Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

berkuncanım, teşekkür ederim canım, ben bir müddet bal börek almayım canım dr.um kilo vermem gerektiğini söylüyor biliyorsun :))) şaka bi yana Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın inşaAllah!.. Vücudun gebeliğe hazırlanıyor canım.Hamilelilk önce bu tür değişiklikler yaşayanların sayısı hiçte az değil. Hadi hayırlısı inşaAllah!.. Niye bilmiyorum ama ben bu topikteki herkesten çok ümitliyim ya.Rabbim hepimize verecek inşaAllah!..

sevgili anatolyamız, nerelerde kaldın, çok özlettin kendini.hoş geldin, hoşluklar getirdin. MaşaAllah'ta ne güzel haberlerle dönmüşsün. Ohhh çok şükür kurban olduğum Rabbimiz o yumoşların döllendiği günleri de göstersin inşaAllah!.. Çok sevindim canım yaa. Hadi hiç morelleri bozmadan bu bomba gibi moralle çalışmaya gaz ver canım...

amin canım inşallahhhhh. ben de sizleri çok özledim inanın. ama hiç internet bulamadım 1 kere buldum onu da geçmişi okuyamadan, yorum yazamadan kapatmak zorunda kaldım. İnşallah en yakın zamanda toplu halay çekip gangam yapıcaz. Herkes kendi bebişi için çekecek bu kez halayı :KK64:

ooo kimleri goruyoruz hoşgeldin anatolyacim nasıl geçti tatil in özledik seni :KK16:

sağol canım benim. tatilim kötü geçti ya kayınpederi hastaneye kaldırdık keyifsiz bir tatildi. ama güzel haberler aldım ben o tatilde. gene de güzeldi diyorum :KK16: sende büyütmüşsün minnoşu maşallahhh :nazar:

Selam kızlaarrrrr tatil bitti döndüm kürkçü dükkanıma. nasılsınız neler yaptınız ben yokkken. var mı güzel haberler :KK53: ben artıkım adet belirtileri saymıyorum saldım gitti. Rabbime bıraktım herşeyi.29 ocak geçti adet olmadım . doktoruma gittim tamı tamına 6 tane yumurtam var canlarımmmmmmm :KK16: doktorum bile şaşırdı. mucize gibi birşey benim için. doktorum menapozu rafa kaldırıyorum 6 yumurtası olan biri menapoza giremez dediii çok mutluyummm çokkkk :KK16: :KK16: :KK16:

kızzzz berkuncanım nasılsın neler yapıyorsun??? adet zamanın ne zamandı seninnn kızz yoksaaaaa :KK52:52:KK52: hadi bakalım ben hazırladım elleri gangam yapacam sana inşallahhhhh
Allahımmm ne menepozu kızzz delimisinn sennn 6 tanee birde aman allahımmmm maşşalahh sana olacak artık bak herşey tek tek aşılıyorr gördünmüüüü :nazar::nazar:
Berkuncan ağlama nolursun herşey yoluna girecek okudun mu iğdeçiçeğini bebiş geliyor hem de senin gibi pırıl pırıl bir insan olacak. İğdeçiçeğim seni okurken insan en mutsuz anı olsa yüzünde tebessüm yüreğinde sevgi belirir. toprak, esra,tuba ümitliyiz dimi kızlar hadi bırakmayın beni. anatolya hoşgeldin 6 yumurta mı maşallah sen patikleri örmeye başla valla patikleri diyorum dikkatini çekerim. Hepinizi çok seviyorum. :KK16:

Ablacımm sizin gibi insanlar yanımda oldukça ben çok daha iyiyim ama ben hala regl olmuş gibi değilim ne tuhaf varlıklarız değilmi gördüğümzlede ikna olmayıpp hala ya yerleşme kanamasıysa diye kendimizi umutlandırıyoruzzz:KK16:

şimdi size son 4 ay adet döngümü vereceğim benım bat tarihim ne hesaplayamıyorum kasıklarım çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi aktı akacak bide koyu renkte 3 damla sıvı gördüm çamaşırımda :KK43:((

2 kasım
30 kasım
28 aralık
21 ocak

şimdi size son 4 ay adet döngümü vereceğim benım bat tarihim ne hesaplayamıyorum kasıklarım çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi aktı akacak bide koyu renkte 3 damla sıvı gördüm çamaşırımda :KK43:((

