- 15 Eylül 2012
- 1.116
- 21
burdakı bı arkadas kist sorunundan bahsetmıs hatta bi sanıye kopyalıyorum...
nihayet55 kullanıcısından alıntı
canim onu anlatmaya calisiyorum yaa..kist sag tarafda, ama benim sag tarafda hic agrim olmadiki..hep sol tarafim agriyor..hani yumurta gelisdiyine ve catlama oldugunda agri yaparyaaa oyle..ama doktor bakti solda hic yumos yok dedi.e bu agri nedir dedim bi sey demedi analamdimki.normalde kist olan tarafn agrimasi lazim ama malesef
hilbar: hahah kusura bakma ben biraz kıtım bariz derdini yazmısın bende dıyomkii kist olan tarafın agrıyosa
neysee bu aradaa kist olan tarafın agrıcak dıye bısey yokk dıger tarafada baskı yapar kist ...:18:
bu sebepden dolayıı sebebde su:Sebep:Facebook yönlendirme ! / Aynı içeriğe sahip site reklamı ! /
2 gun sıteye gırememe cezası aldım... sımdı benım merak ettiğim su burdakı konusmamdan bu mesajımdan rahatsız olan varmıdır gercekden canıgonulden merak ettim... yani hakkımı nerde arıcagımı sormak ıstıyorum zaten burda sureklı bı tartısma soz konusu okudugum kadarıylaa benım soyledıgım bi şeyi baza alarak , birinin şikayetimi söz konusu dıye dusunuyorum bu topiğe bidaha ogunden sonra zaten ugramam cunkı bu durum cok acıklanamayacak bi durum... haksızlık oldugunu dusunuyorum... buraya bunu yazmamın sebebii olay bu topikde gerceklesdii ... şimdi aykırı ne var onu merak ettıgım ıcın yazıyorum zaten sonrasında bidaha buraya gırmıcem
saygılar...
bencede sen haksızlığa uğradın canım benim yazdıklarında ne kimseyi kışkırtan birşey var nede kimseye hakaret içeren bir durum sanırım tamamen yanlış anlaşıldın canım