Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

günaydınn herkeseeee.. kızlar size bi sorum olcak sağlık ocakları kan testi sonucunu ne kadar süre sonra veriyorlar? ve telefonla ne kadar süre sonra öğrenirim?:44:

günaydınn herkeseeee.. kızlar size bi sorum olcak sağlık ocakları kan testi sonucunu ne kadar süre sonra veriyorlar? ve telefonla ne kadar süre sonra öğrenirim?:44:

sabah kan alırlar canım akşam üzeri sonucu verirler ve her sağlıkocağı kanda gebelik bakmıyor bu arada mesela bizim yakındaki sağlık ocağı sadece çarşamba günleri bakıyor:emir_bebek:

Kızlarr günaydınnn; Dün çok kötü bir gece geçirdim. Gece sol yumurtalığıma giren sancı beni mahvetti ay ne bacağımı kıpırdatabiliyorum ne acı geçiyor içim yanıyor su içe içe bi hal oldum. Testler negatif olduğuna göre kist mi var acaba.:KK14: En kısa sürede doktor yolu göründü bana. Bu arada adet düzensizliğinden bahsetmişsiniz evet ben de yazayım
9 eylül
12 ekim
16 kasım
14 aralık
10 ocak
---- şubat niye böyle karman çorman anlamıyorum. :KK52:

Abla seninde hep 4 gün atmış bak bu ayki adet tarihin 6 mıydı?

kızlar işlerim yoğunlaştı..Firmalar geliyorum..o yüzdenbakamıyorum foruma...gözüme çarpan ikizler ablamın kasık ağrısı çektiği...(ablacım dayan..geçmiş olsun)
Mrvnin umutsuzlağa kapıldığı( canım mervemm aynıyız hep nirgün umutlu birgün umutsuz..iiki burayı zhep birlikte..birimiz hepimiz için hepimi zbirimiz için)
Berkuunun adetinin fazla olamaması( hadi inşalhhh çıkmayan candan ümit kesilmez)..bende öyleyim
Anatolyanın gelmesi (hoşgeldin)..
Nisancım öpüyrorumm seni lavinacımmm senide..

Yalnız farkettinim mi bizim topik bu ay entersasn şeyler yaşıyorr:)

canım ben sağlıkocağına verdim sabahtan o gün 4 de alırsın dediler ama benim sonuç gelmemişti o gün hastaneden ve ben bir koca gece daha geçirmiştim öğrenemeden ertesi gün de sabahtan özel bi hastaneye verdim ve saat 12 de öğrendim.18 tl özelde beklemene değmez yani..

canım ben sağlıkocağına verdim sabahtan o gün 4 de alırsın dediler ama benim sonuç gelmemişti o gün hastaneden ve ben bir koca gece daha geçirmiştim öğrenemeden ertesi gün de sabahtan özel bi hastaneye verdim ve saat 12 de öğrendim.18 tl özelde beklemene değmez yani..

anladım canım saol.. işte benim durumum da karışık emin olamıyorum gitsemmi kan testine beklesemmi kararsız kaldım :KK50:

kızlar işlerim yoğunlaştı..Firmalar geliyorum..o yüzdenbakamıyorum foruma...gözüme çarpan ikizler ablamın kasık ağrısı çektiği...(ablacım dayan..geçmiş olsun)
Mrvnin umutsuzlağa kapıldığı( canım mervemm aynıyız hep nirgün umutlu birgün umutsuz..iiki burayı zhep birlikte..birimiz hepimiz için hepimi zbirimiz için)
Berkuunun adetinin fazla olamaması( hadi inşalhhh çıkmayan candan ümit kesilmez)..bende öyleyim

yaaa toprakkk bende anlamadımm yok şimdi hiç birşeyy kaçtı benimki geriye işte böyle olunca umutlanıyorum sonra birden geliveriyorlar totişimin üzerine oturup kalıyorum bu durum ameliyatın hemen arkasından olmuştu rahimin adapte oluyor dedi doktorum sonra hep düzensizdim ama böyle olmamıştı hiçç ne oluryorrr bana yyaaaaaa

kaç gün geçti yada geçtimii inşallahh vardır birşeyler...

