Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Su625 sana kızmadım kırılmadım,sen ne kadar güzel yazmışsın,başkaları direk topa tuttu,ama hayatın gerçeklerini unutmamak lazım,ben 14 yıldır her kapıyı çaldım hepsi yüzüme kapandı,biraz katılaştım,sizin kadar yüreğim yumuşak değil napiyim yani,böyleyim diye yazmaya stres atmaya hakkım yokmu.

evet hakkın var... ama bizlerin ne günahi var canım bızleri kırıyon yaa güzel düşünki her alanda yaşamın güzel olsun canım benı senı azda olsa anlıyorum ben 1 yıldır bebek ıcın ugraşiyorum rabbımızın bır bıldıgı varkı biz kulları bekletıyor rabbım' sabret sabretkı tum kulardan güzelını sana vereyım' demiş sen bizleri olumsuz düşününceleri paylaşıyon bizler cok üzülüyoruz üzülmemizde yumuşlarimizi etkilıyor lutfen iyi düşün olurmu olumlu düşünmek herzaman erdemlıktır tmm ablam 14 senedı evlıse benden buyuksun herşeyi kötü düşünme iyi geceler :KK43:

kızlar kocam erı herşeyim ben onu cok seviyorum yaaa :KK43: bugece yanımda degıl... iş icin osmaniyeye gitti ilk defa onsusuz kaldım hic ama hic dayanamıyorum vallah offf offff BEN KOCAMI İSTİYORUM YYYYYAAAA.... rabbim benı benıde onsuz birakmasın:KK43: OOOOOYYYY ÖLEM BEN ONAAAA OOO BENIM NEFES KAYANAGIM... KIMSE CIGERI OLMADAN YASAYAMAZSA BENDE ONSUZ YASAYAMIYORUM YAAA OF YAAAA..... ne bıleyım cok canım sıkılıyor hem aglıyorum hemde sızlere ne icimden geciyorse yazdım cok kafanızı ütüledim....İYİ GECELER... :KK43:

ya kızlar kocasız kalmak ne zormuş yaaa rabım onu bana bagişla sapasaglam yoladım saglamda gelsın yanıma inşallah

Peygamberimiz (a.s.v.) torunlarını severken çölden bir bedevi gelmiş yanına. Peygamberimizi çocuk severken ve onlarla oynarken görünce, şaşkın şaşkın: ''Ya Rasulallah sen çocuk mu seviyorsun?'' demiş. Rasulullah (a.s.v.) ona ''evet'' deyince, adam bu sefer '' vallahi 10 tane çocuğum var daha birinin başını okşamadım.'' demiş. Peygamberimiz bu sefer adama dönüp: '' Allah senin kalbinden merhameti aldıysa ben ne yapayım, Merhamet etmeyene, merhamet edilmez.'' demiş.

kızlar kocam erı herşeyim ben onu cok seviyorum yaaa :KK43: bugece yanımda degıl... iş icin osmaniyeye gitti ilk defa onsusuz kaldım hic ama hic dayanamıyorum vallah offf offff BEN KOCAMI İSTİYORUM YYYYYAAAA.... rabbim benı benıde onsuz birakmasın:KK43: OOOOOYYYY ÖLEM BEN ONAAAA OOO BENIM NEFES KAYANAGIM... KIMSE CIGERI OLMADAN YASAYAMAZSA BENDE ONSUZ YASAYAMIYORUM YAAA OF YAAAA..... ne bıleyım cok canım sıkılıyor hem aglıyorum hemde sızlere ne icimden geciyorse yazdım cok kafanızı ütüledim....İYİ GECELER... :KK43:

igdecigim iyi geceler sende acıksın galıba

ya kızlar kocasız kalmak ne zormuş yaaa rabım onu bana bagişla sapasaglam yoladım saglamda gelsın yanıma inşallah

Sana da hayırlı geceler canım, bilgisayarım sayfayı geç açıyor ve çok yavaş değiştiriyor.Malesef yazılanları hemencecik göremiyorum. Yadığını yeni gördüm. Öncelikle Allah kavuştursun, eşinle seni iki dünya da da beraber kılsın, muhabbetinizi artırsın, mutluluğunuzu çocuklarınızla tamamlasın inşaAllah!.. amin!.. İlk başlarda bana da çok zor geliyordu, gerçi hala da zor geliyor ya.eşim ay da bir şehir dışına gidiyor. Yapacak bişey yok.Herşeyin hayırlısı canım.ama güzel olan ne biliyor musun? Kavuşmak...

