Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Aramıza yeni arkadaşlar katılmış su ve temmuz, hoş geldiniz diyorum.Rabbim en hayırlı zamanda evlatlarınıza kavuştırsun inşaAllah!..Aminnn...

hepinizi çok ama çok özledim. Yazdıklarınızı okumaya çalıştım. Cevap yazmak istedim ama hiç takatim yoktu. şimdi bile yokta olsun napiyim, sizleri özledim. Ikizlerim allah hayrını versin ve tekrar yaşatsın inşaallah, yazdıklarına çok güldüm. :)) laviniaciğim geçen ay da dedim bu ay da diyorum, rabbimin sana hayırlısı ile bir evlat vermesi yakın inşaallah!.. Amin!.. Nisanbucum, bebişle maceralar başlamış :)) hadi hayırlısı, rabbim dil otu yediği günleri de göstersin nişaallah!..amin!.. Berkuncanım, sen neler atlattın değil mi yaa!.. Rabbim sana evlat vermeyecek olsaydı, o ameliyatta rahminde giderdi. Sana hem sağlığını hem de umutlarını geri verdi.inançla ve teslimiyetle bekle canım.rabbim mahzun ve mahcub etmeyecek inşaallah seni!.. Mrvbciğim ne rabbimden umut keserim ne de lutfundan, sana da lutfuyla muamele etmesi yakın (zaten ediyorda, bebek konusunda) diyorum. Eee... Toprakcığım sen de ne var ne yok demicem, sen hızlı başladım ve hızlı devam edeceksin inşaallah!.. Bu hızla bebiş tez zamanda rabbimizin rahim sıfatıyla isimlenen rahminde olacak inşaallah!..

senin o hayırlı duanlarını bal gibi ağzından çıkanları özledikk..seni özledik...senin yazılarını okuyunca içim o kdar huzurlu doluyor ki canım...allah razı olsun..bizler için ettiğin dualar en güzelleriyle rabbim sana yaşatsın...

Anatolya, coldriver nerelerdesiniz kızlar? Sizleri de çok özledim. Hadi bi sesinizi duyurun bu çiçeğe, yoksa dikenleri batacak size. :))

evet nisanbucugum gelir gelmez buraya dalıyorum vallahi ..herkes gece yogun çalışmalrr yaptı herhalde uyanamamışlar :KK1::KK1:

Herkesin batlar yaklaştı çalışmalar bitmiş olması lazım ama :KK17: gelirler birazdan sen ne alemdesin bugün ?

Hepinizi çok ama çok özledim. yazdıklarınızı okumaya çalıştım. cevap yazmak istedim ama hiç takatim yoktu. Şimdi bile yokta olsun napiyim, sizleri özledim. ikizlerim Allah hayrını versin ve tekrar yaşatsın inşaAllah, yazdıklarına çok güldüm. :)) laviniaciğim geçen ay da dedim bu ay da diyorum, Rabbimin sana hayırlısı ile bir evlat vermesi yakın inşaAllah!.. amin!.. Nisanbucum, bebişle maceralar başlamış :)) hadi hayırlısı, Rabbim dil otu yediği günleri de göstersin nişaAllah!..Amin!.. Berkuncanım, sen neler atlattın değil mi yaa!.. Rabbim sana evlat vermeyecek olsaydı, o ameliyatta rahminde giderdi. Sana hem sağlığını hem de umutlarını geri verdi.İnançla ve teslimiyetle bekle canım.Rabbim mahzun ve mahcub etmeyecek inşaAllah seni!.. mrvbciğim ne Rabbimden umut keserim ne de lutfundan, sana da lutfuyla muamele etmesi yakın (zaten ediyorda, bebek konusunda) diyorum. Eee... toprakcığım sen de ne var ne yok demicem, sen hızlı başladım ve hızlı devam edeceksin inşaAllah!.. bu hızla bebiş tez zamanda Rabbimizin Rahim sıfatıyla isimlenen rahminde olacak inşaAllah!..

