Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Bende kocamla atıştım azıcık,hepp sorun hep sorun,artık çok soğudum ondanda,bi bebek olsa evde bu kadar gözüme batmazdı bu adamda ama 14 yıldır çekiyorum kahrını

Sizde hamile de var dimi,benim hamile görmeye tahammülüm kalmadı artık,az önce eltimler gitti bizden,hamile,allahın zoruna gitmesinde sevmiyorum ya,bebek sevmek istemiyorum,psikolojim bozuk benim.

Eeee boşverelimde çatlağı olan varmı,ben daha doğurmadan buhale geldim,hamileler dikkat etsin valla çok çatlıyo vücut,eltimin karnı harita gibi.

Bende kendi kendime konuşurum o zaman,kimse yoksa,ya kocamla sorunlarım var.açık açık söyliyimde içimi dökim bari.birtek burda yazabilirim,kocam benle evliyken başka birinden çocuk yaptı,o baba oldu,artık takmıyor beni,ben bu yaştan sonra onu boşasam beni kim alır,hemde çocuğum olmuyo kim napsın beni ya.offf çıkmazdayım tek eğlencem kafamı dağıtan internet

Evliliğimizin 10.yılında yaptı bu pisliği,çocukları sevemedim o günden sonra,yani başkasının çocuklarını,çünkü hayatımın erkeği dediğim güvendiğim adam başka bir kadından çocuk yaptı hemde ben düşük yaptıktan sonra oldu bu olay,ben onun acısını yaşarken o gitti başka biriyle gününü gün etti,ben acılar çekerken o gitti umursamazca sperm verip geldi,masrafları hep abim karşıladı,meğer ben bunlarla uğraşırken o paraları o kadına yedirip bana yok diyormuş.

Çocuğu şu an 4 yaşına girecek,kadınla görüşüyor hala çocuk için,ona gidip seni seviyorum karım beni boşamıyor diyormuş bana gelip yakamdan düşmüyor,çocuk için görmek zorundayım diyor.

Ve ben hala bu adamla aynı yatağa giriyorum,midesiz demeyin bana ,hele bir bebeğim olsun o zaman herşey değişecek.

İşte bu saat oldu hala yok,çocuk hasta diye çıktı,şimdi gelemiycem diye aradı,onun koynundan gelemedi belli.

Kadın artık iyice yüzsüzlüğü ele aldı ,bazen arayıp serhat ordamıııııı verseneeee diye telefon ediyo bana.

Koca evde yalnızım,bir köpeğim var ,o bana dost işte o da olmasa tek başıma kafayı yerdim heralde,ben yatıyorum iyi geceler.

temmuz yazdıklarını uzaktan okuyordum ama şuan bişeyler soylemek istedim ..yaşadıkların gerçekten cok acı verici Allah sabrını versin ve kolaylıklar nasip etsin sana.. psikoljim bozuk demişsin gerçekten bir yardıma ihtiyacın oldugu belli bu konuda bir destek alıyormusun psikoljik bi tedavi göruyormusunn?? oncellikle hayatında buna başlayarak bir adım atmalısın akıl vermek haddım degıl yanlıs anlama ıyı olmanı isterim elbette..Ancak Allaha sıgınmalısın tevekkul etmelısın isyan seni daha kotu bır cıkmaza sokar Allah korusun ahiretini kaybedebılırsın..Rabbım kalbıne sabır ve hidayet nasip etsinn ..yar ve yardımcın olsunnn..

Belki hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinizedir, belki sevdiğiniz bir şey sizin kötülüğünüzedir. Siz bilmezsiniz, Allah bilir.” (2/216)

Canım yaa olur mu öyle şey öyle birden çoşuverdi topik hepimiz uyukluyorduk aslında

Sizde hamile de var dimi,benim hamile görmeye tahammülüm kalmadı artık,az önce eltimler gitti bizden,hamile,allahın zoruna gitmesinde sevmiyorum ya,bebek sevmek istemiyorum,psikolojim bozuk benim.
Canım niye öyle dedin şimdi yaa bak bende hamileyim ve senin için dua edicem,tamam seni anlıyorum gerçekten çok kötü günler geçirmişsin şu durumda tek sığınabileceğin şey dua canım,yinede sabırlısın maşallah allah sabrını veriyo,inşaallah yuvan biran önce huzurla mutlulukla ve bebişle dolar

