- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
ben dışardaki insanların bana bebek sormasını istemiyorum onlarla konuşmak istemiyorum dedim ,buradan bahsetmedim ,aynı samimiyeti bulamıyoruz derken hepinizmi aynı şeyi düşünüyorsunuz ,üzüldüm ,söylediğim şeyde bir tuhaflık göremedim yani neden bu kadar düzensiz bir adet şekliniz var dedim ama beni topa tuttunuz .gerek yok ,ben derdim olsa zaten bir derdim vara gider konu açardım ,ben burda yazmak istedim burda paylaşmak istedim ..
ben kendi adıma söylemem gerekirse sizi samimi bulamadım buna dolayıdırki yazdıgınızdan alınmış olabilirim..söylediğiniz şey belki normal birşeydi ama söyleyiş tarzınız beni eleştirir gibiydi ...doğal olarak burdada bana söz hakkı düşüyor ..takdir edersinizki kac yasında kadınlarız adet nasıl olur biliyoruz..eğer merak ettıynız şeyi direkt sorasaydınız elbette bu şekilde cevaplarla karşılaşmazdınız.. neyse uzatmak istemiyorumm yinde hepimiz bebeğimiz olsun diye ugrasıyoruzz..Rabbim sizede gonlunuze gore bebek, aile saadeti ve kalp huzuru nasip etsin...aminn...