Canım yaa valla özledik seni hoşgeldin kendini yormadan yanımızda olduğunu hissedelim bari bir an önce iyileş yanında değiliz ama kalbimiz seninle teyzesi:93::109:

psikolojik tedavinin canı cehenneme ,bir torba ilaç veriyolar ,salak gibi oluyosun içince ,asla gitmem
zaten ne yaptıysa kocam yaptı bana allahın belası

Laviniacığım biraz daha iyiyim hamdolsun Rabbime!.. Ama ben böyle grip, soğukalğınlığı yaşamamıştım daha önce. Başımı yastıktan kaldırmaktan vazgeçtim, çeviremedim bile. Nolurdu yakın olsanızda bir kaçık çorba getirseydiniz bana. wc ve namaz dışında hiç kalkamadım. Namazlarımı bile oturarak kılıyorum Rabbim kabul etsin. 15-20 senedir böyle bişey yapmamıştım. Rabbim kimseyi yataklara düşürmesin! Amin!.. Eşim ilgilendi biraz. ama o da dün tutturdu oğlanı almaya gidicem diye. görümcemi aradık, eşimin yeğenlerini aradık bir gece yanımda kalsınlar diye, ama kimseyi bulamadık. Eşimde gidicem diyor, içimden dedim: Rabbim Senden başka kimsem yok, kimsesizim nolur beni sensiz bırakma, Sen Şafisin(şifa veren) bana da şifa ver!. amin!.. diye dua ettim. Eşimde sabaha biraz daha iyi olacak gibisin en iyisi ben sabah gideyim dedi. Sabah gitti. Ben de yazdıklarınızı okuyordum.Dayanamadım artık bişeyler yazayım istedim. Şimdi biraz daha iyiym hamdolsun Rabbime!..
Hepinizi çok ama çok özledim. yazdıklarınızı okumaya çalıştım. cevap yazmak istedim ama hiç takatim yoktu. Şimdi bile yokta olsun napiyim, sizleri özledim. ikizlerim Allah hayrını versin ve tekrar yaşatsın inşaAllah, yazdıklarına çok güldüm. :)) laviniaciğim geçen ay da dedim bu ay da diyorum, Rabbimin sana hayırlısı ile bir evlat vermesi yakın inşaAllah!.. amin!.. Nisanbucum, bebişle maceralar başlamış :)) hadi hayırlısı, Rabbim dil otu yediği günleri de göstersin nişaAllah!..Amin!.. Berkuncanım, sen neler atlattın değil mi yaa!.. Rabbim sana evlat vermeyecek olsaydı, o ameliyatta rahminde giderdi. Sana hem sağlığını hem de umutlarını geri verdi.İnançla ve teslimiyetle bekle canım.Rabbim mahzun ve mahcub etmeyecek inşaAllah seni!.. mrvbciğim ne Rabbimden umut keserim ne de lutfundan, sana da lutfuyla muamele etmesi yakın (zaten ediyorda, bebek konusunda) diyorum. Eee... toprakcığım sen de ne var ne yok demicem, sen hızlı başladım ve hızlı devam edeceksin inşaAllah!.. bu hızla bebiş tez zamanda Rabbimizin Rahim sıfatıyla isimlenen rahminde olacak inşaAllah!..

iğdeçiçeğim Allah daha iyi etsin canım benim şifalar ihsan etsin sana.. inşallah bu yaşadıgın hastalık gordugun ilk ve son olur birdaha boyle hastalıklar yasatmasın rabbım ve daha beterındende korusun..Hiç bir zaman yalnız olmadıgını biliyorsun Rabbimiz herzaman bizimle ve bizlerde seninleyiz burda herzaman yalnızlıgını paylaşabilirz..dualarımızdasın canımm..
bu arada iğdeçiçeğim ve kızlarr.. benim galiba bu ayda olmadı.. hiç bir zaman umutsuz olmadım ve olmaycagım Allahın izniyle ve biliyorum Rabbim benim için en dogru zamanı ne zamansa ki ancak o biliyor..işte ozman nasip etcek bana bebeğimi..o gunu sabırsızlıkla bekleycegım yine ..
malesef bu sabah itibariyle kahve rengiler kırmızıya döndü..hala cok az geliyor ve boyle az gelmesi ile ben hala umutluyum oda bi enteresan :KK37::KK37::KK37:

canım beklemek çok zor valla herkes aynı...ama pozitif düşün sen yapacapını yapmıssın..çalışmalar oomuş..oh çok şükür..üstelik belirtilerde güzel gidiyor..hadi inşallahh:) seninle bat tarihim aynı benimÇ:) benimde 10 şubat..zaman hemen geçsin istiyorum ve test yapmak istiyorum..benim hiç bir zaman test yapma durumun olmadı ..çünkü hep beklenenden önce geldi..bende çookk heyecanlıyım..!..

