Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Nasip kismet.... Calismalara devaaam:):):) icimde bir kirilma var ama Allah'tan gelenede birsey dennez. Toprak hadi bacim umutlar mart ayinda artik insallah.

Tabii kırılma var tuba insan çok üzülüyor hele gecikince çok umutlanıyoruz benim son 2 aydır gününden erken geliyordu, daha belirti kafamda uyduramadan hasta oluyordum o kadar bozulmuyordum. Ama bu ay bak bugün 6. gün hasta olursam çok bozulacam, ama belki de hasta olmam daha iyi olacak başak korktuğum bir hastalık çıkmayacak duygular karmakarışık ama herşeyin hayırlısı bitanem şimdi Mart ayı için hazırla kendini.

Tabii kırılma var tuba insan çok üzülüyor hele gecikince çok umutlanıyoruz benim son 2 aydır gününden erken geliyordu, daha belirti kafamda uyduramadan hasta oluyordum o kadar bozulmuyordum. Ama bu ay bak bugün 6. gün hasta olursam çok bozulacam, ama belki de hasta olmam daha iyi olacak başak korktuğum bir hastalık çıkmayacak duygular karmakarışık ama herşeyin hayırlısı bitanem şimdi Mart ayı için hazırla kendini.

Insallah yoktur bir hastalik falan. Insallah yokturda bize teyze olma sevincini yasatirsin canim

tuba, toprak sakın üzülmeyin bir daha ki aya inşallah, benim de ya hastalanacam ya da gerçekten hastalık var, kasığım çok ağrıyor sanki bebek orda büyüyor, tövbe yarabbim. Eşimden yeni test istedim, artık süprizi kalmadı çünkü anlattım Ona herşeyi. Bakalım yarın sabah ilk idrarla yapıcam. Artık çıkmazsa ne diyeyim, haftasonu doktor yolu gözükecek. :KK50:

aynen ablacım..çıkmayan candan ümit kesilmezmiş ya..bgn kan testi yaptırdım..sonuçlar 45 dk kadr çıkıcak..ama aynen suprizi kalmadı eşime anllatım öğlen birlikte gittik..Yavrum başta sevindi sonra üzüldü..yüksek ihtimal kanda da çıkmayacak amaaa..genede şüphe kalmasın öyle yola devam edem dedim:)

ama senin kasık ağrıların iyiiye işaret gibi:)İnşallah

aynen ablacım..çıkmayan candan ümit kesilmezmiş ya..bgn kan testi yaptırdım..sonuçlar 45 dk kadr çıkıcak..ama aynen suprizi kalmadı eşime anllatım öğlen birlikte gittik..Yavrum başta sevindi sonra üzüldü..yüksek ihtimal kanda da çıkmayacak amaaa..genede şüphe kalmasın öyle yola devam edem dedim:)

hadi toprak belki bir umut bişi çıkar ben de kasık ağrısına falan baktım işte yumurtalık ağrısı bi sürü hastalığın başlangıcı olabilirmiş. Bir de bugün benim yaşımda bir arkadaşımın göğüs kanseri olduğunu duydum tümden keyfim kaçtı. Umarım herşey yolundadır.

Canım sende hoşgeldin sefalar getirdin,sizi çok iyi anlayabiliyorum çünkü bende yaşadım ve 6. ayda hamile kaldım inşaallah seninde öyle olur :KK34: Bu ay 6. ayınmış seninde :KK9:

]

teşekkür ederim.aminnnnnnn inş beklemedeyim bakalım hayırlısı

hadi toprak belki bir umut bişi çıkar ben de kasık ağrısına falan baktım işte yumurtalık ağrısı bi sürü hastalığın başlangıcı olabilirmiş. Bir de bugün benim yaşımda bir arkadaşımın göğüs kanseri olduğunu duydum tümden keyfim kaçtı. Umarım herşey yolundadır.

yokkkk yaaaa ablacımmm düşünme öyle şeyler daha neler üstelik..biz kendi psikolojimiz herşeyi mahvediyo işte..adam gibi oln adet tarihlerimizi değiştiriyoruz..n'olur düşünme koötü şeylerr

kızlar ben gecen yazmıstım adetım cok gecıktı dıye sat 2 ocaktı.cuma doktora gttım hala adet olmayınca o da cok sasırdı kıst yok dedı sankı adet olmussun bıtmıs temızlenmıssın rahmın cok temız gorunuyor ve bır folıkul war dedı.adet soktıurucu vermedeı gec gebelık olur dıye.haftaya kadar olmazsan gel dedı.neyse c.tesı gunu kahverengı hatta baya koyu leke olmaya basladı bende aradım doktoru dun gıttım tekrar buarada dune kadar normal adet kanaması gıbı olmadım hep bu sekıldeydı ve cok asırı sancım oldu.dun muayenede doktor adet gormuyosun suan gecen gordugumuz 14 mm folıkul yumurtaymıs ve 20 olmus catlamak uzere dedı rahım yıne cok temız dedı.ılıskı gunu verdı.cok saskınım bugunde normal kananam war az ama.sancım da gecmedı.aradım doktoru normal dedı yıne de ılıskıye gır dedı.nu ayda hamıle kalmazsam rahım fılmı yalnız ben hala anlamadım adet gormuyosam bu ne ve yumurtamın olgunlasması normalmı kafam cok karıstı boyle bısey yasayan var mı yaa? ? bıraz uzun oldu ama ıdare edın :)

ben hastalandım demiştim... evet hastalandım ama benım adet sanılarım dayanılmazdı... hele gecen ay aglattı beni ama bu ay hicbır sancım yok hafıf kasıklarımda agrı var ama o kadar yoksa benım belım bacaklarım cok kötü agrırdı... hmmmm salaklasıyormuyum ne yapıyorum ben yaaa????