aslında demiştim daha önce günü gününe gelen bi adetim yok ama 10-12 gün geçti. ben korunmayı adete 10-12 gün kala bıraktım pek ihtimal vermiyorum hamileliğe ama idrarda da çıkmadı gerçi son 6 gündür tekrar denemedim ama..

bazı şüphelerim oldu sadece karın ağrısı,göğüsler,bazen tamamen kesilen bazen yoğun gelen akıntı,rüyalar :) hayırlısı

ben daha yeniyim çalışmalarda Allah ım önce sizlere nasip etsin :KK16:

aslında demiştim daha önce günü gününe gelen bi adetim yok ama 10-12 gün geçti. ben korunmayı adete 10-12 gün kala bıraktım pek ihtimal vermiyorum hamileliğe ama idrarda da çıkmadı gerçi son 6 gündür tekrar denemedim ama..

bazı şüphelerim oldu sadece karın ağrısı,göğüsler,bazen tamamen kesilen bazen yoğun gelen akıntı,rüyalar :) hayırlısı

ben daha yeniyim çalışmalarda Allah ım önce sizlere nasip etsin :KK16:

kimin nasibiyse önce onun olur canım sen sıkma tatlı canını önce senin olsa ne olur biliyormusun hep beraber mendilleri kaptığımız gibi halaya geliriz :KK64::KK64::KK64:inşallahhda olur bu işler hiç belli olmaz. Nasıl korunuyordun peki

Günaydiiinnn herkeseeee...... Ben hala regl olmadim:):):):) hala bekliyorum. Dün yine dayanamadim idrar testi yaptim ve negativti yine. Ama olsun icimdeki umudu öldürmeyecegim...... Belki bir gün!!!!!

ablacım benim önce TSH değerimi düşürmem gerekiyor hamile kalabilmem için oda 2-3 ayda ancak düşer diyorlar ilacın yanı sıra dereotu falan yemeye başladım biran önce düşsün diye ama düşmeden olmazsa ve 2-3 ayda düşecekse bekle merve bekle ve gerçekten gücüm tükeniyor artık :KK43:(((

bende bir uyuyum diyorum kalktığımda hamile olmuş olayım, sürekli uyumaya başladım aldığım ilaç sanırım uyku yapıyor dedim eşime o da yan etkilerine bir bakmış uykusuzluk yapıyormuş ama psikolojim nasıl bozuksa artık ilaca rağmen kendimi uykuya verdim :KK43:((((

neyse hayırlısı canım en azından hala umutlarınız var benim bir kaç ay umudum bile yok :KK43:

ayyy canım benim sen bu sözünle omuz vermiş oldun bana zaten sizlerin omuzlarında ağlıyorum hep:KK43: hepinizden de Allah razı olsun :KK54:

hoşgeldin anatolyacım hoş haberler getirdin keyfimizide yerine getirdin inşallah döllenmiştirde o yumoşlar :emir_bebek:

canım ateşini hep aynı saatte mi ölçüyorsun ???

ayyy ablacım çok geçmiş olsun bence biran önce doktora gitmelisin!!!

Canım hiç yakışıyor mu sana böyle umutsuzluk,haydi silkelen hemen 2-3 ayda düşer dediğin belki hemen düşüverecek,canım acaba incirin soğan suyunun bi zararı yoksa başlasan mı ?

