Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

burdakı bı arkadas kist sorunundan bahsetmıs hatta bi sanıye kopyalıyorum...

quote_icon.png
nihayet55 kullanıcısından alıntı
canim onu anlatmaya calisiyorum yaa..kist sag tarafda, ama benim sag tarafda hic agrim olmadiki..hep sol tarafim agriyor..hani yumurta gelisdiyine ve catlama oldugunda agri yaparyaaa oyle..ama doktor bakti solda hic yumos yok dedi.e bu agri nedir dedim bi sey demedi analamdimki.normalde kist olan tarafn agrimasi lazim ama malesef

hilbar: hahah kusura bakma ben biraz kıtım :KK17: bariz derdini yazmısın bende dıyomkii kist olan tarafın agrıyosa :KK1:
neysee bu aradaa kist olan tarafın agrıcak dıye bısey yokk dıger tarafada baskı yapar kist ...:18:

bu sebepden dolayıı sebebde su:Sebep:Facebook yönlendirme ! / Aynı içeriğe sahip site reklamı ! /

2 gun sıteye gırememe cezası aldım... sımdı benım merak ettiğim su burdakı konusmamdan bu mesajımdan rahatsız olan varmıdır gercekden canıgonulden merak ettim... yani hakkımı nerde arıcagımı sormak ıstıyorum zaten burda sureklı bı tartısma soz konusu okudugum kadarıylaa benım soyledıgım bi şeyi baza alarak , birinin şikayetimi söz konusu dıye dusunuyorum bu topiğe bidaha ogunden sonra zaten ugramam cunkı bu durum cok acıklanamayacak bi durum... haksızlık oldugunu dusunuyorum... buraya bunu yazmamın sebebii olay bu topikde gerceklesdii ... şimdi aykırı ne var onu merak ettıgım ıcın yazıyorum zaten sonrasında bidaha buraya gırmıcem

saygılar...

Aynen alıntı yaptım,bu bir tesadüfmü ikinizde aynı şeyi söylemişsiniz :KK9: şaka gibi demi nihayet55

Gördünüz mü işte nisanbunun yazdığını kaçırmışım okumamışım kızcağız üzülüvermiş hormonlar zaten tavan yapmış durumda nisanbucum biz hiç sana amannn nelerle uğraşıp üzülüyorsun dermiyiz sen bizim biricik yeğenimizin biricik annesisin şimdi doktor haklı herşeyden azar azar yemen lazım amaaaa arada kaçamaklar tabii olucak :KK34: Kilo sorununa da şöyle çözüm bulsak hafta içi geç vakit dönmüyorsan ya da hafta sonu eşinle eğer müsaitse oturduğun yer yürüyüşe tabii tempolu hem kilo almanı engeller hem de doğumun rahat geçer aslında en iyisi yüzmektir ama zamanın ve fırsatın var mı bilemiyorum yürüyüş hem sağlıklı hem ucuz bir spor. Sen her halinle güzel, kalbi yumuşacık, çok şeker bir anne adayısın. Şimdi git bir aynaya bak ne görüyorsun anne şefkati ve sevgisi gözlerine işlemeye başlamış bir kadın. Gözlerindeki o pırıltı var ya o herşeye değer. Seni sevgiyle öpüyorum. :KK16:

Canım ablam yaa gerçektenbugün hormonlar beni tepe taklak yaptı olur olmadık şeye ağlıyorum bugün ağladığım 3.posta yani,ama onun üzerine bi arkadaşın kardeşi hamile hamlelilkten dolayı böbrek yetmezliği oluşmuş annede bi cihaz takacaklarmış çok üzüldüm ve şükrettim halime,bu olayıda tesadüfen duydum Allah duyurdu şükret haline diye ama şu an iyiym sizlerin böyle desteği olduğu sürecede iyi olucam,dediğin mantıklı ve evimiz öyle yürüyüş iin çok uygun bi yerde hemen arkasına yürüyüş parkı yapıldı eşimle telefonla konuştuğumuzda oda öyle dedi çıkar yürürüz dedi düşünüyordum aslında ama şu 3 ayın dolmasını bekliyordum yok beklemicem artık hemen başlıcam:KK55:O senin kalbinin güzelliği:KK19:

