Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn herkeseeee.. kızlar size bi sorum olcak sağlık ocakları kan testi sonucunu ne kadar süre sonra veriyorlar? ve telefonla ne kadar süre sonra öğrenirim?:44:
sabah kan alırlar canım akşam üzeri sonucu verirler ve her sağlıkocağı kanda gebelik bakmıyor bu arada mesela bizim yakındaki sağlık ocağı sadece çarşamba günleri bakıyor
yaaa hmmmm saol canım peki ücretli mi oluyo?
Bildiğim kaarıyla ücret almıyorlar
Kızlarr günaydınnn; Dün çok kötü bir gece geçirdim. Gece sol yumurtalığıma giren sancı beni mahvetti ay ne bacağımı kıpırdatabiliyorum ne acı geçiyor içim yanıyor su içe içe bi hal oldum. Testler negatif olduğuna göre kist mi var acaba. En kısa sürede doktor yolu göründü bana. Bu arada adet düzensizliğinden bahsetmişsiniz evet ben de yazayım
9 eylül
12 ekim
16 kasım
14 aralık
10 ocak
---- şubat niye böyle karman çorman anlamıyorum.
günaydınn herkeseeee.. kızlar size bi sorum olcak sağlık ocakları kan testi sonucunu ne kadar süre sonra veriyorlar? ve telefonla ne kadar süre sonra öğrenirim?:44:
canım ben sağlıkocağına verdim sabahtan o gün 4 de alırsın dediler ama benim sonuç gelmemişti o gün hastaneden ve ben bir koca gece daha geçirmiştim öğrenemeden ertesi gün de sabahtan özel bi hastaneye verdim ve saat 12 de öğrendim.18 tl özelde beklemene değmez yani..
anladım canım saol.. işte benim durumum da karışık emin olamıyorum gitsemmi kan testine beklesemmi kararsız kaldım
kızlar işlerim yoğunlaştı..Firmalar geliyorum..o yüzdenbakamıyorum foruma...gözüme çarpan ikizler ablamın kasık ağrısı çektiği...(ablacım dayan..geçmiş olsun)
Mrvnin umutsuzlağa kapıldığı( canım mervemm aynıyız hep nirgün umutlu birgün umutsuz..iiki burayı zhep birlikte..birimiz hepimiz için hepimi zbirimiz için)
Berkuunun adetinin fazla olamaması( hadi inşalhhh çıkmayan candan ümit kesilmez)..bende öyleyim
Anatolyanın gelmesi (hoşgeldin)..
Nisancım öpüyrorumm seni lavinacımmm senide..
Yalnız farkettinim mi bizim topik bu ay entersasn şeyler yaşıyorr:)
kaç gün geçti yada geçtimii inşallahh vardır birşeyler...
aslında demiştim daha önce günü gününe gelen bi adetim yok ama 10-12 gün geçti. ben korunmayı adete 10-12 gün kala bıraktım pek ihtimal vermiyorum hamileliğe ama idrarda da çıkmadı gerçi son 6 gündür tekrar denemedim ama..
bazı şüphelerim oldu sadece karın ağrısı,göğüsler,bazen tamamen kesilen bazen yoğun gelen akıntı,rüyalar :) hayırlısı
ben daha yeniyim çalışmalarda Allah ım önce sizlere nasip etsin
ablacım benim önce TSH değerimi düşürmem gerekiyor hamile kalabilmem için oda 2-3 ayda ancak düşer diyorlar ilacın yanı sıra dereotu falan yemeye başladım biran önce düşsün diye ama düşmeden olmazsa ve 2-3 ayda düşecekse bekle merve bekle ve gerçekten gücüm tükeniyor artık (((
bende bir uyuyum diyorum kalktığımda hamile olmuş olayım, sürekli uyumaya başladım aldığım ilaç sanırım uyku yapıyor dedim eşime o da yan etkilerine bir bakmış uykusuzluk yapıyormuş ama psikolojim nasıl bozuksa artık ilaca rağmen kendimi uykuya verdim ((((
neyse hayırlısı canım en azından hala umutlarınız var benim bir kaç ay umudum bile yok
ayyy canım benim sen bu sözünle omuz vermiş oldun bana zaten sizlerin omuzlarında ağlıyorum hep hepinizden de Allah razı olsun
hoşgeldin anatolyacım hoş haberler getirdin keyfimizide yerine getirdin inşallah döllenmiştirde o yumoşlar
canım ateşini hep aynı saatte mi ölçüyorsun ???
ayyy ablacım çok geçmiş olsun bence biran önce doktora gitmelisin!!!
