Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
1-igdecicegi : 1000 tane (Cuma'ya kadar)
İğdeçiçeğim bu arada yazın ne kadar güzeldi baştan sona herkes için ne kadar büyük bir yüreğin var bence ilk duayı sen hakediyorsun aylardır yüreklerimizi ısıttığın en zor anlarımızda bizi yerden kaldırdığın için, bu topik gerçekten çok güzel insanlarla dolu az önce baktım da tuğba da benim için dua okunmasını istemiş daha yeni katıldı aramıza insanların böyle güzel yürekleri var Allahım bu yürekler çocuk büyütmeli sevgisini emek emek işlemeli dualarımızı kabul eder inşallah yarabbim.
Iyi geceler arkadaslarim.sanirim ben sizden habersiz bir ise kalkistim ve cok buyuk bi tesaduf oldu.dun yengem umreye gitti ve sabah onunla gorisirken bazi dualarimi orada bagislamasini istedim sahis icin olanlar vardi aralarindada sizler.be en guzel istegim hayirli evlat isteyenler icin bu ayeti kerimeyi 30 kisi icin (arkafaslarim ve sizlerin rumuzlarinizi verdim,niyet icin)7000 defa okuttum bi hocam var ona.Allah kabul eferse bugun ikindide dualari yspildi yeker teker.ve siz suan bu yazismayi yaparken ben cok sasirdim size sooylemeyecektim rn guzel dua habersiz yapilan duafir diye ama dayamadim.Rabbim tez zamanda hayirlisini versin insallah...
2-tugba1989: 1000 tane ( ama hastaykende okunuyormu peki??? )
Iyi geceler arkadaslarim.sanirim ben sizden habersiz bir ise kalkistim ve cok buyuk bi tesaduf oldu.dun yengem umreye gitti ve sabah onunla gorisirken bazi dualarimi orada bagislamasini istedim sahis icin olanlar vardi aralarindada sizler.be en guzel istegim hayirli evlat isteyenler icin bu ayeti kerimeyi 30 kisi icin (arkafaslarim ve sizlerin rumuzlarinizi verdim,niyet icin)7000 defa okuttum bi hocam var ona.Allah kabul eferse bugun ikindide dualari yspildi yeker teker.ve siz suan bu yazismayi yaparken ben cok sasirdim size sooylemeyecektim rn guzel dua habersiz yapilan duafir diye ama dayamadim.Rabbim tez zamanda hayirlisini versin insallah...
Canım hoşgeldin aramıza,inşaallah bu topik bu dualar senin bir an önce bebişine kavuşmana vesile olurKızlar çok kıskandım aranızdaki muhabbeti. okurken duygulandığım anlarda olduğu gülümsediğim anlarda. beni de aranıza alın lütfen.
ailesinden uzak bir memlekette görev yapan biriyim. 5 aydır bebek istiyoruz. henüz olumlu sonucu alamadık. bugün adet olmam gerekiyor ama henüz kırmızıları görmedim.size sorum şu. bu ay diğer aylardan farklı olarak ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiç birini yaşamıyorum. ne bir göğüs hassasiyeti, ağrısı ne bir kasık ağrısı. sadece ara ara kasıklarıma giren incecik bir sızı. kızlar benim durumum nedir. çok mu kendimi dinliyorum vücdumun bana karşı tepkisi mi? yeter beni serbest bırak demek mi? Yoksa miniğimin anneciğim ben geliyorum ama sakin sakin demek mi? bi fikir verin bi yardımcı olun bişiler söyleyin kızlar bana
Canım arkadaşım ağzına yüreğine sağlık,hakkımızda hayırlısı eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsunda önemli değil insan merak ediyor işte:44:Rabbim ruyanı hayra çıkarsın canım. Bismillahirrahmanirrahim. Renklerin anlamı vardır ruyalarda. Sanırım sen kızın olsun istiyorsun o nedenle pembeyi tercih ediyorsun.:)) Annen ise erkek torun istiyor o da, o sebepten mavi istiyor ve sonunda annenin dediği oluyor canım. Ama burda kocaman bir ama var :)) Hamile bir kadın Bebek cinsiyeti ile ilgili ruyasında ne görürse onun tersi çıkarmış canım. Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaAllah sanırım bir kızın olacak (Not: Bunu sana daha önceki ruyanda da söylemiştim canım.)
