Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar benim test haliyle hatali imissss kirmizi karti yedim ama bu kahve akinti isi benim cok canimi sikiyor yaaa offfff yaaa gene olmadi
bu arada igdecicegim bendevam edeyim dua ya bari yatim kalmasin yarina bitirecez
günaydın kızlar onbeş tatili geride bıraktım cok güzel bir somestr tatılı gecırdım mutluyum :))) memlekat havası insana cok iyi geliyor:) eylul annesi olamadık inşallah ekım kasım annesi oluruz hepinizi burdan kokulu öpücükler yolluyorum
günaydınn kızlarr.. ben dualarımı yarıladım bilee
kizlarrrr sanki regl olacak gibi karnim agriyo yaaaaa
KK'nın Biricik Topiği ve Güzel Yürekli İnsanları, Öncelikle Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun Bir Daha Ki Sevgililer Gününüz de kucağınızda bebeişiniz olsun. Çiçeklerimi aldım, nisanbu,mrvb odam mis gibi kokuyor, yanağımda Sonay'ın kokulu öpücüğü işe başladım. Lavinia yeni yaşın kutlu olsun bu yaşı her hatırladığında O sene demelisin o sene hamile kalmıştım bizim büyüğe ve kucağıma almıştım hayırlısıyla. Kızlar dua için katılan arkadaşlarım çok teşekkür ederim ben de hastayım ama okumaya başlayayım iğdeçiçeği ne dersin yarına kadar yetişmesi lazım herhalde. Adetli arkadaş çok şimdi. Bu arada esracım bizleri düşünmen çok ince bir davranış Allah kabul etsin canım. Sizleri çok seviyorum.
kizlar benim test haliyle hatali imissss kirmizi karti yedim ama bu kahve akinti isi benim cok canimi sikiyor yaaa offfff yaaa gene olmadi
bu arada igdecicegim bendevam edeyim dua ya bari yatim kalmasin yarina bitirecez
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin"... Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ CUMA gününe kadar okunacak :)))
Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ
İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Cuma'ya kadar)
2-berkuncan: 1000 tane (Cuma'ya kadar)
3-duckling : 1000 tane (Cuma'ya kadar)
4-mrvb : 1000 tane (Cuma'ya kadar)
5-ikizler39 : 1000
6-tugba1989: 1000
7-toprak : 1000
Not: regl olan arkadaşlar besmelenizi çekin ve dua niyetli okuyun. Yarın saat 14'e ya da 15'e kadar bitirilebilirsek ikizlerim cuma vakti dua eder ve Rabbimizden istiyeceğini istersin biiznillah...
Kızlar ikinci çizgiyi gördüm sanırım hamileyim bi aksilik olmazsa tabi :-D
Berkuncanım, sıkı dur bitanem.Yanındayız dualarımızla.İnşaAllah bu ayın ilk güzel haberi senden gelsin! Amin!.. sonra da bizler sıralanalım Biiznillahi Teala.
İkizlerim, ince fikirli, ince esprili arkadaşım, anlayışın için çok teşekkür ederim.dün seni kırdım sandım varya içimin yağları eridi. Canım arkadaşım, bu topik sensiz n'apar? Sen gözümüzün nurusun.
Nisanbu biricik güzel annemiz, kızın geliyor hadi hayırlısı ile inşaAllah!.. Rabbim sana emzireceğin günleri, elinden tutup okula götüreceğin günleri, genç kız olup üniversiteye gideceği günleri de, göstersin.Amin!..
coldriverim, canım yaa.Bu ay senden de çok ümitliyim ben. Yeni şehir, yeni ev, yeni bir hava. Senin cennet kokulun sana çok yakın be gülüm Allah'ın izni ile...
mrvbciğim güzel toprağım, ümitleri kaybetmeden sürekli taze tutarak gönlümüzde Rabbimizden istemeye devam edeceğiz değil mi? isteyin vereyim diyor. diyoruzki, Rabbim bize de katından, lutfu ilahinden hayırlı bir nesil nasip et!..Amin!!!
laviniacığım canımmm arkadaşım.Artık daha iyisin değil mi? seni böyle tekrar eski güzel halinle umutlu yüreğinle aramızda görmek çok güzel. Yalnız değilsin arkadaşım, sen de bizi yalnız ve ıssız bırakma!..
anatolyacığım, ne de güzel havadislerle döndün.Rabbim sana bize daha güzel haberler verdiğin günleride en kısa zamanda hayırlısı ile yaşatsın inşaAllah!.. Amin!..
denizciğim hadi dön aramıza, seni çok özledik. Hep aklımızda hep yüreğimizdesin ve de dualarımızda.Hadi gel canım, seni ancak aynı durumu yaşayan bizler anlarız.biliyorum bu satırları okuyorsun, lütfen sesimize ses ver...
toprakcığım, geçen gün benim aklıma gelmişti senin kimyasal gebelik yaşadığın söyleyecektim ama seni üzmek istemedim. evet maşaAllah sen yine güzel tarafından bakmayı başardın. Allah o güzel gönlüne göre hayırlı bir nesil nasip etsin sana. Amin!..
Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoş geldiniz, umutlarımıza ortak oldunuz.nicklerinizi tam hatırlayamadığım için böyle yazdım kusura bakmayın..
