Benimde her ay yani hüsran olduğum gün adetimin başladığı gün kk taramaya başlarım kızlar.."...yöntemiyele hamile kaldım..","işte yöntem....denedim ve hamileyim..."gibi başlıklı bilmem 2007 yıllrından kalma topikleri okumaya başlarım..:) bazen oraki kimilerine takılır sonuna kdr takip edrim hamile kalmış mı diye..
ilk girdim ovulasyon testini öğrendim...denedimm o ayyy fooo:),
ikinci ay soğan kürüyle hamile kalanlar ..aha dedim benim yöntem bu heralde..yaptım..(beklediğimden önce adet oldum:) --ama bence rahmimi temizledi
3 .ayy aman dedim..misafir vs var kafama göre freee ..( o ayda fos),
4.ay hahh tamam buldummm tarçın bal çörek otuuymuşş kesin hamileyim bak...( yumurtlama günümde müthiş sancı resmen ben çatlıyoruumm dedi)-ama ben çatladım ay sonu
....
...
diğer ay ortaya karışık incir kürü..(o ay bende bişey yok ama kilo aldım..basenler gülümsedi:)
...
bel çektirenler..ilginç...ve komşum ayağıma geldi kayınvalidesi kasık bölgeye masj yapıyomuş 17 yıldır hamile kalamyanın o yöntemle hamile kalmış...denemek bedava...(tahmin ettiğiniz gibi o ay ben plates yapmış gibi gayet dinç bi şekilde adetimi uğurladım:)bu arada sıcak su buharınada oturdum:)
ve bu ay dedim dr gidem(en sonunda)..ana hsg dedi..baktım foruma hsgden sonra hamile kalınabilyo..(işteeeee buuuuu)yattık muane yatağına...(ve bugün itibariyle ben portladım..)
veeeee bakyom gene foruma...YAkı yapıştırmak mı
hıııı