Benimle hic kimse ilgilenmiyooo:KK43::KK43::KK43: yeniyim diye araniza kabullenemedinizmi yoksaaaa????

aman da aman tuğbaya da kıyamayız, neden öle yaptık valla anlamadım ben :KK43:((

Ayy demi yaa birde öyle birşey olmuştu ben incirli pilavlar yedim sen kurtlu incirler :KK1:

Aaaa:KK20: çok ayıp olur mu öyle şey elimizden geldiğince yazıyoruz canım ama gözden kaçmş olabilir :126: kusurumuza bakma:KK42:

evet canım ya, arkadaşlarada bahsedelim ben incir kürü uyguladım nisanbu şehirdışında küre başlayamadı oda otelde bol bol incir yiyiyor hatta incirli pilav bile yedi sonra bnm incirlerden hep kurt çıkmaya başladı etli etli götürmüş oldum baya bir miğdemiz bulandı bir süre incir görmek istememiştik :KK52:

ayyy evet ablacım bnmde iki defa 10 gün gecikti ikincisi aralıktı ve bnm koptuğum ay o ay oldu işte :KK43: umarım seninki güzel sonuçlanır

ayyy canım haber geldi mi sana ?????:18::18::18:

ayy ablacım öle kötü şeyler düşünme lütfen bak ağlamaya yer arıyorum kötü şeyler söleme ona göre ağlarım durduramazsınız beni :KK43:

kızlar ben gecen yazmıstım adetım cok gecıktı dıye sat 2 ocaktı.cuma doktora gttım hala adet olmayınca o da cok sasırdı kıst yok dedı sankı adet olmussun bıtmıs temızlenmıssın rahmın cok temız gorunuyor ve bır folıkul war dedı.adet soktıurucu vermedeı gec gebelık olur dıye.haftaya kadar olmazsan gel dedı.neyse c.tesı gunu kahverengı hatta baya koyu leke olmaya basladı bende aradım doktoru dun gıttım tekrar buarada dune kadar normal adet kanaması gıbı olmadım hep bu sekıldeydı ve cok asırı sancım oldu.dun muayenede doktor adet gormuyosun suan gecen gordugumuz 14 mm folıkul yumurtaymıs ve 20 olmus catlamak uzere dedı rahım yıne cok temız dedı.ılıskı gunu verdı.cok saskınım bugunde normal kananam war az ama.sancım da gecmedı.aradım doktoru normal dedı yıne de ılıskıye gır dedı.nu ayda hamıle kalmazsam rahım fılmı yalnız ben hala anlamadım adet gormuyosam bu ne ve yumurtamın olgunlasması normalmı kafam cok karıstı boyle bısey yasayan var mı yaa? ? bıraz uzun oldu ama ıdare edın :)

:18::18::18:canım ya senin durum baya karışık ama umut verici hiç kaçırma bu günleri değerlendir sonra güzel haberler getir bize :)))

ben hastalandım demiştim... evet hastalandım ama benım adet sanılarım dayanılmazdı... hele gecen ay aglattı beni ama bu ay hicbır sancım yok hafıf kasıklarımda agrı var ama o kadar yoksa benım belım bacaklarım cok kötü agrırdı... hmmmm salaklasıyormuyum ne yapıyorum ben yaaa????

yok yok salaklaşmıyorsun merak etme hepimiz öleyiz bütün anne adayları aynı modda canım :))

yok yok salaklaşmıyorsun merak etme hepimiz öleyiz bütün anne adayları aynı modda canım :))

sanki birtek benim basımdaymıs gıbı acaip heycan yapıyorum yaaaaa:) önce cok sancım var die aglardım simdide sancım yok neden yok diyorum=)=)=) aglanacak halime gülüyorum=)

:18::18::18:canım ya senin durum baya karışık ama umut verici hiç kaçırma bu günleri değerlendir sonra güzel haberler getir bize :)))

bakalım artık doktora göre 26 27 subatta adet olmam lazım olmazsam test yapıcam gercı bu ayda negatıf cıkar gıbı gelıo ama bellı de olmaz. hep psıkolojık bozukluk heeep :KK70:
bıde bu sekılde ılıskıye gırmek cok ıgrenc gelıyo ama yapcak bısey yok

Bende durumlar aynı hala daha kasığımda bir ağrı, kçm'da günlük ped, ağzımda derece önümde dünden kalan test sonucu, kafamda bebiş patikleri, yüreğimde siz. :KK37:

Berkuncan ağlama nolursun herşey yoluna girecek okudun mu iğdeçiçeğini bebiş geliyor hem de senin gibi pırıl pırıl bir insan olacak. İğdeçiçeğim seni okurken insan en mutsuz anı olsa yüzünde tebessüm yüreğinde sevgi belirir. toprak, esra,tuba ümitliyiz dimi kızlar hadi bırakmayın beni. anatolya hoşgeldin 6 yumurta mı maşallah sen patikleri örmeye başla valla patikleri diyorum dikkatini çekerim. Hepinizi çok seviyorum. :KK16:

Bende durumlar aynı hala daha kasığımda bir ağrı, kçm'da günlük ped, ağzımda derece önümde dünden kalan test sonucu, kafamda bebiş patikleri, yüreğimde siz. :KK37:

sonucum geldi kan sonucum negatif...neyse...durmak yok yola devammm

Durmak yok yola devam canim hayirlisi ile insallah.vucutlar bebislere hazirlaniyor..

X