Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Hay Allah ım yaaa güzelce sorduk gözümden kaçmış demekki sorsak suuçç sormasak suuçç,ayaklarım yere basıyo çok şükür,ama ben senin gözüne batıyorum heralde seninle bişeyler paylaşmak istedikçe sen sabahtan beri tersliyorsun ama önemli değil gerçekten,Rabbim vakit saat bekliyordur,dualarımız sizinle topiği var orda bebek sahibi olmak isteyenler dua ediyo orayada bir ara gözat istersen...

Abla açıkçası ateşinin böyle yüksek olması benide ümitlendirdi biliyor musun Hadi inşaallah hayırlı haberler verde sevindir bizi yaaa

toprakcım saol hayatımm evet dedıgın gıbı &70 iyi bir deger Allhın izniyle hiç ilaçdı tedavıye gerek kalmadan hamile kalabilirim oyle olmazsa bile tedavısı varmış cok şükür Rabbim beterinden korusun
ya kızlar pkomudur nedir bakıyorum belitirlerine filan adet düzensizliği ,kilo,tüylenme filan dıyor ya benim bunların hiç biri yok yaa ben adet düzensizliği yaşamadımki hiç ..benim adetlerinn hadi taş patlasa 1 hafta oynardı evlenmeden once, dk. hapını bıraktıktan sonrada boyle oldu. en fazla 35.gun adet olurum pko ular aylarca olmuyor hatta ilaçsız olmuyorlar ama benim hıc boyle şeyler yaşamadım benim sadece adet bası ve sonunda kahve rengı akıntılarım olur bıde sag kasıgımda folikul kist cıkardı yani bilmiyorum belki benimki başlangıc aşamasıdır oyle umuyorum oyleysede umarım hemen bıter ve kurtulurum Allhın izniyleee

nisanbucgum olurmu hiç oyle şey canım benim herkesin derdi kendine buyukturr tabıkı sende hamile oldugun için kilo acısından dertleneceksın bizde allahın ıznıyle hamıle kalınca bunları dusunce dogla bır durum hayatımm
ama bence üzülme hayatım allahın izniyle dogumdan sonra hıc bıseyın kalmaz inşallah gene incecik beline donersınn sporla filan

ikizler ablacımm ayy valahi cok umutlandım sende bu ay baya beliritilerrr var yaa insanın canı durduk yere yumurta çekermi ancak hamile olamsı lazımm

Son düzenleme:

İyi biri olmayı deneyip nisanbuyu azarlamaktan vazgeçsen hamile olması suçmuş gibi davranmayı bırak senin hayatında yaşadığın sorunların sebebi burdakiler değil tatlım, eğer birine bu şekilde davranmak istiyorsan kocanı bekle bu davranışları bir tek o hakediyor çünkü.

Yaaa demi ama lavinia insanın canı bi tek hamile kalınca yumurta çeker tabii napıyım be ablacım burnumun ucuna sinek konsa hamileyim mi acaba deme günlerindeyim Allahım ya herru ya merru ama lütfen biran önce belli olsun ve normale döneyim...

ay kimseyi azarlamıyorum ya ,yani sorduğu soruda soru değil yani ,14 yıldır diyorum doktora gittin mi diyor ,eee ben burda beni dinlemediğini düşünüyorum haliyle ,sadece bir kaç kişi yazışıyorsunuz onlar dinliyor birbirini ..

Bak biz burda birbirimizi hiç azarlamıyoruz neden bana cevap vermedin beni görmedin demiyoruz eğer bir cevap beklentimiz varsa ya da gözden kaçırıldıysa güzelce hatırlatıyoruz, senin bu agresif tutumların sürerse kusura bakma ama yokmuşsun gibi davranacağız biraz törpüle kendini biz senin eşin dostun değiliz nazını kaprisini çekemeyiz herkesin kendine göre sorunları var kimse kimseyi eğleyip pişpişleyemez hele de nisanbu hamile Ona kimse olumsuz birşey söyleyemez görmemiş okumamış nolcak tekrar yazıver nedir bu öfken çok ayıp.

