Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

deniz çok üzüldüm ablacım ama hayırlısı buymuş bak inan ömrü olsaydı yine de tutunurdu sakın kendinizi suçlamayın. Şimdi toparlan ve geleceğe yine umutla bak.

abla sen seviyorsun diye allah sanaa aynen senin bana diledigin gibi bir ccimcimee vermis bakk sen biraraa boyu 170 mi demistinnn

bugun topikte kimse yok nerdesiniz hatunlarr
bu arada malesef benım kahve rengı akıntılarım kesılmemıs halaa devam edıyorr hayatım da boyle bısey yasamamıstım kahve rengı akıntımın ertesı gunu muhakkak regl olurdum ama bu sefer nerdeyse 1 hafta oldu artık tamamen umudum bıttı nerdeyse batımla bırlesecek eger bat gunumde gercekten regl olursam yuh dıyecem yanı 10 gün kahverengı 1 haftada bat surer koca ayı hasta gecirdimm yahu

Son düzenleme:
herkese merabaaa ,nasılsınız ,bende aranızda yeniyim ,bakındım bakındım burası baya aktif gibi geldi ,ee bende geldim tabi..

temmuz hoş geldin gördüğün gibi burası aktif burda herşey serbest belirti yaşamak, yaşamamak yaşamayıp da yaşıyor gibi hissetmek offflamak puflamak ama sonra yeniden beklemek :)))

berkuncan gerçekten dediğin gibi cimcime benim kız doğru boyu 170 ama daha ayıcığı ile uyuyor yani boy var ama yürek bebek daha. Biraz gelişkin benim kız dil de pabuç tabii.

14 yıllık evliyim bu arada ,anneminde 9 yıl olmamış ablamın 10 yıl kuzenlerim 2-3-5 yıl gibi ,bende çok ağladım zamanında ama tevekkül ettim hep ,ama artık çarem kalmadı (

14 yıllık evliyim bu arada ,anneminde 9 yıl olmamış ablamın 10 yıl kuzenlerim 2-3-5 yıl gibi ,bende çok ağladım zamanında ama tevekkül ettim hep ,ama artık çarem kalmadı (

ccanim sen cok seyler yasamissin insallah allahim daaha fazla aratmasin okurken cok etkilendim ccanimm benimm umarim allah gonlune gore versin tup bebeek denemelerin neden basarisiz sonuclandi?

canımmm kırmızı kartı görene kadar umudunu kesme..üstelik senin çok enteresan..bir hafta kdar lekelenme olması kiii bu tamda yerleşme zamanına denk geliyor)...dur bakalım hem...tam olarak beklenen adet günü ne zaman peki canım? ben senden bu ay ümitliyim bak görrr:)

katiliyorum sana bencede bu ayin piyangosu lavinia ya vuracak insallahhhhhh

hiç ümit kesilir mi canım.Rabbimin izniyle inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla olur..
Biz bu süreçte şunu öğrendik ki "herşey gerçekten Rabbimizin mucizesi.."o yüzden bizim için hayırlısı ne ise o olucak..biz burda birbirimizden beklemeyi öğreniyoruz..ümitsizliği yenmeyi umutlu olmayı öğreniyoruz..ve ne yaparsak yapalım tek bir yola çıkıyoruz .."herşey O'nun ol demesine bağlı..."Bu süreç hepimize zor geliyor ...beklemek sıkıntılı ...ama çok şükür RABBİM öyle bir şey koymuş ki yüreklerimize....."umut " koymuş..oo umut burda kimilerini hemen kavuşturdu bebeklerine, ,,,kimilerin de bekletti ..beklenen her günü ise başka umuda bağladı...yeni pencereler açtı:)
O yüzden canım..hoşgeldin aramıza bu süreçte umutla beklemek ya da başka umutlara bağlanmak için..

Evet canım 3 kaşık suda dün akşam 7 buçukda yattım gece 3 de su içmeye kalktım o kadar uyumuşum deli gibi şimdi yine gözlerim kapanıyo şimdi uyucam

hamilee kalmayi bu uyku fasli icinde cok istiyorum ben oylee senin gibi uzun uzunn uyumasamda olur soyle aksam yatinca uyusam bana yetecekkk yaaaa.
Ama sen uyuyacaksin ki bebisin buyusun bak cocuk kirk kiliga girdi bu hafta minnik greyfurrt gibiymisssss

herkese merabaaa ,nasılsınız ,bende aranızda yeniyim ,bakındım bakındım burası baya aktif gibi geldi ,ee bende geldim tabi..

hoşgeldin canım

eee anlatsanıza siz napıyosunuz ,ben 4 tüp bebek yaptım ama sonuç hüsran .inanın evlatlık bile düşünüyorum..

problem nedir canım allah sabırlar versin tez zamanda kavuşursun inşallah nisanbu'nun topiği sana da uğur getirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…