Canım yaa olur mu öyle şey öyle birden çoşuverdi topik hepimiz uyukluyorduk aslındayaa siz benim işten çıkma saatimde çoşmuşsunuz ama
inşallah canım bol bol halay çekelim bu ay hepimizin adının yanındabundan olsun :)))
bu ayki uydurmasyonların hepsi gerçek olur inşallah :)))
benim hastalığım henüz geçmedi ama uydurmasyonlara başlayım mı dersiniz ayağım ağrıyor acaba hamile miyim
Canım niye öyle dedin şimdi yaa bak bende hamileyim ve senin için dua edicem,tamam seni anlıyorum gerçekten çok kötü günler geçirmişsin şu durumda tek sığınabileceğin şey dua canım,yinede sabırlısın maşallah allah sabrını veriyo,inşaallah yuvan biran önce huzurla mutlulukla ve bebişle dolarSizde hamile de var dimi,benim hamile görmeye tahammülüm kalmadı artık,az önce eltimler gitti bizden,hamile,allahın zoruna gitmesinde sevmiyorum ya,bebek sevmek istemiyorum,psikolojim bozuk benim.
günaydınn canlarım hepinize güzel günler diliyorumm:119::119::119:
Günaydın canımm sanada sabah kuşları gelmişiz yine bizimkızlar uyanamdı heralde daha
canım beklemek çok zor valla herkes aynı...ama pozitif düşün sen yapacapını yapmıssın..çalışmalar oomuş..oh çok şükür..üstelik belirtilerde güzel gidiyor..hadi inşallahh:) seninle bat tarihim aynı benimÇ:) benimde 10 şubat..zaman hemen geçsin istiyorum ve test yapmak istiyorum..benim hiç bir zaman test yapma durumun olmadı ..çünkü hep beklenenden önce geldi..bende çookk heyecanlıyım..ya berkucanım bilmiyorum yaa off zaman gecmek bilmiyorr yaa aslında benım normalde bu donemlerde heyecanla beklıyor olmam gerekırdı çünkü ben bu ay ilk defa yumurtlama zamanı denılen zamanda full çalıştım hergun çalışma yaptık 23-28 hergun.. ama ayın 30nda bi başladı kahve rengı hala suruyorr ne zman yumurtladımda ne zman tuttuda ne zman yerleşmeye başladı... orası kafamı karısıtıyor ..sadece teselli olarak şunu dusunuyorum...yasadıgım tek farklı sey ayın 24nde uzayan bır akıntı gordugummm :44::44::44:
,Bende belirti uydurayımmı aslında uydurup uydurmadığımıda tam bilmiyorum ama göğüslerim bir miktar dolgunlar ve çok abartı olmasada acıyorlar arada kasıklarıma iğne batar gibi batmalat yaşıyorum birde yumurtlama dönemim bitmiş olmasına rağmen akıntım var ayy nolurr uyduruyor olmayayımm gene
Bende kocamla atıştım azıcık,hepp sorun hep sorun,artık çok soğudum ondanda,bi bebek olsa evde bu kadar gözüme batmazdı bu adamda ama 14 yıldır çekiyorum kahrını
Koca evde yalnızım,bir köpeğim var ,o bana dost işte o da olmasa tek başıma kafayı yerdim heralde,ben yatıyorum iyi geceler.