her yazdığıma bir cevap verdi ama olumsuz ,onları gördü ,neden çünkü hoşuna gitmedi ,hemen muhalefet oldu ,ama benim 4 tane tüp bebek yapıp 2 tane düşüğüm olduğunu ne hikmetse görmedi ,görmemiş olabilir ama insan mantık yürütür yani ,doktora gittin mi ,ne dedi? çok saçma bir soru ,yok bekliyorum hala meryem ana gibi ..
kimse beni tınlamassa da ben kendi kendime yazarım napiyim ..
ben stres atıyorum burda ..

sen stresini bizim üstümüze atıyorsunnn kimsenin senin hakkında fikir yürütmesini mantıklı düşünmesini bekleyemezsin ve ayrıca kendi dertlerini anlatıp bu dertlerinle bizide bunaltamazsın boyle bı hakkınn yokk biz senin yaşadıklarını yaşamadık diye bizide yargılayamazsınn kım ne yaşadıgını ancak kendı bilir. .. madem derdin var paylaşmak istiyorsun bunu güzell bi dille anlatırsın boylece bızde sana yardımcı olur derdını paylaşırız.. ama burda insanların derdıne dert katarak.. sonrada ben cok acılar cektım bu yuzden kalbim katılaşmıs diyerekk haklı oldugunu savunamazsınnn lütfen biraz daha anlayışlı ol madem illa burda yazısmak ıstıyorsunn ozman burdaki insanlara uyumlu ol çünkü seninle aynı frekansda degılızzz gordugun gıbı

Benim gördüğüm ise şu oldu dünden beri bir tek nisanbu seninle ilgileniyor sana nazik olmaya çalışıyor herhalde kendini ev sahibi gibi hissediyor yavrum. Bak cevapların hala kırıcı yok bekliyorum meryem ana gibi yok saçma soru seninkisi acıların getirdiği katılaşmış yürek değil düpedüz saygısızlık. Benden sana tafsiye annelik özveri, fedakarlık, hoşgörü ve şefkat ister sen daha hamile kadına hoşgörü gösteremiyorsun nasıl çocuk büyütücen. Her zaman derim herkes aile kurmamalı yazık çocuklara.

ben kendi derdimi taaa kaç gün önce gece kendi kendime yazarak anlattım ,daha da bahsetmedim ,kimseyide yargılamıyorum ama sizde de anlayış yok ,hep canım cicim aşkım diye konuşacak değiliz ya ,bu mu olmalı eğer öyle ise bende konuşurum öyle sorun yok..kimsenin derdine dert katmadım yani bu söylediğinizde anlamsız .
aynı frekansta olmayabiliriz ,burda bence herkes bambaşka hikayeler ,bambaşka hayatlar ..herkesin derdi bir olacak diye bişey yok
ısrarla söylüyorum ,ben medenice yazışmaya devam edicem ,paşa gönlünüz bilir ,ister cevap verirsiniz ister vermessiniz..

sagısızlık mı haşa ,asla ,ben iyi bir anne olurum ya valla canım ya ..tanımıyosunuz ya beni ondan yani ..

Lütfen bir gün en azından bu siteden uzak durmanızı rica ediyorum. Siz stres atıyor olabilirsiniz ama arkadaşlarınız ciddi olarak gerilmekte.

canıımm benim hiç canını sıkma..en azından şunu öğrenmiş olduk öyle avuç avuç ceviz fındık yemiycezzz( inan benim çantamda çiğ badem vardır..aklıma geldikçe yerim:) ama sayısı önemliymiş bunu öğrendim..) bide tuz önemliymiş bak..ama inan bende senin gibiyim..şimdiden hamilelikte kontrollu kilo alımı alıcam diyorum..az yerim sık yerim ve sağlıklı yerim diye düşünüyorum..en ufak bişeyde canımı sıkıyorum mesela bgn etek gömlek gydim.belim incedeir benim ama lakin basen vardır ve kilo almaya müsaittir biliyorum.bgn bir arkadaşım dediki canım fiziğin çok gzl sakın kilo alma. gerçi sen dikkat ediyosun biliyorum dedi..bende dedimki yok yaaa benim aşağısı musait alırım yani..oda dediki evet evet fark ettim var basenler belli....şimdi bu cümleyi ben evirdim çevirdim...hııı demekki sınırdayım:) kenim kaşındım sonra morelim bozuldu vs vs vs...öğlen yemekte salata yedim bu yüzden:) ama tabi ne olucağımız belli değil..hamileyken çok kilo alırız ama doğumdan sonra verip eskisinden çok veririz..belki az kilo alırız ancak doğumdan sonra kat kat şişmanlarız..yada orta halli gideriz..inşallah en güzeli en sağlıklısı yaşarızz..sen üzülme bitanem hepimiz aynıyız hepimiz armuduz dermişim:) birlikte alırız ve gene birlikte veririz..

