Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

o zaman ben şimdi bekleyeyim şu adet olup olmadığı şey bi geçsin, benden sonraki ilk sıraya beni yaz bu arada benim kendim için okumam gerekir mi :44:

Hepinize hayırlı geceler kızlar, ben de çıkıyorum.Sabah listemize katılmak isteyen olursa kaldığımız yerden devam ederiz inşaAllah!..

2-tugba1989: 1000 tane ( ama hastaykende okunuyormu peki??? )

ablacım insallah ilk senden alırız o güzel o hayırlı haberii..... dualarmıdasın...

Iyi geceler arkadaslarim.sanirim ben sizden habersiz bir ise kalkistim ve cok buyuk bi tesaduf oldu.dun yengem umreye gitti ve sabah onunla gorisirken bazi dualarimi orada bagislamasini istedim sahis icin olanlar vardi aralarindada sizler.be en guzel istegim hayirli evlat isteyenler icin bu ayeti kerimeyi 30 kisi icin (arkafaslarim ve sizlerin rumuzlarinizi verdim,niyet icin)7000 defa okuttum bi hocam var ona.Allah kabul eferse bugun ikindide dualari yspildi yeker teker.ve siz suan bu yazismayi yaparken ben cok sasirdim size sooylemeyecektim rn guzel dua habersiz yapilan duafir diye ama dayamadim.Rabbim tez zamanda hayirlisini versin insallah...

senin yüregine saglık be arkadasım o duada varsamda yoksamda ALLAH senden razı olsun ne iyi bir kalbin var...

QUOTE=esradrn;28822300]Iyi geceler arkadaslarim.sanirim ben sizden habersiz bir ise kalkistim ve cok buyuk bi tesaduf oldu.dun yengem umreye gitti ve sabah onunla gorisirken bazi dualarimi orada bagislamasini istedim sahis icin olanlar vardi aralarindada sizler.be en guzel istegim hayirli evlat isteyenler icin bu ayeti kerimeyi 30 kisi icin (arkafaslarim ve sizlerin rumuzlarinizi verdim,niyet icin)7000 defa okuttum bi hocam var ona.Allah kabul eferse bugun ikindide dualari yspildi yeker teker.ve siz suan bu yazismayi yaparken ben cok sasirdim size sooylemeyecektim rn guzel dua habersiz yapilan duafir diye ama dayamadim.Rabbim tez zamanda hayirlisini versin insallah...[/QUOTE]

ayyyne kadar guzel gonullu insanlarsiniz sizz yaaa butuntuylerim urperdi vallaha allah kabul etsin insallah canim

2-tugba1989: 1000 tane ( ama hastaykende okunuyormu peki??? )

tugbacım, önceliğimiz regl olmayanlar eğer regl olmayanlar ile 7000 tamamlayamazsak, o zaman onlardan da (regl olanlardanda) destek istiyacağiz, biiznillah...

esradrncım, kalb kalbe karşıymış canım. Allah, inşaAllah bu güzel niyetlerle yapılan dualarımızı kabul edecek ve burda isteyen herkesin birbirine yaptığı duayı kabul edip, hayırlı evlatlar vermek için bu dualarımızı birbirimize vesile kılacak inşaAllah!..

ayyyne kadar guzel gonullu insanlarsiniz sizz yaaa butuntuylerim urperdi vallaha allah kabul etsin insallah canim[/QUOTE]

değil mi arkadaşım? Rabbim bütün güzel gönüllü insanları buraya toplamış sanki. Kurban olurum ben O Rabbe!.. Bizi mahrum ve mahcub etmeyecek inşaAllah!.. Amin!!!

''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin"... Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!

İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Cuma'ya kadar)
2-berkuncan: 1000 tane (Cuma'ya kadar)
3-duckling : 1000 tane (Cuma'ya kadar)
Yedekler : ikizler39, tugba1989 (Not: regl oldukları için yedek listesindeler)

Canım hoşgeldin aramıza,inşaallah bu topik bu dualar senin bir an önce bebişine kavuşmana vesile olur

Canım arkadaşım ağzına yüreğine sağlık,hakkımızda hayırlısı eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsunda önemli değil insan merak ediyor işte:44:

Canım arkadaşlarım hepinize günaydın,bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun
Bu arada sabah gelir gelmez açtım okuyorum yazdıklarınızla öyle duygulandım ki Rabbim bizi burda nasılda birleştirdi karşılaştırdı hepimiz başka başka şehirlerden ama yürek aynı şey için çarpiyo,ve dua olayına çok sevindim herkes birbiri için dua edecek,önce karşımızdaki için istiyecez ki Rabbim bizede versin,siz hepiniz paylaşın eksik kalırsa eğer ben de yardımcı olurum

Allah razı olsun canım sizlerin sayesinde Allah'ın da izniyle umutlarım yeniden yeşeriyor keyfim yerine geliyor :)

benim adetim nasılsa gelmicek gibi ben hemen başlayabilirim kime okuyoruz 1000 tane mi okumalıyım? tüm gün içinde okuyabilirmiyim?

hepinizden Allah razı olsun süper gelişmeler var

İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ CUMA gününe kadar okunacak :)

Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ

1-igdecicegi..... 1000 tane
2-berkuncan.....1000 tane
3-duckling........1000 tane
4-mrvb............1000 tane
5-
6-
7-

Son düzenleme:

Ben geldiiimmm... Toprakcim dua falan demissiniz paylasilacak varsa bende okurum canim:) hepinizin zek tek ismini sayarak bende okurum vallah. Yeterki bebislerimiz olsun.

harikasınnn:)

canımmmm değerli güzel yürekli dostumuzz can dostumuz...ne iyi bir düşünce ancak bu kadar olrdu..ben reglym ama bende başka okuyabileceğim duayı okurum..bitince hemen katılırımmm sizee sabırsızlıklaa...

çokk mutluyum bende hemen katılcamm şu hastalım bitisn..ama bende türkçe dualar başka dualar okurum..Rabbimizin güzel isimlerinden 'El halik-El Bari-El Musavvir" diye tesbih ederim...

evet İğdeçiçeğinin dediği gibi eğer sayıyı tamamlayabazsak regl olanlarda katılır..o zman bende katılırımm:)

Bunlarda benden topiğimin güzel anne ve anne adaylarına kokulu kokulu hepinize tek tek gönderiyorum

Günayydınnn harika insanlarrr güzel anne adaylarıı sevgililer gününüz kutlu olsunnn çiçekler için teşekkür ederiz nisanbu mrvb

Bu arada doğum gününde kutlu olsunn canım yanlış hatılamıyorsam geçen haftalarda söylemiştin diye hatılıyorummm öpüyorum seni kocaman bebişin bu sene sana en güzel hediye olur inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…