2 kasım
30 kasım
28 aralık
21 ocak

Sendeki işlerde benddeki gibi karmakarışıkk vallaha bende toparlayamıyorum artıkkk

aynen cnm ya bi 28 günde bir oluyor sonra 25 güne iniyor anlmadım gitti şimdide ağrı başladı ne olacak hiç bilmiyorum :KK43:

Ama bu iyiye işaret biliyormusun canım:KK9: Benimde o kadar düzenli olan adetim birden 28,26,25 diye saçma sapan bişey olmuştu bir yerde okumuştum vücut kendini gebeliğe hazırlıyormuş:KK9:

kızlar kafam mafam karışık ve morelim bozuk..şimdi ben sabah kırmızları gördüm malesefff:KK43:
ama şöyle bir durum var..dün yaptığım gebeli testinde 10 dk soluk ama çift çizgiyi gördüm..yaptığım marka prediktör içindede 10dk sonra da beliren çizgiler pozitif sayılır yazıyordu..bende vallahi nediyim çok umutlandım..
sonra akşama doğru regl öncesi kuyu sarı akıntı geldi..ayni adet olmadan önceki gibi biliyorum..(morlim bozuldu..akşama sıcaklığı ölçtüm yüksek 39,9)
ve sabah kalktım kırmızı geldi..ve sabah ateşimi ölçütüm 37,2..(hiç bu kadar yüksek olmamıştı...)
çokkkkk üzgünüm acaba hamileydim ve tutanamadı düşüyormu..
öğlen arkadaşla kan vermeye gidicem...ama duygularımmmm çok karışık..saatleri geçiremiycemmkorkuyorumm..üzülyürummm benn

Kızlarr günaydınnn; Dün çok kötü bir gece geçirdim. Gece sol yumurtalığıma giren sancı beni mahvetti ay ne bacağımı kıpırdatabiliyorum ne acı geçiyor içim yanıyor su içe içe bi hal oldum. Testler negatif olduğuna göre kist mi var acaba.:KK14: En kısa sürede doktor yolu göründü bana. Bu arada adet düzensizliğinden bahsetmişsiniz evet ben de yazayım
9 eylül
12 ekim
16 kasım
14 aralık
10 ocak
---- şubat niye böyle karman çorman anlamıyorum. :KK52:

kızlar kafam mafam karışık ve morelim bozuk..şimdi ben sabah kırmızları gördüm malesefff:KK43:
ama şöyle bir durum var..dün yaptığım gebeli testinde 10 dk soluk ama çift çizgiyi gördüm..yaptığım marka prediktör içindede 10dk sonra da beliren çizgiler pozitif sayılır yazıyordu..bende vallahi nediyim çok umutlandım..
sonra akşama doğru regl öncesi kuyu sarı akıntı geldi..ayni adet olmadan önceki gibi biliyorum..(morlim bozuldu..akşama sıcaklığı ölçtüm yüksek 39,9)
ve sabah kalktım kırmızı geldi..ve sabah ateşimi ölçütüm 37,2..(hiç bu kadar yüksek olmamıştı...)
öğlen arkadaşla kan vermeye gidicem...ama duygularımmmm çok karışık..saatleri geçiremiycemmkorkuyorumm..üzülyürummm benn

Toprak dur hemen koyverme, o kırmızılar yerleşme de olabilir bize söylenenden daha çok bile olabiliyor artı üstüne görme diye de bişi var ama doktora git. Bir de ateşini yataktan kalkmadan ve aynı saatte ölçüyorsun dimi.

seniii çok iyiii anlıyorumm...bende ağlamaklıyım..Vallahi bu hamile kalma sürecinde vucudumuz resmen bizimle oyun oynuyoo yaaa

Sanırım ben topu diktim bu ayda olmadı bu güne kadar hiç olmadığım şekilde bir kanamam varr kanamamı onuda nalayabilmiş değilim ve normalde olmam gereken günden önce başladı ilginçtir pembe renkli bol akıntılı bir kanamam varr normalde önce kahverengiler olurdu bu ay direk pembeler geldi bu ayda olmadıı sinirlenmekde istemiyorum ama sabırsızlanıyorum sadece hemen olsun istiyorum işte :KK43::KK43::KK43::KK43:
kızlarrr üzülmeyinn yaa bu aralar herkesde hüzünnn:KK14::KK14: olmuyorsa obur aya allahın izniylee umudumuzu hiç bir zaman kaybetmecegizzzz kızlarr güçlü olunnn elbet bir gun bizimde bebişimiz olcakkk :KK4::KK4: iğdeçiçeğinin soylediğini hatırlayın rabbimiz ben kulumun zannı üzereyim buyuruyorr..bunu unutmayınn rabbimizin çok merhametli oldugunu ve birgun bu kadar istediğimizi görüyor vebirgun karşılık verecegını umut edin..sadece bizim için en dogru zmanı ancak o biliyor v ebu zmanı beklıyor dıye düşününnn:KK34::KK34::KK34:

Selam kızlaarrrrr tatil bitti döndüm kürkçü dükkanıma. nasılsınız neler yaptınız ben yokkken. var mı güzel haberler :KK53: ben artıkım adet belirtileri saymıyorum saldım gitti. Rabbime bıraktım herşeyi.29 ocak geçti adet olmadım . doktoruma gittim tamı tamına 6 tane yumurtam var canlarımmmmmmm :KK16: doktorum bile şaşırdı. mucize gibi birşey benim için. doktorum menapozu rafa kaldırıyorum 6 yumurtası olan biri menapoza giremez dediii çok mutluyummm çokkkk :KK16: :KK16: :KK16:

anotalyaaa hoşgeldinn özledikk senii güzel haberlerle donmussun maşalllahh cok sevindimmm canımm:KK19::KK19:

Son düzenleme:
Toprak dur hemen koyverme, o kırmızılar yerleşme de olabilir bize söylenenden daha çok bile olabiliyor artı üstüne görme diye de bişi var ama doktora git. Bir de ateşini yataktan kalkmadan ve aynı saatte ölçüyorsun dimi.

ay ateşi,mi yanlış yazmşım 36,9 :) yaaa bilmiyorum abla...içimden seviniyorum çünkü hamileliğe bu kadar yaklaştım..daha önce hiç böyle bişey olmamıştı..buna bile sevindim..ateşimide sabh ölçtüm ama ayağa kalktım...sen nasılsın?

pes etme hemen canım dur sakin ol,moral bozmuyoruz tahlilini ver sabırla bekle.ilk önce Rabbim sonrada bizler yanıdayız.

Toprakcım sinirelerin bozulmuş senin kıyamam sana ben koyverme bakalım hem ikizler ablam doğru söylüyor belki olabilir
ayyy ablaa bende kendime umut arıyorum vallahaaaa sen öyle söyleyince bende kendi durumuma pay çıkarıyorum hadiii benim dün gelen pembe akıntıdan sonra mutlaka ciddi anlamda sökülürdü diye düşünüyorddum ama dünküden sonra ne gelen var ne giden şaka gibi bir haldeyimm bende sende böyle yazınca tekrar bir umut belirdi içimde

karaincim hoş geldin inşallah belirtilerin göbüşünü doldurur, toprak, esra beklemek ne zormuş ya, berkuncan Allah rüyanı hayra çıkarsın çok beğendim, iğdeçiçeğinin yorumunu sabırsızlıkla bekliycem. lavinia,mrvb neden böyle hüzünlüsünüz ablacım herşey çok güzel olacak güzel arkadaşlarım. :KK16:

ablacım benim önce TSH değerimi düşürmem gerekiyor hamile kalabilmem için oda 2-3 ayda ancak düşer diyorlar ilacın yanı sıra dereotu falan yemeye başladım biran önce düşsün diye ama düşmeden olmazsa ve 2-3 ayda düşecekse bekle merve bekle ve gerçekten gücüm tükeniyor artık :KK43:(((

mrvb ciğim çok zor günler geçiriyorum bildiğin gibi degıl kafamdan ne düşünceler gecıyor ..zamanın cabukcak gecmesını okdar cok istiyorumki regl olmuşumm ve yumurtlama donemıne gırmısımm .. bıran once bunları yaşamak istiyorum biliyorum cok uzak degıl sacmada gelebılır bu fikir ama 1 ay zaten stres yasadımm ee şimdi 2 . ayı tekrar yasıyorumm hemde regl olmadan ve yenı ay için yumurtlama olmadan.. umut olmayan bır ay... boş gecen 1 ay.. bu benı cok sıkıyor zaten gergınlık var..valla kızlar heranın degerını bilmek lazımm ..adet olmanın bile kıymetını bılmek lazım cunku yumurtlamak ıcın yenı ay gelıyor ve bu da bır umuttt..
off saçmaladım galiba kusura mu bakmayın malum benım hormanlar bu ara dengesızzz:KK53::KK53:

bende bir uyuyum diyorum kalktığımda hamile olmuş olayım, sürekli uyumaya başladım aldığım ilaç sanırım uyku yapıyor dedim eşime o da yan etkilerine bir bakmış uykusuzluk yapıyormuş ama psikolojim nasıl bozuksa artık ilaca rağmen kendimi uykuya verdim :KK43:((((