canım dediğim gibi işte sanırım benim bu ay devreler karıştı kablolar yandı :KK53::KK53::KK53: bugun itibariyle kırmızılaştı valla tam 1 hafta kahverengıler geldi..ee işte 1 haftada kırmızılar sürecek 2 haftadır regli gecırdım bidaha ne zman yumurtlarım bakalım:44::44:

Son düzenleme:
koca kafamı yataktan kazıdımmm sonra birşeyler atıştırdmmm ve burdayımmm GÜNAYDINNNNNNNNNN
temmuzcum çok zor şeyler yaşamışsın çok üzüldüm gerçekten allah yardımcın olsun canım
iğdeçiçeğim çok geçmiş olsun sanada allahım şifanı versin daha çokk
Lavinia ciddimisin kırmızımı oldularrrr inanamıyorummm ya sen bir doktora girsene normalmi acaba bu böyle

Son düzenleme:
senin o hayırlı duanlarını bal gibi ağzından çıkanları özledikk..seni özledik...senin yazılarını okuyunca içim o kdar huzurlu doluyor ki canım...allah razı olsun..bizler için ettiğin dualar en güzelleriyle rabbim sana yaşatsın...

toprakcığım, canım benim, amin. Rabbimiz ne büyük bak! Hiç tanışmadığımız, karşılaşmadığımız halde birbirimize dua ettiriyor. Rabbim birbirimize yaptığımız duaları hayırlar yaşamamız için vesile kılsın inşaAllah!..Amin!..

Herkesin batlar yaklaştı çalışmalar bitmiş olması lazım ama :KK17: gelirler birazdan sen ne alemdesin bugün ?

Canım yaa valla özledik seni hoşgeldin kendini yormadan yanımızda olduğunu hissedelim bari bir an önce iyileş yanında değiliz ama kalbimiz seninle teyzesi:93::109:

Nisanbu, canımsın, sağol bitanem. En zor zamanlarım sizler hep benim yanımdaydınız, verdiğiniz moraller ve ettiğiniz dualarla topladım kendimi.Allah senden de, burdaki tüm arkadaşlardan da razı olsun.Amin!.. Dua edenleriniz çok olsun inşaallah.
Sanırım şimdi ençok deniz ve temmuzun duaya ihtiyacı var. Hadi bugün hepimiz aklımıza düştükçe bu güzel arkadaşlara günahsız ağızlarla dua edelim. Allah'ım Sen denizim ve temmuzun yar ve yardımcısı ol. Onlara yaşama sevinci ver, umut ver. Bekledikleri hayırlı evlatları ver!.. AMİN!!!

nisan ben burda hamile var deyince neden üzüldün ki ,neticede seni görmedim ,ben direk karnını burnuma sokan hep hamilelikten bahsedenleri sevmiyorum sadece ..

nisanbucugun benim akıntılardan hayır gelmez artık canım malesef bu sabah ıtıbarıyle kırmızıyı gormus bulunuyorum gercı hala tam kırmızı degıl bulanık bulanık pempe gıbı ve cok az gelıyorr ve buyuzden benım hala umudum var :KK37::KK37: belkide kabullenemıyorum ya hayırlısı

nasıl şey bu ya adet oluyorsan oluyorsundur olmuyorsan 1 hafta kahve 3 gün pembe ,2 gün kırmızı nasıl oluyor .şaşırdım ,benim hiç başıma gelmedi ..

toprakcığım, canım benim, amin. Rabbimiz ne büyük bak! Hiç tanışmadığımız, karşılaşmadığımız halde birbirimize dua ettiriyor. Rabbim birbirimize yaptığımız duaları hayırlar yaşamamız için vesile kılsın inşaAllah!..Amin!..

Nisanbu, canımsın, sağol bitanem. En zor zamanlarım sizler hep benim yanımdaydınız, verdiğiniz moraller ve ettiğiniz dualarla topladım kendimi.Allah senden de, burdaki tüm arkadaşlardan da razı olsun.Amin!.. Dua edenleriniz çok olsun inşaallah.
Sanırım şimdi ençok deniz ve temmuzun duaya ihtiyacı var. Hadi bugün hepimiz aklımıza düştükçe bu güzel arkadaşlara günahsız ağızlarla dua edelim. Allah'ım Sen denizim ve temmuzun yar ve yardımcısı ol. Onlara yaşama sevinci ver, umut ver. Bekledikleri hayırlı evlatları ver!.. AMİN!!!

