Gittin mi doktora ne dedi ?
e işte sen beni hiç dinlememişsin ki 14 yıldır çocuğu olmayan biri doktora gitmezmi ,4 tane tüp bebek yaptık diyorum sen hala doktora gittin mi diyorsun ,sonrada benden güzel cevap bekliyorsun ..tabi senin ayakların yere basmıyor şu an hamilesin ya dinlemessin tabi ..
Kızlarr bugün itibariyle 2. gün ve hala giden gelen yok sabah ilk idrarla test yaptım ama negatif yine günler kayıyor yine başa dönüyorum. Tuhaf olan tek şey 1 haftadır yumurta yemek istiyorum, normalde sabah geç kalkarsam kahvaltıda canım ister ama şimdi erken kalkıp işe gidiyorum ya hayatta yemem kokusu da rahatsız eder ama canım çok istiyor. Hani tatlı yerdim ya adete gelirken sabah bisküvi vardı kahveyle bir-iki atayım ağzıma dedim içim bulandı benim kız anneannesinde nutellası olduğu gibi duruyor çoktan dibini bulmuştu normalde bilmiyorum beynim mi şartlandı yine ateşim de yüksek normalde adet günü 36.0-36.1 olur bu aralar 36.6-36.7 gibi sabırla sonucu bekliyorum geç döllenme olmuştur diye umut ediyorum bu arada pazartesinden beri 6 tane test yapmışım kendime ohaaa dedim çok affedersiniz bugüne kadar yaptığım testlerin parasıyla bir beşik alınırdı yawwww.
kuuzuummm benim sıkma tatlım canını sen..bak arkadaşların hepsiyazmış..ve bende diyorum ki %70 çok çok çok iyi bir rakam..ve üstelik bu normal yollarla hamile kalmak için..lütfen canımın içi morelini bozma ve benim bildiğim kadarıyla çok bayanda olan bir şey..ve kimisi kendiliğinden yok oluyor regl ile birlikte atılıyor..tamam mı canımcım o tatl canuını sıkma..Evelallah herşey çok güzel olucak..bak gör:)
Kızlar sağlık ocağında randevum vardı bugün gittim işte tansiyondu kiloydu rutin kontroller,tansiyon çıkmaya başlamış neden diyeceksiniz tuzdan kilodan hemşire dediki çok hızlı kilo almışsın 58 dim 62 şu an bi morelim bozuldu sabah zaten işe gelirken önümde hatunun biri geliyo ince belli küçük popolu eşime mesaj çektim bende öncede böyle inceciktim (dün akşamda kendisi sen kilomu aldın demişti) ama ağlayacam sabah hormonlar yine tepe taklak yaptı oda mesaj atmiş sen annelerin en güzelsin ben sizi çok seviyorum diye akıerdi gözümden yaş biraz iyi olmuştum şimdi hemşiree öyle diyince moelim bozuldu ne yiyorsun dedi öğlen kepekli iki küçük ekmek yerim akşam ekmek yememye çalışıyorum ee dedi ceviz fındık dedim avuç avuç :125: dedi sakın o yaptı o zaman en azla 3-4 tane nee 3-4 tane midiyeceksiniz yaa nisanbu bi git işine derdinmi yok biz neyin derdindeyiz sen neyin derdindesin haklısınız ama öyle kötü oldum işte,arkadaşlarımla paylaşayım dedim
Kızlarr bugün itibariyle 2. gün ve hala giden gelen yok sabah ilk idrarla test yaptım ama negatif yine günler kayıyor yine başa dönüyorum. Tuhaf olan tek şey 1 haftadır yumurta yemek istiyorum, normalde sabah geç kalkarsam kahvaltıda canım ister ama şimdi erken kalkıp işe gidiyorum ya hayatta yemem kokusu da rahatsız eder ama canım çok istiyor. Hani tatlı yerdim ya adete gelirken sabah bisküvi vardı kahveyle bir-iki atayım ağzıma dedim içim bulandı benim kız anneannesinde nutellası olduğu gibi duruyor çoktan dibini bulmuştu normalde bilmiyorum beynim mi şartlandı yine ateşim de yüksek normalde adet günü 36.0-36.1 olur bu aralar 36.6-36.7 gibi sabırla sonucu bekliyorum geç döllenme olmuştur diye umut ediyorum bu arada pazartesinden beri 6 tane test yapmışım kendime ohaaa dedim çok affedersiniz bugüne kadar yaptığım testlerin parasıyla bir beşik alınırdı yawwww.
e işte sen beni hiç dinlememişsin ki 14 yıldır çocuğu olmayan biri doktora gitmezmi ,4 tane tüp bebek yaptık diyorum sen hala doktora gittin mi diyorsun ,sonrada benden güzel cevap bekliyorsun ..tabi senin ayakların yere basmıyor şu an hamilesin ya dinlemessin tabi ..