ablacımmm ya çok güzel beliritiler bence ve inşallah hamilesin..üstelikk senin yanlış hatırlamıyosan geç döllenme olmuştu..gene öyledir hıı..hadi inşalahhh gzl hbrler ver bizeeee:)

hepinize canı gönülden katılıyorum :)

burası bir paylaşım alanı siz eylülle facebokkta grup kurup bizleri oraya çekmek istediniz bu suç unsuru olabilir!!!!

ablacım haklısın biz geyik muhabbeti döndürüp yüzlerimiz gülsün istedik buradaki hiç kimse illa kızım illa oğlum olsun demez hepimiz belirli yaşa gelmiş Allah inancı olan olgun insanlarız, bu ne yaaa valla şaka herhalde

canım benim çok çok çok geçmiş olsun biz nelerin üstesinden geldik onunda üstesinden geliriz Allahın izniyle bunlar hep bebişlerimiz daha kıymetli olsun diye geçtiğimiz sınavlar bütün sınavları atlacağız senin oranlar canını sıkmanı gerektirecek oranlar değil bildiğim kadarıyla
Bende hayatımda hiç bir şeyi kolay kazanmadım şu anda bulunduğum konum kazandığım para mutlu evliliğim hepsini büyük sıkıntılar sonrası elde ettim ama şöyle düşünüyorum Rabbim sevdiklerini daha büyük imtihanlardan geçirirmiş Peygamber efendimizin geçtiği zorlukları düşünüyorum demekki bizlerde Rabbimizin sevgili kullarıyız de gönlünü ferahlat olur mu, ben yapıyorum işe yarıyor bütün sınavların sonu iyi sonuçlandı bu da iyi sonuçlanacak inşallah hepimiz için de :))))

ayy kıyamam sana taze annişim benim takma kiloları ya 62 kilo nedir ki (hem sen gayet zayıf görünüyorsun) 9 ay en fazla bir sene o tostos için her şeye değer Rabbimin en büyük mucizesini yaşıyorsun o kadarcık olacak bir sene sonra yine 58 kiloya düşeceksin, bak eşinde söylemiş önemli olan onun seni nasıl gördüğü sen her halinde güzelsin bu kadar gönlü güzel olanın her tarafı kilo olsa yine güzeldir yine güzel :)

abla ya senini bu ateş beni acayip umutlandırıyor

doktora gittin mi derken sana doktor ne dedi problem ne demeye çalışmış ama sen her şeyi yanlış anlama eğilimli olduğun için bunu da yanlış anlayabilmişsin tebrikler yani yanlış anlamada son noktasın
sen nisanbuyu kuman ya da kocan sandın bütün hıncını ondan mı almaya çalışıyorsun, bizim çocuklarımızın olmaması ya da zor oluyor olması Allahın bize sınavıdır herkes bu dünyaya sınava gelir zaten; sen hamilelere gıcık kaparak onlara saldırı yaparak bu sınavı geçeçeğini düşünüyorsun sanırım çok yanlış. Hem hamile bir bayana bu şekilde davranıp hemde bize şu günah bu günah deme lütfen. Hamile bir bayanı 2 gündür saldırı yapmak da hepsinden günah. Kendine çeki düzen ver lütfen

pardonn düzeltim mm

teşekkürler :))))Allah razı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…