Kızlarr bugün itibariyle 2. gün ve hala giden gelen yok sabah ilk idrarla test yaptım ama negatif yine günler kayıyor yine başa dönüyorum. Tuhaf olan tek şey 1 haftadır yumurta yemek istiyorum, normalde sabah geç kalkarsam kahvaltıda canım ister ama şimdi erken kalkıp işe gidiyorum ya hayatta yemem kokusu da rahatsız eder ama canım çok istiyor. Hani tatlı yerdim ya adete gelirken sabah bisküvi vardı kahveyle bir-iki atayım ağzıma dedim içim bulandı benim kız anneannesinde nutellası olduğu gibi duruyor çoktan dibini bulmuştu normalde bilmiyorum beynim mi şartlandı yine ateşim de yüksek normalde adet günü 36.0-36.1 olur bu aralar 36.6-36.7 gibi sabırla sonucu bekliyorum geç döllenme olmuştur diye umut ediyorum bu arada pazartesinden beri 6 tane test yapmışım kendime ohaaa dedim çok affedersiniz bugüne kadar yaptığım testlerin parasıyla bir beşik alınırdı yawwww. :KK53:
Ablaaa sen testte çift çizgiyi gör yeterki biz beşiği sana hediye olarak yollarızz ayoll canım sağolsunnnnn
Kızlar sağlık ocağında randevum vardı bugün gittim işte tansiyondu kiloydu rutin kontroller,tansiyon çıkmaya başlamış neden diyeceksiniz tuzdan kilodan hemşire dediki çok hızlı kilo almışsın 58 dim 62 şu an bi morelim bozuldu sabah zaten işe gelirken önümde hatunun biri geliyo ince belli küçük popolu eşime mesaj çektim bende öncede böyle inceciktim (dün akşamda kendisi sen kilomu aldın demişti) ama ağlayacam sabah hormonlar yine tepe taklak yaptı oda mesaj atmiş sen annelerin en güzelsin ben sizi çok seviyorum diye akıerdi gözümden yaş biraz iyi olmuştum şimdi hemşiree öyle diyince moelim bozuldu ne yiyorsun dedi öğlen kepekli iki küçük ekmek yerim akşam ekmek yememye çalışıyorum ee dedi ceviz fındık dedim avuç avuç :125: dedi sakın o yaptı o zaman en azla 3-4 tane nee 3-4 tane mi:KK52: diyeceksiniz yaa nisanbu bi git işine derdinmi yok biz neyin derdindeyiz sen neyin derdindesin haklısınız ama öyle kötü oldum işte,arkadaşlarımla paylaşayım dedim :KK14:
Ehhh be güzelimmm o kadar oluversin kaçmıştır biraz ipin ucu toparlarsın sennn olmadı tontiş anne olursunnn sonrada veririsinnnn napalımmm
Allahımmm bayram sanırım bu günnn ama 1 günlüğüne yokmuşşş yarın gene hortlayacakkkk neyse genede biz biraz kafa dinleriz bu günnn bende yettimmmm :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

kafamı karıştıran içime kurt düşüren bazı şeyler var size sormak istedim canlarım şimdi benim 1 haftadır kahve akıntılarım vardı sonra pempeye dondu ama hala kırmızı olmadı ayın 10unda normal batımdı belki olacaktımm ogun normal kırmızı ama doktor bana bı hap verdı once adetım gecıkecekmiş sonrada sökülecekmiş 15gunluk hap.. bunu niye verdi anlamadım belki kendiliğinden olurdum adett yaaa
bide belki saçma ama hamile olmuş olsayım vajinal ultrasonda gorudu dimii tahlil filan yapmadı yaa:KK17::KK17::KK17:

canım ya n'olusun bir kan testi yaptır..durum tam netleşince adet söktürücüyü kullan..hem rahat ederiz valla bak..çok öptüm..

