Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Ahh ben arkadşaımmm inşallah allah gönlümüze göre versinde gelsin bebişlerimiz bir an önce bize birer minik hediye olarakkk

canımm bu ay rahatsan inşallah olur..hamiş kalanların nerdeyse %99 kafaya takmadım,çok rahattım ..oldu:)
inşallh canımm inşallahhh:)

ayy canım yaa hadi inşaallah belirtilerini okudumda benimde göğüslerim daha adetime 10 gün varken acıdı sonra adetim yaklaştıkça acı kalmadı sadece uçları acıdı ve hala da uçları acıyo rüyalar beni biliyorsun gördüğüm rüyaları iyiye yor canım,ve sol bacağından gelen kasık batması ayy hadi inşaallah yaa

ayyy ne güzel yazmışsın bende istiyorum bende bende, yoksa sizler bile umudu kestiniz mi benden bak ağlarım
Kuzum yaa senden umudu kesermiyiz hiç ben hala ümitliyim senden sende kesme tamam mı lavinia danda ümitliyim bu ay onunda devreler yandı vücut bir şaşırdı hadi hayırlısı

kımseler yokmu yaa nereya gittiniz arkadaşlar bu arada benı arkadaş olarak eklermisiniz cok yanız kaldım bu kocaman topikte yaaaaa

Oyy canım burda yanlız kalmazsın hiç merak etme bak ne kadar çok arkadaşın var burda

Canım seninde gözünaydın Sağlıkla hayılısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim burdaki arkadaşlarımada dua et olur mu onlarda bir an önce kavuşssın bebişlerine..

kızlar bben çok hastayım. gece birden beri ağrılar içinde kıvranıyom. vücudumdaki her zerre ağrıyor.yatakta sağa sola dönemiyorum bile, klomen kullandığım için dr.a da gidemedim.
Çok geçmiş olsun canım kendine etrafda salgın var galiba,vücudumda heryerim ağrıyo ishal ve kusma inan çok duyuyorum dikkat et git bir acile

canımmsın benimmm:)

İğdeçiçeği canım ya sen neden böyle hastalanıyorsun çok üzülüyorum, çok stres yapıyorsun lütfen öncelikle sen önemlisin sakın unutma keşke birşey yapabilsem senin için...

lavinia ve berkuncan umarım bu sevgililer gününüzde aşkların en güzelini tadarsınız (bu arada aramızda kalsın, kocişinizle güzel bir sevgililer günü yaşayın, çünkü eğer bebiş olursa ileriki yıllarda tabii kız versiyonunu yaşadım :) babam benim aşkım sen git sözlerini duyabilirsiniz, ya da sizi dans ederken ilk gördüğünde sanki dövmekten öldürmüşsünüz gibi ağlayabilir, daha da beteri, sen artık anneannemlerle yaşa babamla ben evlenicem diyebilir. )

son bişi bu gece test yaptım son 1 gün ve kocaman bir direk. Yani tek çizgi ama ağlamayacağım.

o test çubuğunu atma abla sonradan pembeleşir belki..adet belirtileri var mı peki (canın geçen ki gibi tatlı çikolata istiyor mu?

o test çubuğunu atma abla sonradan pembeleşir belki..adet belirtileri var mı peki (canın geçen ki gibi tatlı çikolata istiyor mu?

yok valla bazıları öyle diyor ya işte 3 saat sonra ikinci çizgi çıktı diye yok anacım benimki kazık gibi tek çizgi canım da hiç tatlı çekmiyor ama belli olmaz daha yarın var...

Ayy ben varya o çift çizgiyi görsem havaara uçacağımm kendimi öss ye çok çalışmış ama sınav stresinden sınıfta kalmış gibi hissediyorum tek çizgide allahımmmm hepimize nasip et yarabbimmmmm

hayırlı olsun canım Allah kucağına almayıda nasip etsin

kızlar bben çok hastayım. gece birden beri ağrılar içinde kıvranıyom. vücudumdaki her zerre ağrıyor.yatakta sağa sola dönemiyorum bile, klomen kullandığım için dr.a da gidemedim.

