Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Gördünüz mü işte nisanbunun yazdığını kaçırmışım okumamışım kızcağız üzülüvermiş hormonlar zaten tavan yapmış durumda nisanbucum biz hiç sana amannn nelerle uğraşıp üzülüyorsun dermiyiz sen bizim biricik yeğenimizin biricik annesisin şimdi doktor haklı herşeyden azar azar yemen lazım amaaaa arada kaçamaklar tabii olucak :KK34: Kilo sorununa da şöyle çözüm bulsak hafta içi geç vakit dönmüyorsan ya da hafta sonu eşinle eğer müsaitse oturduğun yer yürüyüşe tabii tempolu hem kilo almanı engeller hem de doğumun rahat geçer aslında en iyisi yüzmektir ama zamanın ve fırsatın var mı bilemiyorum yürüyüş hem sağlıklı hem ucuz bir spor. Sen her halinle güzel, kalbi yumuşacık, çok şeker bir anne adayısın. Şimdi git bir aynaya bak ne görüyorsun anne şefkati ve sevgisi gözlerine işlemeye başlamış bir kadın. Gözlerindeki o pırıltı var ya o herşeye değer. Seni sevgiyle öpüyorum. :KK16:

toprak, mrvb canlarım ben de umut ediyorum ama bir yandan da aklım hep geldi mi kırmızılar da valla bugünümü tuvalette geçirdim desem yalan olmaz bir kasığım ağrıyor bir belim ağrıyor koşup gidiyorum, sürekli bir akıntım var sanki yumurtlama akıntısı gibi ne bileyim çözemedim gitti.

Arkadaslar merhaba nasilsinizz? biriniz baksanizaa bana ya...benim bat 12 subat, 5gun kaldi..adetimin 20ci gununde ultrasonda 3smlik kistim oldugunu oyrendim sag tarafda..fakat ben adetimin ortasindan taa bugune kadar kist olan taraf deyil, olmayan sol tarafda agri his ediyorum, aksamlari bile cok agri yapiyor, doktor sag taraf temiz dedi.ama niee agriyroki? sizce hamiel olmus ola bilirmiyim? her adet vaktinde goguslerim cok siser acir, ama bu ay hicc bi sey yokk, sadece sol kasigim cok agriyor..belimde de hafif agri var .sizce umitlenmek olurmu ?

canım benim çok çok çok geçmiş olsun biz nelerin üstesinden geldik onunda üstesinden geliriz Allahın izniyle bunlar hep bebişlerimiz daha kıymetli olsun diye geçtiğimiz sınavlar bütün sınavları atlacağız senin oranlar canını sıkmanı gerektirecek oranlar değil bildiğim kadarıyla:KK54:
Bende hayatımda hiç bir şeyi kolay kazanmadım şu anda bulunduğum konum kazandığım para mutlu evliliğim hepsini büyük sıkıntılar sonrası elde ettim ama şöyle düşünüyorum Rabbim sevdiklerini daha büyük imtihanlardan geçirirmiş Peygamber efendimizin geçtiği zorlukları düşünüyorum demekki bizlerde Rabbimizin sevgili kullarıyız de gönlünü ferahlat olur mu, ben yapıyorum işe yarıyor bütün sınavların sonu iyi sonuçlandı bu da iyi sonuçlanacak inşallah hepimiz için de :))))
teşekkürler :))))Allah razı olsun canım benim:KK9::KK9:

mrvb ciğim saol canımm söylediklerin cok güzel dogru şeyler bende aynen senin gibi bunların hepsını cok buyuk sınavlardan gecerek hep sabrederek hayatta elde ettim "bütün sınavların sonu iyi sonuçlandı bu da iyi sonuçlanacak " bu cümlen cok hosuma gitti ve bundan sonra hep boyle düşünecegımm ve iğdeçiçeğimn hatırlatamısda bana umut oldu ..bundan sonra hayataki olumusuzluklara karşı daha güçlü olacagım allahın izniylee yeterki sizin gibi düşünceli pozitif arkadaslarımm olsunn:KK16::KK16:

bu arada bende uyarı aldımm:KK14::KK14:

))) arkadaslar ne hikmetse her buraya ugradigimda kavgaya denk geliyorum ))))) bana cevap verin kavga etmeyin kardes olun annee olun inseallah )))

toprak, mrvb canlarım ben de umut ediyorum ama bir yandan da aklım hep geldi mi kırmızılar da valla bugünümü tuvalette geçirdim desem yalan olmaz bir kasığım ağrıyor bir belim ağrıyor koşup gidiyorum, sürekli bir akıntım var sanki yumurtlama akıntısı gibi ne bileyim çözemedim gitti.

ayy ablacım inşallah hamişsindir bu arada ben bölyle günlerde görmemek için hiç lavaboya gitmemeye çalışıyorum, herkes sık sık gidiyor senin gibi ve normalide bu sanırım bende tam tersine tuvalete gitmek istemiyorum Allah sonumu hayr etsin ne deyim :KK52:

Arkadaslar merhaba nasilsinizz? biriniz baksanizaa bana ya...benim bat 12 subat, 5gun kaldi..adetimin 20ci gununde ultrasonda 3smlik kistim oldugunu oyrendim sag tarafda..fakat ben adetimin ortasindan taa bugune kadar kist olan taraf deyil, olmayan sol tarafda agri his ediyorum, aksamlari bile cok agri yapiyor, doktor sag taraf temiz dedi.ama niee agriyroki? sizce hamiel olmus ola bilirmiyim? her adet vaktinde goguslerim cok siser acir, ama bu ay hicc bi sey yokk, sadece sol kasigim cok agriyor..belimde de hafif agri var .sizce umitlenmek olurmu ?

canım valla burda kırmızı kartı görene kadar hepimiz umutlanıyoruz Allahtan umut kesilmez umarım bir halay çektirende sen olursun geri sayım başlamış, sabır ve dua ile bekleyelim test yaptın mı hiç 4 gün kala test yapıp görenler var psikolojik olarak iyiysen 3 gün kala yapmaya başla bence :))))

mrvb ciğim saol canımm söylediklerin cok güzel dogru şeyler bende aynen senin gibi bunların hepsını cok buyuk sınavlardan gecerek hep sabrederek hayatta elde ettim "bütün sınavların sonu iyi sonuçlandı bu da iyi sonuçlanacak " bu cümlen cok hosuma gitti ve bundan sonra hep boyle düşünecegımm ve iğdeçiçeğimn hatırlatamısda bana umut oldu ..bundan sonra hayataki olumusuzluklara karşı daha güçlü olacagım allahın izniylee yeterki sizin gibi düşünceli pozitif arkadaslarımm olsunn:KK16::KK16:

bu arada bende uyarı aldımm:KK14::KK14:

hep güzel şeyler hepimizin olacak inşallah, güzel düşünelim güzel olsun; sen neden uyarı aldın pek anlamadım ama olsun bakalım bişeycik olmaz inşallah :KK54:

kafamı karıştıran içime kurt düşüren bazı şeyler var size sormak istedim canlarım şimdi benim 1 haftadır kahve akıntılarım vardı sonra pempeye dondu ama hala kırmızı olmadı ayın 10unda normal batımdı belki olacaktımm ogun normal kırmızı ama doktor bana bı hap verdı once adetım gecıkecekmiş sonrada sökülecekmiş 15gunluk hap.. bunu niye verdi anlamadım belki kendiliğinden olurdum adett yaaa
bide belki saçma ama hamile olmuş olsayım vajinal ultrasonda gorudu dimii tahlil filan yapmadı yaa:KK17::KK17::KK17:

her yazdığıma bir cevap verdi ama olumsuz ,onları gördü ,neden çünkü hoşuna gitmedi ,hemen muhalefet oldu ,ama benim 4 tane tüp bebek yapıp 2 tane düşüğüm olduğunu ne hikmetse görmedi ,görmemiş olabilir ama insan mantık yürütür yani ,doktora gittin mi ,ne dedi? çok saçma bir soru ,yok bekliyorum hala meryem ana gibi ..
kimse beni tınlamassa da ben kendi kendime yazarım napiyim ..
ben stres atıyorum burda ..

Ya Allah aşkı için yeter ya temmuz. Sen burda stres filan atmıyorsun, herkese stres yapıyorsun. ay gına getirdin 2 gündür. insan azıcık kendine çeki düzen verir. ilk başta nazikçe seni uyarmaya çalıştık.insan bi bakar bi ders çıkarır.Her söylenene ters cevap veriyor. Ya bıktırdın tamam mı? azıcık gururun onurun varsa, ya susarsın ya da çeker gidersin. Sen şimdi bundan da ders almaz utanmadan cevap yazarsın.