Allah razı olsun canım sizlerin sayesinde Allah'ın da izniyle umutlarım yeniden yeşeriyor keyfim yerine geliyor :)Berkuncanım, sıkı dur bitanem.Yanındayız dualarımızla.İnşaAllah bu ayın ilk güzel haberi senden gelsin! Amin!.. sonra da bizler sıralanalım Biiznillahi Teala.
İkizlerim, ince fikirli, ince esprili arkadaşım, anlayışın için çok teşekkür ederim.dün seni kırdım sandım varya içimin yağları eridi. Canım arkadaşım, bu topik sensiz n'apar? Sen gözümüzün nurusun.
Nisanbu biricik güzel annemiz, kızın geliyor hadi hayırlısı ile inşaAllah!.. Rabbim sana emzireceğin günleri, elinden tutup okula götüreceğin günleri, genç kız olup üniversiteye gideceği günleri de, göstersin.Amin!..
coldriverim, canım yaa.Bu ay senden de çok ümitliyim ben. Yeni şehir, yeni ev, yeni bir hava. Senin cennet kokulun sana çok yakın be gülüm Allah'ın izni ile...
mrvbciğim güzel toprağım, ümitleri kaybetmeden sürekli taze tutarak gönlümüzde Rabbimizden istemeye devam edeceğiz değil mi? isteyin vereyim diyor. diyoruzki, Rabbim bize de katından, lutfu ilahinden hayırlı bir nesil nasip et!..Amin!!!
laviniacığım canımmm arkadaşım.Artık daha iyisin değil mi? seni böyle tekrar eski güzel halinle umutlu yüreğinle aramızda görmek çok güzel. Yalnız değilsin arkadaşım, sen de bizi yalnız ve ıssız bırakma!..
anatolyacığım, ne de güzel havadislerle döndün.Rabbim sana bize daha güzel haberler verdiğin günleride en kısa zamanda hayırlısı ile yaşatsın inşaAllah!.. Amin!..
denizciğim hadi dön aramıza, seni çok özledik. Hep aklımızda hep yüreğimizdesin ve de dualarımızda.Hadi gel canım, seni ancak aynı durumu yaşayan bizler anlarız.biliyorum bu satırları okuyorsun, lütfen sesimize ses ver...
toprakcığım, geçen gün benim aklıma gelmişti senin kimyasal gebelik yaşadığın söyleyecektim ama seni üzmek istemedim. evet maşaAllah sen yine güzel tarafından bakmayı başardın. Allah o güzel gönlüne göre hayırlı bir nesil nasip etsin sana. Amin!..
Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoş geldiniz, umutlarımıza ortak oldunuz.nicklerinizi tam hatırlayamadığım için böyle yazdım kusura bakmayın..
Bu arada ben bu dua işine sıcak bakıyorum. nisanbunun söylediği dua Ali İmran Suresi 38. ayeti olması lazım. Ayet olduğu için adetli okumak bence sakıncalı, yine de siz bilirsiniz ve benim teklifim şu hemen başlayalım Allah'ın izni ile ve acizane önerim topiğin biricik ablası ikizlerimize okuyalım ilk önce. Kabul ederseniz ben yarın başlıyorum.
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin"... Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen. Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
1-igdecicegi : 1000 tane (Cuma'ya kadar)
benim adetim nasılsa gelmicek gibi ben hemen başlayabilirim kime okuyoruz 1000 tane mi okumalıyım? tüm gün içinde okuyabilirmiyim?
ayy canım çok güzel yazmışsın teşekkür ederim sen böle yazınca cesaret geliyor ama bakalım çektirme günü gelince cesaretim ne durumda olacak :)))
evet canım nisanbu'nun duasını bende okuyorum hergün 7 kişi olursaka aramızda döndürelim birbirimize okuyalım ne dersiniz :))
çookk güzel olur..çokkkk gzüelll
hooşşşgeldiiinnn valla belirtileri her ay farklı farklı bizde yaşıyoruz tabi herkeste farklı oluyor seninki umarım bebiş belirtisidir
Ben geldiiimmm... Toprakcim dua falan demissiniz paylasilacak varsa bende okurum canim:) hepinizin zek tek ismini sayarak bende okurum vallah. Yeterki bebislerimiz olsun.