ayyy mis kokulu iğdeçiçeğim geçmişler olsun sana Rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah, keşke istanbulda olsak sana bir çorba kaynatsak eşinde köye gitti yalnız kaldıysan iyice üzüleceğim valla
sana buradan ancak çiçek gönderebiliyorum yüzünü güldürüyüm bari

bitanem benim Allah razı olsun, tostosumun annişi

ayy abla ya senin kızın acayip cimcimeymiş şimdi kocaman ama yinede onu şöle alacaksın poposunu ıssıracaksın :)
tek çizgi yaaa nefret ediyorum tek çizgiden ama ablacım kırmızı kartı yemeden umut kesilmez, ağlamak yok :)

senin şu neşeli anlatımların öldürecek beni berkuncan

yaaa bak bu ay senin için daha da bir heveslendim umarım hayatında geçirdiğin en güzel sevgililer günü ve doğum gününü kutlarsın mutluluğun en dorukta olur tatlım:122::122::122:

Son düzenleme:
berkuncan sen çok tatlısın ya demek össye çok çalışmış ama sınav stresinden geçememiş gibi müthiş benzetme senin çocuğun da çok esprili olur kesin keşke öğretmeni olma şansım olsa akıllı espriler yapan çocuklara hayranımdır. Espri gücünü ve neşesini kesinlikle senden almalı.

mrvb canım benim benim kız cimcime ki ne cimcime bak bi tane daha anlatayım da gülün 4-5 yaşlarında ben dedi evlenince sizin evde yaşayacağım aman ne güzel dedik tabii bizimle yaşa. O sırada anaokulunda ve Anıtkabir'e ziyarete gittiler. Eve geldi, annecim dedi ben evlenince sizinle yaşamaktan vazgeçtim. Aaaaa neden yavrum; Çünkü ben evleninceye kadar sizin eşyalarınız Atatürk'ün eşyaları gibi olur dedi. Müzedeki eşyaları beğenmemiş hanımefendi. Boynumuzu büktük oturduk yerimize.

Bu arada tek çizginin yanısıra bel ve karın kısmında adet öncesi belirtiler başladı. Amaaaannnn siz varsınız ya olsuuunnnnn.

kızlar merhaba hepinizi özlemle kucaklıyorum sevgiler
beni hatırlayanlar bilir.uzun zamandır yokum ama psikolojim çok fenaydı halaaa da öyle,hani BELİRTİ UYDURUYODUK YA VE ADET TE OLSAM İNANMIYODUM İÇİMDE BİR HİS HAMİLE OLDUĞUMU SÖYLÜYODU RÜYALAR FALAN FİLAN
DR DÜŞÜK YAPTIĞIMI SÖYLEDİ 5 TANE DR GİTTİM TEST YAPTIM ULTRASONA GİRDİM YOK YOK YOK SAKIN İNANMAYIN NE OLUR
BENİMKİ GEÇ DÖLLLENME OLMUŞ SANIRIM O YÜZDEN TESTTE ÇIKMADI ULTRSONDA DA KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN GÖZÜKMEDİ
BEN NAPTIM ADA ÇAYI İÇTİM SÖKÜLSÜN ÇÜNKÜ ADETİM GELMİYOR DEDİM KAHVE LEKELER GELİYODU HEP SÖKÜLSÜN AÇILSIN DEDİM VE EŞİM BENİ MAHVETTİ İNSAN HERGÜN KAVGA EDERMİ ETTİ ÇÖRDEN ÇÖPTEN SEBEPLERLE ÖMRÜMÜ YEDİ DR STRES YASAK İSTİRAHAT EDİCEK DEDİ AMA NERDE.... İĞDEÇİÇEĞİNİN AĞLADIĞI GÜNLERDE BENDE AĞLIYODUM HATTA VALİZİMİ TOPLAYIP GİTTİM BİLE AMA OLMADI YALVARDI Bİ DAHA ÜZMÜYCEM DEDİ AMA NAFİLE HUYLU MESELESİ BİR GÜN BİLE DİNLENEMEDİM DELİ GİBİ MİSAFİR GELDİ AĞIRLADIM HAMİLE DEĞİLİM DİYE BÜRÜSÜRÜ İŞ YAPTIM KUZUCUM MEĞER O GÜNLERDE BANA TUTUNMAYA ÇALIŞIYORMUŞ TAM 40 GÜNDÜR KANIYORUM DÜŞEN PARÇA YI GÖRÜNCE ÜZÜNTÜMÜ ANLATAMAM
BEN NE AKLA HİZMET DR DR GEZDİMDE ALTTAN ULTRASONA GİRDİM NAPTIM BEN YA NAPTIMDELİ GİBİ HAMİLE KALMAYA ÇALIŞIRKEN..BİLMEDEN DÜŞÜRMEK İÇİN ÇALIŞMIŞIM TESTLERE İNANMAYIN HAMİLE OLDUĞUNUZA GERÇEKTEN İNANIYORSANIZ BEKLEYİN SABREDİP BENİM GİBİ DR DR GEZMEYİN EŞİM ÇOK PİŞMAN ŞİMDİ VİCDAN AZABI DUYYYOR ÇÜNKÜ SANKİ BAŞKA Bİ ALEMDE GİİBİYDİ DURMADAN KAVGA ÇIKARIYODU BEBEĞİMİ ÜZÜNTÜDEN KAYBETİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM

HAA BU ARADA YAZMAYA TAKATİM YOKTU AMA HEP OKUDUM HEPİNİZİ SEVİYORUM DOSTLAR

tabi bide şu var ALLAH onu bana kısmet etseydi tutunurdu ama olmadı takdir Rabbimin
mevla görelim neyler neylerse güzel eyler

Bak sen şu cimcimeye abla maşallah o yaşta bunları düşünebilyorsa vay sizin halinize Alalh yardımcınız olsun,büyümüşde küçülmüş resmen

Canım resmen tüylerim diken diken oldu,çok etkilendim yaşadıkların hiç kolay değil,ama olayın şu tarafından bakalım demişsin ya eşim vicdan azabı çekiyo belki bu onun için bir ders olur ve bir daha seni hiç üzmez Rabbim eşini böyle sınamak istedi demekki ama onun yanında bu acı senide mahvetti tabi herşeyde bir hayır vardır tatlım öyle düşün,senin dediğin gibi tutunsaydı tutunurdu ama bir iyi yanı daha var demkki hamile kalabiyorsun hep iyi tarafından bakmaya çalış ve biz hep burdayız ne zaman istersen yanındayız üzülme olur mu

yaaa bak bu ay senin için daha da bir heveslendim umarım hayatında geçirdiğin en güzel sevgililer günü ve doğum gününü kutlarsın mutluluğun en dorukta olur tatlım:122::122::122:

ayy inşallah mrvb ciğim bende bu ayın benim için güzellikler getirmesini diliyorumm teşekkürler canımm güzel dileklerin için daha güzelleri senin olsun tatlımm

berkuncanım allahta seni güldürsün emi ama gerçekten o tek çizgiyi görmek cok sinir bozucu belki silik milik vardır diye gözlerim bi tuhaf oluyor incelemekten ama yokkkkkk:84:

ikizler ablacım senin kızında maşallah cok tatlı ve cimcimeymiş gerçekten ya bayılıorum şöyle akıllı akıllı laflar eden çocuklara rabbım bizede boyle şirin şirin konuşan bebişleri nasip etsin
bu arada ablacım ben de dün akşam bi test yapayım dedim bendede kocaman bir tek çizgii daha gercek batıma cok varken hemde benimkide akıl işte ama bende üzülmüyecegımm

canım denizicim hatırlıyorum ben seni uzun zmandır yoktun Başına gelenlere cok üzüldüm canımm yaa cok kötü şeyler yaşamışsın Rabbim yar ve yardımcın olsun evine huzur mutluluk versin..bu durumda ne diyebilirm bilmiyorum bebeğin için cok üzüldüm Allah en yakında zmanada tekrar hamile kalmayı nasip etsinde acılarını unuttursun eşinle yaşadıklarında canım biliyorsun hepimizin evinde oluyor bu tarz şeyler eğer okuduysan bende gecenlerde eşimle bi problem yaşamıstım sonradan düzeldik cok şükür ama karşılıklı olarak mücadele ederek atlattık bu durumu ..canım yanlış anlama ama eşinle bu şekilde yapmayı denedinizmi sorunları karşılıklı çözmeyi denedinizmi bak rabbim size bebişde naip etmiş demekki artık bebeğiniz olabilecek bu durumda artık bırbırıne daha sıkı sarılın gelecek bebegınız ıcın yapın bunu

Son düzenleme:

maaşallah ablacım ya sen aklına geldikçe anlat valla ben keyifle okuyorum ekran başında şekilden şekile girip seviyorum onu

canım çok geçmiş olsun bütün kötü günlerin geçsin gitsin eşinin seni el üstünde tuttuğu bebeğinin sıkı sıkı tutunduğu günleri hemen yaşarsın inşallah :)

canımmmm hayırlısı olsun..(herşeyin vardır bir sebebi..biz bazen hayır gördüğümüz şer,şer gördüğümüz hayırlısı oluyo)...acın büyüktür eminim..ama önünde daha güzel günler aylar olucak..İnşaallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…