- 15 Eylül 2012
- 1.116
- 21
7,5 yıllık evliyim bana destek olan olmadı hep yalnız kaldım ben.heralde destek olucam.kısa bişi anlatayım size kaçarak evlendim 1ay sonra hamile kaldım yaşım 24.Rabbim bağışlarsa kızım var çok şükür.bu zamana kadar çok baskım vardı üzerimde abim benden sonra evlenmişti ve onunda 5yıl sonra kızı oldu.hadi dedim abimin evladı olsun vs. sonra dedim maddi anlamda düzeleyim.ama bu arada beni köstekleyen annem 2ci bi cocuğum olsunistemedi.hala daha istemiyor ama ben istiyorum eşim istiyor.neden olmasın ALLAH büyük isteyen herkese versin.
Bazen anneler çok tuhaf oluyorlar ama bir yerden sonra hayat senin hayatın ve bu kavramı hayatına ne zaman oturtursan o saatten sonra mutlu oluyorsun emin ol tecrübe ile sabit bu kaçarak falan evlenmedim ben istediler verdiler ama evliliğimin ilk yıllarında annemin garip ve tutarsız tavırları yüzünden çok üzüldüğüm günler oldu değiştimi dersen hala aynı ama artık ben takmıyorum o bildiğini söylüyor ben bildiğimi yapıyorum yoksa annemim bazen bencil tavırları vardır bunlar çok baskındır annemde hemen kavgaya döner onda işler onun için bildiğini okursan sana karışamıyor bir süre sonra sen bak kendi yoluna çocuk olacaksa senin çocuğun olacak allah hayırlı uğurlu anne baba kıymeti bilen sağlıklı nesiller bağışlasın sana ve hepimize