- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
bu sizin kararınız tabiki bu arada sen yeni gelldin ama sanki en başından beri bizimlesin gibi tam bizim kafadansın ben senide çok sevdim :)))
hamileli belirtileri kişiden kişiye değişiyor seninkide hamileliğe benziyor Allahtan umut kesilmez madem iki gün kaldı bir test yapabilirsin aslında :)))
abla 3 ne demek ya acaba kafam karıştı valla 5in altı negatif ama hep 0.1 falan çıkyo negatiflerde 3 soru işaretlerini devam ettiren bir sonuç bence :18:
ayyy canım hoşgeldin seni özledik valla bir günde neyse sebep olanı savdık çok şükür bir daha da yaşanmaz umarım :)) seni seviyoruuuuuzzzzzzzz
mrvb ben de anlamadaım tam üç değil 2.67 sonuç ben 3'e tamamladım işte kolay söylensin diye benim de hep 0.1 çıkardı ama doktor ilgilenmedi gebelik yok dedi hemencik ama ben hala umutluyum tabii
Asgari ucretliyiz buna sukur.bazi maddi beklentiler var olur insallah en yakin zamanda.esimi seviyorum Rabbimin kullari girmedigi surecede cokkk sevicem insallah.Allah yuvalarimiza huzur versin insallah.
Hoşbulduk be gülüm, inşaAllah yaşanmaz bir daha. Geldim artık, yine hep beraberiz inşAllah!..
ikizlerim boşa ümit vermek istemiyorum ama ben de , bu sefer senden çok umutluyum canım ya. Sıfır çıkmaması enteresan aslında. Azcık daha bekle bakalım arkadaşım. Hayırlı sonuçlar çıksın inşaAllah. Rabbim bekleyenleri daha fazla bekletmeden beklenenleri göndersin inşaAllah!.. Amin!!!
Canım arkadaşım ben de şöyle bir rahatlık var şimdi sonuç negatif ya regl olsam şaşırmıycam ya da üzülmiycem olursa süpriz olacak beklemekten başka çare yok tabii. Bu arada hareketlerime ve yediğime içtiğime dikkat edicem sigara dünden beri 5 tane içtim içim bulanıyor ama bu tamamen psikolojik olabilir olsun az içmiş olurum hiç olmazsa bi de benim kızın nutellasından yemek istedim bir kaşık aldım midemi bulandırdı, bunların hepsi bir ümit gibi bana ama herşeye de hazırlıklıyım. Aslında şu anda tek derdim hiç izin kullanamadık ya pazartesi geldi çattı hiç başlayasım yok eh bi hamilelik çıksın 15 gün rapor almayan ne olsun.
mrvb ben de anlamadaım tam üç değil 2.67 sonuç ben 3'e tamamladım işte kolay söylensin diye benim de hep 0.1 çıkardı ama doktor ilgilenmedi gebelik yok dedi hemencik ama ben hala umutluyum tabii
Merhaba esradrn, ben yokken gelmişsin aramıza hogeldin. inşaAllah bizimle olmaktan ve paylaşmaktan mutlu olursun. bu arada bizim orlarda şöyle bir atasözü var:'' Ağılda oğlak doğsa, Allah kayanın dibinde otunu bitirir.'' Rızkı veren Rezzak ismiyle Allahu Teala'dır. Mal mülk hepsi geçici, bir yangın, bir deprem, bir kaza, bilemezsin bir anda herşeyi götürüverir. Senin anlayacağın Allah'tan başka herşey geçici bu alemde. Yunus Emre'nin de dediği gibi:
''Mal sahibi, mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi?
Mal da yalan, mülkte yalan
Var biraz da sen oyalan.''
Elhamdülillah mutluyum umarım sizde mutlu olursunuz. desteğin için çok çokk teşekkür ederim.
mrvb,bende sevdim sizi.insanın bazen böle arkadaşlıklardan nasiplenmesi gerekiyor iyi yönde yani yanlış anlaşılmasın.
