın arkadaşım. Gönlümüze neşe saçıyorsun. Allah seni de bebeğinle güldürsün inşaAllah!.. amin!!!

dualarımı 10*10 olarak 10 gruba ayırdım..her yüzden sonra iş...sonra tekrar dua....
bi dua zamanı bi iş zamanın arada foruma bakma zamanııı...:) kolay geleleeeee

İyi yapmışsın canım, kolayca bitirirsin inşaAllah!..

Bende 800 okudum kaldi 200:):)

Tugbacım, Harika gidiyorsun canım, vallahi bayılıyorum hepinize :))

berkuncanım, bir takımınıda bana yolla canım :)) ben çok severim şalvar giymeyi :)))

Ablacimmmmm okudum 1000 tane duayi. Allahim kabul eder insallah canim:)

Kız bune hız maşaAllah!.. Rabbim nazarlardan esirgesin!..

Benim de 800 oldu kızlar :)) Allah hepinizden razı olsun iğdeçiçeği yarın benim duamın okunması 2-3gibi bitecek demiştin sonra kime başlayacağız beni ilk sıraya yaz hemen.

Yazarım ikizlerim yazmaz mıyım? Bu gidişle bu topikteki bütün güzel bayanlar iki aya kalmaz hamile kalır inşaAllah!.. Bu arada ben de bitirdim. Yeni listeye başlayalım canlar...

coldriver eşine çok güzel hediye olucak bgn hiç unutmazsınız...Allah izin verirse sağlıklı sıhhatli dünyaya gelirse her sevgililer gününde " yaa evlat ...senin dünyayya teşrif etmek istediğini sevgililer gününde öğrenmiştik.."dersiniz..
o da arkadaşlarına hava atar:)

Arkadaşlar kabul ederseniz 2.'ye coldrivera okuyalım ki, bebeği sağlam bi şekilde tutunsun ve anneciğini hiç bırakmasın diyorum ben. Siz de evet derseniz hemen listeye başlayalım canlar...:))))

Selamunaleykum kizlar,nasilsiniz?Rabbim niyetlerinizi dualaranizi mubarek gecede kabul etsin insallah.bende almak istiyorum dua ama daha sonra biliyorsunuz ki esim is ariyor ona basladigim dualar var karistirmayim iyice.haber vericem size insallah.ve bu arada saat16 itibariyle cift cizgiyi gordum.teyze oluyosunuz.Allahim sizede verecek insallah cennet kokulularinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…