Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Geçmiyor ya offfffff kendimi oyalamıyorum biraz önce bir tutanak yazdım elektrikler gitti kaydetmemişim gitti tabii yazdıklarım şimdi onu tekrar yazacam kendimi veremedim bi türlü.

cümlemizin evletlerını bağışlasın Rabbim.sakın ola treni kaçırdık falan diye düşünme.ben doğumdan 6ay sonra korunmaya başladım ki 4-5 ay oldu korunmuyorum 2 aydırda eşim korunmuyordu ki şuraya getiricem konuyu.Allah hakkımızda hayırlısını vermiş olsaydı korunurken bile hamile kalabilenlerden olurduk.% 1 lik ihtimalde kalabilirdik yani.dua dan vazgeçmiyoruz ve Raabimiz den hayırlısını istiyoruz.aminnnn aminnnn aminnn

Son düzenleme:

Yok valla sen daha iyi bilirsin şimdi, ben zerre hatırlamıyorum hamilelik beklentim yoktu ki o zaman aaa ben bu ay adet olmadım yoksa hamilemiyim dedim test aldım çift çizgi 1 ay sonra halam beni doktora yönlendirdi her ay doktora gidileceğini o kadar test olduğunu hiç bilmiyordum, ben işte testi görcen sonra birgün sancın tutacak gidip doğuracan zannediyordum. O yüzden karnım ağrıdımı hiç hatırlamıyorum Allahım gereksiz herşeyi hatırlayan ben bu kadar önemli şeyi hiç hatırlamıyorum nasıl olmuştu flu bir toz bulutu kızıma hamileliğim.

Geçmiyor ya offfffff kendimi oyalamıyorum biraz önce bir tutanak yazdım elektrikler gitti kaydetmemişim gitti tabii yazdıklarım şimdi onu tekrar yazacam kendimi veremedim bi türlü.

Bişey diyim mi bizede geçmiyor...bir kaç iş var yapılcak ama..her sn..f5 basıp bu sayfaya bakmaktan ..aklım burda içim kıpır kıpır:) heycan yaptım bende yaa..

yok yokk yok...ben şimdi ara veriyim..önce wc gitcem(malum) sonra işlerimi tez zamanda hallediyim ödül olarak buraya gireyim..
ya bide benim bu hafta sonu AÖF sınavlarım var.akşamda giremiycem..saat 6 da kdr senin bu iş hallolour seni hamiş kervanına katıp..yolumaza bakarız:)

Hadi kızlar ben de çıktım valla sabahtan beri işler yığıldı yine girerim sonra ha önemli bişi olursa hemen girerim söz.

iğdeçiçeğimmm seviyorumm seniiiii sen yorum yapamasanda dualarının bizimle olduğunu biliyoruzz sıkma tatlı canınııı

sennn nediyosunnn ben öğlen meraktan koşa koşa geldim yemeği yemedim paket yaptırdım geldimmm üzerinize afiyet ...ama şuan geberiyorummm fazla kaçtı paket yaptıdıgım yemek midem den kıvranıyorummm :125::125::125:

oyyy bende dondummmmm dışarısı soğumuşşş yarın bir arkadaşımın bebeği oldu onu görmek için eskişehire gideceğim bebişe çok güzel battaniye yelek patik vs. örmüştümm onun süslerini aldım geldimmm paketleyip kendilerine taktim edeceğimm inşallah günü birinde insanlar bizim içinde böyle heyecanlanırlar inşallahh....

ohh afiyet bal şeker olsun

İnşaallah canım hepimize uğurlu olur inşallah :112: senin bat ı biliyorum 20 aralık

canlarım nasılsınız sizleri çok özledimmm((nasılsınız ne var ne yok ben bir türlü düzelemed,im mide bulantısı derken grip oldum boğpazım fena iltihaplanmış(((

Kızlar dayanamadım ve telefon ettim tüm hayaller altüst oldu değer yok negatif yani hepinizden özür diliyorum sizi de gereksiz heycanlandırdım. Çok üzgünüm...

Kızlar dayanamadım ve telefon ettim tüm hayaller altüst oldu değer yok negatif yani hepinizden özür diliyorum sizi de gereksiz heycanlandırdım. Çok üzgünüm...

ikizlerrr ablacımm her işde bir hayır vardır Allahın izniyleee üzülme neolurrrr bizide düşünmee ..biz herzaman bu moddayız bilmiyormusun azcık belirti gorsekk ayy hamilesin diyoruzzz sen kendını düşün artık ve stres yapma sakınn önümüzdeki ay inşallah

Tamam canım söylerim,bugün zaten içimde bişeyler oluyo ama ne sırayla bi sağa bi sola ağrı girip duruyo :26:

kız zaten küçücük alanı var bebişin gezsin dursun bir sağa bir sola gidecek ne yapsın başka gidecek yer mi var sıkılmıştır bgn son mesai günü bende sıkıldım elleme tostosuma

hamarat seni bizde isteriz bak böyle battaniye falan deme ama :)))
canlarım nasılsınız sizleri çok özledimmm((nasılsınız ne var ne yok ben bir türlü düzelemed,im mide bulantısı derken grip oldum boğpazım fena iltihaplanmış(((

geçmiş olsun canım umarım daha iyisindir :)

neyse ablacım herşeyde bir hayır vardır demekki belirli bir dakikadan sonraki çizgileri dikkate almayacağız bunu öğrenmiş olduk, heyecanımızın devamını da önümüzdeki ay yaşarız inşallah Allahın izniyle :)

Oooo canım nerelerdesin sen a cinsiyeti öğrenebildinmi bu arada merak ettim?

Nasıl ya ama çift çizgi Ayy heyecanını yaşamak bile çok güzeldi valla,inşaallah olucak ablacım sen bozma sakın morelini

Evet çizgiler zaten hemen belli oluyor hamile olunca hele de 3 gün olmuş ben de taze gelin gibi hayal kurdum bugün işte insan 40'nı geçse de bişeyi çok isteyince böyle çocuk gibi kaptırıyor kendini artık adeti bekleyeyim oda oluvereydi ya şimdi, haftaya tam okul açılacak curcunada hastalık hiç çekilmiyor, neyse çok şikayet etmeyeyim iyi ki kocamı aramamışım valla bi ara kızımı bile arayacaktımda son anda vazgeçtim. Offfff şimdi gideyim acısını patrondan çıkarayım suratımı sallayayım da görsün gününü.

Oooo canım nerelerdesin sen a cinsiyeti öğrenebildinmi bu arada merak ettim?

Nasıl ya ama çift çizgi Ayy heyecanını yaşamak bile çok güzeldi valla,inşaallah olucak ablacım sen bozma sakın morelini

Ayy nisanbu hala bakıyorum çift çizgi amma atmışım değer 2-3 bile değil bunun kursu var mı acaba testi yorumlama kursu ben katılmak istiyorum

geç döllenme olabilir mi acaba?hem kırmızıları görmediysen ufakta olsa bi ümit vardır diye düşünüyorum ben.kızların da dediği gibi vardır bi hayır.sıkma tatlı canını bi daha ki ay inşallah.

ablacım bebk istediğinden kızının da haberi var demek ne diyor peki bu konuda:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…