Kızlar akşam oldu hala tık yok bende, belimde biraz ağrı ve zaman zaman kasıklarda ağrı var bu arada peynir ve süt yeme-içme krizi yaşıyorum. Bu arada dünki tahlil sonuçlarında rdw diye bi sonuç var bu değer normalden yüksek ama 1 hafta öncesinde yaptırdığımda normal değerde. Bu değer vücuttaki demir oranını gösteriyormuş, doktor demir eksikliğiniz var adet döneminiz mi dedi ben de adet dönemim ama hastalanmadım dedim. O da Allah Allah hamile de değilsiniz neden düşük ki dedi sonra da işte demir oranını arttıran yiyecekler tafsiye etti 15 gün sonra gelin bakalım dedi. Benim de aklıma az önce geldi bi bakıyım neymiş bu diye evet regl dönemlerinde değer yükseliyor bir de hamile kadınlarda yükseliyormuş çünkü bebek vücutta var olan demiri aldığı için. Doktor bhcg ye göre şaşırdı tabii. Bilmiyorum dün birkaç yazı okudum geç döllenmede 1 hafta sonra çıkıyormuş. Neyse bakalım belli olana kadar bana rahat yok. Benden dolayı sizin de başınız acık şişecek artık ablanızın kusuruna bakmayın.
mrb ikizler39 abla ilac kulanıyonmu egerkı kulanıyorsan kimyasal gebelıkte ola bılır benımde 3.35 cıkmıstım ama kımyasaldı... tabı ilac kulanmıyorsan gec ovulasyon zamanın olmuşmuştur inşallah hamılesındır iiiinnnşşşşaaallllaaaah ablam benım rabbım herkezede nasıp etsın ama yıllarca bekleyen anne adaylarına nasıp etsın inşallahrabbım ınşallah bebiş bu ay hekese yolamıstır
Kızlar Günaydın Herkese; Bu gün 4. gün ateşim 36.9 ve hiç bir belirti yok. Noluyoooorrrrrrr karnım adet olacağım zaman şişerdi şimdi bişi yok. Göğüslerim şiş değil sadece uçları acıyor. Ama testler negatif her zaman 3-4 gün önce gelen regl 4 gün oldu bekliyor bebeğe mi yormalıyım yoksa başka bişi mi sabırla önümüzdeki cumayı bekleyeceğim.
Ben döndüm kızlar. ay varya dün sabırsızlıktan çatladım sanki. ikizlerim, senin hamiş haberin varya, beni nasıl heyecanlandırdı anlatamam. okuyorum dua ediyorum, okuyorum dua ediyorum. bi de kızlarda yazmış ya o şimdi okuyor ve dua ediyordur bize diye.Hakikaten tam da öyle yapıyordum. Rabbiim dualarımızı kabul etsin ve hayırlısı ile evlatlarımız gelsin inşaAllah!.. bu arada denizin yazdıklarını hatırla canım, hani hamileymişte farkedememiş ya ve dr.larda farkedememişler, ama dikkat canım. Umudunu kaybetme ve kendine dikkat et tamam mı canım?
Ayyy kızlar hepinizi çok özledim, yazdıklarınızı okudum çok mutlu oldum. Güzel haberleri burda hep beraber alıp, hep beraber mutlu olucaz imşaAllah!.. Hepinizi çok, ama çok seviyorum.
Merhaba esradrn, ben yokken gelmişsin aramıza hogeldin. inşaAllah bizimle olmaktan ve paylaşmaktan mutlu olursun. bu arada bizim orlarda şöyle bir atasözü var:'' Ağılda oğlak doğsa, Allah kayanın dibinde otunu bitirir.'' Rızkı veren Rezzak ismiyle Allahu Teala'dır. Mal mülk hepsi geçici, bir yangın, bir deprem, bir kaza, bilemezsin bir anda herşeyi götürüverir. Senin anlayacağın Allah'tan başka herşey geçici bu alemde. Yunus Emre'nin de dediği gibi:
''Mal sahibi, mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi?
Mal da yalan, mülkte yalan
Var biraz da sen oyalan.''
Kızlar akşam oldu hala tık yok bende, belimde biraz ağrı ve zaman zaman kasıklarda ağrı var bu arada peynir ve süt yeme-içme krizi yaşıyorum. Bu arada dünki tahlil sonuçlarında rdw diye bi sonuç var bu değer normalden yüksek ama 1 hafta öncesinde yaptırdığımda normal değerde. Bu değer vücuttaki demir oranını gösteriyormuş, doktor demir eksikliğiniz var adet döneminiz mi dedi ben de adet dönemim ama hastalanmadım dedim. O da Allah Allah hamile de değilsiniz neden düşük ki dedi sonra da işte demir oranını arttıran yiyecekler tafsiye etti 15 gün sonra gelin bakalım dedi. Benim de aklıma az önce geldi bi bakıyım neymiş bu diye evet regl dönemlerinde değer yükseliyor bir de hamile kadınlarda yükseliyormuş çünkü bebek vücutta var olan demiri aldığı için. Doktor bhcg ye göre şaşırdı tabii. Bilmiyorum dün birkaç yazı okudum geç döllenmede 1 hafta sonra çıkıyormuş. Neyse bakalım belli olana kadar bana rahat yok. Benden dolayı sizin de başınız acık şişecek artık ablanızın kusuruna bakmayın.