iyi geceler hanımlar şuan saat 02:23 ve ben uyuyamıyorum aklımda devamlı bebeğim olsun düşüncesi her ay hüsranla sonuçlandıkça gözlerim doluyo ağlıyorum ağlıyorum kimseye bir şey diyemiyorum kendi annemler uzakta ben izmitteyim eşimin ailesi var ama siz de bilirsiniz ki kayınvalide ile kendi anneniz gibi olmuyor ayrıca ona gidip de bak oğlunla 8 aydır tepişiyoz hala tık yok diyemem en son regl tarihi 3 aralık ve o günden beri regl olmadım 2 şubatta da önc epembe lekelenme sonra da kahverengi lekelenme ye dondu ve ben bugun akşam test yaptım tabiki koskoca negatif belki yorulmak için kısa bir zaman dilimi (bu arada tahlillerim yapıldı hepsi temiz çok şükür eşim gitmedi henüz )ama sanki ben yıllardır uğraşıyormuşum da olmuyormuş gibi hissediyorum ve çevremde abimin eltimin bebekleri oldu ablamda 7 yıl sonra hamiş kaldı ve 2 ay sonra doğum yapacak şimdi belki kıskançlık yapıyor diyee düşünebilirsiniz ama inanın kıskançlık değil bebek özlemi ile yanıp tutuşuyorum bütün dualarım benim gibi bebek hasreti yaşayan anne adayları ve hamiş olup bebeklerini sağlıkla kucağına almaları için her an dua ediyorum biliyorum ki sizleri tanımıyor olsamda sizlerde benim için bir dua edersiniz.neyse çok uzun oldu galiba rahatsız ettiysem şimdiden özür dilerim sağlıkla ve bol bebişle kalın :emir_bebek::emir_bebek::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Canlarımm ne yapacagımı ne düşüneceğimi bilmediğimm hakkında pek fikrim olmayan bi durumla karşı karşıyayımm:KK53::KK53::KK53: akşam ağladım ağladım:KK43: :KK43: açıldım şuanda iyiyimm eşimimin desteğiyle kendime geldim.. bu akşam itibariyle polikistik over hastası olduğumu öğrendimm .. yumurtalıklarımda ufak ufak kistler varmış ve buda yumurta tembelliği yapıyormus..normal yollardan %70 hamile kalabilirmişim %30 tedaviyle hamile kalabilirmişimm..doktor 3aylık tedavı surecı için Cyclo-Progynova diye bir ilaç verdi 3ay sonra hamile kalmazsam ..detaylı araştırcaklarmış..ben bişey anlamadım tahlil yapmadı sadece vajinal ultrasonla soyledı buna ne kadar guvenmeliyimm gercekten boyle mıyımmm ben neyapacagımm:26::26::26::26:

Yine bir sınav daha bekliyor beni işte zaten hayatta hiçbişeyi kolay kazanmadımm...bunuda kolay kazanmayacagımı hissetmiştimm..Rabbim bana yardım ettt..dualarınızı bekliyorummm :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Canım benim senki herşeye umut dolu bakardın neden öyle oldun birden,sen çok güçlüsün canım ama senide anlamak lazım kaç haftadır sinirlerin bozuldu iyice ağlayıp açıldıysan şöylee bir silkelen bakıyım kuzucuk :KK48: Kızlarında dediği gibi doktor tam tersini söylese haklısın ama %70 çok iyi, inan sabah bu yazdığını okuyunca dedimki keşke burdan yapabilecek bişeyim olsa keşke elimden birşey gelse o kadar bağlandım size,düşünüyorum internetten araştıralım neler iyi gelir falan diye vallahi bak bütün samimiyetimle söylüyorum,sizler çok kıymetli anneler olacaksınız çünkü hepiniz çok sabırlısınız morel bozmak yok tamam mı canım :KK70:

günaydııınnnnn ben geldiiimmmmmm ,bakın su da gece gece gelmiş dertlenmiş ,yazmış kendi kendine ,şimdi o da mı çıksın gitsin yani ,ben yazınca sorun oluyo o yazınca olmuyo çünkü o kocasını özlemiş o kocasıyla mutlu ,ama ben kocamla sorunumu anlattım diye berkuncan hanımın gözüne battım ..

