- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yorumlarınız cok guzel Tek tek begenemiyorum kusura bakmayın aglamaya hazirim zaten gözlerim doluyor okurken eşime verdim paketi bu nasıl tatlı diyerek acti ve şok tabi eve gelirken gül almış bide bana ve yemege gittik simdi eve dönüyoruz ama cok saskınız bana bakıp bakıp gülüyor
Canım senide tebrik ederim,sende bir an önce kan testini yaptır bizleri habersiz bırakma,bu bebek size nasibiyle geliyor canımSelamunaleykum kizlar,nasilsiniz?Rabbim niyetlerinizi dualaranizi mubarek gecede kabul etsin insallah.bende almak istiyorum dua ama daha sonra biliyorsunuz ki esim is ariyor ona basladigim dualar var karistirmayim iyice.haber vericem size insallah.ve bu arada saat16 itibariyle cift cizgiyi gordum.teyze oluyosunuz.Allahim sizede verecek insallah cennet kokulularinizi
Canım galiba sende hamilesin yaa,topik oturdu oturdu birden canlandı maşallah ya sendende bebiş haberi alıcaz sankicoldiver çok mutlu oldum. inş sağ salim nurtopu gibi bi bebek alırsın kucağına.. darısı tüm bekleyenlerin başına. kızlar adetimin üstünden 2 gün geçti hala tık yok. göğüslerde şişme ağrı hiç bişi yok. sadece aşırı bir akıntı var sanki hasta olmuşum gibi. göğüslerim ateş gibi sadece. allahım umutlarımızı boşa çıkarma yarabbim lütfen
ikizlerim canım arkadaşım, kaderdaşım, Allah razı olsun!.. Yaa Rabbim kabul etsin bu iş benim çok ama çok hoşuma gitti. O kadar büyük keyif alıyorum ki anlatamam. coldrivera olan 1000'im bitmek üzere benim. Szilerde uygun görürseniz şayet 3. liste berkuncana olsun. Ve ben hemen şimdi 3. listeye başlamak istiyorum. Heyecandan içim içime sığımıyor, yerimde duramıyorum. Bilmiyorum kızlar ama galiba çok güzel bi iş yapıyoruz. Rabbim doğrudan ayırmasın. Onaylarsanız 3.listeyi berkuncan için başlayalım hemen...:)))) Ay çok mutluyum, anlatamam...
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
BERKUNCANIMIZIN EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ PAZAR gününe kadar okunacak :)))
Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ
İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Pazar'a kadar)
2-duckling : 1000 tane (Pazar'a kadar)
3-berkuncan :1000 tane (Pazar'a kadar)
4-mrvb :1000 tane (Pazar'a kadar)
5-
6-
7-
Katılmak isteyen kendini listeye eklesin arkadaşlar ve okumaya başlasın olur mu?
Not: regl olan arkadaşlar besmelenizi çekin ve dua niyeti ile okuyun.
Berkuncanım içimden sen geçtin nasıl olsa sıra ile hepimize okuyacağız inşaAllah!..
Kızlar yorumlarınız cok guzel Tek tek begenemiyorum kusura bakmayın aglamaya hazirim zaten gözlerim doluyor okurken eşime verdim paketi bu nasıl tatlı diyerek acti ve şok tabi eve gelirken gül almış bide bana ve yemege gittik simdi eve dönüyoruz ama cok saskınız bana bakıp bakıp gülüyor
Selamunaleykum kizlar,nasilsiniz?Rabbim niyetlerinizi dualaranizi mubarek gecede kabul etsin insallah.bende almak istiyorum dua ama daha sonra biliyorsunuz ki esim is ariyor ona basladigim dualar var karistirmayim iyice.haber vericem size insallah.ve bu arada saat16 itibariyle cift cizgiyi gordum.teyze oluyosunuz.Allahim sizede verecek insallah cennet kokulularinizi
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
COLDRİVERIMIZIN BEBEĞİNİN ANNESİNE TUTUNMASI İÇİN DUA LİSTESİ CUMARTESİ gününe kadar okunacak :)))
1-igdecicegi : 1000 tane (Cumartesi'ye kadar)
2-ikizler39 : 1000 tane (Pazar'a kadar)
3-Tugba1989:1000 tane (Cumartesi'ye kadar)
4-Anatolya :1000 tane (Cumartesi'ye kadar)
5-berkuncan :1000 tane (Cumartesi'ye kadar)
6- Toprak : 1000 tane
7- coldriver : 1000 tane
Arkadaşlar 2. liste tamam çok şükür. Sanırım ikizlerimizin duasını herkes tamamladı.Allah kabul etsin...Amin!!!
3. liste için okumak isteyenler varsa hemen 3.listeyi oluşturmaya başlayabiliriz...
evet dua işiçok güzel oldu..vesile olanlarada Allah razı olsun..bende hemen şimdi başlıyorum..işlerim yoğunlaşmadan..
görüşürüz canlar..
günaydınn güzel insanlar...
beni 3. listeye ekleyebilirsiniz.
İğdeçiçeğim önce sana sonra anatolyaya sonra bizlere okuyalım lütfen inan içime daha çok sinecek canım arkadaşım...
bu arada coldrivere 1000 tane tamamladım
Allah daim etsin canım mutluluğunuzu :)))
oy oy bir tane daha minnoş gelmiş hoşgelmiş hayırlı olsun canım :)
canım iğdeçiçegim ben ikizler ablamınkini bitirdim şu mübarek cuma gününde inşallah Rabbim hepimizi bütün hayırlı dileklerimize kavuşturur. Coldriver için oluşturulan listeye yetişemedim hemen dolmuş maaşallahımız var arkadaşlar, yetişemedim diye üzüldüm sonra hepimiz ne kadar gönüllü ve ne kadar hevesliyiz bunu gördüm inanın gözlerim doldu. Yetiştiremeyen olursa yardım ederim yazın olur mu :)
Ben berkuncan için şimdiden yazılmak istiyorum hatta başlayım bile
hepinizi öpüyorum hayırlı cumalar diliyorum
toprak, duckling, berkuncan kızlar harikasınız ya. bu hızla bir hafta içinde topikteki herkese okunmuş olur Allah'ın izni ile...
BERKUNCANIMIZIN EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ PAZAR gününe kadar okunacak :)))
1-igdecicegi : 1000 tane (Pazar'a kadar)
2-duckling : 1000 tane (Pazar'a kadar)
3-berkuncan :1000 tane (Pazar'a kadar)
4-mrvb :1000 tane (Pazar'a kadar)
5-
6-
7-
Katılmak isteyen kendini listeye eklesin arkadaşlar ve okumaya başlasın olur mu?
Berkuncanım içimden sen geçtin nasıl olsa sıra ile hepimize okuyacağız inşaAllah!..
bende okurum canım ..benide her listeye ekleyebilirsin arkadaşımm :)