Sanırım ben topu diktim bu ayda olmadı bu güne kadar hiç olmadığım şekilde bir kanamam varr kanamamı onuda nalayabilmiş değilim ve normalde olmam gereken günden önce başladı ilginçtir pembe renkli bol akıntılı bir kanamam varr normalde önce kahverengiler olurdu bu ay direk pembeler geldi bu ayda olmadıı sinirlenmekde istemiyorum ama sabırsızlanıyorum sadece hemen olsun istiyorum işte :KK43::KK43::KK43::KK43:

neyse hayırlısı canım en azından hala umutlarınız var benim bir kaç ay umudum bile yok :KK43:
laviniacığım, hiç kimsenin günü gününü tutmaz canım. hissettiklrin çok normal.Kendini kasma.isyan hariç her duyguyu yaşamakta serbestsin canım. duygularında gel gitler olacak. anın anını tutmayacak. boşver hüzün bile olsa hissettiğin doya doya yaşa canım. mutlu olmanında, neşenmenin de zamanı gelecek inşaAllah!..

amin canım. İnşaAllah kalan 8 ayda da, gelmez o beklenmeyenler... :)))

Hadi Allah'ın izni ile bi de yanı gün doğurun, vallahi tam şenlik olur, ne de güzel olur. Kurban olduğum en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin hepimize inşaAllah!..

mrvbciğim ben dokunayım mı, sonra da bi omuz vereyim sana.Sen ağla ben silerim göz yaşını.Arkadaşım, Allah mutluluktan ağlamayıda nasip etsin inşaAllah!..

Bak gördün mü canım. yukarıdaki halin ile şu halin çok farklı. :))) Tabiki bir adım daha yaklaşıyorsun.Tabiki umutların çoğalıyor. Ne güzel.Çok şükür Rabbimize ki, yüreğimize umut ekmiş.

ayyy canım benim sen bu sözünle omuz vermiş oldun bana zaten sizlerin omuzlarında ağlıyorum hep:KK43: hepinizden de Allah razı olsun :KK54:

kızzzz berkuncanım nasılsın neler yapıyorsun??? adet zamanın ne zamandı seninnn kızz yoksaaaaa :KK52:52:KK52: hadi bakalım ben hazırladım elleri gangam yapacam sana inşallahhhhh

hoşgeldin anatolyacım hoş haberler getirdin keyfimizide yerine getirdin inşallah döllenmiştirde o yumoşlar :emir_bebek:

canım ateşini hep aynı saatte mi ölçüyorsun ???

Kızlarr günaydınnn; Dün çok kötü bir gece geçirdim. Gece sol yumurtalığıma giren sancı beni mahvetti ay ne bacağımı kıpırdatabiliyorum ne acı geçiyor içim yanıyor su içe içe bi hal oldum. Testler negatif olduğuna göre kist mi var acaba.:KK14: En kısa sürede doktor yolu göründü bana. Bu arada adet düzensizliğinden bahsetmişsiniz evet ben de yazayım
9 eylül
12 ekim
16 kasım
14 aralık
10 ocak
---- şubat niye böyle karman çorman anlamıyorum. :KK52:

ayyy ablacım çok geçmiş olsun bence biran önce doktora gitmelisin!!!

canım dün ben fark etmemeişim gece farkettim hani rüyanda hamile kalmadan önce yağmurda beyaz bir araba kullanıyordum o ay hamile olduğumu öğrenmişsin yazmışsınya gecenin bir vakti kalktım ve senin o yazdığını görüm tüylerim diken diken oldu inşallah güzel arkadaşım senin akıbetine uğrarım bendee allahım hayırlı sağlıklı evlatlar verir bizelerede

Son düzenleme:
canım günaydın sen nasılsın başladınmı tedaviye inşşallah en kısa zamanda önlemini alırsında bir an evvel kavuşursun miniciğineee....

X