bu ne ya sabah sabah bir hüzün ,hani can sıkmak yoktu ,hadi canlanın bakalım :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bir ki bir ki

iyi geceler hanımlar şuan saat 02:23 ve ben uyuyamıyorum aklımda devamlı bebeğim olsun düşüncesi her ay hüsranla sonuçlandıkça gözlerim doluyo ağlıyorum ağlıyorum kimseye bir şey diyemiyorum kendi annemler uzakta ben izmitteyim eşimin ailesi var ama siz de bilirsiniz ki kayınvalide ile kendi anneniz gibi olmuyor ayrıca ona gidip de bak oğlunla 8 aydır tepişiyoz hala tık yok diyemem en son regl tarihi 3 aralık ve o günden beri regl olmadım 2 şubatta da önc epembe lekelenme sonra da kahverengi lekelenme ye dondu ve ben bugun akşam test yaptım tabiki koskoca negatif belki yorulmak için kısa bir zaman dilimi (bu arada tahlillerim yapıldı hepsi temiz çok şükür eşim gitmedi henüz )ama sanki ben yıllardır uğraşıyormuşum da olmuyormuş gibi hissediyorum ve çevremde abimin eltimin bebekleri oldu ablamda 7 yıl sonra hamiş kaldı ve 2 ay sonra doğum yapacak şimdi belki kıskançlık yapıyor diyee düşünebilirsiniz ama inanın kıskançlık değil bebek özlemi ile yanıp tutuşuyorum bütün dualarım benim gibi bebek hasreti yaşayan anne adayları ve hamiş olup bebeklerini sağlıkla kucağına almaları için her an dua ediyorum biliyorum ki sizleri tanımıyor olsamda sizlerde benim için bir dua edersiniz.neyse çok uzun oldu galiba rahatsız ettiysem şimdiden özür dilerim sağlıkla ve bol bebişle kalın :emir_bebek::emir_bebek::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Canım hep söylüyoruz böyle sürekli düşündüğün zaman kafana taktığın zaman olmuyo,kadınlar bebğim olmuyo diye doktora gidiyormuş sonra tedaviye başlıyorlarmış en sonunda amann olmuyo diyip boşverdikleri zaman hamile kalıyolarmış biliyorum u çok zor bende yaşadım aynı şeyi belirti yaşamaktan bir hal olmuştum artık dişim ağırsa hamilemiyim diye kuruyordum ama o ay eşime dedim bu ay da geçsin ondan sonra gün aşırı çalışma olur dedim ve o ay hamile kaldım,inşaallah Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin:KK16:

günaydııınnnnn ben geldiiimmmmmm ,bakın su da gece gece gelmiş dertlenmiş ,yazmış kendi kendine ,şimdi o da mı çıksın gitsin yani ,ben yazınca sorun oluyo o yazınca olmuyo çünkü o kocasını özlemiş o kocasıyla mutlu ,ama ben kocamla sorunumu anlattım diye berkuncan hanımın gözüne battım ..

Hoşgeldin Temmuz tamam sende yaz kimseye çık git demiyoruz ama lütfen uzatmayalım olur mu...

Hoşgeldin Temmuz tamam sende yaz kimseye çık git demiyoruz ama lütfen uzatmayalım olur mu...

bişeyi uzattığım yok ,uzatan sizsiniz ,her gelen yazma dedi ,niye yazmıycakmışım yani ,burası kadınlar kulübüyse bende kadınım ,üstelik alakasız biryerde değilim ,yok bir derdim vara git yok bilmem ne ayıp yani ,gitmiyorum burdayım işte ..

bişeyi uzattığım yok ,uzatan sizsiniz ,her gelen yazma dedi ,niye yazmıycakmışım yani ,burası kadınlar kulübüyse bende kadınım ,üstelik alakasız biryerde değilim ,yok bir derdim vara git yok bilmem ne ayıp yani ,gitmiyorum burdayım işte ..

