Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Bende durumlar aynı hala daha kasığımda bir ağrı, kçm'da günlük ped, ağzımda derece önümde dünden kalan test sonucu, kafamda bebiş patikleri, yüreğimde siz.

Ikizler ablan ha gayre sIk disini sabret beklemedeyim hala.bana kalsa test yapmistm 10kere ama esim bi sabret 10cu gun ben alicam o testi sana diyor.bende mecburen sabirla beklemeye calisiyorum sizlerin her zaman yaninizdayim duacinizim..pc de sorun var tel den giriyorum okuyorum sorun cikmadigi surecede cevap veriyorum.ama aklim sizde

Her seyde vardir bi hayir...hamilemiyim degilmiyim heycanla sabirla beklerken esimin is yerinin kapandigi ve su an issiz kaldigi haberiyle yikildim....Rabbim buyuk bi kapiyi kapatir digerini acar insallah hakkimizda hayirlisi

merhaba canlarr.. bi gelişme varmı toprak ,ikizler abla berkuncan ne alemdesiniz bakalım
Canım bilemiyorum bu bir gelişmemi ama dünden beri devam eden bir akıntım var dün pembeydi bu gün kahverengi bir taraftan umutlanıyorum bir taraftanda böyle olması beni korkutuyor ya hastalığımla ilgili birşey nüksediyorsa soruları kafamda uçuçuşuyor sürekli ya regl olayım yada hiç olmasın böyle şeyler diyor deli gönül bakalım bekliyorum çıkmadık candan umut kesilmiyorr
Bende durumlar aynı hala daha kasığımda bir ağrı, kçm'da günlük ped, ağzımda derece önümde dünden kalan test sonucu, kafamda bebiş patikleri, yüreğimde siz.

Ablaaaa hastayımmm sanaaaa hehehehe aramızda bir fark var senin önündeki testte silik ikinci çizgi var bende kocaman tek çizgiiii

Her seyde vardir bi hayir...hamilemiyim degilmiyim heycanla sabirla beklerken esimin is yerinin kapandigi ve su an issiz kaldigi haberiyle yikildim....Rabbim buyuk bi kapiyi kapatir digerini acar insallah hakkimizda hayirlisi

Kesinlikle öyle esracım sıkmayın canınızı çalıştıktan sonra iş bulunur. Ne iş yapıyordu eşin ve nerede oturuyorsunuz il olarak belki yardımımız dokunabilir. Şimdi çıkıcam işten akşam istersen özelden gönderebilirsin. Sakın üzülme.

oovvvv çok üzüldüm gerçektennn allah hakkınızda hayırlısını versin inşallahhh allahımm aratmadan hemen daha iyi işler nasip etsin canım yaaa vardır herşeyde bir hayır....

bende sana hastayım.

canım aynen öyle ..destel olun birbirinize morel olarak..Herşeyde var hayır ve demekkş nasibiniz başka yerde ..Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah..

Yaradana siginiyoruz hayirlisini istiyoruz ablacin.tekstilde dokumaci,istanbuldayim.sanayii genis bi ilcedeyiz bi kac gun dinlensin var bi kac biyer basvurcak insallah hayirlisi.

Yaradana siginiyoruz hayirlisini istiyoruz ablacin.tekstilde dokumaci,istanbuldayim.sanayii genis bi ilcedeyiz bi kac gun dinlensin var bi kac biyer basvurcak insallah hayirlisi.

Öylee öyle yiyecek ekmeğiniz neredense orası nasip olacak hiç üzmeyin kendinizi allah daha hayırlı işler nasip etsin inşallahhh

Berkuncum toprakcim tesekkur edoyorum sizlere hepinize herseyin ama herseyin hayirlisi...

öyle deme kız doktorum FSH hormonlarımı görünce menapoz belirtisi sen menapoza girebilirsin demişti taaa 2 sene önce. tüp bebek yaparken bile topu topu 3 yumurta oluşmuştu bende hoş 2 si kayıp ya o da ayrı bir olaydı inşallah tatlım inşallah engeller aşılacak.

bu arada çok özlendin haberin olsunnn....

sizler de öyleeeee her ne kadar internete girmesem de aklım hep sizdeydi.

çok teşekkür ederim laviniam Rabbim gülecek inşallahhh yüzümüze en yakın zamanda

hoşbulduk toprakçığım sen de hoş geldin aramıza

sonucum geldi kan sonucum negatif...neyse...durmak yok yola devammm

Tabiki yola devam. ama bu yola devam ederken stres yasak, vücudumuzu dinlemek yasak olsun bu ay. bu adette hepimiz koyverelim gitsin. rahat bırakalım beynimizi. çevremde hep öyle deniyor. "ben bu ay çok rahattım olursa olur olmazsa zamanı vardır dedim hamile kaldım" diyen çok kişi var. kızlaaaaarrrrr koyverelim gitsinnnnn. Rabbim bilir işini. sadece dua edelim.

oyy yüreğine kurban ablammm. ama doktora git sakın ihmal etme. bak ben de korka korka gittim doktora ama çok güzel haberler aldım. sen içini ferah tut yeter

Canım yıkılma sakın bak gör yakında hamile olduğunu da öğreneceksin eşin de iş bulacak. bebişin nasibiyle gelecek . neden bilmem senin yazdığını okuyunca içime öyle doğdu." bu kızın bebişi nasibiyle gelecek" dedim içimden. inşallah hislerim beni yanıltmaz.