Canım benim inşaallah dünde dediğim gibi senin içinde müjdeli haber olur,en az senin kadar istiyorum canım bunucanım dün ben fark etmemeişim gece farkettim hani rüyanda hamile kalmadan önce yağmurda beyaz bir araba kullanıyordum o ay hamile olduğumu öğrenmişsin yazmışsınya gecenin bir vakti kalktım ve senin o yazdığını görüm tüylerim diken diken oldu inşallah güzel arkadaşım senin akıbetine uğrarım bendee allahım hayırlı sağlıklı evlatlar verir bizelerede
Günaydın tatlım biz iyiyizde sen hep ceee deyip gidiyorsun yacnm günaydın nasılsın..
anladım canım saol.. işte benim durumum da karışık emin olamıyorum gitsemmi kan testine beklesemmi kararsız kaldım
kimin nasibiyse önce onun olur canım sen sıkma tatlı canını önce senin olsa ne olur biliyormusun hep beraber mendilleri kaptığımız gibi halaya geliriz inşallahhda olur bu işler hiç belli olmaz. Nasıl korunuyordun peki
Berkunumda sormuş gerçi ama bende onu soracaktım eğer günün geçti ve idrar testinde silik milik bi çizgi çıktıysa git yoksa gitme morelini bozma bence arkadaşım,daha çok üzülürsün..
Ama bu iyiye işaret biliyormusun canım Benimde o kadar düzenli olan adetim birden 28,26,25 diye saçma sapan bişey olmuştu bir yerde okumuştum vücut kendini gebeliğe hazırlıyormuş
başladım canım hemen hormon alıyorum her sabah birde dereotu iyi geliyormuş onu yiyiyorum her yemekten önce 1 yemek kaşığı kadar :) sağolasın bitanemcanım günaydın sen nasılsın başladınmı tedaviye inşşallah en kısa zamanda önlemini alırsında bir an evvel kavuşursun miniciğineee....
kızlar işlerim yoğunlaştı..Firmalar geliyorum..o yüzdenbakamıyorum foruma...gözüme çarpan ikizler ablamın kasık ağrısı çektiği...(ablacım dayan..geçmiş olsun)
Mrvnin umutsuzlağa kapıldığı( canım mervemm aynıyız hep nirgün umutlu birgün umutsuz..iiki burayı zhep birlikte..birimiz hepimiz için hepimi zbirimiz için)
Berkuunun adetinin fazla olamaması( hadi inşalhhh çıkmayan candan ümit kesilmez)..bende öyleyim
Anatolyanın gelmesi (hoşgeldin)..
Nisancım öpüyrorumm seni lavinacımmm senide..
Yalnız farkettinim mi bizim topik bu ay entersasn şeyler yaşıyorr:)
Canım hiç yakışıyor mu sana böyle umutsuzluk,haydi silkelen hemen 2-3 ayda düşer dediğin belki hemen düşüverecek,canım acaba incirin soğan suyunun bi zararı yoksa başlasan mı ?
Canım benim inşaallah dünde dediğim gibi senin içinde müjdeli haber olur,en az senin kadar istiyorum canım bunu
Günaydın tatlım biz iyiyizde sen hep ceee deyip gidiyorsun ya
Berkunumda sormuş gerçi ama bende onu soracaktım eğer günün geçti ve idrar testinde silik milik bi çizgi çıktıysa git yoksa gitme morelini bozma bence arkadaşım,daha çok üzülürsün..