ayy canım benim hadi bakalımm inşallah sen de bende hamileyizdirrr ay valla sen boyle yazınca heyecanlandımm şimdi ben yaaa ben de bu ay hıc bir belirti olmadı fiziksel olarakk zaten belirti aramaya fırsat kalmadıma biliyorsun akınıtım başladı benimm
canlar sadece belirti diye sayabilrisek bende ki tek farklılık yüzümde cildimde bi parlaklık oldu bi güzellik geldi sanki eşim bile dedi sanki bi nur gelmiş yüzüne palrlıyor filan diyebende cok yakın bi arkadısıma sordum acaba bızemı oyle gelıyor acaba dıye oda ded aa ben bısey suruyosun fılan sandım dedı cıldın parlıyor hakketen fılan dedı tek degısıklıl bu bir goguslerımde dolgunluk var haa tabı kasık agırısıda var onlar gercı her ay standart oldugu için farklı gelmıyor
toprakcım canım inşallah sende hamilesindir hadi bakalım rabbım umutlarımızı bosa cıkarmasın
hayat boyunca hıc tek kalmamıstım ılkdefa tek kaldım bu bebiş durumunda kimseye anlatamıyorsunda gezmelere gıttımızde bebiş varmı yok dıyınce olmuyormu yoksamdiyiyorlar..... ama şimdide buraya gelipte aynı dertden muzdarıp olanlarla dertleşince daha iyi hissedıyorum kendımı cok sıtres sıkıntı yapıyordum bu ay gercekten pisikolojik olarak cok daha iyiyim inşallah bebişlerde gelir daha iyi oluruz hepimiz inşallah
canım bu konuda paylaşım olmuyor gercekten paylaşsan " yoksa bebıs olmuyor mu" oluyor uydurmasyon belırtılerını anlatsan "cok takıyosun kendını rahat bırak " fılan hep bı yoruma acık durum oluyor oyuzden dısardan kımsyle paylaşma bak burda hepımız bırbırmızın halınden anlıyoruz ..belırtı uydurmak bıle serbest burda kafana gore takılabıırsın derdını paylaşabılırsın kımse senı eleştiremezz
oyuzden burayı ve burdakı sevgılı arkadaslarımı cok sevıyorummmm
:124::124::124::124:
LAVİNİA canım bence hamılesin agır felan kaldırma bu arada bugun herkez hamıle lık belırtısı yaşiyo ooohhhooohh ne guzel ama bu belırtılerı yasayanlar bence hamıleler bunuda söylemeden gecemıyorum hadı hayırlısı lavinia canım sen hamılesın ve erkek....rabbım dualarımızı duymuş inşallah....
tşkkr canım bana cvp verdıgın ıcın bende sevıyorum bu topiktekı arkadaşlarım mrvb özelıkde cünkü bana hep o cvp veriyo sizlerde veriyorsuz ama o cvpsız bırakmıyo mesajımı yaa ama hepinizden allah razı olsun iyi arkadaşalarsınız vallah..... yaradanım hepınıze en kısa zamanda göbüşünüze bebiş yollasin inşallah tabi banada :)
tşkkr canım bana cvp verdıgın ıcın bende sevıyorum bu topiktekı arkadaşlarım mrvb özelıkde cünkü bana hep o cvp veriyo sizlerde veriyorsuz ama o cvpsız bırakmıyo mesajımı yaa ama hepinizden allah razı olsun iyi arkadaşalarsınız vallah..... yaradanım hepınıze en kısa zamanda göbüşünüze bebiş yollasin inşallah tabi banada :)
lavinia, toprak kızlarrr siz hamilesiniz ya.toprak canım benim hamilelerin hissi kuvvetli olur Allahım inşallah nasıl mutlu oldum bi de yeni gelen bir arkadaş var bilbilgül herhalde Onun da kesin hamilelik gibi görünüyor. Kızlarrrr ay hadi ya bu morale hepimizin çok ihtiyacı var. Benim de 2 gün kaldı hafif hafif belirtiler var ama bişeye yoramıyorum hayırlısı diyorum. Yalnız bişi diyeyim mi bize de derlerdi yüzün güzelse oğlun olacak diye benim de kızımda çok güzeldi yüzüm hatta herkes oğlan diyordu, ultrasonda doktor kız demesine rağman arkadaşlar oğlan bu derlerdi hatta öyle pek pembe almamıştım, kız oldu işte. Kızım da bir güzeldi ablaları bembeyaz yeşil gözlü benim kopyam oldu yani. O yüzden belli olmaz Allah ne geçiyorsa gönlünüzden Onu versin. Annem bana hamileyken sokaktaki çocuklar bile abla oğlun olacak derlermiş. Ultrason yok ya ama annem ben hep kızım olacak dedim diyor. Ebe senin kızın olsun ben ellerimi bileklerimden keserim demiş, doğumda annem ben ebenin suratından kız olduğunu anladım diyor, ebe artık nasıl bozulduysa. Yani bizim aile biraz şaşırtıyor. Offf bizim cadı patron gelmiş çağırıyorlar aşağıya öptüm hepinizi.
