- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
Kızlar ikinci çizgiyi gördüm sanırım hamileyim bi aksilik olmazsa tabi :-D
ayyy çok heyecanlandım valla bende kırmızı kartları okudum bu ay halay çekemeyecez yazacaktım ki senin müjdeni okudum çok şükür hadi bakalım hemen kan testine gitte sevindir bizleri eşinede sevgililer günü hediyesi olur :))
İnşallah ablacım ama işte böyle ümitle beklerken birden bire bütün ümitlerin uçup gidiyorya çok üzülüyorum işte o an ne yapalım var bundada bir hayır diyorum sadeceberkuncan canım benim üzülme ama çok yaklaştık dimi bu sefer inşallah olacak Allahın izniyle, benim de arttı akıntım, iyice çözüldü anlayacağın, olsun güzel arkadaşım öbür ayda umutlarımız daha da yeşerecek, hele de bu dualarla ben inanıyorum bu topikte hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi.
Evet canım malesef oldummmNe yani regl mi oldun???
Sendin dimi geçen ay ağlayann ben biliyorum benim çocuığum olmayacak diyennn yaa sana dur bekle demiştik hep beraber bak gördünmü allahımm sağlık bir hamilelik geçirmeni sağlar inşallahhh canım benim çok sevindim inankiKızlar ikinci çizgiyi gördüm sanırım hamileyim bi aksilik olmazsa tabi :-D
Veee hemen başla bence folik asitecnm teşekkurler kan testi için biraz beklicem çünkü hic vaktim yok bakalım yarın manisaya gidicem orda anca pazartesi yaptıririm ben bu ay bide folik asitimi icmemistim ya
coldriver süpersin canım benim tebrikler harika bi haber harika bir haber YAŞASINNNNNN64: :&4: ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN Bu habere çok ihtiyacımız vardı topik olarak.
kizlar benim test haliyle hatali imissss kirmizi karti yedim ama bu kahve akinti isi benim cok canimi sikiyor yaaa offfff yaaa gene olmadi
bu arada igdecicegim bendevam edeyim dua ya bari yatim kalmasin yarina bitirecez
cnm teşekkurler kan testi için biraz beklicem çünkü hic vaktim yok bakalım yarın manisaya gidicem orda anca pazartesi yaptıririm ben bu ay bide folik asitimi icmemistim ya
canımm benim ikizler ablamın dediği gibi biz yaklaşanlardanızz:) canım öbür aya yada diğer aya üstelik vak bu aya bomba gibi giryozz dualarla..ha bide kızlar hepimizn dönemelri yakın yani tahminen yumurtlama günlerimiz hep yaklaşık olucak..dolaysıyla bir daha ki aya birlikte yaşayarak bekliycez..ve hamile hbrlerini vericez:)..bu sefer senin deyiminle "öss"sınavına iyi çalışalımm:)
Evet şekerim birde bu ay nasıl çalıştın onuda anlat bakalımmm...canımmmm kan testinde sonra senden kamu oyu açıklaması bekliyoruzzz:)
efenimmm ne yaptın naıls çalıştın tavsiyelerin...kendini nasıl hissediyon,hedefin neee:)
mutluluk paylaşınca çoğalıyooo oleyyy
cnm teşekkurler kan testi için biraz beklicem çünkü hic vaktim yok bakalım yarın manisaya gidicem orda anca pazartesi yaptıririm ben bu ay bide folik asitimi icmemistim ya
Evet cnm bendim aglayan :-D ama benim hep korkum vardi o nedenle . Dualarım sizinle Berkumİnşallah ablacım ama işte böyle ümitle beklerken birden bire bütün ümitlerin uçup gidiyorya çok üzülüyorum işte o an ne yapalım var bundada bir hayır diyorum sadece
Evet canım malesef oldummm
Sendin dimi geçen ay ağlayann ben biliyorum benim çocuığum olmayacak diyennn yaa sana dur bekle demiştik hep beraber bak gördünmü allahımm sağlık bir hamilelik geçirmeni sağlar inşallahhh canım benim çok sevindim inanki
Veee hemen başla bence folik asite
Ablacım teşekkurler. sana dua okuyamadım diye cok uzgunum ama yüregimden hepiniz için dua ediyorum.Bir an önce bebişlerimiz gelsin die birlikte buyuturuz ne guzel.coldriver süpersin canım benim tebrikler harika bi haber harika bir haber YAŞASINNNNNN64: :&4: ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN Bu habere çok ihtiyacımız vardı topik olarak.
Bencede ablacım vallaha sayende bende silkelendim biraz kendime geldimmm o zaman alalım mendilleri elimizieee
İnşallah ablacım ama işte böyle ümitle beklerken birden bire bütün ümitlerin uçup gidiyorya çok üzülüyorum işte o an ne yapalım var bundada bir hayır diyorum sadece
Evet canım malesef oldummm
Sendin dimi geçen ay ağlayann ben biliyorum benim çocuığum olmayacak diyennn yaa sana dur bekle demiştik hep beraber bak gördünmü allahımm sağlık bir hamilelik geçirmeni sağlar inşallahhh canım benim çok sevindim inanki
Veee hemen başla bence folik asite
Evet bendim aglayan ama korkularim vardi benim
coldriver süpersin canım benim tebrikler harika bi haber harika bir haber YAŞASINNNNNN64: :&4: ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN Bu habere çok ihtiyacımız vardı topik olarak.
kızlarr ben şimdi size bişi soracam ben bu yaşıma kadar hiç tampon kullnmadım ve yarın bir yakınmızın düğünü var daha doğrusu kınası var bizim kütahyanın adetleri biraz değişiktir bilirmisiniz bilmem kınada bol bol şalavar giyinip soyunursunuz bende genç olduğum için evlenecek kızın yengesi olmuş durumdayım yengeler hem gelini giydirirler hemde kendileri giyinirler onunla beraber neyse sadede geleyim yani ben yarın yoğun bir gece geçirecem her manada regl dönemiminde en yoğun gecesi olacaktır tahminen yarın akşam tampon kullansam rahat edermiyim birde tamponun boyu markası ne olmalıdır bileniniz varsa noolur yardım edinnnn
Bencede ablacım vallaha sayende bende silkelendim biraz kendime geldimmm o zaman alalım mendilleri elimizieee
canımm benim ikizler ablamın dediği gibi biz yaklaşanlardanızz:) canım öbür aya yada diğer aya üstelik vak bu aya bomba gibi giryozz dualarla..ha bide kızlar hepimizn dönemelri yakın yani tahminen yumurtlama günlerimiz hep yaklaşık olucak..dolaysıyla bir daha ki aya birlikte yaşayarak bekliycez..ve hamile hbrlerini vericez:)..bu sefer senin deyiminle "öss"sınavına iyi çalışalımm:)
ayyy kız valla kalbim dayanmıyo bu ay:) canımmm tebrik ederim İnşallahh :) kendine iyi bak ..dikkkat et bir an önce bize betahcg mi o değerini ver şöyle okkalı yüksek bir değer olsunn en yükseğinden:) bu ay senin ayyy halayaaaa
teyyy teyyy teyyy liliiiiiiii liiiiii