Evet çizgiler zaten hemen belli oluyor hamile olunca hele de 3 gün olmuş ben de taze gelin gibi hayal kurdum bugün işte insan 40'nı geçse de bişeyi çok isteyince böyle çocuk gibi kaptırıyor kendini artık adeti bekleyeyim oda oluvereydi ya şimdi, haftaya tam okul açılacak curcunada hastalık hiç çekilmiyor, neyse çok şikayet etmeyeyim iyi ki kocamı aramamışım valla bi ara kızımı bile arayacaktımda son anda vazgeçtim. Offfff şimdi gideyim acısını patrondan çıkarayım suratımı sallayayım da görsün gününü.
Evet çizgiler zaten hemen belli oluyor hamile olunca hele de 3 gün olmuş ben de taze gelin gibi hayal kurdum bugün işte insan 40'nı geçse de bişeyi çok isteyince böyle çocuk gibi kaptırıyor kendini artık adeti bekleyeyim oda oluvereydi ya şimdi, haftaya tam okul açılacak curcunada hastalık hiç çekilmiyor, neyse çok şikayet etmeyeyim iyi ki kocamı aramamışım valla bi ara kızımı bile arayacaktımda son anda vazgeçtim. Offfff şimdi gideyim acısını patrondan çıkarayım suratımı sallayayım da görsün gününü.
Ayy nisanbu hala bakıyorum çift çizgi amma atmışım değer 2-3 bile değil bunun kursu var mı acaba testi yorumlama kursu ben katılmak istiyorum
Kızlar dayanamadım ve telefon ettim tüm hayaller altüst oldu değer yok negatif yani hepinizden özür diliyorum sizi de gereksiz heycanlandırdım. Çok üzgünüm...
Olsun benim canım ablacımmmm sen sıkma tatlı canını en azından merakını gidermiş oldun ama kabahatli biziz sanırım hep bir elden seni umutlandırmak için elimizden geleni yaptıkkk üzgünümmmmKızlar dayanamadım ve telefon ettim tüm hayaller altüst oldu değer yok negatif yani hepinizden özür diliyorum sizi de gereksiz heycanlandırdım. Çok üzgünüm...
hamarat seni bizde isteriz bak böyle battaniye falan deme ama :)))
:)
ikizlerrr ablacımm her işde bir hayır vardır Allahın izniyleee üzülme neolurrrr bizide düşünmee ..biz herzaman bu moddayız bilmiyormusun azcık belirti gorsekk ayy hamilesin diyoruzzzsen kendını düşün artık ve stres yapma sakınn önümüzdeki ay inşallah
asıll biz senden özür dilerizzz gereksiz yere cok fazla heyecanlandır dıkk
Oooo canım nerelerdesin sen a cinsiyeti öğrenebildinmi bu arada merak ettim?
Nasıl ya ama çift çizgiAyy heyecanını yaşamak bile çok güzeldi valla,inşaallah olucak ablacım sen bozma sakın morelini
evet evett katılıyorummm..
yaaa asıl ben özür dilerim..benimde payım çok büyük..
evet bende öyle düşünüyorum..olmayan her ay ders çıkarıp bişey daha öğrendim diyorum
Değer 1 dedi şimdi gidip alacam 5 de çıkıyorum. Önce uğraycam çalıştığım yere yakın poliklinik şimdi doktor idrar sonuçlarıma göre antibiyotik yazar ama tabii geç döllenme hayalini ben de göz ardı etmiyorum. Henüz kırmızılar gelmedi çünkü. Ben bu ay hatırlarsınız galiba yumurtlamadım demiştim normalde 23-24 gibi olması gerekirdi sonra 31-1-2 gibi yumurtlama akıntısı ve ağrısı oldu belki bir umut işte dediğim gibi doktorun verdiği ilaçları adet başlayınca kullanırım artık.
Bu arada mrvb kızım biliyor 2 yıl önce düşük olunca vazgeçmişti istemekten sen böyle hasta olacaksan kardeş istemem ben demişti şimdi de umudu yok, biraz da bu sene ergenlik yaşıyor aklı fikri justinlerde (justin biber) falan filan. Saçıyla başıyla meşgul ama bazen konuşuyoruz olsaydı çok iyi olurdu ama önemli değil deyip kestirip atıyor eminim olsa çok sevinir.