Berkuncanım, sıkı dur bitanem.Yanındayız dualarımızla.İnşaAllah bu ayın ilk güzel haberi senden gelsin! Amin!.. sonra da bizler sıralanalım Biiznillahi Teala.
İkizlerim, ince fikirli, ince esprili arkadaşım, anlayışın için çok teşekkür ederim.dün seni kırdım sandım varya içimin yağları eridi. Canım arkadaşım, bu topik sensiz n'apar? Sen gözümüzün nurusun.
Nisanbu biricik güzel annemiz, kızın geliyor hadi hayırlısı ile inşaAllah!.. Rabbim sana emzireceğin günleri, elinden tutup okula götüreceğin günleri, genç kız olup üniversiteye gideceği günleri de, göstersin.Amin!..
coldriverim, canım yaa.Bu ay senden de çok ümitliyim ben. Yeni şehir, yeni ev, yeni bir hava. Senin cennet kokulun sana çok yakın be gülüm Allah'ın izni ile...
mrvbciğim güzel toprağım, ümitleri kaybetmeden sürekli taze tutarak gönlümüzde Rabbimizden istemeye devam edeceğiz değil mi? isteyin vereyim diyor. diyoruzki, Rabbim bize de katından, lutfu ilahinden hayırlı bir nesil nasip et!..Amin!!!
laviniacığım canımmm arkadaşım.Artık daha iyisin değil mi? seni böyle tekrar eski güzel halinle umutlu yüreğinle aramızda görmek çok güzel. Yalnız değilsin arkadaşım, sen de bizi yalnız ve ıssız bırakma!..
anatolyacığım, ne de güzel havadislerle döndün.Rabbim sana bize daha güzel haberler verdiğin günleride en kısa zamanda hayırlısı ile yaşatsın inşaAllah!.. Amin!..
denizciğim hadi dön aramıza, seni çok özledik. Hep aklımızda hep yüreğimizdesin ve de dualarımızda.Hadi gel canım, seni ancak aynı durumu yaşayan bizler anlarız.biliyorum bu satırları okuyorsun, lütfen sesimize ses ver...
toprakcığım, geçen gün benim aklıma gelmişti senin kimyasal gebelik yaşadığın söyleyecektim ama seni üzmek istemedim. evet maşaAllah sen yine güzel tarafından bakmayı başardın. Allah o güzel gönlüne göre hayırlı bir nesil nasip etsin sana. Amin!..
Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoş geldiniz, umutlarımıza ortak oldunuz.nicklerinizi tam hatırlayamadığım için böyle yazdım kusura bakmayın..
Bu arada ben bu dua işine sıcak bakıyorum. nisanbunun söylediği dua Ali İmran Suresi 38. ayeti olması lazım. Ayet olduğu için adetli okumak bence sakıncalı, yine de siz bilirsiniz ve benim teklifim şu hemen başlayalım Allah'ın izni ile ve acizane önerim topiğin biricik ablası ikizlerimize okuyalım ilk önce. Kabul ederseniz ben yarın başlıyorum.
İğdeçiçeği, berkuncan kızlar beni ağlattınız ya öylesine duygulandım ki ben de bugün nisanbunun yazdığı duayı bir kağıda yazıp berkuncan için 100 adet okuyabildim sonra da dua ettim berkuncan cumadan önce çift çizgiyi görsün diye, böyle böyle hergün bir arkadaş için okuyayım diye düşünmüştüm, şimdi de siz böyle bişey düşündünüz ya sanki gerçek kardeşimmişsiniz gibi geldi inanın çok duygulandımKızlar ben de okumak istiyorum lütfen günde kaç tane okumam lazım beni bilgilendirin
Bunlarda benden topiğimin güzel anne ve anne adaylarına kokulu kokulu hepinize tek tek gönderiyorum