- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
bu sizin kararınız tabiki bu arada sen yeni gelldin ama sanki en başından beri bizimlesin gibi tam bizim kafadansın ben senide çok sevdim :)))
hamileli belirtileri kişiden kişiye değişiyor seninkide hamileliğe benziyor Allahtan umut kesilmez madem iki gün kaldı bir test yapabilirsin aslında :)))
abla 3 ne demek ya acaba kafam karıştı valla 5in altı negatif ama hep 0.1 falan çıkyo negatiflerde 3 soru işaretlerini devam ettiren bir sonuç bence :18:
ayyy canım hoşgeldin seni özledik valla bir günde neyse sebep olanı savdık çok şükür bir daha da yaşanmaz umarım :)) seni seviyoruuuuuzzzzzzzz
Hoşbulduk be gülüm, inşaAllah yaşanmaz bir daha. Geldim artık, yine hep beraberiz inşAllah!..
mrvb ben de anlamadaım tam üç değil 2.67 sonuç ben 3'e tamamladım işte kolay söylensin diye benim de hep 0.1 çıkardı ama doktor ilgilenmedi gebelik yok dedi hemencik ama ben hala umutluyum tabii
ikizlerim boşa ümit vermek istemiyorum ama ben de , bu sefer senden çok umutluyum canım ya. Sıfır çıkmaması enteresan aslında. Azcık daha bekle bakalım arkadaşım. Hayırlı sonuçlar çıksın inşaAllah. Rabbim bekleyenleri daha fazla bekletmeden beklenenleri göndersin inşaAllah!.. Amin!!!