Bende durumlar aynı hala daha kasığımda bir ağrı, kçm'da günlük ped, ağzımda derece önümde dünden kalan test sonucu, kafamda bebiş patikleri, yüreğimde siz.
Canım bilemiyorum bu bir gelişmemi ama dünden beri devam eden bir akıntım var dün pembeydi bu gün kahverengi bir taraftan umutlanıyorum bir taraftanda böyle olması beni korkutuyor ya hastalığımla ilgili birşey nüksediyorsa soruları kafamda uçuçuşuyor sürekli ya regl olayım yada hiç olmasın böyle şeyler diyor deli gönül bakalım bekliyorum çıkmadık candan umut kesilmiyorrmerhaba canlarr.. bi gelişme varmı toprak ,ikizler abla berkuncan ne alemdesiniz bakalım
Bende durumlar aynı hala daha kasığımda bir ağrı, kçm'da günlük ped, ağzımda derece önümde dünden kalan test sonucu, kafamda bebiş patikleri, yüreğimde siz.
Her seyde vardir bi hayir...hamilemiyim degilmiyim heycanla sabirla beklerken esimin is yerinin kapandigi ve su an issiz kaldigi haberiyle yikildim....Rabbim buyuk bi kapiyi kapatir digerini acar insallah hakkimizda hayirlisi
Her seyde vardir bi hayir...hamilemiyim degilmiyim heycanla sabirla beklerken esimin is yerinin kapandigi ve su an issiz kaldigi haberiyle yikildim....Rabbim buyuk bi kapiyi kapatir digerini acar insallah hakkimizda hayirlisi
Canım bilemiyorum bu bir gelişmemi ama dünden beri devam eden bir akıntım var dün pembeydi bu gün kahverengi bir taraftan umutlanıyorum bir taraftanda böyle olması beni korkutuyor ya hastalığımla ilgili birşey nüksediyorsa soruları kafamda uçuçuşuyor sürekli ya regl olayım yada hiç olmasın böyle şeyler diyor deli gönül bakalım bekliyorum çıkmadık candan umut kesilmiyorr
Ablaaaa hastayımmm sanaaaa hehehehe aramızda bir fark var senin önündeki testte silik ikinci çizgi var bende kocaman tek çizgiiii
Kesinlikle öyle esracım sıkmayın canınızı çalıştıktan sonra iş bulunur. Ne iş yapıyordu eşin ve nerede oturuyorsunuz il olarak belki yardımımız dokunabilir. Şimdi çıkıcam işten akşam istersen özelden gönderebilirsin. Sakın üzülme.
Yaradana siginiyoruz hayirlisini istiyoruz ablacin.tekstilde dokumaci,istanbuldayim.sanayii genis bi ilcedeyiz bi kac gun dinlensin var bi kac biyer basvurcak insallah hayirlisi.
Allahımmm ne menepozu kızzz delimisinn sennn 6 tanee birde aman allahımmmm maşşalahh sana olacak artık bak herşey tek tek aşılıyorr gördünmüüüü
Ablacımm sizin gibi insanlar yanımda oldukça ben çok daha iyiyim ama ben hala regl olmuş gibi değilim ne tuhaf varlıklarız değilmi gördüğümzlede ikna olmayıpp hala ya yerleşme kanamasıysa diye kendimizi umutlandırıyoruzzz
bu arada çok özlendin haberin olsunnn....
kızlarrr üzülmeyinn yaa bu aralar herkesde hüzünnnolmuyorsa obur aya allahın izniylee umudumuzu hiç bir zaman kaybetmecegizzzz kızlarr güçlü olunnn elbet bir gun bizimde bebişimiz olcakkk iğdeçiçeğinin soylediğini hatırlayın rabbimiz ben kulumun zannı üzereyim buyuruyorr..bunu unutmayınn rabbimizin çok merhametli oldugunu ve birgun bu kadar istediğimizi görüyor vebirgun karşılık verecegını umut edin..sadece bizim için en dogru zmanı ancak o biliyor v ebu zmanı beklıyor dıye düşününnn
anotalyaaa hoşgeldinn özledikk senii güzel haberlerle donmussun maşalllahh cok sevindimmm canımm
bende bir uyuyum diyorum kalktığımda hamile olmuş olayım, sürekli uyumaya başladım aldığım ilaç sanırım uyku yapıyor dedim eşime o da yan etkilerine bir bakmış uykusuzluk yapıyormuş ama psikolojim nasıl bozuksa artık ilaca rağmen kendimi uykuya verdim((((
hoşgeldin anatolyacım hoş haberler getirdin keyfimizide yerine getirdin inşallah döllenmiştirde o yumoşlar
keşke canım keşke döllenmiş olaydı. ama kayınpeder rahatsızlanınca gece eşim kaldı başında halvet yapamadık biz. vardır bunda da bir hayır. inanın en yakın zamanda hepimiz hamile kalacağız içime öyle doğuyorr
kızlar işlerim yoğunlaştı..Firmalar geliyorum..o yüzdenbakamıyorum foruma...gözüme çarpan ikizler ablamın kasık ağrısı çektiği...(ablacım dayan..geçmiş olsun)
Mrvnin umutsuzlağa kapıldığı( canım mervemm aynıyız hep nirgün umutlu birgün umutsuz..iiki burayı zhep birlikte..birimiz hepimiz için hepimi zbirimiz için)
Berkuunun adetinin fazla olamaması( hadi inşalhhh çıkmayan candan ümit kesilmez)..bende öyleyim
Anatolyanın gelmesi (hoşgeldin)..