canım dün ben fark etmemeişim gece farkettim hani rüyanda hamile kalmadan önce yağmurda beyaz bir araba kullanıyordum o ay hamile olduğumu öğrenmişsin yazmışsınya gecenin bir vakti kalktım ve senin o yazdığını görüm tüylerim diken diken oldu inşallah güzel arkadaşım senin akıbetine uğrarım bendee allahım hayırlı sağlıklı evlatlar verir bizelerede
Canım benim inşaallah dünde dediğim gibi senin içinde müjdeli haber olur,en az senin kadar istiyorum canım bunu :KK16:

cnm günaydın nasılsın..
Günaydın tatlım biz iyiyizde sen hep ceee deyip gidiyorsun ya :KK19:

anladım canım saol.. işte benim durumum da karışık emin olamıyorum gitsemmi kan testine beklesemmi kararsız kaldım :KK50:

Berkunumda sormuş gerçi ama bende onu soracaktım eğer günün geçti ve idrar testinde silik milik bi çizgi çıktıysa git yoksa gitme morelini bozma bence arkadaşım,daha çok üzülürsün..

kimin nasibiyse önce onun olur canım sen sıkma tatlı canını önce senin olsa ne olur biliyormusun hep beraber mendilleri kaptığımız gibi halaya geliriz :KK64::KK64::KK64:inşallahhda olur bu işler hiç belli olmaz. Nasıl korunuyordun peki

çok teşekkür ederim canım ben sizi bi süredir sessiz takip ediyorum biliyorum ne zamandır isteyip uğraştığınızı o yüzden öyle dedim. ben 5 ay doğum kontrol hapı kullandım 6 ay oluyo bırakalı bu 6 aylık dönemde de eşim korundu.

Berkunumda sormuş gerçi ama bende onu soracaktım eğer günün geçti ve idrar testinde silik milik bi çizgi çıktıysa git yoksa gitme morelini bozma bence arkadaşım,daha çok üzülürsün..

canım idrar testini tek çizgi görür görmez atmışım ben ya :) ben de senin gibi düşünüyorum 2. çizgiyi görmeden kan testine gitmek istemiyorum doğrusu ama olsun sizden ön bilgi almış oldum sağlık ocakları ve testle ilgili

herkeslere günaydın ben bugün yine pc yi servise bırakacağım o nedenle yine telden gireceğim sadece okurum artık yazdıklarınızı yine yokum yane:KK43:(((
bilgisayarcı yedeklerime format atmış tüm fotolar gitti bakalım geri getirebilecek mi ? çok üzgünüm sanki o fotolardaki anları hiç yaşamamış gibi hissediyorum ....

canım günaydın sen nasılsın başladınmı tedaviye inşşallah en kısa zamanda önlemini alırsında bir an evvel kavuşursun miniciğineee....
başladım canım hemen hormon alıyorum her sabah birde dereotu iyi geliyormuş onu yiyiyorum her yemekten önce 1 yemek kaşığı kadar :) sağolasın bitanem

ahhh canım benim sağol evet bir gün yeşerecek yeniden ümitler inşallah dört gözle o günleri bekliyoruz :)))

Canım hiç yakışıyor mu sana böyle umutsuzluk,haydi silkelen hemen 2-3 ayda düşer dediğin belki hemen düşüverecek,canım acaba incirin soğan suyunun bi zararı yoksa başlasan mı ?

Canım benim inşaallah dünde dediğim gibi senin içinde müjdeli haber olur,en az senin kadar istiyorum canım bunu :KK16:

Günaydın tatlım biz iyiyizde sen hep ceee deyip gidiyorsun ya :KK19:

canım ya hiç böle olmazdım gerçekten ama ne biliyim böle bir sıkıntı çıkınca yandı benim civatalar :KK43: aslına bakarsan TSH yüksek olunca yumurtlama hormonları düşük oluyomuş ama bnm ki yüksek ya bu kürlerin faydası olmuş olabilir ben hep öle düşünüyorum kür olarak yapmayacağım ama bol bol kuru incir yiyiyorum en kurtlusundan :)))

İkizler Ablacım bişey sorucam..geçmişte bulamdım ama hani sen adet oldun hani hamileydinde sonradan öğrenmiştin..nasıl oldu bidah aanlatırmsıın..

X