Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

LAVİNİA canım bence hamılesin agır felan kaldırma bu arada bugun herkez hamıle lık belırtısı yaşiyo ooohhhooohh ne guzel ama bu belırtılerı yasayanlar bence hamıleler bunuda söylemeden gecemıyorum hadı hayırlısı lavinia canım sen hamılesın ve erkek....rabbım dualarımızı duymuş inşallah....

hayat boyunca hıc tek kalmamıstım ılkdefa tek kaldım bu bebiş durumunda kimseye anlatamıyorsunda gezmelere gıttımızde bebiş varmı yok dıyınce olmuyormu yoksam diyiyorlar..... ama şimdide buraya gelipte aynı dertden muzdarıp olanlarla dertleşince daha iyi hissedıyorum kendımı cok sıtres sıkıntı yapıyordum bu ay gercekten pisikolojik olarak cok daha iyiyim inşallah bebişlerde gelir daha iyi oluruz hepimiz inşallah

kımseler yokmu yaa nereya gittiniz arkadaşlar bu arada benı arkadaş olarak eklermisiniz cok yanız kaldım bu kocaman topikte yaaaaa

canım bu konuda paylaşım olmuyor gercekten paylaşsan " yoksa bebıs olmuyor mu" oluyor uydurmasyon belırtılerını anlatsan "cok takıyosun kendını rahat bırak " fılan hep bı yoruma acık durum oluyor oyuzden dısardan kımsyle paylaşma bak burda hepımız bırbırmızın halınden anlıyoruz ..belırtı uydurmak bıle serbest burda kafana gore takılabıırsın derdını paylaşabılırsın kımse senı eleştiremezz
oyuzden burayı ve burdakı sevgılı arkadaslarımı cok sevıyorummmm
:124::124::124::124:

Son düzenleme:

tşkkr canım bana cvp verdıgın ıcın bende sevıyorum bu topiktekı arkadaşlarım mrvb özelıkde cünkü bana hep o cvp veriyo sizlerde veriyorsuz ama o cvpsız bırakmıyo mesajımı yaa ama hepinizden allah razı olsun iyi arkadaşalarsınız vallah..... yaradanım hepınıze en kısa zamanda göbüşünüze bebiş yollasin inşallah tabi banada :)

kızlarrr bir haber daha..samimi olduğum kız arkadaşım beni aradı biraz önce...kahve falında çıkmışım.."bir kız arkadaşından hamile olduğuna dair haber alacaksın çok sevineceksin" demiş ..oda beni arda çevremde tek sen varsın hamilemisin diye sordu...
:)

ayy canım inşallah yaa ben hep kızım olsun isterdım ve hayallerimdeki bebeğim hep kızdı ama oğlum olursa da cokk güzelll olurrrr minik erkekim olur benimmm

canım nede mek senın mesajların cevapsız kalmaz bu topikte merak etme sadece başka bı karışılıga başka bı muhabbetın arasına fılan sıkıstysa mesajın gozden kacmıs olabılır yoksa topikteki canların hepsı ıyı nıyetlı ve temız kalplidir

evet lavinacımın dediği gibi cvp kalmaz soruların bu forumda bazen sayfalar okadr hızlı ilerkiyor ki yazılanlar görülemiyobilir..o yüzden üzülme canım benimm

Son düzenleme:
cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim içime su serptiniz hayırlı haberler alırız inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..

lavinia, toprak kızlarrr siz hamilesiniz ya. toprak canım benim hamilelerin hissi kuvvetli olur Allahım inşallah nasıl mutlu oldum bi de yeni gelen bir arkadaş var bilbilgül herhalde Onun da kesin hamilelik gibi görünüyor. Kızlarrrr ay hadi ya bu morale hepimizin çok ihtiyacı var. Benim de 2 gün kaldı hafif hafif belirtiler var ama bişeye yoramıyorum hayırlısı diyorum. Yalnız bişi diyeyim mi bize de derlerdi yüzün güzelse oğlun olacak diye benim de kızımda çok güzeldi yüzüm hatta herkes oğlan diyordu, ultrasonda doktor kız demesine rağman arkadaşlar oğlan bu derlerdi hatta öyle pek pembe almamıştım, kız oldu işte. Kızım da bir güzeldi ablaları bembeyaz yeşil gözlü benim kopyam oldu yani. O yüzden belli olmaz Allah ne geçiyorsa gönlünüzden Onu versin. Annem bana hamileyken sokaktaki çocuklar bile abla oğlun olacak derlermiş. Ultrason yok ya ama annem ben hep kızım olacak dedim diyor. Ebe senin kızın olsun ben ellerimi bileklerimden keserim demiş, doğumda annem ben ebenin suratından kız olduğunu anladım diyor, ebe artık nasıl bozulduysa. Yani bizim aile biraz şaşırtıyor. Offf bizim cadı patron gelmiş çağırıyorlar aşağıya öptüm hepinizi.