toprakcım saol hayatımm evet dedıgın gıbı &70 iyi bir deger Allhın izniyle hiç ilaçdı tedavıye gerek kalmadan hamile kalabilirim oyle olmazsa bile tedavısı varmış cok şükür Rabbim beterinden korusun
ya kızlar pkomudur nedir bakıyorum belitirlerine filan adet düzensizliği ,kilo,tüylenme filan dıyor ya benim bunların hiç biri yok yaa ben adet düzensizliği yaşamadımki hiç ..benim adetlerinn hadi taş patlasa 1 hafta oynardı evlenmeden once, dk. hapını bıraktıktan sonrada boyle oldu. en fazla 35.gun adet olurum pko ular aylarca olmuyor hatta ilaçsız olmuyorlar ama benim hıc boyle şeyler yaşamadım benim sadece adet bası ve sonunda kahve rengı akıntılarım olur bıde sag kasıgımda folikul kist cıkardı yani bilmiyorum belki benimki başlangıc aşamasıdır oyle umuyorum oyleysede umarım hemen bıter ve kurtulurum Allhın izniyleee
nisanbucgum olurmu hiç oyle şey canım benim herkesin derdi kendine buyukturr tabıkı sende hamile oldugun için kilo acısından dertleneceksın bizde allahın ıznıyle hamıle kalınca bunları dusunce dogla bır durum hayatımm
ama bence üzülme hayatım allahın izniyle dogumdan sonra hıc bıseyın kalmaz inşallah gene incecik beline donersınn sporla filan
ikizler ablacımm ayy valahi cok umutlandım sende bu ay baya beliritilerrr var yaa insanın canı durduk yere yumurta çekermi ancak hamile olamsı lazımm
İyi biri olmayı deneyip nisanbuyu azarlamaktan vazgeçsen hamile olması suçmuş gibi davranmayı bırak senin hayatında yaşadığın sorunların sebebi burdakiler değil tatlım, eğer birine bu şekilde davranmak istiyorsan kocanı bekle bu davranışları bir tek o hakediyor çünkü.
Abla açıkçası ateşinin böyle yüksek olması benide ümitlendirdi biliyor musunHadi inşaallah hayırlı haberler verde sevindir bizi yaaa
ay kimseyi azarlamıyorum ya ,yani sorduğu soruda soru değil yani ,14 yıldır diyorum doktora gittin mi diyor ,eee ben burda beni dinlemediğini düşünüyorum haliyle ,sadece bir kaç kişi yazışıyorsunuz onlar dinliyor birbirini ..
her yazdığıma bir cevap verdi ama olumsuz ,onları gördü ,neden çünkü hoşuna gitmedi ,hemen muhalefet oldu ,ama benim 4 tane tüp bebek yapıp 2 tane düşüğüm olduğunu ne hikmetse görmedi ,görmemiş olabilir ama insan mantık yürütür yani ,doktora gittin mi ,ne dedi? çok saçma bir soru ,yok bekliyorum hala meryem ana gibi ..Bak biz burda birbirimizi hiç azarlamıyoruz neden bana cevap vermedin beni görmedin demiyoruz eğer bir cevap beklentimiz varsa ya da gözden kaçırıldıysa güzelce hatırlatıyoruz, senin bu agresif tutumların sürerse kusura bakma ama yokmuşsun gibi davranacağız biraz törpüle kendini biz senin eşin dostun değiliz nazını kaprisini çekemeyiz herkesin kendine göre sorunları var kimse kimseyi eğleyip pişpişleyemez hele de nisanbu hamile Ona kimse olumsuz birşey söyleyemez görmemiş okumamış nolcak tekrar yazıver nedir bu öfken çok ayıp.
her yazdığıma bir cevap verdi ama olumsuz ,onları gördü ,neden çünkü hoşuna gitmedi ,hemen muhalefet oldu ,ama benim 4 tane tüp bebek yapıp 2 tane düşüğüm olduğunu ne hikmetse görmedi ,görmemiş olabilir ama insan mantık yürütür yani ,doktora gittin mi ,ne dedi? çok saçma bir soru ,yok bekliyorum hala meryem ana gibi ..
kimse beni tınlamassa da ben kendi kendime yazarım napiyim ..
ben stres atıyorum burda ..
her yazdığıma bir cevap verdi ama olumsuz ,onları gördü ,neden çünkü hoşuna gitmedi ,hemen muhalefet oldu ,ama benim 4 tane tüp bebek yapıp 2 tane düşüğüm olduğunu ne hikmetse görmedi ,görmemiş olabilir ama insan mantık yürütür yani ,doktora gittin mi ,ne dedi? çok saçma bir soru ,yok bekliyorum hala meryem ana gibi ..
