- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
berkuncanım, teşekkür ederim canım, ben bir müddet bal börek almayım canım dr.um kilo vermem gerektiğini söylüyor biliyorsun :))) şaka bi yana Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın inşaAllah!.. Vücudun gebeliğe hazırlanıyor canım.Hamilelilk önce bu tür değişiklikler yaşayanların sayısı hiçte az değil. Hadi hayırlısı inşaAllah!.. Niye bilmiyorum ama ben bu topikteki herkesten çok ümitliyim ya.Rabbim hepimize verecek inşaAllah!..
sevgili anatolyamız, nerelerde kaldın, çok özlettin kendini.hoş geldin, hoşluklar getirdin. MaşaAllah'ta ne güzel haberlerle dönmüşsün. Ohhh çok şükür kurban olduğum Rabbimiz o yumoşların döllendiği günleri de göstersin inşaAllah!.. Çok sevindim canım yaa. Hadi hiç morelleri bozmadan bu bomba gibi moralle çalışmaya gaz ver canım...
amin canım inşallahhhhh. ben de sizleri çok özledim inanın. ama hiç internet bulamadım 1 kere buldum onu da geçmişi okuyamadan, yorum yazamadan kapatmak zorunda kaldım. İnşallah en yakın zamanda toplu halay çekip gangam yapıcaz. Herkes kendi bebişi için çekecek bu kez halayı
ooo kimleri goruyoruz hoşgeldin anatolyacim nasıl geçti tatil in özledik seni
sağol canım benim. tatilim kötü geçti ya kayınpederi hastaneye kaldırdık keyifsiz bir tatildi. ama güzel haberler aldım ben o tatilde. gene de güzeldi diyorum sende büyütmüşsün minnoşu maşallahhh