bu arada bende senin test yaptırıdıgın aynı saatlerde test yaptırdım ıcımdeki kurttan kurtulmak ıcın ve benımkı 0.2 cıkmıs yanı senınkının cokkk altında aslında bende adet donemı ıcınde oluyorum normalde benımde ozman yuksek cıkmalıyıdı madem doktorun dedıgıne bakılırsa yanı abla sen pazartesi ye kadar olmasan bıdaha yaptır bakalım ne olcakkk
selam kızlar,nasılsınız?kafa şişmesi hiç bişi ikizler ablacım.sen mutlu olda gerisi teferruat.benimde yarın 5günüm olacak gecikmem.bugün acayip halsiz,mutsuz,kendinden geçen ve bol bulantılıydım.bakalım hayırlısı artık deyip dizimizi kırıp beklemedeyiz:)
esracım, ikimizin aynı benim de yarın 5.gün ben de bulantı yok, ama adet öncesi çok gergin olurum çok rahatım, bu arada peynir-süt gibi kalsiyum içeren yiyecekler istiyorum sürekli, kızımda da böyleydi hamile olduğumu bilmiyorduk köyden dönerken kayınvalidem peynir vermişti arabada açıp yediğimi ve eşimin peynire düşkün olmadığım için çok şaşırdığını hatırlıyorum. Kendinden geçme bugün yarım gün çalışıyoruz eve gelince mutfağı indirip temizledim her yerini çok yorulmuşum yemekten sonra yatıp bu saate kadar uyumuşum, bakalım heyecanla bekliyorum neler olacak.
Bu arada Su ilaç kullanmıyorum canım ya ben son 2 yıldır doktora bile gitmedim kadın doğuma biz 2 yıl önce bir bebek kaybettik, sonra eşim vazgeçti 2. çocuktan ben de o sıralar çok bungundum ara verdim bu isteğe. Ağustos ayında tekrar içime düştü yangını adet döngüm 29-32-34-35 iken aralık ayında 28.gün hasta oldum. Ocak yine öyle 28.gün ve şubat ayında da 28. gün beklerken bugün 32. gün oldu belki yine 34-35 günde olacak bilmiyorum göreceğiz. Benim sizler gibi değildir artık, erken menepoz belirtileri başlamıştır, zaten menepoza girmeden bir olsa çok sevineceğim. Umarım hepimiz en kısa sürede bu mutluluğu yaşarız.
Lavinia canım umarım ablacım be umutlar bitmiyor işte adet gününe yakın değer ne çıkar bilmiyorum ama 5den küçük olunca işte negatif, belki de beynimde geciktiriyorum çok isteyince olurmuş ya bakalım kısmet hepimizin en kısa sürede ulaşmasını candan istiyorum. Herşeyin hayırlısı tabii bu sitede bir üyenin topiğine girdim bir damar kanseri gencecik bir bayan, kızı varmış ve dün vefat ettiğini okudum o kadar ağladım ki gencecik 23 yaşında bir anne çok üzüldüm herşeyin hayırlısı kendime kızdım ne kadar çok istiyorsun bişeyi çocuk gibi tutturuyorsun içinden diye Allahım herşeyin doğru zamanını bilir sen karışma diye. Bu konuda sağolsun iğdeçiçeği beni biraz trpüledi aslında bilerek ya da bilmeyerek Onun duaları mı sözleri mi bilmiyorum daha aklı başında düşünmeme yol açtı son 2 aydır bu topikte sizlerden o kadar öğrendiğim şey var ki aslında her nefes her yaşanmışlık bir öğreti son zamanlarda daha olgun olduğumu hissediyorum bu topik bana iyi geldi belki de uğur getirdi umarım benim hissettiklerimin 10 katını hissedin ve bebişlerinize kavuşun. esra mı demişti dün rabbim vermeyecek olsa umut ettirmezdi diye bir söz çok hoş bence bu sene hepimizin kucağı dolsun İNŞALLAH.