sen stresini bizim üstümüze atıyorsunnn kimsenin senin hakkında fikir yürütmesini mantıklı düşünmesini bekleyemezsin ve ayrıca kendi dertlerini anlatıp bu dertlerinle bizide bunaltamazsın boyle bı hakkınn yokk biz senin yaşadıklarını yaşamadık diye bizide yargılayamazsınn kım ne yaşadıgını ancak kendı bilir. .. madem derdin var paylaşmak istiyorsun bunu güzell bi dille anlatırsın boylece bızde sana yardımcı olur derdını paylaşırız.. ama burda insanların derdıne dert katarak.. sonrada ben cok acılar cektım bu yuzden kalbim katılaşmıs diyerekk haklı oldugunu savunamazsınnn lütfen biraz daha anlayışlı ol madem illa burda yazısmak ıstıyorsunn ozman burdaki insanlara uyumlu ol çünkü seninle aynı frekansda degılızzz gordugun gıbı
Benim gördüğüm ise şu oldu dünden beri bir tek nisanbu seninle ilgileniyor sana nazik olmaya çalışıyor herhalde kendini ev sahibi gibi hissediyor yavrum. Bak cevapların hala kırıcı yok bekliyorum meryem ana gibi yok saçma soru seninkisi acıların getirdiği katılaşmış yürek değil düpedüz saygısızlık. Benden sana tafsiye annelik özveri, fedakarlık, hoşgörü ve şefkat ister sen daha hamile kadına hoşgörü gösteremiyorsun nasıl çocuk büyütücen. Her zaman derim herkes aile kurmamalı yazık çocuklara.
Kızlar sağlık ocağında randevum vardı bugün gittim işte tansiyondu kiloydu rutin kontroller,tansiyon çıkmaya başlamış neden diyeceksiniz tuzdan kilodan hemşire dediki çok hızlı kilo almışsın 58 dim 62 şu an bi morelim bozuldu sabah zaten işe gelirken önümde hatunun biri geliyo ince belli küçük popolu eşime mesaj çektim bende öncede böyle inceciktim (dün akşamda kendisi sen kilomu aldın demişti) ama ağlayacam sabah hormonlar yine tepe taklak yaptı oda mesaj atmiş sen annelerin en güzelsin ben sizi çok seviyorum diye akıerdi gözümden yaş biraz iyi olmuştum şimdi hemşiree öyle diyince moelim bozuldu ne yiyorsun dedi öğlen kepekli iki küçük ekmek yerim akşam ekmek yememye çalışıyorum ee dedi ceviz fındık dedim avuç avuç :125: dedi sakın o yaptı o zaman en azla 3-4 tane nee 3-4 tane midiyeceksiniz yaa nisanbu bi git işine derdinmi yok biz neyin derdindeyiz sen neyin derdindesin haklısınız ama öyle kötü oldum işte,arkadaşlarımla paylaşayım dedim
yaaa arkadaşımmm sen bugün bize şaka mısın....
ilk girdin problemlerini anlattın..sana güzel şeyler ,pozitif şeyler , yardımcı olucak tavsiyeler yazdık...sen yaptın felaket tellali gibi nerde en kötü örnek en olumsuz şey varsa yazdın..
ne dedim ben sana ilk geldiğinde..lütfen onu oku..
ikincisi...yok ben bebek konuşmak istemiyorum diyosun ama burası %99 bebek konuşulan bir yer...yok ben burda kalmayı istiyorum diyosan da lütfen daha pozitif ol...aklından geçp yazacağın şeyi 3 kere düşün..
merhaba ben uzun zamandır siteye üye olduğum halde (düğünüm olacağı zaman düğün hazırlıkları kısmını takip ediyordum) sohbetlere pek katılmıyorum fakat takip ediyorum. Artık bizde eşimle bebek düşünmeye başladık ve bu yüzden bi süredir formun bu kısmını ve özellikle bu topiği takip ediyorum. ve hamile kaldığımda (umarım tabi) yazmayı düşünüyorudum fakat bugün temmuz_01 arkadaşımız beni bile (sohbetin içinde olmadığım halde) üzdü. bende dayanamadım yazayım dedim. herkese iyi akşamlar.