Nisancım öpüyrorumm seni lavinacımmm senide..
Yalnız farkettinim mi bizim topik bu ay entersasn şeyler yaşıyorr:)
sonucum geldi kan sonucum negatif...neyse...durmak yok yola devammm
Toprakcım çalışırken dedim açayım kızlar ne yaptı acaba o arada biri geldi gözüm senin yazdıklarına kayıyo bi kan testini gördüm bi e 45 i allah ım şu adam odadan gitsede habirw bişiler söylüo okusa diyorum bi heyecanlandım:18:Bende çok yaklaştığını düşünüyorum canım,kesinlikle morel bozmak yok bu ay son rahat ayınız ona göre sonra bebiş gelecek bulantılı ve bol çişli günler gelecek ona göre sen,mrvb, ikizler ablam,berkunum lavinia,esra,anatolya,su başka kim kaldı :44:karnım acıktı sağlıklı düşünemiyorumaynen ablacım..çıkmayan candan ümit kesilmezmiş ya..bgn kan testi yaptırdım..sonuçlar 45 dk kadr çıkıcak..ama aynen suprizi kalmadı eşime anllatım öğlen birlikte gittik..Yavrum başta sevindi sonra üzüldü..yüksek ihtimal kanda da çıkmayacak amaaa..genede şüphe kalmasın öyle yola devam edem dedim:)
ama senin kasık ağrıların iyiiye işaret gibi:)İnşallah
Toprakcım çalışırken dedim açayım kızlar ne yaptı acaba o arada biri geldi gözüm senin yazdıklarına kayıyo bi kan testini gördüm bi e 45 i allah ım şu adam odadan gitsede habirw bişiler söylüo okusa diyorum bi heyecanlandım:18:Bende çok yaklaştığını düşünüyorum canım,kesinlikle morel bozmak yok bu ay son rahat ayınız ona göre sonra bebiş gelecek bulantılı ve bol çişli günler gelecek ona göre sen,mrvb, ikizler ablam,berkunum lavinia,esra,anatolya,su başka kim kaldı :44:karnım acıktı sağlıklı düşünemiyorumhepisiciniz içn geçerli adet olanlar hadi bakalım rahat son 1 ay sonra görcem ben sizi
Ablaa yaa akşam akşam güldürdün Allah bebeişini versin emi buda dua mıAbla seninde hormonlara bi haller oldu ne kadar kötü şey varsa düşünmeye başladın yahu iyi düşünelim iyi olsun
Canım Rabbim bir kapıyı kapatırsa diğerini açar yicek ekmeğimiz kalmasa zaten Rabbim canımızı alır eşin için mutlaka daha iyi bi iş çıkacakki böyle olmuş,hayırlısı böyleymiş sen bozma morelini tamam mı
canım reglin nasıl....kesildimi
Yok da yok arkadaş eşim test almış yaptım yok gözümü şaşı yapınca ancak bi çizgi görüyorum, bi yandan umudum tükendi bi yandan regl olmadım diye acaba var içimde 13 yaşımdan beri bir kızıma hamileliğimde olmadım bir de düşükte 1 ay olmadım insan pat diye de menepoza girmez ya bu arada kasıklarımda ve karnımın altında sancı var bu adet sancısına benzemiyor ama bütün bunlara istinaden bi çizgi çıkmaz mı hadi çizgiden geçtim gölgesi çıksın bari yawww. Şimdi elimde son 1 test var, eğer olmazsam cuma sabahı yapıcam veee daha da çıkmazsa cumartesi doktora çıkıcam.