Aminnn canım arkadaşım benimmm alahh bekeltmesin aratmasın hiçbirimiziiii ama onun yanında seviyorum siziiiiii:KK16::KK16::KK16:

koca kafamı yataktan kazıdımmm sonra birşeyler atıştırdmmm ve burdayımmm GÜNAYDINNNNNNNNNN
temmuzcum çok zor şeyler yaşamışsın çok üzüldüm gerçekten allah yardımcın olsun canım
iğdeçiçeğim çok geçmiş olsun sanada allahım şifanı versin daha çokk
Lavinia ciddimisin kırmızımı oldularrrr inanamıyorummm ya sen bir doktora girsene normalmi acaba bu böyle

evet canımm artık umutsuz vakayım sanırım

Son düzenleme:
nasıl şey bu ya adet oluyorsan oluyorsundur olmuyorsan 1 hafta kahve 3 gün pembe ,2 gün kırmızı nasıl oluyor .şaşırdım ,benim hiç başıma gelmedi ..

niye bukadar şaşırdınızki oluyarsam elbette oldum derimm..ama kendımden emın olmadıgım için burda arkadaslarımla yasadıklarımı paylaşıyorum..zira adet oluyorsam bile hala umudumm varsa uydursam bıle bunuda paylaşabılrımm cunku bız burda boyle anlayıslıyız bırbırımıze karsı :KK19::KK19:

lavinya hanım niye kızdınız ki ,ben yalan söylüyorsunuz mu dedim ,benim başıma gelmedi hiç ,nasıl bişey ki bu diye merak ettim ,acaba ilaç filan mı kullandınız ki diye ,yani dışlamaya gerek yok ,elbette siz burda bişeyler paylaşarak samimiyet kurmuşsunuz , ama yeni gelenide atmayın ,hepimizin amacı aynı sonuçta ..

nisan ben burda hamile var deyince neden üzüldün ki ,neticede seni görmedim ,ben direk karnını burnuma sokan hep hamilelikten bahsedenleri sevmiyorum sadece ..
Anladım canım :26:

nisanbucugun benim akıntılardan hayır gelmez artık canım malesef bu sabah ıtıbarıyle kırmızıyı gormus bulunuyorum gercı hala tam kırmızı degıl bulanık bulanık pempe gıbı ve cok az gelıyorr ve buyuzden benım hala umudum var :KK37::KK37: belkide kabullenemıyorum ya hayırlısı
hele şu 10 şubat bi gelsin bakalım:KK15:

lavinya hanım niye kızdınız ki ,ben yalan söylüyorsunuz mu dedim ,benim başıma gelmedi hiç ,nasıl bişey ki bu diye merak ettim ,acaba ilaç filan mı kullandınız ki diye ,yani dışlamaya gerek yok ,elbette siz burda bişeyler paylaşarak samimiyet kurmuşsunuz , ama yeni gelenide atmayın ,hepimizin amacı aynı sonuçta ..

sizi elbette dışlamıyoruz ama aynı samimiyetı de goremiyoruz dogrusu.. belli ki sorunlu bi hayatınız var ve bunları paylaşmak istiyorusunuz ozman lütfen bir derdim var bölümüne yazın..cünkü artık bebek konusmak istemiyorum dıye yazdıgınızı hatırlıyorum..zira biz burda sadece bebek konusamak için bulunuyoruz.. Size anlayısda gosterırız ama Allah yardımcınız olsun demekten başka diyecek bişeyimiz yok umarım anladınız

Son düzenleme:
sizi elbette dışlamıyoruz ama aynı samimiyetı de goremiyoruz dogrusu.. belli ki sorunlu bi hayatınız var ve bunları paylaşmak istiyorusunuz ozman lütfen bir derdim var bölümüne yazın..cünkü artık bebek konusmak istemiyorum dıye yazdıgınızı hatırlıyorum..zira biz burda sadece bebek konusamak için bulunuyoruz.. Size anlayısda gosterırız ama Allah yardımcınız olsun demekten başka diyecek bişeyimiz yok umarım anladınız

ben dışardaki insanların bana bebek sormasını istemiyorum onlarla konuşmak istemiyorum dedim ,buradan bahsetmedim ,aynı samimiyeti bulamıyoruz derken hepinizmi aynı şeyi düşünüyorsunuz ,üzüldüm ,söylediğim şeyde bir tuhaflık göremedim yani neden bu kadar düzensiz bir adet şekliniz var dedim ama beni topa tuttunuz .gerek yok ,ben derdim olsa zaten bir derdim vara gider konu açardım ,ben burda yazmak istedim burda paylaşmak istedim ..

X