bugünn saatler geçmez ablam geçmezzzz...şimdi o saatlerde sen ne hallere gireceksin..karnına ağrılar...adet oluyorum ben evet demelerr....kendini dinler durcan şimdi..
Ama şu var ki güzel şeyler olucak...mide bulantısı hoşuma gitt benim..(1. numaralı hamilelik göstergesi bence:) mutlu ol senleyiz..ne olursa olsunnn
Canım ya sana da yazacam aklım iğdeçiçeğine takıldı hani çift çizgi gördüğüm gibi iğdeçiçeğinin de beğendiğini mi görüyorum diye ama herkes görmüş neyse ki. Senin kızın 1. sınıftaymış Allah bağışlasın tam zamanı umarım en kısa sürede kavuşursun 2. yavruna. Benim kız 13 yaşında biz treni kaçırdık kaçıracağız sakın bu işin peşini bırakma. O kadar pişmanım öyle vicdan yapıyorum ki anlatamam hani olmaz Allaha sığınırsın beklersin ama olacakken direnmek ve şimdi ki halim umarım Allahım dualarımı ve cümlemizin dualarını kabul eder.
abla bi takvimde sen yap hadi inşallahHamile olduğumu öğrendikten bir süre sonra dha adet ağrısı çekip adet oldum galiba diyip kaç defa lavobaya gitmiştim korka korka ama her gittiğimden beyaz akıntı oluyordu sen daha iyi bilirsin abla bende kime ne anlatıyorsam
Geçmiyor ya offfffff kendimi oyalamıyorum biraz önce bir tutanak yazdım elektrikler gitti kaydetmemişim gitti tabii yazdıklarım şimdi onu tekrar yazacam kendimi veremedim bi türlü.
Bişey diyim mi bizede geçmiyor...bir kaç iş var yapılcak ama..her sn..f5 basıp bu sayfaya bakmaktan ..aklım burda içim kıpır kıpır:) heycan yaptım bende yaa..
yok yokk yok...ben şimdi ara veriyim..önce wc gitcem(malum) sonra işlerimi tez zamanda hallediyim ödül olarak buraya gireyim..
ya bide benim bu hafta sonu AÖF sınavlarım var.akşamda giremiycem..saat 6 da kdr senin bu iş hallolour seni hamiş kervanına katıp..yolumaza bakarız:)
sennn nediyosunnn ben öğlen meraktan koşa koşa geldim yemeği yemedim paket yaptırdım geldimmm üzerinize afiyet ...ama şuan geberiyorummm fazla kaçtı paket yaptıdıgım yemek midem den kıvranıyorummm :125::125::125:
İnşaallah canım hepimize uğurlu olur inşallah :112: senin bat ı biliyorum 20 aralık
Kızlar dayanamadım ve telefon ettim tüm hayaller altüst oldu değer yok negatif yani hepinizden özür diliyorum sizi de gereksiz heycanlandırdım. Çok üzgünüm...
Tamam canım söylerim,bugün zaten içimde bişeyler oluyo ama ne sırayla bi sağa bi sola ağrı girip duruyo :26:
oyyy bende dondummmmm dışarısı soğumuşşş yarın bir arkadaşımın bebeği oldu onu görmek için eskişehire gideceğim bebişe çok güzel battaniye yelek patik vs. örmüştümm onun süslerini aldım geldimmm paketleyip kendilerine taktim edeceğimm inşallah günü birinde insanlar bizim içinde böyle heyecanlanırlar inşallahh....
canlarım nasılsınız sizleri çok özledimmm((nasılsınız ne var ne yok ben bir türlü düzelemed,im mide bulantısı derken grip oldum boğpazım fena iltihaplanmış (((
Kızlar dayanamadım ve telefon ettim tüm hayaller altüst oldu değer yok negatif yani hepinizden özür diliyorum sizi de gereksiz heycanlandırdım. Çok üzgünüm...
canlarım nasılsınız sizleri çok özledimmm((nasılsınız ne var ne yok ben bir türlü düzelemed,im mide bulantısı derken grip oldum boğpazım fena iltihaplanmış (((
Oooo canım nerelerdesin sen a cinsiyeti öğrenebildinmi bu arada merak ettim?
Nasıl ya ama çift çizgiAyy heyecanını yaşamak bile çok güzeldi valla,inşaallah olucak ablacım sen bozma sakın morelini
Ayy nisanbu hala bakıyorum çift çizgi amma atmışım değer 2-3 bile değil bunun kursu var mı acaba testi yorumlama kursu ben katılmak istiyorum
Evet çizgiler zaten hemen belli oluyor hamile olunca hele de 3 gün olmuş ben de taze gelin gibi hayal kurdum bugün işte insan 40'nı geçse de bişeyi çok isteyince böyle çocuk gibi kaptırıyor kendini artık adeti bekleyeyim oda oluvereydi ya şimdi, haftaya tam okul açılacak curcunada hastalık hiç çekilmiyor, neyse çok şikayet etmeyeyim iyi ki kocamı aramamışım valla bi ara kızımı bile arayacaktımda son anda vazgeçtim. Offfff şimdi gideyim acısını patrondan çıkarayım suratımı sallayayım da görsün gününü.