Tamam ya tamam gitme :KK9::KK9::KK9: Kim uzatıyor dün yaşananlarla ilgili bende dahil kimse sana birşey dedi mi arkadaşım, ablacım ne diyim :KK37: Ama sen hala o öyle dedi bu böyle dedi tamam kapatalım gitsin eğer kalmak istiyorsan dün dünde kaldı açmayalım olur mu :KK36:

Canlarımm ne yapacagımı ne düşüneceğimi bilmediğimm hakkında pek fikrim olmayan bi durumla karşı karşıyayımm:KK53::KK53::KK53: akşam ağladım ağladım:KK43: :KK43: açıldım şuanda iyiyimm eşimimin desteğiyle kendime geldim.. bu akşam itibariyle polikistik over hastası olduğumu öğrendimm .. yumurtalıklarımda ufak ufak kistler varmış ve buda yumurta tembelliği yapıyormus..normal yollardan %70 hamile kalabilirmişim %30 tedaviyle hamile kalabilirmişimm..doktor 3aylık tedavı surecı için Cyclo-Progynova diye bir ilaç verdi 3ay sonra hamile kalmazsam ..detaylı araştırcaklarmış..ben bişey anlamadım tahlil yapmadı sadece vajinal ultrasonla soyledı buna ne kadar guvenmeliyimm gercekten boyle mıyımmm ben neyapacagımm:26::26::26::26:

Yine bir sınav daha bekliyor beni işte zaten hayatta hiçbişeyi kolay kazanmadımm...bunuda kolay kazanmayacagımı hissetmiştimm..Rabbim bana yardım ettt..dualarınızı bekliyorummm :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

kuuzuummm benim sıkma tatlım canını sen..bak arkadaşların hepsiyazmış..ve bende diyorum ki %70 çok çok çok iyi bir rakam..ve üstelik bu normal yollarla hamile kalmak için..lütfen canımın içi morelini bozma ve benim bildiğim kadarıyla çok bayanda olan bir şey..ve kimisi kendiliğinden yok oluyor regl ile birlikte atılıyor..tamam mı canımcım o tatl canuını sıkma..Evelallah herşey çok güzel olucak..bak gör:)

laviniacığım, bi dur.bi sakinleş. Tamam ağladın ve şimdi kendine geldin.Bundan sonra ne olacak onu düşünüp önümüze bakalım canım. Bu kadar moral bozukluğu yeter tamam mı arkadaşım? Söylediğin rahatsızlıkla ilgili bilgim yok, ama eminim kızlar sana bu konuda yol göstereceklerdir. Ben diğer duruma yorum yapayım. Bak dr. ne dedi normal yoldan hamile kalma şansın % 70, bu ne demek biliyor musun, rahatsızlığın öyle büyütecek kadar ciddi değil demek. Hatırlasana berkuncanı, neler yaşamıştı arkadaşımız. önce sana verilen ilacın ne işe yaradığını araştır. Demek ki, ilk etapta ilaçla tedavin mümkün. Ve evet kist türü şeyler vajinal ultrasonda çıkıyor canım. Bu arada benim de dış gebelik geçirdiğim hamileliğimde bir kistim vardı ama dr.lar hiç önemsemedi. Daha sonra kendiliğinden yok oldu zaten. Canım ya, insanlar neler yaşıyor neler. Bundan da güzel haberlerle çıkacaksın inşaAllah.
Son yazdığın kısmı beğenmedim canım. Bunları düşünebilirsin ama lütfen kendi iyiyliğin için bir daha dile getirme bitanem!.. Ağızdan çıkan dua yerine geçer unutma! Rabbimiz kulumun zannı üzereyim diyor. O'nu güzel düşünki, sana hep güzelliğiyle, lutfuyla nazar etsin. Canııııııımmm dualarımdasın.Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun!.. Seni Rabbime emanet ediyorum.

