Nasip kismet.... Calismalara devaaam:):):) icimde bir kirilma var ama Allah'tan gelenede birsey dennez. Toprak hadi bacim umutlar mart ayinda artik insallah.
Tabii kırılma var tuba insan çok üzülüyor hele gecikince çok umutlanıyoruz benim son 2 aydır gününden erken geliyordu, daha belirti kafamda uyduramadan hasta oluyordum o kadar bozulmuyordum. Ama bu ay bak bugün 6. gün hasta olursam çok bozulacam, ama belki de hasta olmam daha iyi olacak başak korktuğum bir hastalık çıkmayacak duygular karmakarışık ama herşeyin hayırlısı bitanem şimdi Mart ayı için hazırla kendini.
tuba, toprak sakın üzülmeyin bir daha ki aya inşallah, benim de ya hastalanacam ya da gerçekten hastalık var, kasığım çok ağrıyor sanki bebek orda büyüyor, tövbe yarabbim. Eşimden yeni test istedim, artık süprizi kalmadı çünkü anlattım Ona herşeyi. Bakalım yarın sabah ilk idrarla yapıcam. Artık çıkmazsa ne diyeyim, haftasonu doktor yolu gözükecek.
aynen ablacım..çıkmayan candan ümit kesilmezmiş ya..bgn kan testi yaptırdım..sonuçlar 45 dk kadr çıkıcak..ama aynen suprizi kalmadı eşime anllatım öğlen birlikte gittik..Yavrum başta sevindi sonra üzüldü..yüksek ihtimal kanda da çıkmayacak amaaa..genede şüphe kalmasın öyle yola devam edem dedim:)
ama senin kasık ağrıların iyiiye işaret gibi:)İnşallah
hadi toprak belki bir umut bişi çıkar ben de kasık ağrısına falan baktım işte yumurtalık ağrısı bi sürü hastalığın başlangıcı olabilirmiş. Bir de bugün benim yaşımda bir arkadaşımın göğüs kanseri olduğunu duydum tümden keyfim kaçtı. Umarım herşey yolundadır.
Benimle hic kimse ilgilenmiyoooyeniyim diye araniza kabullenemedinizmi yoksaaaa????
Ayy demi yaa birde öyle birşey olmuştu ben incirli pilavlar yedim sen kurtlu incirler
Aaaaçok ayıp olur mu öyle şey elimizden geldiğince yazıyoruz canım ama gözden kaçmş olabilir :126: kusurumuza bakma
Tabii kırılma var tuba insan çok üzülüyor hele gecikince çok umutlanıyoruz benim son 2 aydır gününden erken geliyordu, daha belirti kafamda uyduramadan hasta oluyordum o kadar bozulmuyordum. Ama bu ay bak bugün 6. gün hasta olursam çok bozulacam, ama belki de hasta olmam daha iyi olacak başak korktuğum bir hastalık çıkmayacak duygular karmakarışık ama herşeyin hayırlısı bitanem şimdi Mart ayı için hazırla kendini.
aynen ablacım..çıkmayan candan ümit kesilmezmiş ya..bgn kan testi yaptırdım..sonuçlar 45 dk kadr çıkıcak..ama aynen suprizi kalmadı eşime anllatım öğlen birlikte gittik..Yavrum başta sevindi sonra üzüldü..yüksek ihtimal kanda da çıkmayacak amaaa..genede şüphe kalmasın öyle yola devam edem dedim:)
ama senin kasık ağrıların iyiiye işaret gibi:)İnşallah
hadi toprak belki bir umut bişi çıkar ben de kasık ağrısına falan baktım işte yumurtalık ağrısı bi sürü hastalığın başlangıcı olabilirmiş. Bir de bugün benim yaşımda bir arkadaşımın göğüs kanseri olduğunu duydum tümden keyfim kaçtı. Umarım herşey yolundadır.
kızlar ben gecen yazmıstım adetım cok gecıktı dıye sat 2 ocaktı.cuma doktora gttım hala adet olmayınca o da cok sasırdı kıst yok dedı sankı adet olmussun bıtmıs temızlenmıssın rahmın cok temız gorunuyor ve bır folıkul war dedı.adet soktıurucu vermedeı gec gebelık olur dıye.haftaya kadar olmazsan gel dedı.neyse c.tesı gunu kahverengı hatta baya koyu leke olmaya basladı bende aradım doktoru dun gıttım tekrar buarada dune kadar normal adet kanaması gıbı olmadım hep bu sekıldeydı ve cok asırı sancım oldu.dun muayenede doktor adet gormuyosun suan gecen gordugumuz 14 mm folıkul yumurtaymıs ve 20 olmus catlamak uzere dedı rahım yıne cok temız dedı.ılıskı gunu verdı.cok saskınım bugunde normal kananam war az ama.sancım da gecmedı.aradım doktoru normal dedı yıne de ılıskıye gır dedı.nu ayda hamıle kalmazsam rahım fılmı yalnız ben hala anlamadım adet gormuyosam bu ne ve yumurtamın olgunlasması normalmı kafam cok karıstı boyle bısey yasayan var mı yaa? ? bıraz uzun oldu ama ıdare edın :)
ben hastalandım demiştim... evet hastalandım ama benım adet sanılarım dayanılmazdı... hele gecen ay aglattı beni ama bu ay hicbır sancım yok hafıf kasıklarımda agrı var ama o kadar yoksa benım belım bacaklarım cok kötü agrırdı... hmmmm salaklasıyormuyum ne yapıyorum ben yaaa????
aman da aman tuğbaya da kıyamayız, neden öle yaptık valla anlamadım ben((
evet neden öyle olmustuuu???ama simdi öyle degil benimlede ilgileniyorsunuuuuz coooookkkk tesekkür ederım.... hatta toprakla durumumuz aynı bile diyebilirim
yok yok salaklaşmıyorsun merak etme hepimiz öleyiz bütün anne adayları aynı modda canım :))
sonucum geldi kan sonucum negatif...neyse...durmak yok yola devammm
:18::18::18:canım ya senin durum baya karışık ama umut verici hiç kaçırma bu günleri değerlendir sonra güzel haberler getir bize :)))
Bende durumlar aynı hala daha kasığımda bir ağrı, kçm'da günlük ped, ağzımda derece önümde dünden kalan test sonucu, kafamda bebiş patikleri, yüreğimde siz.
Berkuncan ağlama nolursun herşey yoluna girecek okudun mu iğdeçiçeğini bebiş geliyor hem de senin gibi pırıl pırıl bir insan olacak. İğdeçiçeğim seni okurken insan en mutsuz anı olsa yüzünde tebessüm yüreğinde sevgi belirir. toprak, esra,tuba ümitliyiz dimi kızlar hadi bırakmayın beni. anatolya hoşgeldin 6 yumurta mı maşallah sen patikleri örmeye başla valla patikleri diyorum dikkatini çekerim. Hepinizi çok seviyorum.
Bende durumlar aynı hala daha kasığımda bir ağrı, kçm'da günlük ped, ağzımda derece önümde dünden kalan test sonucu, kafamda bebiş patikleri, yüreğimde siz.
sonucum geldi kan sonucum negatif...neyse...durmak yok yola devammm