Şimdi biyerlerden sizi gidiler sizii :KK23:diye çıkıverecek gibi geliyo :83::18:

ayyy nisan sen çok yaşaaa çok güldüm hakikaten dimi birazdan sizi gidi siiiiizzzzi der gibi dimi :KK52::KK52:

yaaa kızlar onu boşverinde benim göğüslerimde hassasiyet mevcut öyle deliler gibi değil ama hassas olduklarının farkındayım daha batımada neredeyse 7 gün var ne ki bukiiii :KK1:

Aman kızlar bırakın şunu yaa, azıcık neşemiz yerine geldi. Ohh... günümüz güzelleşti.Rabbime binlerce değil sonsuz hamdolsun!..

yaaa kızlar onu boşverinde benim göğüslerimde hassasiyet mevcut öyle deliler gibi değil ama hassas olduklarının farkındayım daha batımada neredeyse 7 gün var ne ki bukiiii :KK1:

Hamilelik belirtisi :KK49::KK49: Haydin mendiller ele :KK64: allahım toptan topik olarak oynattık iyi mi :KK66: :KK66:

canım ya n'olusun bir kan testi yaptır..durum tam netleşince adet söktürücüyü kullan..hem rahat ederiz valla bak..çok öptüm..

torakcım sabah9 akşam 9 dedı saatini kesinlikle kacırmada dedı sabahkını 9 da içitim bu akaşm test yaptırsam mıkı ama cıkarmıkı hemm off kafamm karmakarısıkk olduu yaa keske doktara gıtmeseydimm ben yaa hafta sonuna kadar bekleseydım pazartesi gıtseydım keske ama temmuz saolsunn bu nebiçim adet boyle deyınce sınırımden solugu doktorda aldımmm:KK57: :KK57: :KK57: :KK57:

lavinia sanmıyorum ben doktorun ultrasonla baktıysa olsaydı görürdü diye düşünüyorum ama genede gönlünü rahat tutmak adına yaptır istersen

Hamilelik belirtisi :KK49::KK49: Haydin mendiller ele :KK64: allahım toptan topik olarak oynattık iyi mi :KK66: :KK66:

Bilemedim ne belirtisi canım yaaa normalde regl dönemlerimdede hasass olur ama adet olacağıma yakın olur bir hafta önceden olmazdı hiç anlamadımm bende
oynatmak elde bilem değildi kaç gündürrrr bu kadar sağlam kaldığımıza şükret sen :KK66::KK66::KK66:

lavinia sanmıyorum ben doktorun ultrasonla baktıysa olsaydı görürdü diye düşünüyorum ama genede gönlünü rahat tutmak adına yaptır istersen

ayy berkunum valla benmi kuruntuluyum neyim :KK17::KK17: ama bunu soylemen bıle rahatlattı benı neyse su onumdekı 15 gun bı gecsın sorunsuz bı sekilde Allahın izniyle valla adet olmaya hasrette olabiliyormus insannn hemde nasıll :KK25::KK25:

ayy berkunum valla benmi kuruntuluyum neyim :KK17::KK17: ama bunu soylemen bıle rahatlattı benı neyse su onumdekı 15 gun bı gecsın sorunsuz bı sekilde Allahın izniyle valla adet olmaya hasrette olabiliyormus insannn hemde nasıll :KK25::KK25:

Öyle oluyorrr vallahaaa ben ameliyat olduktan sonra rahimin alınmadığına taa adet olana kadar inanamadım adet olduğum gün oturup ağladığımı unutacak değilimmmmmm

bence iyi bişey hemde çok iyi bişey:) Allahım İnşallaahh:)

evet canımcım doğru Berkunun dediği gibi alttan ultrasonla dr görürdü en azından kese var mı yok mu...herşeyde var hayır..
Valla işte biz bu psikolojiyle her döngümüzü alt üst ettik..regl tarihlerimizi geciktiyoruz..Ahh Ahh bi rahat olabilmeyi becerebilsek dimi..
İçin Rahat olsun..o zman nediyoruz şimdilik gelsin lavinanın reglisi :)sonra bebişi inşallahhh

X