laviniacığım ne olur yapma böyle güzel kardeşim %70 ne kadar güzel bir rakam farkındamısın polikistik olanlardan o kadar çok hamile kalan var ki sakın endişelenme bu birçok kadında görülen bir durum ilacı var tedavisi var üstelik tedaviye gerek olmadan bile olabilir şimdi sil bakıyım gözünün yaşını git kocişine sarıl siz nelerin üstesinden geldiniz bu ne ki siz aşkınızla herşeyin üstesinden gelirsiniz hadi bakıyimmmm öyle koyvermek yok oku bak geçmişi benim akrabamım rahmi kistlerle sarılmıştı da ikiz bebekleri oldu şimdi 2.5 yaşındalar ÜMİTSİZLİK BU TOPİKTE YASAK:KK16:

Bu arada sanırım benim kistimde seninkindendi. Onlar çatlamamıi yumurtalar canım. normalde döllenme olmayınca o yumurtaların çatlayıp adetle atılması gerekiyor.Atılmassa işte ona polikistik over diyorlar. Senin anlayacağın çokta endişe edecek bir durum değil. Hadi yüzün gülsün bakim. Durumun kötü olsa dr. 3 ay beklemezdi bitanem. Hadi sil gözyaşlarını.Bebişin gelsin en kısa zamanda o kistleri bir bir temizlesin canım.Allah'a emanet ol...

Ahh benim güzel kardeşimmmm hiç kıyamam ben sana kızz ne yapıyorsun sen dünyanın sonumu geldiii kendimi örnek verecek kadar tecrübeli büyük hissetmiyorum ama hatırlarsın yaşadıklarımı o amelyat masasına %90 kanser diye yattım ben allahım o kadar büyükki ameliyata gidene kadaar her gün her gece diledim rabbimden sağlığımı koru beni sevenlerime bağışla diye bir tarafdan geceler boyu için için ağladım hiç çocuğum olmayacak diye ama sende oran süper hatta sana demişlerki %100 olabilir olmaz dememeişler farkındasın değilmiii bak benim o küçücük %10 luk ihtimalim tuttu şu an sağlıklıyım ve her an anne olabilirim sen hiç korkma sen korkarsan vücudun herşeyi tetiklerrr
birdaha ağladığını görmeyecemmmm lütfen canım benim:KK20::KK20::KK20:

Canım benim senki herşeye umut dolu bakardın neden öyle oldun birden,sen çok güçlüsün canım ama senide anlamak lazım kaç haftadır sinirlerin bozuldu iyice ağlayıp açıldıysan şöylee bir silkelen bakıyım kuzucuk :KK48: Kızlarında dediği gibi doktor tam tersini söylese haklısın ama %70 çok iyi, inan sabah bu yazdığını okuyunca dedimki keşke burdan yapabilecek bişeyim olsa keşke elimden birşey gelse o kadar bağlandım size,düşünüyorum internetten araştıralım neler iyi gelir falan diye vallahi bak bütün samimiyetimle söylüyorum,sizler çok kıymetli anneler olacaksınız çünkü hepiniz çok sabırlısınız morel b:KK16:ozmak yok tamam mı canım :KK70:

canlarımmm hepinize cokk cok teşekkür ederim iyiki sizler varsınız sizleri çok seviyorumm kimseyle paylaşamıyor insan bu durumu... bu durumu derken öyle vahim bir durumum olmadıgını biliyorumm, İnsanlar neler yaşıyor bunuda biliyorumm..zaten doktor kistlerin cok küçük dedi belki bu 3 aylık ilaç tedavisi sırasında bile hamile kalabilrisin dedi ..Her zaman yine bi umut ışığı var.. nisanbunun değiği gibi yine güçlüyüm ve yine ayağa kalktım Allahın izniyle ..şuanda adet geciktirici bi hap verdi doktor yaklaşık 20 gun sonra adet gorucemm ve o adetımden sonra yıne umut dolu gunler başlaycakk :KK16::KK16: nisanbucugum düşünmen yeter canım benim sizlerin varlığı dualrı yeter bana..burda paylaşmak benim için dua eden birilierini göremke hemde hiç tanımadan..bu okadar güzel bişeykii..Rabbim bu birliğimizi görecek inşallah ve bizi mükafatlandıracakk:KK16::KK16: ikizler ablacım ve berkuncanımm verdiğiniz örnekler için teşekür ederimmm Rabbim nasip ettikten sonra ..Hz. Ebubekirin karısıda kısırda ama Rabbim ona da nasip etti..Yeterki biz isteyelimm canı gönülden..İğdeçiçeğim yazdıgım şeyi begenmediğini soylemmişsin dogru soyluyorsun ve haklısında ..O anki moral bozukluguyla soyledım ama sen bana ders verdin...Rabbim kulumun zannı üzereyim diye buyuruyor ben bunu hiç hatırıma getirmedim biliyomusun nasıl boyle bi gaflete düştüm.. zannetimki buda boyle olcacakk ama Rabbime tövbe edicem..bir daha boyle şeyler soylemeycegımm bizim şer bildiklerimizde bir hayır vardır ..Rabbim bilir biz bilemeyizz.. oyuzden tevekkulle duaya sarılcamm..ve dualarımda sizleride unutmayacagım İnşallah..hepinizi cokk öptümmm gününüz aydınn neşeniz bol olsunnnn:119:

