olmaz olurmu nisanbucugum onlar zaten biliyorsunn her daim var uydurmasyon olarak
şaka bi yana kasık agrım var nisanbu ozellikle sag kasıgıma cok şiddetli bi ağrı gıryor bazen valla yürüyemiyorum bile hemen aklıma sen geliyorsunbi kez kızmıstın ya:26::26: bana birdaha sakın bastırma dıye zor tutuyorum kendimi ..bide gogüs lerımde cok agrım yok ama dolgunluk var öyle işte canım bide bende iştahsızlık başladı
ya ne güzel hamilelik ve doğum maceralerı allahım herkeze tatdır inşallah :))) çok güldüm nisanbu ve ikizler ablama :)
hiç öle anlaşılmıyor rahat ol kuzucum AMİN AMİN AMİN :)
geçmiş olsun canım kendini iyi hissedince kafa dağıtmaya gel
olmaz olurmu nisanbucugum onlar zaten biliyorsunn her daim var uydurmasyon olarak
şaka bi yana kasık agrım var nisanbu ozellikle sag kasıgıma cok şiddetli bi ağrı gıryor bazen valla yürüyemiyorum bile hemen aklıma sen geliyorsunbi kez kızmıstın ya:26::26: bana birdaha sakın bastırma dıye zor tutuyorum kendimi ..bide gogüs lerımde cok agrım yok ama dolgunluk var öyle işte canım bide bende iştahsızlık başladı
ben sana diyorum gerçekten sende bu ay var birşeylerr gibi geliyorrr ama sen kendini genede şartlama inşallahhhh olacak diye doğuyor benim içime canım benimmmm bir bakmıın bu ayın sonunda anneeee ben burdayımmmdiyecekkk sende nisanbu gibi tuvalete zor yetişeceğin günler yaşayacaksııınnn
Kızım 2 yaşında birgün yine çok sıkıştım tam eve girdim veeeeee aktı tabii şimdi çocuk anlamasın diye de aaaa buralara su dökülmüş dedim hayır suyu sen döktün dedi ama gerçek su sanıyor. Eve gelen herkese annemle mirgosa gitmiştik eve döndük annem buraya su döktü die anlatıyor. Tabii ben şeyyyy elimde su vardı kapağı açıkmış falan Allahım kafayı yemiştim.
ya berkucanım bilmiyorum yaa off zaman gecmek bilmiyorr yaa aslında benım normalde bu donemlerde heyecanla beklıyor olmam gerekırdı çünkü ben bu ay ilk defa yumurtlama zamanı denılen zamanda full çalıştım hergun çalışma yaptık 23-28 hergun.. ama ayın 30nda bi başladı kahve rengı hala suruyorr ne zman yumurtladımda ne zman tuttuda ne zman yerleşmeye başladı... orası kafamı karısıtıyor ..sadece teselli olarak şunu dusunuyorum...yasadıgım tek farklı sey ayın 24nde uzayan bır akıntı gordugummm :44::44::44:
Yaaa bende uyku falan kalmadı valla iyiki varsınız,abla sen anlat böyle hikayelerini valla oku oku doyamıyorum Allah ım biz neler görücez ne yedin sen hamileyken abla böyle oldu bu kız cevizi fındığı fazla kaçırdın galiba
Bende belirti uydurayımmı aslında uydurup uydurmadığımıda tam bilmiyorum ama göğüslerim bir miktar dolgunlar ve çok abartı olmasada acıyorlar arada kasıklarıma iğne batar gibi batmalat yaşıyorum birde yumurtlama dönemim bitmiş olmasına rağmen akıntım var ayy nolurr uyduruyor olmayayımm gene
Ayyy canım yaa valla aynı belirtileri yaşıyoruz desene ben sana hiç kızabilirmiyim kuzucukbebiş varsa bişey olur diye dedim bastırma diye,ani şu kahve akıntı dışında herşey aynı hadi inşaallah canım yaa
Ayyy inşallahhh bende altıma kaçıracağımmm günler görmek istiyorummmmİşte bir bebiş haberi daha bu ay bu topik halaylarla şenlenecek benden söylemesi
Dinlemedende bir sürü belirtin var kız daha ne istiyonnnncanımsınnisanbucugum aslında daha cok belirti sayabılırım mide ekşimesi karında şişlik gaz gibi ancak ben zaten mide-bağırsak hastalıkları olan bırı oldugum için bunları belirti olarak goremıyorum bide galiba bu ay hıc kendimi dinlemiyorum fırsat kalmadıkı dinlemeye uydurmasyon belirtilere şu akıntı yuzunden
Ahh be canım bunun nasılı varmıı olacak oldumu o ay bir kere ilişkiye girmiş ol gene oluyor okuyoruz bir dünya anlatılanları ama sen birde çalışmışsınnn inşallah olur bebeğin oracıklarda debeleniyordurda ondan oluyordur bu kahverengi akıntınnn
Ayyy inşallahhh bende altıma kaçıracağımmm günler görmek istiyorummmmikizler ablacım beni dövecek şimdi vallahaaa
Dinlemedende bir sürü belirtin var kız daha ne istiyonnnn
canımsınnisanbucugum aslında daha cok belirti sayabılırım mide ekşimesi karında şişlik gaz gibi ancak ben zaten mide-bağırsak hastalıkları olan bırı oldugum için bunları belirti olarak goremıyorum bide galiba bu ay hıc kendimi dinlemiyorum fırsat kalmadıkı dinlemeye uydurmasyon belirtilere şu akıntı yuzunden
bende altıma çok kaçırırım ,özellikle gülerken ,hamileler tutamıyor bide çişlerini bazen ,ben hiç hamile olmadığım için
Canım benim seni çok iyi anlıyorum ama sağlıklı bir infertilite için öncelikle melankolik olmayacaksın çok zor inanki çok iyi anlıyorum seni ama hayat devam ediyor iyi yada kötü allah bizlere çekemiyeceğimiz derter vermesin allahım duysun senin dualarınıda inşallah en kısa süre3de rahiminde kucağında dolsunnnbende altıma çok kaçırırım ,özellikle gülerken ,hamileler tutamıyor bide çişlerini bazen ,ben hiç hamile olmadığım için
Bende nerde bu kız diyordum sohbetin en güzel yerinde yoksun diye üzülüyordum hoşgeldinkalp kalbe karşıymış
İşte bir bebiş haberi daha bu ay bu topik halaylarla şenlenecek benden söylemesi
canımsınnisanbucugum aslında daha cok belirti sayabılırım mide ekşimesi karında şişlik gaz gibi ancak ben zaten mide-bağırsak hastalıkları olan bırı oldugum için bunları belirti olarak goremıyorum bide galiba bu ay hıc kendimi dinlemiyorum fırsat kalmadıkı dinlemeye uydurmasyon belirtilere şu akıntı yuzunden