Toprakcım çalışırken dedim açayım kızlar ne yaptı acaba o arada biri geldi gözüm senin yazdıklarına kayıyo bi kan testini gördüm bi e 45 i allah ım şu adam odadan gitsede habirw bişiler söylüo okusa diyorum bi heyecanlandım:18:Bende çok yaklaştığını düşünüyorum canım,kesinlikle morel bozmak yok bu ay son rahat ayınız ona göre sonra bebiş gelecek bulantılı ve bol çişli günler gelecek ona göre sen,mrvb, ikizler ablam,berkunum lavinia,esra,anatolya,su başka kim kaldı :44:karnım acıktı sağlıklı düşünemiyorum hepisiciniz içn geçerli adet olanlar hadi bakalım rahat son 1 ay sonra görcem ben sizi

Ablaa yaa akşam akşam güldürdün Allah bebeişini versin emi buda dua mı Abla seninde hormonlara bi haller oldu ne kadar kötü şey varsa düşünmeye başladın yahuiyi düşünelim iyi olsun

Canım Rabbim bir kapıyı kapatırsa diğerini açar yicek ekmeğimiz kalmasa zaten Rabbim canımızı alır eşin için mutlaka daha iyi bi iş çıkacakki böyle olmuş,hayırlısı böyleymiş sen bozma morelini tamam mı

canımsın benimm :) saol arkadaşım ne gzl şeyler yazmışsın..İnşallah..Bak bu ay hepimiz regl dönemleri hemen hemen aynı oldu gibi gelecek ay hepimiz pırtladığını düşünemiyorumm:) ayy keşke çok hoş olurdu..Sana da kıyamayızz biz..ilk göz ağrımızsın..

Yok da yok arkadaş eşim test almış yaptım yok gözümü şaşı yapınca ancak bi çizgi görüyorum, bi yandan umudum tükendi bi yandan regl olmadım diye acaba var içimde 13 yaşımdan beri bir kızıma hamileliğimde olmadım bir de düşükte 1 ay olmadım insan pat diye de menepoza girmez ya bu arada kasıklarımda ve karnımın altında sancı var bu adet sancısına benzemiyor ama bütün bunlara istinaden bi çizgi çıkmaz mı hadi çizgiden geçtim gölgesi çıksın bari yawww. Şimdi elimde son 1 test var, eğer olmazsam cuma sabahı yapıcam veee daha da çıkmazsa cumartesi doktora çıkıcam.

Benimde her ay yani hüsran olduğum gün adetimin başladığı gün kk taramaya başlarım kızlar.."...yöntemiyele hamile kaldım..","işte yöntem....denedim ve hamileyim..."gibi başlıklı bilmem 2007 yıllrından kalma topikleri okumaya başlarım..:) bazen oraki kimilerine takılır sonuna kdr takip edrim hamile kalmış mı diye..
ilk girdim ovulasyon testini öğrendim...denedimm o ayyy fooo:),
ikinci ay soğan kürüyle hamile kalanlar ..aha dedim benim yöntem bu heralde..yaptım..(beklediğimden önce adet oldum:) --ama bence rahmimi temizledi
3 .ayy aman dedim..misafir vs var kafama göre freee ..( o ayda fos),
4.ay hahh tamam buldummm tarçın bal çörek otuuymuşş kesin hamileyim bak...( yumurtlama günümde müthiş sancı resmen ben çatlıyoruumm dedi)-ama ben çatladım ay sonu
....
...
diğer ay ortaya karışık incir kürü..(o ay bende bişey yok ama kilo aldım..basenler gülümsedi:)
...
bel çektirenler..ilginç...ve komşum ayağıma geldi kayınvalidesi kasık bölgeye masj yapıyomuş 17 yıldır hamile kalamyanın o yöntemle hamile kalmış...denemek bedava...(tahmin ettiğiniz gibi o ay ben plates yapmış gibi gayet dinç bi şekilde adetimi uğurladım:)bu arada sıcak su buharınada oturdum:)

ve bu ay dedim dr gidem(en sonunda)..ana hsg dedi..baktım foruma hsgden sonra hamile kalınabilyo..(işteeeee buuuuu)yattık muane yatağına...(ve bugün itibariyle ben portladım..)

veeeee bakyom gene foruma...YAkı yapıştırmak mı hıııı

canım reglin nasıl....kesildimi

Yaa canım regl gibi değil dün tuvalet kağıdına pembe bir akıntı geldi geliyor dedim normal günüm yarın bu gün yok neredeyse bir iki defa gene tuvalet kağıdına kahverengi bir akıntım oldu başka yok noluyo bana yaaaaaa

buda araf da olmak gibi bişey dimi abla..yaaa şu şeytanın bacağını kırmadık...
Bu ay yumurtlama tarihini kestiremmiştin ya yumurtlama yoksa..ALlah verede senin rahim kalınlaşıp yumurtamı bekliyo..hazırımmm gel tutcammm seni...
şaka bi tarfada abla şimdi aklıma geldi;sen şu sıralar yumurtluyo olmyasın..akıntı vs nasıl...olurya belki geçç oluştu yumurta..büyüdü...çatlayacak..ana biide günleri kaçırma

Selam arkadaslar... Benim bir sorum olacak... Ben hastalandim bugün ama normalde sancim olurdu bugün hic yok. Ve ilk gün cok fena kanamam olurdu bugün yine hic yok gibi birsey. Bunun sebebi ne olabilir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…