- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir belirtim daha var ama uyduruyomuyu acaba diyorum kasıklarımda minik seyirmeler oluyor normalmi bilmiyorummm artık kendimi nasıl dinliyorumm siz düşününnn
batına 7 gün kala kasıklarında batmalar çook güzell belirti..hani yerleşme döneminde olduğu için ; göğüslerde hassasiyet ,kasıklarda batma genelde hamilelik belirtisi ,,,
İnşallahh bencede bu ay bu topik top 10 da bir olucak haaa haayyyyy
İnşallah öyle olur ablacımmmm sen bebiş var de beşik kolay iş aşk olsun sendee onunlamı korkutacaksın bizi ne var bizde doğururuz sende bize yollarsınnben kendime 6 tane daha test alacam nasılsa bizim beşiği alacak arkadaşlar var sağolsun Bu ne ya göğüs uçlarıma dokunamıyorum ( aslında şöyle her fırsatta dokunuyorum ve çokkkk acıyor ama göğüslerim şiş değil) akıntım var ama kırmızı değil arada belime ve kasıklarıma batar gibi sancı giriyor ama test hala tek çizgi. Yalnız şu düşüğümde hani demiştim ya adet oldum 3 gün sonra çıktı o zamanda ilk kan tahlilim 17 çıkmıştı yani benim hcgb düşük olabilir.
ben kendime 6 tane daha test alacam nasılsa bizim beşiği alacak arkadaşlar var sağolsun Bu ne ya göğüs uçlarıma dokunamıyorum ( aslında şöyle her fırsatta dokunuyorum ve çokkkk acıyor ama göğüslerim şiş değil) akıntım var ama kırmızı değil arada belime ve kasıklarıma batar gibi sancı giriyor ama test hala tek çizgi. Yalnız şu düşüğümde hani demiştim ya adet oldum 3 gün sonra çıktı o zamanda ilk kan tahlilim 17 çıkmıştı yani benim hcgb düşük olabilir.
Sana da hayırlı geceler canım, bilgisayarım sayfayı geç açıyor ve çok yavaş değiştiriyor.Malesef yazılanları hemencecik göremiyorum. Yadığını yeni gördüm. Öncelikle Allah kavuştursun, eşinle seni iki dünya da da beraber kılsın, muhabbetinizi artırsın, mutluluğunuzu çocuklarınızla tamamlasın inşaAllah!.. amin!.. İlk başlarda bana da çok zor geliyordu, gerçi hala da zor geliyor ya.eşim ay da bir şehir dışına gidiyor. Yapacak bişey yok.Herşeyin hayırlısı canım.ama güzel olan ne biliyor musun? Kavuşmak...
Topiğe renk gelmiş vallaha,sizin topikte sürekli kavga oluyo diyen arkadaşlar hani kavga gürültü,herkesin elinde mendiller dilinde şarkılar,aklında belirtiler oh oh,dün herkes yine böyle topikteydi gergin bir şekilde ama kimse bişey yazamıyordu okuyup okuyup aha bunun gibi olacaktık nerdeyse
biz de 1 bucuk senedir bebek ıstıyoruz.bır problem olmamasına ragmen olmadı.3 aydır klomen ovitrelle ve prosgetan denıyorum.bu ay ılk defa gunum gectı sat 2 ocak.dun kan testı yaptırdım ama 0.13 yanı yıne negatıf.hala hastalanmadım.ara ara sancım oluyo ama gecıyo kı ben normalde cok sancılı adet olurum.burda okudum kanda negatıf cıkıp sonra hamıle oldugunu ogrenenler varmıs oyle olabılırmı dıorum ama mumkun degıl gıbı 13 ocakta oldum ıgneyı.ooooffff c.tesı ye kadar olmazsan gel dedı doktorum progestanı da kesme dedı nedense. benım hıkayemde boyle işte :) bu arada bu ılacları kullanırken kıst olmadı ve gunum gecmemıstı hıc bu ay ılk defa boyle oldu
3 tane msj yazdım kımse cvp yazmadı yazılarım gelmıyor galıba
Canım bilgim olmadığı için bişey yazamıyorum
canım benım herkez adet tarıhını verın boyle lıste yapalım olmazmı kızlar
beklenmeyen adet tarihlerimiz (BAT):
xanax22..................5 ocak...................sonuç
ayser89...................6 ocak...................sonuç
pufpuff...................7 ocak...................sonuç
lavinia1688...............8 ocak...................sonuç
alnaok.....................11 ocak.................sonuç
berkuncan................12 ocak..................sonuç
Ikizler39..................heran......................sonuç
eylül166..................15 ocak...................sonuç