Lavinya cevap verme demişsin ama vericem :KK70: bende ilk evlendiğim zaman polikistik overdim ,tedavi ile kurtuldum hala bunun için ilaç kullanıyorum sonra sebepsiz infertil dedi dr.çünkü artık pko yu aştığım düşünülüyordu,ama pko nun evreleri var.dr sana % 70 normal olur dediyse muhtemelen ilk evrelerindesin,ilerlemeden tedavi olman şart

teşekkür ederim bilgi içinn Rabbim seninde yar ve yardımcın olsun bizle beraber sanada nasipp etsinn bebişini inşallah..

hepinizin umudu var ,aranızda en kötü örnek benim demekki ,14 yıldır bir bebeğin ağlamasına muhtacım :KK43:(((((((((((((((((((((((((((((((

Kızlar sağlık ocağında randevum vardı bugün gittim işte tansiyondu kiloydu rutin kontroller,tansiyon çıkmaya başlamış neden diyeceksiniz tuzdan kilodan hemşire dediki çok hızlı kilo almışsın 58 dim 62 şu an bi morelim bozuldu sabah zaten işe gelirken önümde hatunun biri geliyo ince belli küçük popolu eşime mesaj çektim bende öncede böyle inceciktim (dün akşamda kendisi sen kilomu aldın demişti) ama ağlayacam sabah hormonlar yine tepe taklak yaptı oda mesaj atmiş sen annelerin en güzelsin ben sizi çok seviyorum diye akıerdi gözümden yaş biraz iyi olmuştum şimdi hemşiree öyle diyince moelim bozuldu ne yiyorsun dedi öğlen kepekli iki küçük ekmek yerim akşam ekmek yememye çalışıyorum ee dedi ceviz fındık dedim avuç avuç :125: dedi sakın o yaptı o zaman en azla 3-4 tane nee 3-4 tane mi:KK52: diyeceksiniz yaa nisanbu bi git işine derdinmi yok biz neyin derdindeyiz sen neyin derdindesin haklısınız ama öyle kötü oldum işte,arkadaşlarımla paylaşayım dedim :KK14:

Kızlarr bugün itibariyle 2. gün ve hala giden gelen yok sabah ilk idrarla test yaptım ama negatif yine günler kayıyor yine başa dönüyorum. Tuhaf olan tek şey 1 haftadır yumurta yemek istiyorum, normalde sabah geç kalkarsam kahvaltıda canım ister ama şimdi erken kalkıp işe gidiyorum ya hayatta yemem kokusu da rahatsız eder ama canım çok istiyor. Hani tatlı yerdim ya adete gelirken sabah bisküvi vardı kahveyle bir-iki atayım ağzıma dedim içim bulandı benim kız anneannesinde nutellası olduğu gibi duruyor çoktan dibini bulmuştu normalde bilmiyorum beynim mi şartlandı yine ateşim de yüksek normalde adet günü 36.0-36.1 olur bu aralar 36.6-36.7 gibi sabırla sonucu bekliyorum geç döllenme olmuştur diye umut ediyorum bu arada pazartesinden beri 6 tane test yapmışım kendime ohaaa dedim çok affedersiniz bugüne kadar yaptığım testlerin parasıyla bir beşik alınırdı yawwww. :KK53:

X