Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

kıyammm yaa çok sinir bozucuu ben döverdim o bilgisayarcıyı heralde

Canım birde biz babama yapardık onunda aynı sıkıntısı vardı çörek otunu toz şekerle karıştırıp rondoda çek daha sonra sabahları aç karna bir tatlı kaşığı yuvarla oda çok iyi geliyor

Nisanbu evet 6 şubattı bat. Ağustostan itibaran 32-34-35-34 sonra aralıkta hatırla bu topiği açtığın ay önce geldi ve 28. gündü. Sonra ocak ayı yine 28. gün gelince ben de bu ay 28.gün olan 6 şubatta beklemeye başladım. Ama şimdi yok ve test negatif yumurtalıklarım da ağrı başlayınca kistten şüphelendim. Ateşim 37.1 gibi syrediyor. Ama kasık ağrım bugünde devam ediyor akşam ki gibi olmasa da bi sızı var. Akşam sanki rahim genişlemesi yaşadım hani böyle yapışmış da çekip düzeltiyorlarmış gibi. Bu ay bu sitede ya patlama yaşanacak ya da bilmiyorum artık vücudu dinleye dinleye uzman olacağız.

Kızlarr bu arada lütfen kimse umudunu kaybetmesin hiç birimize doktor anne olamazsın demedi hepimiz bebişlerimize kavuşacağız. Ama hepimiz biliyoruz bu Allahın takdir ettiği bizim için en hayırlı ayda gerçekleşecek. Birbirimize destek olalım, umutlarımızı canlı tutalım mrvbcim lütfen tsh düşecek ve sen hiç ummadığın anda çift çizgiyi göreceksin. Hadi bakıyim sil göz yaşlarını ve toparlan seni çok seviyorum.

ayy canım benim bütün alternatif tıpa kapım açık hepsini yapacağım birde ceviz kürü varmış not aldım seninkinide ama hepsini aynı anda yapmayım diyorum sırayla dereotu kürüm bitince onu da yapacağım çok teşekkür ederim :)))

ablacım sağolasın teşekkür ederim zaten çalışasımda yok hiç çıkmadım birileri bişi yazacak umudum artacak diye hepinize çok teşekkür ederim, inşallah biran önce çift çizgiyi görürüz sen nasılsın daha iyi misin şimdi :)

Canım benim tabiiki göreceksin çift çizgiyi sakın ümidini yitirme. Benim kasık ağrıyor gelen giden kırmızı bişi yok dün akşam yaptığım test negatif, şu anda aslında bebiş var mı diye düşünmekten öte bir rahatsızlık çıkmasın diye endişelerim var. Allahım hayırlara çıkarsın inşallah.

İyi düşünelim iyi olsun ablacımmm inşallahh bu belirtilerin hepsi bebiş yüzünden olsun hastalık olmasınnn, koca göbekli bir hamiş olursunn inşalahhhhhh

kötü düşünme ablacım hiç bişeyin çıkmayacak Allahın izniyle kızların dediği gibi vucudumuz bize oyun oynuyor :)

İyi düşünelim iyi olsun ablacımmm inşallahh bu belirtilerin hepsi bebiş yüzünden olsun hastalık olmasınnn, koca göbekli bir hamiş olursunn inşalahhhhhh

İnşallah iyi olur berkuncan inşallah ablacım hepimiz için iyi olur yalnız şu koca göbekli hamişlik için şöyle diyeyim zaten ablan gitgide koca göbekli oluyor, bebiş olunca yürüyen göbek olacak.

Benimle hic kimse ilgilenmiyooo yeniyim diye araniza kabullenemedinizmi yoksaaaa????

canıımm kusura bakma fark etmedik..bgn ben ve çoğu arkadaşlar kafamız biraz dalgın..hepimiz farklı drumlar ve entresan durumlar yaşıyoruz..kimimiz test de silik çizgi,kanda negatif ama hala adet olmammış durumda,
kimimiz yerleşme haftasında adet olup ama çok kısa...ne oldu şimid anlamadım modunda,kimimiz test çift çizgi anacak ertesi gün adet olup birkaç ssat sonra kan testi yaptırmayı bekleme modunda...
hepimiz leyla ancak birbirimize güzel şeyler söylemeye çalışır bu arada forumlarda bizim durumumızda olan varmı araştırma modundayız...
bide iş olanları arada iş yapanları düşşünğnce..öyle oldu..ksura bakma canım öpüyorumm

Iyi düsündün herkey iyi olacak insallaaahhhhh Allah'in izniyle.... Bende test yaptim aksam negativdi ama hala hastalanmadim hala bir umut yani... Icimizdeki umudu öldürürsek olmaaaaaaazzzzzz hepimiz birgün ANNE olacagiz kimimiz belkide anneyiz ama bilemiyoruz daha:):):) o yüzden nolursunuz umutsuzluga kapilmayin positiv olunki sonuclarda positiv olsun...:) Allahim hepimizin göbüsünü dolduruü kucagimiza alipda emzirneyi nasib eder insallaaaah.

inşallahh canımm inşallhhh

Ayy demi yaa birde öyle birşey olmuştu ben incirli pilavlar yedim sen kurtlu incirler

Benimle hic kimse ilgilenmiyooo yeniyim diye araniza kabullenemedinizmi yoksaaaa????

Aaaa çok ayıp olur mu öyle şey elimizden geldiğince yazıyoruz canım ama gözden kaçmş olabilir :126: kusurumuza bakma

tuba, toprak sakın üzülmeyin bir daha ki aya inşallah, benim de ya hastalanacam ya da gerçekten hastalık var, kasığım çok ağrıyor sanki bebek orda büyüyor, tövbe yarabbim. Eşimden yeni test istedim, artık süprizi kalmadı çünkü anlattım Ona herşeyi. Bakalım yarın sabah ilk idrarla yapıcam. Artık çıkmazsa ne diyeyim, haftasonu doktor yolu gözükecek.

Nasip kismet.... Calismalara devaaam:):):) icimde bir kirilma var ama Allah'tan gelenede birsey dennez. Toprak hadi bacim umutlar mart ayinda artik insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…