Laviniacığım biraz daha iyiyim hamdolsun Rabbime!.. Ama ben böyle grip, soğukalğınlığı yaşamamıştım daha önce. Başımı yastıktan kaldırmaktan vazgeçtim, çeviremedim bile. Nolurdu yakın olsanızda bir kaçık çorba getirseydiniz bana. wc ve namaz dışında hiç kalkamadım. Namazlarımı bile oturarak kılıyorum Rabbim kabul etsin. 15-20 senedir böyle bişey yapmamıştım. Rabbim kimseyi yataklara düşürmesin! Amin!.. Eşim ilgilendi biraz. ama o da dün tutturdu oğlanı almaya gidicem diye. görümcemi aradık, eşimin yeğenlerini aradık bir gece yanımda kalsınlar diye, ama kimseyi bulamadık. Eşimde gidicem diyor, içimden dedim: Rabbim Senden başka kimsem yok, kimsesizim nolur beni sensiz bırakma, Sen Şafisin(şifa veren) bana da şifa ver!. amin!.. diye dua ettim. Eşimde sabaha biraz daha iyi olacak gibisin en iyisi ben sabah gideyim dedi. Sabah gitti. Ben de yazdıklarınızı okuyordum.Dayanamadım artık bişeyler yazayım istedim. Şimdi biraz daha iyiym hamdolsun Rabbime!..

canım beklemek çok zor valla herkes aynı...ama pozitif düşün sen yapacapını yapmıssın..çalışmalar oomuş..oh çok şükür..üstelik belirtilerde güzel gidiyor..hadi inşallahh:) seninle bat tarihim aynı benimÇ:) benimde 10 şubat..zaman hemen geçsin istiyorum ve test yapmak istiyorum..benim hiç bir zaman test yapma durumun olmadı ..çünkü hep beklenenden önce geldi..bende çookk heyecanlıyım..

,
kız berkuuu:) hadi inşalahh:)güzel belirtiler inşallhh güzel haberlerini alırız canımcımm...

Bende kocamla atıştım azıcık,hepp sorun hep sorun,artık çok soğudum ondanda,bi bebek olsa evde bu kadar gözüme batmazdı bu adamda ama 14 yıldır çekiyorum kahrını

Koca evde yalnızım,bir köpeğim var ,o bana dost işte o da olmasa tek başıma kafayı yerdim heralde,ben yatıyorum iyi geceler.

Canım Rabbimiz Yar ve Yardımcımız olsun inşallahh..Herşey bu dünyada sınav ..sınava tabi tutuluyoruz her daim..Yaşadıkların çok zor ve bu süreçten kendini en olumlu en hasarsız şekilde atlatman için duacınız..ve Arkadaşların dediği gibi bir uzman ,bir danışman sana bu süreçte çok yardımı dokunacaktır..

Hepinizi çok ama çok özledim. yazdıklarınızı okumaya çalıştım. cevap yazmak istedim ama hiç takatim yoktu. Şimdi bile yokta olsun napiyim, sizleri özledim. ikizlerim Allah hayrını versin ve tekrar yaşatsın inşaAllah, yazdıklarına çok güldüm. :)) laviniaciğim geçen ay da dedim bu ay da diyorum, Rabbimin sana hayırlısı ile bir evlat vermesi yakın inşaAllah!.. amin!.. Nisanbucum, bebişle maceralar başlamış :)) hadi hayırlısı, Rabbim dil otu yediği günleri de göstersin nişaAllah!..Amin!.. Berkuncanım, sen neler atlattın değil mi yaa!.. Rabbim sana evlat vermeyecek olsaydı, o ameliyatta rahminde giderdi. Sana hem sağlığını hem de umutlarını geri verdi.İnançla ve teslimiyetle bekle canım.Rabbim mahzun ve mahcub etmeyecek inşaAllah seni!.. mrvbciğim ne Rabbimden umut keserim ne de lutfundan, sana da lutfuyla muamele etmesi yakın (zaten ediyorda, bebek konusunda) diyorum. Eee... toprakcığım sen de ne var ne yok demicem, sen hızlı başladım ve hızlı devam edeceksin inşaAllah!.. bu hızla bebiş tez zamanda Rabbimizin Rahim sıfatıyla isimlenen rahminde olacak inşaAllah!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…