Ay ikizler ablacımm inşallah yaa hayırlısıyla saglıklı bir şekilde gelsinde bebişlerimiz kızı oglanı farketmez ama maşallah senın kızında cok tatlıymıstır dogdugunda Ayy rabbım banada ve tum ısteyenlerde nasip etsin... bende hep dua ederken kendimden gecıyorum hayaller dalıyorumm..bebeğimi düşünüyorum .. bal gözlü, kiraz dudaklı,tonbiş yanaklı, yay kaşlı,ok kirpikli,lüle saçlı ...tatlımı tatlı bi bebiş istiyorum Rabbime bir yandan dua ediyorum bıra yandan hayal ediyorum bebişimii Allahım arattırmasın hayallerimize kavustursun inşallahhh

arkadaşım ne güzel şeyler söylemişsin teşekkürler allah isteyen herkese tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah.

ayyy hadi hayırlısı canım ağzından bal damlıyor valla epeydir bir gülmeye ihtiyacımız var gerçekten son beş gün :)

geçen nisanbu demişti ya aydaş diye herhalde aydaş olacağız, nisanbu ile de yıldaş

ayyy canım benim senden de Allah razı olsun

Allah Allaaaaaahhhhhhhh fallar fallansın bebekler toplansın

ohhh maaşallah Allah uzun ömürler versin kızına ablacım bi de aynından bir oğlun olsun inşallah :)
ablacım epeydir bir halay çekemiyoruz şöle en uzunundan bir halay çekelim artık güzel haberler verin de

kızlar bu topiği hep takip ederim hamile kalmadan öncede bakardım hep bazen yazardımda inşallah hamiş haberlerinizi de görürüm hepiniz için dua ediyorum ama kızlar ben çok iyi anladım ki hiç bir belirti aramamak gerek inanın buna. merak ediyoruz biliyorum ama ben hiç belirti görmedim herkesde değişir ama rahat olmak gerek en başta akışına bırakmak gerek ben o ay hiç nete bile girmedim kendimi başka şeylere verdim.cinselliği sadece çocuk düşüncesiyle yaşamaya başlamıştım ama onuda bırakmıştım hatta farklı farklı şeyler denedik
kızlar rahat olun ve kafanızı başka şeylere verin inanın çok etkiliyor bence. ben adet oldum sandım lekelenmem oldu sonra kesildi test vardı bir bakayım dedim 5 gün geçmişti düşünün o güne kadar adetimi bekledim olcam sandım ama olmadım hemen ikinci çizgi çıktı .panik oldum ağladım ağladım allahıma şükürler olsun öyle rahatladım ki şimdi daha kalp atışlarını duyamadım kesemizi gördük inşallah oda olur .kızlar akıl vermek değil istediğin ne haddime sadece paylaşmak istedim .hepinizi öpüyorum güzel anne adayları

bence bu ay bol bol hamişelerimiz olacakkkk bende olayım onların arasında yahuuu bu ay öyle çok takık bir şekilde değilimmm verecekse rabbim verecek diyorum ama regl tarihim yaklaşınca stres oluyorum ister istemez bakalım bu ay stres olacakmıyım ovuluasyon gününü kaçırmadım sonrasındaki günüde kaçırmadım daha sonrasındaki günüde ama inanın bu ay çok daha rahat hissediyorum kendimi bakalım bekliyorum dört göz dört kulakkk belki bu yıl en güzel sevgililer günü hediyesi bebişim olur benim bat 14 şubatttt

kızlar bben çok hastayım. gece birden beri ağrılar içinde kıvranıyom. vücudumdaki her zerre ağrıyor.yatakta sağa sola dönemiyorum bile, klomen kullandığım için dr.a da gidemedim.

ayy hadi bakalım berkuncanım süper olur bence sende bu ay bı bebiş haberi alacaksın allahın izniyle ..eğer bende hamile kalmış isem en güzel dogum gunum ve en guzel sevgılıler gunum olacakk çünkü 14 şubat benim dogum günüm:119::119:

kızlar bben çok hastayım. gece birden beri ağrılar içinde kıvranıyom. vücudumdaki her zerre ağrıyor.yatakta sağa sola dönemiyorum bile, klomen kullandığım için dr.a da gidemedim.

iğdeçiçeğim canım cok cok geçmiş olsun Allahım acil şifalarr versin inşallah agrını dindirsin güç kuvvet versin .. bak ne ne kaar zmandır hastasın yaa gıt bi doktora canım ya bu ay klomen kullnıyosun ama doktora soylersınn nıye boyle yaptınki ihmal etme kendınıde

Canım benimmmm çok geçmiş olsunnn klomenin böyle yan etkilerimi oluyorr kullanmadığım için çok bilemiyorum direncini yüksek tutmak için bitki çayları falan iç barii :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…