Bu arada ben bu dua işine sıcak bakıyorum. nisanbunun söylediği dua Ali İmran Suresi 38. ayeti olması lazım. Ayet olduğu için adetli okumak bence sakıncalı, yine de siz bilirsiniz ve benim teklifim şu hemen başlayalım Allah'ın izni ile ve acizane önerim topiğin biricik ablası ikizlerimize okuyalım ilk önce. Kabul ederseniz ben yarın başlıyorum.
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin"... Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen. Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
İğdeçiçeğim bu arada yazın ne kadar güzeldi baştan sona herkes için ne kadar büyük bir yüreğin var bence ilk duayı sen hakediyorsun aylardır yüreklerimizi ısıttığın en zor anlarımızda bizi yerden kaldırdığın için, bu topik gerçekten çok güzel insanlarla dolu az önce baktım da tuğba da benim için dua okunmasını istemiş daha yeni katıldı aramıza insanların böyle güzel yürekleri var Allahım bu yürekler çocuk büyütmeli sevgisini emek emek işlemeli dualarımızı kabul eder inşallah yarabbim.
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
Iyi geceler arkadaslarim.sanirim ben sizden habersiz bir ise kalkistim ve cok buyuk bi tesaduf oldu.dun yengem umreye gitti ve sabah onunla gorisirken bazi dualarimi orada bagislamasini istedim sahis icin olanlar vardi aralarindada sizler.be en guzel istegim hayirli evlat isteyenler icin bu ayeti kerimeyi 30 kisi icin (arkafaslarim ve sizlerin rumuzlarinizi verdim,niyet icin)7000 defa okuttum bi hocam var ona.Allah kabul eferse bugun ikindide dualari yspildi yeker teker.ve siz suan bu yazismayi yaparken ben cok sasirdim size sooylemeyecektim rn guzel dua habersiz yapilan duafir diye ama dayamadim.Rabbim tez zamanda hayirlisini versin insallah...
İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ CUMA gününe kadar okunacak :)
1-igdecicegi..... 1000 tane
2-berkuncan.....1000 tane
3-duckling........1000 tane
4-mrvb............1000 tane
5-
6-
7-
Bunlarda benden topiğimin güzel anne ve anne adaylarına kokulu kokulu hepinize tek tek gönderiyorum
güzel kokular taaa ankaraya geldi bitanem teşekkür ederiz
bunlarda benden hepinize sevgililer günümüz kutlu olsun
Bu arada doğum gününde kutlu olsunn canım yanlış hatılamıyorsam geçen haftalarda söylemiştin diye hatılıyorummm öpüyorum seni kocaman bebişin bu sene sana en güzel hediye olur inşallahhhhh
berkuncum iyiki hatırlattın lavinianın doğum gününü
doğum günün kutlu olsun canım Allah yeni yaşında bebişini sana versin inşallah, bir daha ki doğum gününde bebişini emzirirken biz gelelim aklına doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene
Nice seneler canım....Güzel yıllar mutluluklar diliyorumm..bir daha ki doğum gününe bebeğin kucağında girersin inşallahhh:)
KK'nın Biricik Topiği ve Güzel Yürekli İnsanları, Öncelikle Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun Bir Daha Ki Sevgililer Gününüz de kucağınızda bebeişiniz olsun. Çiçeklerimi aldım, nisanbu,mrvb odam mis gibi kokuyor, yanağımda Sonay'ın kokulu öpücüğü işe başladım. Lavinia yeni yaşın kutlu olsun bu yaşı her hatırladığında O sene demelisin o sene hamile kalmıştım bizim büyüğe ve kucağıma almıştım hayırlısıyla. Kızlar dua için katılan arkadaşlarım çok teşekkür ederim ben de hastayım ama okumaya başlayayım iğdeçiçeği ne dersin yarına kadar yetişmesi lazım herhalde. Adetli arkadaş çok şimdi. Bu arada esracım bizleri düşünmen çok ince bir davranış Allah kabul etsin canım. Sizleri çok seviyorum.
Canım bak bu senin için Eki Görüntüle 632663
bunun gibi tatlımı tatlı tontiş bi bebişin olsun canım bu yaşın uğur getirsin sana
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin"... Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ CUMA gününe kadar okunacak :)))
İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
2-berkuncan: 1000 tane (Cuma'ya kadar)
3-duckling : 1000 tane (Cuma'ya kadar)
4-mrvb : 1000 tane (Cuma'ya kadar)
5-ikizler39 : 1000
6-tugba1989: 1000
7-toprak : 1000
Not: regl olan arkadaşlar besmelenizi çekin ve dua niyetli okuyun. Yarın saat 14'e ya da 15'e kadar bitirilebilirsek ikizlerim cuma vakti dua eder ve Rabbimizden istiyeceğini istersin biiznillah...
Berkuncan nasıl olurya çok üzüldüm bebişim hayırlısı böyleymiş bu ay ikizlerin soyledigi bişi vardı sende denesene adetin bittigi gün müydü iliski ikizler nasıldı o yöntem cnm.bi taraftan iş yapiom bi taraftan meraktan yazdıklarınızı okuyorum sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar sevdiklerinizle mutlu olvn inş. dogun gunu olan arkadas kimdi ? Bende dogum gununu kutlarım nice güzel yaşlara ...