Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

ben sana diyorum gerçekten sende bu ay var birşeylerr gibi geliyorrr ama sen kendini genede şartlama inşallahhhh olacak diye doğuyor benim içime canım benimmmm bir bakmıın bu ayın sonunda anneeee ben burdayımmm diyecekkk sende nisanbu gibi tuvalete zor yetişeceğin günler yaşayacaksııınnn

Bende nerde bu kız diyordum sohbetin en güzel yerinde yoksun diye üzülüyordum hoşgeldin kalp kalbe karşıymış

Ayyy canım yaa valla aynı belirtileri yaşıyoruz desene ben sana hiç kızabilirmiyim kuzucuk bebiş varsa bişey olur diye dedim bastırma diye,ani şu kahve akıntı dışında herşey aynı hadi inşaallah canım yaa

ya berkucanım bilmiyorum yaa off zaman gecmek bilmiyorr yaa aslında benım normalde bu donemlerde heyecanla beklıyor olmam gerekırdı çünkü ben bu ay ilk defa yumurtlama zamanı denılen zamanda full çalıştım hergun çalışma yaptık 23-28 hergun.. ama ayın 30nda bi başladı kahve rengı hala suruyorr ne zman yumurtladımda ne zman tuttuda ne zman yerleşmeye başladı... orası kafamı karısıtıyor ..sadece teselli olarak şunu dusunuyorum...yasadıgım tek farklı sey ayın 24nde uzayan bır akıntı gordugummm :44::44::44:

Bende belirti uydurayımmı aslında uydurup uydurmadığımıda tam bilmiyorum ama göğüslerim bir miktar dolgunlar ve çok abartı olmasada acıyorlar arada kasıklarıma iğne batar gibi batmalat yaşıyorum birde yumurtlama dönemim bitmiş olmasına rağmen akıntım var ayy nolurr uyduruyor olmayayımm gene

Yaaa bende uyku falan kalmadı valla iyiki varsınız,abla sen anlat böyle hikayelerini valla oku oku doyamıyorum Allah ım biz neler görücez ne yedin sen hamileyken abla böyle oldu bu kız cevizi fındığı fazla kaçırdın galiba

Ahh be canım bunun nasılı varmıı olacak oldumu o ay bir kere ilişkiye girmiş ol gene oluyor okuyoruz bir dünya anlatılanları ama sen birde çalışmışsınnn inşallah olur bebeğin oracıklarda debeleniyordurda ondan oluyordur bu kahverengi akıntınnn

Hehehehe su döktün demekkk çok iyi yaaa eee abla suyu döken sensen anlatmasıda senin cimcimeye düşüyorrr

İşte bir bebiş haberi daha bu ay bu topik halaylarla şenlenecek benden söylemesi

canımsın nisanbucugum aslında daha cok belirti sayabılırım mide ekşimesi karında şişlik gaz gibi ancak ben zaten mide-bağırsak hastalıkları olan bırı oldugum için bunları belirti olarak goremıyorum bide galiba bu ay hıc kendimi dinlemiyorum fırsat kalmadıkı dinlemeye uydurmasyon belirtilere şu akıntı yuzunden

İşte bir bebiş haberi daha bu ay bu topik halaylarla şenlenecek benden söylemesi
Ayyy inşallahhh bende altıma kaçıracağımmm günler görmek istiyorummmm ikizler ablacım beni dövecek şimdi vallahaaa
Dinlemedende bir sürü belirtin var kız daha ne istiyonnnn

Ayyy inşallahhh bende altıma kaçıracağımmm günler görmek istiyorummmm ikizler ablacım beni dövecek şimdi vallahaaa

Dinlemedende bir sürü belirtin var kız daha ne istiyonnnn

berkuncanımm canım benim allah bebişini versin emi dogru soyluyorsun bird dinlersem kimbilir neler uydurcamm
canım sen yemegını koy size afiyet olsun bende cıkayım artık gec olduu hadi hepinize iyi akşamlar diliyorum mutlu haberlerle dnmek dileğiyle öpüldünüz

Canım sen o gaz sancısınıda belirtiden say bence bendede hamile kalmadan önce vardı o sorun eşim dalga geçerdi benimle gaz çıkarma özürlüsün aşkım diye ama bi akşam nasıl bir sancı çektiimi anlatmıştım canım

bende altıma çok kaçırırım ,özellikle gülerken ,hamileler tutamıyor bide çişlerini bazen ,ben hiç hamile olmadığım için

bende altıma çok kaçırırım ,özellikle gülerken ,hamileler tutamıyor bide çişlerini bazen ,ben hiç hamile olmadığım için