Ya Allah aşkı için yeter ya temmuz. Sen burda stres filan atmıyorsun, herkese stres yapıyorsun. ay gına getirdin 2 gündür. insan azıcık kendine çeki düzen verir. ilk başta nazikçe seni uyarmaya çalıştık.insan bi bakar bi ders çıkarır.Her söylenene ters cevap veriyor. Ya bıktırdın tamam mı? azıcık gururun onurun varsa, ya susarsın ya da çeker gidersin. Sen şimdi bundan da ders almaz utanmadan cevap yazarsın.

iğdeçiçeğim bugunluk yazamıycak çünkü ban landı hesabı pasif:KK14:

))) arkadaslar ne hikmetse her buraya ugradigimda kavgaya denk geliyorum ))))) bana cevap verin kavga etmeyin kardes olun annee olun inseallah )))

Ya bilerek mi yapıyorsunuz sırayla :KK1: hilbarda aynı şeyi söyledi şimdide gelmiş sen kavga kavga diye diye topiğimimi kapatmaya çalışıyorsunuz anlamadım ilahiii sen valla canım bizim kimseyle kavga ettiğimiz falan yok,ama nazar oldu topiğimiz yoksa bizden kaynaklanan birşey yok yani geçmişimiz temiz bizim,hilbarda seninle yazıştıkları yüzünden burda bize hesap sordu :KK9:

kafamı karıştıran içime kurt düşüren bazı şeyler var size sormak istedim canlarım şimdi benim 1 haftadır kahve akıntılarım vardı sonra pempeye dondu ama hala kırmızı olmadı ayın 10unda normal batımdı belki olacaktımm ogun normal kırmızı ama doktor bana bı hap verdı once adetım gecıkecekmiş sonrada sökülecekmiş 15gunluk hap.. bunu niye verdi anlamadım belki kendiliğinden olurdum adett yaaa
bide belki saçma ama hamile olmuş olsayım vajinal ultrasonda gorudu dimii tahlil filan yapmadı yaa:KK17::KK17::KK17:

canım belki seni pek aydınlatamayacağım ama doktoruna güveniyorsan bir bildiği vardır keşke sana çıklama yapıp soru işaretlerini kaldırsaydı orası ayrı bir konu, ikincisi gönlün iyice rahat olsun diye istersen gidip bir kan testi yaptır sonra rahatlıkla hapı kullanırsın, başka da bilemedim valla kafanın karıştığı kadar var:18:

mrvb canım en iyisini sen yapıyorsun aslında tuvalete gitmekten ve el yıkamaktan parladım bugün bugünkü çalışmamı Allah kabul etsin tuvalete çalıştım valla ha bide bugün patron burda yine Ona son günlerde hiç pas vermiyordum bugün gülümsedim acaba buda bir hamilelik belirtisi olur mu diye düşünmeden edemiyorum. :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

iğdeçiçeğim bugunluk yazamıycak çünkü ban landı hesabı pasif:KK14:

Ayy Rabbime binlerce şükür. Vallahi içim şişti ya. Ne çok sevindim bilmezsin. Zaten hastalıkla boğuşuyorum, sabaha kadar uyuyamamışım, üstüne bi de sağ elimin orta parmağında 1,5 cm iltihap oluştu. aile hekimine gittim durumu anlattım.Klomen kullandım, hamile olma ihtimalim var, dr.um ilaç kullanma demişti diye.O zaman git dr.una sor diye tersledi beni. eve geldim can sıkıntısından ağladım. bide üstüne burda olanları okuyunca iyice içim şişti. Ohhh şimdi biraz rahatladım.

Ya bilerek mi yapıyorsunuz sırayla :KK1: hilbarda aynı şeyi söyledi şimdide gelmiş sen kavga kavga diye diye topiğimimi kapatmaya çalışıyorsunuz anlamadım ilahiii sen valla canım bizim kimseyle kavga ettiğimiz falan yok,ama nazar oldu topiğimiz yoksa bizden kaynaklanan birşey yok yani geçmişimiz temiz bizim,hilbarda seninle yazıştıkları yüzünden burda bize hesap sordu :KK9:

benimle yazisdiklari yuzundemi /??? biriyle karisdirmis olmayasin? ben sakayla soyledim o kavga kelimesini, dikkat etdiysen )) isaretini koymusdum..ciddi yazilan bi yazi deyildi.

X