abla sen seviyorsun diye allah sanaa aynen senin bana diledigin gibi bir ccimcimee vermis bakk sen biraraa boyu 170 mi demistinnnberkuncan sen çok tatlısın ya demek össye çok çalışmış ama sınav stresinden geçememiş gibi müthiş benzetme senin çocuğun da çok esprili olur kesin keşke öğretmeni olma şansım olsa akıllı espriler yapan çocuklara hayranımdır. Espri gücünü ve neşesini kesinlikle senden almalı.
mrvb canım benim benim kız cimcime ki ne cimcime bak bi tane daha anlatayım da gülün 4-5 yaşlarında ben dedi evlenince sizin evde yaşayacağım aman ne güzel dedik tabii bizimle yaşa. O sırada anaokulunda ve Anıtkabir'e ziyarete gittiler. Eve geldi, annecim dedi ben evlenince sizinle yaşamaktan vazgeçtim. Aaaaa neden yavrum; Çünkü ben evleninceye kadar sizin eşyalarınız Atatürk'ün eşyaları gibi olur dedi. Müzedeki eşyaları beğenmemiş hanımefendi. Boynumuzu büktük oturduk yerimize.
Bu arada tek çizginin yanısıra bel ve karın kısmında adet öncesi belirtiler başladı. Amaaaannnn siz varsınız ya olsuuunnnnn.
14 yıllık evliyim bu arada ,anneminde 9 yıl olmamış ablamın 10 yıl kuzenlerim 2-3-5 yıl gibi ,bende çok ağladım zamanında ama tevekkül ettim hep ,ama artık çarem kalmadı(
herkese merabaaa ,nasılsınız ,bende aranızda yeniyim ,bakındım bakındım burası baya aktif gibi geldi ,ee bende geldim tabi..
bugun topikte kimse yok nerdesiniz hatunlarr
bu arada malesef benım kahve rengı akıntılarım kesılmemıs halaa devam edıyorr hayatım da boyle bısey yasamamıstım kahve rengı akıntımın ertesı gunu muhakkak regl olurdum ama bu sefer nerdeyse 1 hafta oldu artık tamamen umudum bıttı nerdeyse batımla bırlesecek eger bat gunumde gercekten regl olursam yuh dıyecem yanı 10 gün kahverengı 1 haftada bat surer koca ayı hasta gecirdimm yahu
[[/B][/B][/B]
Aramıza hoşgeldin temmuz
canımmm kırmızı kartı görene kadar umudunu kesme..üstelik senin çok enteresan..bir hafta kdar lekelenme olması kiii bu tamda yerleşme zamanına denk geliyor)...dur bakalım hem...tam olarak beklenen adet günü ne zaman peki canım? ben senden bu ay ümitliyim bak görrr:)
bugun topikte kimse yok nerdesiniz hatunlarr
bu arada malesef benım kahve rengı akıntılarım kesılmemıs halaa devam edıyorr hayatım da boyle bısey yasamamıstım kahve rengı akıntımın ertesı gunu muhakkak regl olurdum ama bu sefer nerdeyse 1 hafta oldu artık tamamen umudum bıttı nerdeyse batımla bırlesecek eger bat gunumde gercekten regl olursam yuh dıyecem yanı 10 gün kahverengı 1 haftada bat surer koca ayı hasta gecirdimm yahu
14 yıllık evliyim bu arada ,anneminde 9 yıl olmamış ablamın 10 yıl kuzenlerim 2-3-5 yıl gibi ,bende çok ağladım zamanında ama tevekkül ettim hep ,ama artık çarem kalmadı(
nisanbu canim senin minisin yuzmeye baslamisssss yasasin
Evet canım 3 kaşık sudadün akşam 7 buçukda yattım gece 3 de su içmeye kalktım o kadar uyumuşum deli gibi şimdi yine gözlerim kapanıyo şimdi uyucam
herkese merabaaa ,nasılsınız ,bende aranızda yeniyim ,bakındım bakındım burası baya aktif gibi geldi ,ee bende geldim tabi..
eee anlatsanıza siz napıyosunuz ,ben 4 tüp bebek yaptım ama sonuç hüsran .inanın evlatlık bile düşünüyorum..