lavinia, toprak kızlarrr siz hamilesiniz ya.toprak canım benim hamilelerin hissi kuvvetli olur Allahım inşallah nasıl mutlu oldum bi de yeni gelen bir arkadaş var bilbilgül herhalde Onun da kesin hamilelik gibi görünüyor. Kızlarrrr ay hadi ya bu morale hepimizin çok ihtiyacı var. Benim de 2 gün kaldı hafif hafif belirtiler var ama bişeye yoramıyorum hayırlısı diyorum. Yalnız bişi diyeyim mi bize de derlerdi yüzün güzelse oğlun olacak diye benim de kızımda çok güzeldi yüzüm hatta herkes oğlan diyordu, ultrasonda doktor kız demesine rağman arkadaşlar oğlan bu derlerdi hatta öyle pek pembe almamıştım, kız oldu işte. Kızım da bir güzeldi ablaları bembeyaz yeşil gözlü benim kopyam oldu yani. O yüzden belli olmaz Allah ne geçiyorsa gönlünüzden Onu versin. Annem bana hamileyken sokaktaki çocuklar bile abla oğlun olacak derlermiş. Ultrason yok ya ama annem ben hep kızım olacak dedim diyor. Ebe senin kızın olsun ben ellerimi bileklerimden keserim demiş, doğumda annem ben ebenin suratından kız olduğunu anladım diyor, ebe artık nasıl bozulduysa. Yani bizim aile biraz şaşırtıyor. Offf bizim cadı patron gelmiş çağırıyorlar aşağıya öptüm hepinizi.
ayy mrvb ciğim inanmıycaksın ama kayınvalidem hisli temiz kalpli bir kadındır bir rüya görmüs cok güzelmiş çok güzel bir deniz görmüş ordanda yemyeşil bir ormanda oluyormuş eşimin adını sesleniyomus o ormanın içinde onu arıyomuss seslenirken seslenirken eşim boyle kır bi atın üzerinden karşıdan geliyomuş o cok heybetli güzel bi gelişle atda cok güzelmiş beyazmış boyle heyecenalı heyecanlı anlatıyordu cok etkılenmış ruyadan ve anlattıktan sonra bana dedıkı allahın ıznıyle senın oglun olacak oyle yordu bak sende oyle demişsiin yaaa
ve şimdi rüya tabırlerıne baktım" Ata binen kimsenin hanımı hamile ise oğlu olur" diyor yaaa
kuşummmm benimmm umut kesilirmi hiç..ben senden de çok umutluyum üstelik inan:) biz senle aynı dönem olucaz şöye yanii sen şimdi regl dönemindesin aramızda 3-ya da 4 hafta olucak..biz beraber burda dr ..konuşcaz hastanelerimiz konsunda fikir alışvarişi yapıcaz belki aynı dr aynı hastane olucak:) amannn bende valla havaya kapıldım iki dk..ama şu var belki ben senden 3 hatfa önce belkide sen bende 3 hafta önce olucaksın..
ay şöyl ebir muhabbet vardı ben ünüversitede yurt kalırken aynı odada kaldım kız arkadaşlarımla bir süre sonra aynı dönemde regl olmaya başadık..iş yerimdede öyle oldu..samimi kz arkadaşlarımla regl tarihlerimiz yaklaştı..bu forumdada şimdi birbimize benzeye nbenzeye hepimiz aynı tertip hamile kalıcazzzz:)
kızlarrr bir haber daha..samimi olduğum kız arkadaşım beni aradı biraz önce...kahve falında çıkmışım.."bir kız arkadaşından hamile olduğuna dair haber alacaksın çok sevineceksin" demiş ..oda beni arda çevremde tek sen varsın hamilemisin diye sordu...
:)
bence bu ay bol bol hamişelerimiz olacakkkk bende olayım onların arasında yahuuu bu ay öyle çok takık bir şekilde değilimmm verecekse rabbim verecek diyorum ama regl tarihim yaklaşınca stres oluyorum ister istemez bakalım bu ay stres olacakmıyım ovuluasyon gününü kaçırmadım sonrasındaki günüde kaçırmadım daha sonrasındaki günüdeama inanın bu ay çok daha rahat hissediyorum kendimi bakalım bekliyorum dört göz dört kulakkk belki bu yıl en güzel sevgililer günü hediyesi bebişim olur benim bat 14 şubatttt
kızlar bben çok hastayım. gece birden beri ağrılar içinde kıvranıyom. vücudumdaki her zerre ağrıyor.yatakta sağa sola dönemiyorum bile, klomen kullandığım için dr.a da gidemedim.
kızlar bben çok hastayım. gece birden beri ağrılar içinde kıvranıyom. vücudumdaki her zerre ağrıyor.yatakta sağa sola dönemiyorum bile, klomen kullandığım için dr.a da gidemedim.