Olsun benim canım ablacımmmm sen sıkma tatlı canını en azından merakını gidermiş oldun ama kabahatli biziz sanırım hep bir elden seni umutlandırmak için elimizden geleni yaptıkkk üzgünümmmm
Canım benimmm sen yeterki ben hamileyim de örüp yollarım hepinizeee onunlamı korkutacaksınız hem benden bir hatıranız olur fenamı verir kargoya yollarım ne olacakkk yeterki gelsin minikler
Değer 1 dedi şimdi gidip alacam 5 de çıkıyorum. Önce uğraycam çalıştığım yere yakın poliklinik şimdi doktor idrar sonuçlarıma göre antibiyotik yazar ama tabii geç döllenme hayalini ben de göz ardı etmiyorum. Henüz kırmızılar gelmedi çünkü. Ben bu ay hatırlarsınız galiba yumurtlamadım demiştim normalde 23-24 gibi olması gerekirdi sonra 31-1-2 gibi yumurtlama akıntısı ve ağrısı oldu belki bir umut işte dediğim gibi doktorun verdiği ilaçları adet başlayınca kullanırım artık.
Bu arada mrvb kızım biliyor 2 yıl önce düşük olunca vazgeçmişti istemekten sen böyle hasta olacaksan kardeş istemem ben demişti şimdi de umudu yok, biraz da bu sene ergenlik yaşıyor aklı fikri justinlerde (justin biber) falan filan. Saçıyla başıyla meşgul ama bazen konuşuyoruz olsaydı çok iyi olurdu ama önemli değil deyip kestirip atıyor eminim olsa çok sevinir.
Ablacım genede ne kadar şanslısın mantıklı bir kızın var arkadaş sana o can yoldaşı allah onun acısını göstermesin sana gün olur bebişte olur sen hiç sıkma canını seviyorum seni....
Ah evet canım Amin cümlemizin çocuğunu Allah bağışlasın kimseye evlat acısı yaşatmasın yarabbim. Umarım tez zamanda sizlerinde kızlarınız oğullarınız kucağınızda olur.
Ah evet canım Amin cümlemizin çocuğunu Allah bağışlasın kimseye evlat acısı yaşatmasın yarabbim. Umarım tez zamanda sizlerinde kızlarınız oğullarınız kucağınızda olur.
ayyy canım benim allah razı olsun elime almış gibi oldum emin ol
istemesi gayet iyi şimdi akılları başlarına gelince pek istemiyorlar ya merak ettim, inşallah Rabbim biran önce nasip eder :))
piiişşşştttt..daha ümit kesilmedi,sakin ol şimdi değilse bi dahaki ay inşallahh.Rabbim vermeyecek olsa içimize ümit vermez istek vermez.
benim kız küçükken istemezdi sonra 5. sınıfta çok sevdiği bir arkadaşının kardeşi olunca istemeye başladı. Benim kız küçükken abla isterdi bir tanıdığımız sana bişi getirmek istiyorum ne getireyim demiş, abla getir benim hiç ablam yok demiş.
Canım ya sen de sabahtan beri nasıl destek oldun sağol umarım tez zamanda kızına bir kardeş gelir.
7,5 yıllık evliyim bana destek olan olmadı hep yalnız kaldım ben.heralde destek olucam.kısa bişi anlatayım size kaçarak evlendim 1ay sonra hamile kaldım yaşım 24.Rabbim bağışlarsa kızım var çok şükür.bu zamana kadar çok baskım vardı üzerimde abim benden sonra evlenmişti ve onunda 5yıl sonra kızı oldu.hadi dedim abimin evladı olsun vs. sonra dedim maddi anlamda düzeleyim.ama bu arada beni köstekleyen annem 2ci bi cocuğum olsunistemedi.hala daha istemiyor ama ben istiyorum eşim istiyor.neden olmasın ALLAH büyük isteyen herkese versin.