Canım Allahtan ümit kesilmez Rabbim hiç ummadığın anda göndericek bebişini sana morel bozma akışına bırak sende düşündükçe kafaya taktıkça olmuyo çünkü,senin içinde dua edicem

Canım benim seni çok iyi anlıyorum ama sağlıklı bir infertilite için öncelikle melankolik olmayacaksın çok zor inanki çok iyi anlıyorum seni ama hayat devam ediyor iyi yada kötü allah bizlere çekemiyeceğimiz derter vermesin allahım duysun senin dualarınıda inşallah en kısa süre3de rahiminde kucağında dolsunnn

Kızlarr çıktım çünkü patron gidiyormuş bana diyecekleri varmış abuk sabuk işte, neyse dönelim bizim muhabbete, nisanbucum hani demişsin ya ne yedin diye, aslında çok zorlu bir hamilelik dönemim oldu eşim askerdeydi ben tek başıma kaldım o dönemde Polatlıdaydık, annemler 1 saatlik uzaklıktaydı ama ben hamileyim diye evimde kaldım. Sıkıntılı bir süreçti eve gelirdim işten hemen vurup kafayı yatardım, sonra da gece kalkar abuk sabuk şeylerle geçiştirirdim. Benim tek aşerdiğim şey ayrandı normalde çok sevmem ama hamileliğimde hani kazanla gelse içecek gibi olurdum, vitamin, çinko vs. takviyeler dışında beslenme konusunda yetersizdim zaten hergün ağlardım eşimi özledim diye eh 8 aylık evliydik hamile kaldığımda Allahtan her hafta sonu gelirdi yanıma ama 9 ay hep askerdeydi ve ondan öncesi de var tabii. Doğuma 4 gün kala izne ayrıldım eşim geldi anneme gittik ve doğumu yaptım. Doğumum epidural sezeryanla oldu belden iğne yapıyorlar ve uyuşuyor belden altı doğumu an ve an hatırlamak güzel bebeği çıkarırken doktor uzun bacaklı bir kızın oldu dedi. 54cm ve 3250gr doğdu. O an ilk gördüğün an umarım hepiniz yaşarsınız hani evlat ciğerden kopar derler ya sanki ciğerlerimin sıvı olarak aktığını hissettim. Allahım tüm çocukları anne babalarına bağışlasın. Sonrasında da ben biraz lohusalık sendromu yaşadım, tabii 9 ay stres patladı bende. Annemlerde kalıyoruz tabii annemin arkadaşları geliyor bebek görmeye ben de bir öfke bir öfke gelmesinler çocuğumu kıskandım kimsenin kucağına vermek istemezdim edepsizin teki olmuştum. Annem bile gece kapımı çalardı hani geleyim sana yardım edeyim diye buna bile bozulurdum ben bakamıyor muyum diye ağlardım. Annelik zor kızlarr valla hani derler ya cennet annelerin ayağının altında diye hamile kalmak, bebeği 9 ay taşımak ve sonrasında kucağınızda tamamen size bağımlı bir canlı bazen bu sorumlulukla başa çıkamayacağınızı düşündüğünüz anlar. Emin olun annenizi (eğer hayattalarsa Allah uzun ömür versin) daha iyi anlıyorsunuz.

Biraz da gülelim; kızımı uyuturken ninni yerine genelde türk sanat müziği ya da türk halk müziği söylerdim sesim iyi değildir ama severim öyle mırıl mırıl söylemeyi Ece de severdi. Yüksek yüksek tepeleri söylüyorum çok duygulandı ağlamaya başladı annecim bu şarkı beni çok duygulandırdı diye bende anlattım işte evlenecek kızlara kına yakılır ve bu türkü söylenir kız ağlatılır falandiye anlayabileceği şekilde. Bir kaç gün sonra taksiye bindik adam radyoyu açtı bu türkü çalıyor, benim kız anne bu amca da mı evlenecek kına mı yakacaklar diye ama bağıra bağıra beni bir gülme tuttu Allahtan adam yaşlı o da güldü. Allahım hepinizin böyle anıları ve daha güzelleri olur da paylaşırsınız İNŞALLAH. SEVGİYLE KALIN.

Bende nerde bu kız diyordum sohbetin en güzel yerinde yoksun diye üzülüyordum hoşgeldin kalp kalbe karşıymış

yaa siz benim işten çıkma saatimde çoşmuşsunuz ama

inşallah canım bol bol halay çekelim bu ay hepimizin adının yanında bundan olsun :)))

bu ayki uydurmasyonların hepsi gerçek olur inşallah :)))
benim hastalığım henüz geçmedi ama uydurmasyonlara başlayım mı dersiniz ayağım ağrıyor acaba hamile miyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…