Temmuzcum çok özür dileyerek söylüyorum sana bunları ama sanmaki sadece senin derdin var yada sanmaki hayatın gerçeklerini hep sen görüyorsun emin ol bizlerde biliyoruz herkesin tecrübeleri kendine bizler o kadar kötü günleri geçirdikki burada ama kimse kimseye ben bunu yaşadım sende yaşayabilirsini ima bile etmedik ve tkerar tekrar özür dileyerek söylüyorum bunu lütfen baştan itibaren oku bakalım senin kadar tuhaf davranan tuhaf cevaplar veren birisi varmı aramızda bizler koca koca insanlarız burada bebeklerimiz için dualar ediyoruz muhabbet ediyoruz lütfen sende ya öyle yap yada gerçekten bir derdim var bölümüne git burası sana uygun değil bence
burdakı bı arkadas kist sorunundan bahsetmıs hatta bi sanıye kopyalıyorum...
nihayet55 kullanıcısından alıntı
canim onu anlatmaya calisiyorum yaa..kist sag tarafda, ama benim sag tarafda hic agrim olmadiki..hep sol tarafim agriyor..hani yumurta gelisdiyine ve catlama oldugunda agri yaparyaaa oyle..ama doktor bakti solda hic yumos yok dedi.e bu agri nedir dedim bi sey demedi analamdimki.normalde kist olan tarafn agrimasi lazim ama malesef
hilbar: hahah kusura bakma ben biraz kıtımbariz derdini yazmısın bende dıyomkii kist olan tarafın agrıyosa
neysee bu aradaa kist olan tarafın agrıcak dıye bısey yokk dıger tarafada baskı yapar kist ...:18:
bu sebepden dolayıı sebebde su:Sebep:Facebook yönlendirme ! / Aynı içeriğe sahip site reklamı ! /
2 gun sıteye gırememe cezası aldım... sımdı benım merak ettiğim su burdakı konusmamdan bu mesajımdan rahatsız olan varmıdır gercekden canıgonulden merak ettim... yani hakkımı nerde arıcagımı sormak ıstıyorum zaten burda sureklı bı tartısma soz konusu okudugum kadarıylaa benım soyledıgım bi şeyi baza alarak , birinin şikayetimi söz konusu dıye dusunuyorum bu topiğe bidaha ogunden sonra zaten ugramam cunkı bu durum cok acıklanamayacak bi durum... haksızlık oldugunu dusunuyorum... buraya bunu yazmamın sebebii olay bu topikde gerceklesdii ... şimdi aykırı ne var onu merak ettıgım ıcın yazıyorum zaten sonrasında bidaha buraya gırmıcem
saygılar...
Yaaa kızlarrrr bu ne böyle yine içim şişti. Burada dini görüşlerine en fazla değer verdiğim sakın kimse yanlış anlamasın iğdeçiçeği ilahiyat mezunuydu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Ya da varsa aranızda Ona sormak isterim çünkü kimse özellikle temmuz sen kusura bakma ben öyle o günah bu fesat umursamam karşımda bu işin uzmanı olsun isterim. Şimdi soruyorum benim kesin kızım ya da oğlum olacak mı demek günah, kız olursa şöyle olur erkek olursa böyle olur diye hayal kurmak mı günah. Ben mesela 2.si de kız olsa isterim derken illa vereceksen Allahım kız ver demek istemiyorum, sadece 2. bebeği oğlan doğurabilmek için yapmadığımı söylemeye çalışıyorum tabii kız doğurmak için de cinsiyeti tabikii önemli değil ama hayaldir akıldan geçenlerdir tabikii kucağına aldığında cinsiyeti için değil sağlıklı olduğu için şükredersin. Bir de temmuz arkadaşım ya falanca da vardı böyle derdi sonra çocuğu özürlü doğdu diyerek bir hamile insanı gerersen seninle yapamayız, bizler örnek verirken genelde şunları tercih ediyoruz falanca vardı tüm doktorlar ümidi kesmişti ama bebeği oldu, hamile kaldı. Olumsuz ve kötü örnekleri hepimiz biliyoruz zaten buradaki insanlar yetişkin bi de nolursun o günah bu günah deme dediğim gibi uzman olmayan bir insanın beni ya da içinde bulunduğum topluluğu dini açıdan yönlendirmesi beni çok rahatsız eder.
Canlarımm ne yapacagımı ne düşüneceğimi bilmediğimm hakkında pek fikrim olmayan bi durumla karşı karşıyayımmakşam ağladım ağladım açıldım şuanda iyiyimm eşimimin desteğiyle kendime geldim.. bu akşam itibariyle polikistik over hastası olduğumu öğrendimm .. yumurtalıklarımda ufak ufak kistler varmış ve buda yumurta tembelliği yapıyormus..normal yollardan %70 hamile kalabilirmişim %30 tedaviyle hamile kalabilirmişimm..doktor 3aylık tedavı surecı için Cyclo-Progynova diye bir ilaç verdi 3ay sonra hamile kalmazsam ..detaylı araştırcaklarmış..ben bişey anlamadım tahlil yapmadı sadece vajinal ultrasonla soyledı buna ne kadar guvenmeliyimm gercekten boyle mıyımmm ben neyapacagımm:26::26::26::26:
Yine bir sınav daha bekliyor beni işte zaten hayatta hiçbişeyi kolay kazanmadımm...bunuda kolay kazanmayacagımı hissetmiştimm..Rabbim bana yardım ettt..dualarınızı bekliyorummm
pardonn düzeltim mm