Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

14 yıllık evliyim bu arada ,anneminde 9 yıl olmamış ablamın 10 yıl kuzenlerim 2-3-5 yıl gibi ,bende çok ağladım zamanında ama tevekkül ettim hep ,ama artık çarem kalmadı :KK43:(

ama bak herkesin olmuş sonuçta seninde olur bizlerinde olur inşallah :)

ccanim sen cok seyler yasamissin insallah allahim daaha fazla aratmasin okurken cok etkilendim ccanimm benimm umarim allah gonlune gore versin tup bebeek denemelerin neden basarisiz sonuclandi?

ilk denemede ohss oldum ,fazla yumurta üretiminden ,yinede döllendi yumurtalar ,fakat karındaki o şişlik tutunmasına engel oldu ,diğerinde negatif işte sebep yok diğer ikisi de tuttu fakat düşük oldu ,genetik tanı filan yapıldı ama sonuçlar temiz

hiç ümit kesilir mi canım.Rabbimin izniyle inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla olur..
Biz bu süreçte şunu öğrendik ki "herşey gerçekten Rabbimizin mucizesi.."o yüzden bizim için hayırlısı ne ise o olucak..biz burda birbirimizden beklemeyi öğreniyoruz..ümitsizliği yenmeyi umutlu olmayı öğreniyoruz..ve ne yaparsak yapalım tek bir yola çıkıyoruz .."herşey O'nun ol demesine bağlı..."Bu süreç hepimize zor geliyor ...beklemek sıkıntılı ...ama çok şükür RABBİM öyle bir şey koymuş ki yüreklerimize....."umut " koymuş..oo umut burda kimilerini hemen kavuşturdu bebeklerine, ,,,kimilerin de bekletti ..beklenen her günü ise başka umuda bağladı...yeni pencereler açtı:)
O yüzden canım..hoşgeldin aramıza bu süreçte umutla beklemek ya da başka umutlara bağlanmak için..
hoşbulduk inşallah...

hoşgeldin canım :KK71:

hoşbulduk inşallah...

problem nedir canım allah sabırlar versin tez zamanda kavuşursun inşallah nisanbu'nun topiği sana da uğur getirir inşallah:nazar:

problem sebepsiz infertil ,hiçbirşeyim yok 14 yıldır olmuyor ilk günden beri de istiyoruz ,bu son denemem olacak eğer olmaz ise evlatlık için başvuru yapacağım..

hamilee kalmayi bu uyku fasli icinde cok istiyorum ben oylee senin gibi uzun uzunn uyumasamda olur soyle aksam yatinca uyusam bana yetecekkk yaaaa.
Ama sen uyuyacaksin ki bebisin buyusun bak cocuk kirk kiliga girdi bu hafta minnik greyfurrt gibiymisssss:KK16:

Anasınıda kırk kılığa soktu :KK1: yaa söylemeden edemiyecem dün çok kötüydüm kusarken altıma kaçırıyordum nerdeyse banyoda konuşuyorum sabahın köründe kendi kendime evlat ananı ne hale soktun diye eşimde gelmiş kimle konuşuyorsun dedi demedim artık ona bişey utandım :KK17: bebişle muhabbet ediyoruz işte dedim :KK1: Bunların hepsini sizde yaşayacaksınız inşaallah size tecrübe olsun diye anlatıyorum :KK19:

Anasınıda kırk kılığa soktu :KK1: yaa söylemeden edemiyecem dün çok kötüydüm kusarken altıma kaçırıyordum nerdeyse banyoda konuşuyorum sabahın köründe kendi kendime evlat ananı ne hale soktun diye eşimde gelmiş kimle konuşuyorsun dedi demedim artık ona bişey utandım :KK17: bebişle muhabbet ediyoruz işte dedim :KK1: Bunların hepsini sizde yaşayacaksınız inşaallah size tecrübe olsun diye anlatıyorum :KK19:

bunların hepsini sizde yaşayacaksınız inşaallah derken beddua gibi olmuş:KK30: yanlış anlamayın kızlar :26:dua bu dua :KK48:

Nisanbu canım ya 3 kaşık suda yüzüyor umarım engin denizlerde de yüzer ( yani ne bileyim deniz subayı falan olur bilemedim şimdi sen istermisin ?????) Şu tuvalet olayı beni de çok gererdi eşimle doktora gittiğimiz bir ayda yürüyoruz zaten ben her yarım saatte tuvalete giriyorum 6-6.5 aylık falanım, bak dedim sakın beni güldürme kaçırıcam altıma, tamam dedi ben aklıma en acıklı olayları getirip ciddi olmaya çalışıyorum tam doktorun olduğu apartmanın önüne geldik kocam şöyle bir sırtıma vurdu aslan karıcım nasıl da tuttun diye pohaaaa ben tabii koptum ve hemen duvarın üstüne oturdum nasıl sallanıyorum kalkıp doktora girmem mümkün değil ama eşime nasıl kızıyorum bi yandan Allahım rezalet orda yapsam eve nasıl dönücem neyse 15 dk sonra toparlanıp doktora girdim ve hemen tuvalete tabii. Zaten sidiklinin tekiyimdir bekarlığımdan beri çok girerim tuvalete bir de hamilelik iyice burnumdan gelmişti. Herhalde şimdi karın kaslarımda kilodan iyice zayıflamıştır bez bağlarım kendime. :KK1::KK1::KK1:

kızlar herkese çooooook teşekkür ederim hastanedeydim daha yeni eve geldim kürtaj oldum
yatıp dinlenicem desteğinize teşekürler daha sonra ayrıntılı yazışırız şimdi ağrım var yatıcam
sevgiler benden

canımmm kırmızı kartı görene kadar umudunu kesme..üstelik senin çok enteresan..bir hafta kdar lekelenme olması kiii bu tamda yerleşme zamanına denk geliyor)...dur bakalım hem...tam olarak beklenen adet günü ne zaman peki canım? ben senden bu ay ümitliyim bak görrr:)

katiliyorum sana bencede bu ayin piyangosu lavinia ya vuracak insallahhhhhh

ayy kızlar hadi bakalımm inşallah yaa bende cok istiyorum hayırlısı ile bu haftayıda bı atlatsam normal Batım 10 şubat canımm ama akınıtılarım gıttıkce azalıyor gıbı tam kesıldı dıyorum bırden bikaç damla daha gelıyor ama cok entersan olanda daha once kahverengı akınıtı yasardım boyle pütürlü pütürlü olurdu peşinden yada en gec ertesı gunu kırmızıyı gorurdum ama bu 1 haftadır sankı kırmızı gelır gıbı sıvı gelıyor akınıtı ama rengı kahverengı birkaç damla:KK53::KK53::KK53: valla çözemedim gitti adetim olcakta sökülmüyormü yoksa yerleşmemi off sıkılıdım artık bu durumdan hayırlısıyla bı sonuçlansa:KK34::KK34:

Son düzenleme:
temmuz umarım canım bu sefer herşey yolunda gider, ama ne güzel bir düşünce evlatlık almak ve o kadar çok duymuşumdur ki evlatlık alır aile 1-2 seneye kendiliğinden hamile kalır anne. Allahım aratmasın kucağını boş koymasın sen iyi bir insansın Allah gönlüne göre versin inşallah. :KK16:

Nisanbu canım ya 3 kaşık suda yüzüyor umarım engin denizlerde de yüzer ( yani ne bileyim deniz subayı falan olur bilemedim şimdi sen istermisin ?????) Şu tuvalet olayı beni de çok gererdi eşimle doktora gittiğimiz bir ayda yürüyoruz zaten ben her yarım saatte tuvalete giriyorum 6-6.5 aylık falanım, bak dedim sakın beni güldürme kaçırıcam altıma, tamam dedi ben aklıma en acıklı olayları getirip ciddi olmaya çalışıyorum tam doktorun olduğu apartmanın önüne geldik kocam şöyle bir sırtıma vurdu aslan karıcım nasıl da tuttun diye pohaaaa ben tabii koptum ve hemen duvarın üstüne oturdum nasıl sallanıyorum kalkıp doktora girmem mümkün değil ama eşime nasıl kızıyorum bi yandan Allahım rezalet orda yapsam eve nasıl dönücem neyse 15 dk sonra toparlanıp doktora girdim ve hemen tuvalete tabii. Zaten sidiklinin tekiyimdir bekarlığımdan beri çok girerim tuvalete bir de hamilelik iyice burnumdan gelmişti. Herhalde şimdi karın kaslarımda kilodan iyice zayıflamıştır bez bağlarım kendime. :KK1::KK1::KK1:

abla yaa sen orda pohaa diye kotun benide kopardın burda:KK9: Allahtan odada yanlızım kimse yok yoksa deli derler bana :KK9:sen çok yaşa yaa,hamilelikte olabiliyomuş bende ilk tecrübemi yaşadım :KK17: Ağzın bal yesin bu arada Allah söyletti ya erkek olacak galiba, bizde dayıda amcada askeriyeden babamızda çok istemiş zamanında ben olamadım onu yapıcam falan diyordu geçenlerde sende şimdi böyle diyince bi heyecanlandım ben inşaallah o zaman arkamdan yetişinde birinizin kızını alayım oğluma,kızım olursada biriniz oğlan doğurun kızımı vereyim yapın işte bişeyler :KK9::KK9::KK9:

kızlar herkese çooooook teşekkür ederim hastanedeydim daha yeni eve geldim kürtaj oldum
yatıp dinlenicem desteğinize teşekürler daha sonra ayrıntılı yazışırız şimdi ağrım var yatıcam
sevgiler benden
Çok geçmiş olsun canım biran önce iyileş ve gel :KK16:

ayy kızlar hadi bakalımm inşallah yaa bende cok istiyorum hayırlısı ile bu haftayıda bı atlatsam normal Batım 10 şubat canımm ama akınıtılarım gıttıkce azalıyor gıbı tam kesıldı dıyorum bırden bikaç damla daha gelıyor ama cok entersan olanda daha once kahverengı akınıtı yasardım boyle pütürlü pütürlü olurdu peşinden yada en gec ertesı gunu kırmızıyı gorurdum ama bu 1 haftadır sankı kırmızı gelır gıbı sıvı gelıyor akınıtı ama rengı kahverengı birkaç damla:KK53::KK53::KK53: valla çözemedim gitti adetim olcakta sökülmüyormü yoksa yerleşmemi off sıkılıdım artık bu durumdan hayırlısıyla bı sonuçlansa:KK34::KK34:

Yaa ben bile heyecanlandım valla göğüs acısı kasık ağrısı falan varmı peki? gel 10 şubat gel:KK24:

Hahahaha sizi sidikliler siziii :KK1: çok güldüm halinizeee inannn bende ameliyattan önce çok yaşardım bu sıkıntıyı çok şükür uzun zamandır olmuyorrrr ama olursada başım üsütnde yeri var bebişim gelsinde ben katlanmaya razıyımmm :KK16::KK16:

abla yaa sen orda pohaa diye kotun benide kopardın burda:KK9: Allahtan odada yanlızım kimse yok yoksa deli derler bana :KK9:sen çok yaşa yaa,hamilelikte olabiliyomuş bende ilk tecrübemi yaşadım :KK17: Ağzın bal yesin bu arada Allah söyletti ya erkek olacak galiba, bizde dayıda amcada askeriyeden babamızda çok istemiş zamanında ben olamadım onu yapıcam falan diyordu geçenlerde sende şimdi böyle diyince bi heyecanlandım ben inşaallah o zaman arkamdan yetişinde birinizin kızını alayım oğluma,kızım olursada biriniz oğlan doğurun kızımı vereyim yapın işte bişeyler :KK9::KK9::KK9:

Hamilelik ve Doğum hikayeleri biter mi ya hepsi ayrı bir tat. Bu arada benim babanda subay emeklisi. Ben askerleri çok severim, özellikle deniz subaylarını. Bir ara kendim bile istemiştim ama evlilik çıkınca vazgeçtim. Allahım inşallah gönlüne göre versin. Gözü kapalı veririm ya da alırım senin gibi annesi olanın kızı da oğlu da başımızın tacı olur. :KK16:

Hahahaha sizi sidikliler siziii :KK1: çok güldüm halinizeee inannn bende ameliyattan önce çok yaşardım bu sıkıntıyı çok şükür uzun zamandır olmuyorrrr ama olursada başım üsütnde yeri var bebişim gelsinde ben katlanmaya razıyımmm :KK16::KK16:

Sen gül gül görecem ben seni zaten esprili neşelisin tut tutabilirsen. :KK1::KK1::KK1:

Yaa ben bile heyecanlandım valla göğüs acısı kasık ağrısı falan varmı peki? gel 10 şubat gel:KK24:

olmaz olurmu nisanbucugum onlar zaten biliyorsunn her daim var uydurmasyon olarak:KK1::KK1::KK1:
şaka bi yana kasık agrım var nisanbu ozellikle sag kasıgıma cok şiddetli bi ağrı gıryor bazen valla yürüyemiyorum bile hemen aklıma sen geliyorsun :KK17:bi kez kızmıstın ya:26::26: bana birdaha sakın bastırma dıye zor tutuyorum kendimi ..bide gogüs lerımde cok agrım yok ama dolgunluk var öyle işte canım bide bende iştahsızlık başladı

Hamilelik ve Doğum hikayeleri biter mi ya hepsi ayrı bir tat. Bu arada benim babanda subay emeklisi. Ben askerleri çok severim, özellikle deniz subaylarını. Bir ara kendim bile istemiştim ama evlilik çıkınca vazgeçtim. Allahım inşallah gönlüne göre versin. Gözü kapalı veririm ya da alırım senin gibi annesi olanın kızı da oğlu da başımızın tacı olur. :KK16:

Oyy ablam ya nasıl onure ettin beni biliyor musun :KK19: Cansınn caannn:KK16:

Napimmm bende baktım olmuyoo koyveririm oracığaaa :KK1: sonrada ben yapmadım bebek yaptı diye sıyrılırımmm :KK1: :KK9::KK9:

Kızım 2 yaşında birgün yine çok sıkıştım tam eve girdim veeeeee aktı tabii şimdi çocuk anlamasın diye de aaaa buralara su dökülmüş dedim hayır suyu sen döktün dedi ama gerçek su sanıyor. Eve gelen herkese annemle mirgosa gitmiştik eve döndük annem buraya su döktü die anlatıyor. Tabii ben şeyyyy elimde su vardı kapağı açıkmış falan Allahım kafayı yemiştim. :KK37:

ya ne güzel hamilelik ve doğum maceralerı allahım herkeze tatdır inşallah :))) çok güldüm nisanbu ve ikizler ablama :)

bunların hepsini sizde yaşayacaksınız inşaallah derken beddua gibi olmuş:KK30: yanlış anlamayın kızlar :26:dua bu dua :KK48:

hiç öle anlaşılmıyor rahat ol kuzucum AMİN AMİN AMİN :)

sevgiler benden

geçmiş olsun canım kendini iyi hissedince kafa dağıtmaya gel :KK14:

Napimmm bende baktım olmuyoo koyveririm oracığaaa :KK1: sonrada ben yapmadım bebek yaptı diye sıyrılırımmm :KK1: :KK9::KK9:

evet o güzel oluyo bak :KK9: benimde canım bişey çektiğinde ben istemiyorum bebek istiyo diyorum eşime :KK9::KK9: ayy canlarım yaa inşaallah bir an önce hepinizin güzel haberlerini alırım valla canı gönülden istiyorum :KK16:

X