toprakcım saol hayatımm evet dedıgın gıbı &70 iyi bir deger Allhın izniyle hiç ilaçdı tedavıye gerek kalmadan hamile kalabilirim oyle olmazsa bile tedavısı varmış cok şükür Rabbim beterinden korusun
ya kızlar pkomudur nedir bakıyorum belitirlerine filan adet düzensizliği ,kilo,tüylenme filan dıyor ya benim bunların hiç biri yok yaa ben adet düzensizliği yaşamadımki hiç ..benim adetlerinn hadi taş patlasa 1 hafta oynardı evlenmeden once, dk. hapını bıraktıktan sonrada boyle oldu. en fazla 35.gun adet olurum pko ular aylarca olmuyor hatta ilaçsız olmuyorlar ama benim hıc boyle şeyler yaşamadım benim sadece adet bası ve sonunda kahve rengı akıntılarım olur bıde sag kasıgımda folikul kist cıkardı yani bilmiyorum belki benimki başlangıc aşamasıdır oyle umuyorum oyleysede umarım hemen bıter ve kurtulurum Allhın izniyleee
nisanbucgum olurmu hiç oyle şey canım benim herkesin derdi kendine buyukturr tabıkı sende hamile oldugun için kilo acısından dertleneceksın bizde allahın ıznıyle hamıle kalınca bunları dusunce dogla bır durum hayatımm
ama bence üzülme hayatım allahın izniyle dogumdan sonra hıc bıseyın kalmaz inşallah gene incecik beline donersınn sporla filan
ikizler ablacımm ayy valahi cok umutlandım sende bu ay baya beliritilerrr var yaa insanın canı durduk yere yumurta çekermi ancak hamile olamsı lazımm