Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Benim can toprağım ağzından bal damlıyor, umarım senin söylediğin gibi olur. Umarım burda umutla bekleyen herkeslerin umutları gerçekleşir. Ben de rüyalara öyle takılırım, netten bakarım ya da bilen birilerine sorarım. İğdeçiçeği sağolsun çok güzel yorumlar yapıyor. İşte ne bileyim insan herşeyden beklentisiyle ilgili bişi çıkarmaya çalışıyor. Şu topikteki arkadaşlıklarımızı hiç bozmasak da bebişler olsa hamilelik yaşansa birlikte büyütsek ne bileyim ben hiç sorun olsun istemiyorum hani topik kapatılır falan korkuyorum, çünkü kimle paylaşacağım böylesine yoğun, çünkü evet eşim biliyor istediğimi ama böyle her belirtiye takıldığımı bilmiyor, hepimiz sevgiyle kalalım.

Aynen oyle ablacim ne ladarda olsa hissetiklerimizi burada daha az dusunerek paylasiyoruz bu ay umarim bebislerimizide birlikte buyuturzzzz bende halay cekemek ve cektirmek ostiyorummm sizi seviyorummm

Rabbim neşemizi, mutluluğumuzu, sevincimizi artırsın inşaAllah!.. İkizlerim yaa, tatil yarı oldu gidiyor. Hiç bir belirti yaşamayan bir sürü insan var, hiç kendini üzme. Kırmızı görünce nasılsa üzülüyoruz, erkenden üzülmenin bi anlamı yok. Henüz kırmızı kartı yemedin, o nedenle ümit etmeye devam. Hadi hayırlısı inşaAllah!..

Toprakcıma katılıyorum. İnsanlar ne ümitsiz durumlarda bebek sahibi oluyorlar, Rabbime çok şükür bizim öyle büyük bir sorunumuz yok. binlerce defa hamdoldun Allahu Teala'ya. Kafa dağıtmak lazım ama nasıl. Ben dr.umun ısrarı üzerine spora başladım.10 gündür günden seri adımlarla 1 saat yürüyorum. Doktorum spor mutluluk hormonu salgılar demişti ve haklıymış. İtiraf edeyim kendimi çok daha iyi hissediyorum. Kızlar hepinize şiddetle tavsiye ediyorum.

Bal yemiş burdakiler ikizlerim, hepsinin ağzından bal damlıyor. Seviyorum ben burdaki arkadaşları. N'olur bozulmasın arkadaşlığımız. Ben bu topiği ve burdaki arkadaşları çok seviyorum. Sevincimi, üzüntümü, endişelerimi, umutsuzluğumu ben hep burda sizlerle paylaştım. Ve çokta güzel dönütler aldım. zorlukları, üzüntüleri sizlerin verdiği destekle aştım ve atlattım. Yalnızlığımı, kimsesizliği paylaştım. Ben herbirinize, ayrı ayrı kocaman öpücükler, gülücükler...

Ben bugün dr.a gittim. bir yumurtam gelişmiş dr.um çok güzel dedi. birkaç gün çalışmalara devam edin dedi. Birazcık keyfim yerinde.Şimdi de bugünkü sporum için dışarı çıkıyorum, dönüşte görüşürüz inşaAllah!..Hayırda kalın, hayırla kalın inşaAllah!..

İğdeçiçeği canım ya yürüyüşe başlaman çok iyi olmuş, ah bende bir başlasam ilk hamileliğimde her gün 5 km yol yürürdüm normal doğumda yürüyüş iyi geliyor demişlerdi. Hatta keşke önce başlasaydın diyenler olmuştu. Gerçi sonra epidural sezeryan oldum. Ama sezeryandan sonra hemen kalktım ve bir gün sonra yemekli misafir ağırladım. Çok iyiydim, sen yürü mutlaka faydasını göreceksin. Ben de belki başlarım.

ya bende burayı burdaki arkadaşları çok seviyorum..öyle bir bağımlılık olduki burası ;işden eve geliyoruz..namazlarımızı kılıyoruz..sonra mutfağa geçiyoz..ben yemekleri ısıtıyorum eşimle masayı hazırlıyoruz..sonra yemek yiyoruz..yemek bitince eşim ben spor yapmaya gdyrm diyo(bir odada kendi çalışma aletleri var)ve bende tam o çıkarken sesleniyorrum.."interneti açççç..."--"bıktımmm bıktımmm sizden açıyorumm:)(benim kedimde var evde biz derken kedim ve ben)..ve ben mutfakda işimi bitirnce hemen odaya geçerim..bilgsayrı açarım..inan ilk buraya bakıyorum..merak ediyorum kim nasıl diye...ve gerçekten her akşam hep böyle..burası böyle bağımlılık yaptı..

spor işi çok iyi olmuş iğdeciceğim ..bende yapmak istiyorum ama malesef dışarıda yakında yürüyüş yolu yok..
bide evde yürüyüş programı var..bir ara onu yaptım..google gir bak..bir kadın olduğu yerde müzik eşliğine yürüyosun..5 mil (en uzunu)
evden çıkamayanlar için ideal..

Evet ikizlerim yürüyüşe başlamak çok iyi geldi. Gayet keyifli gittim ama dönüş fosss... Ben bu kocayı napıyım ya bana bi akıl ver arkadaşım. akşam akşam beni yine delirtti. Tutturmuş yarın köye gideyim diye. Tam ovulasyon haftası, klomen kullanıyorum bir de. Tatile girmeden söyledim ilk hafta nereye gidersen git, ama ikinci hafta benimlesin dedim. Dr. bugün ilişki için gün bile verdi. Tutturmuş ben yarın gideyim diye. Yine girdik birbirimize.Bigüzel kavga ettik. Zaten bikaçgündür limoniydik, buda tuz biber oldu. Sanırım ben bu bebek işinden vazgeçeceğim. Tek başına olmayacağına göre, yapacak bişey yok. N'apıyım ikizlerim bana akıl ver n'olur.

Toprakcım, başlayınca oluyor yaa.Aslında ben bugün çok yorgun hissediyordum kendimi ama yine de gittim. Hatta bugün daha fazla yürüdüm. Dediğin yere de bir bakarım ama dışarısı insan ruhuna da iyi geliyor. içi açılıyor insanın. Tavsiye ederim canım.

İğdeçiçeği bence sen Ona söyle ikizler ablam terliği eline aldı, hızını alamazsa buraya kadar gelecek de. Şaka bir yana sen de gidecen olmazsa köye ayrı odanız vardır muhakkak umursama rahat ol bu son derece doğal, herkes uyur ya da sizi mi dinleyecekler. Amaaa eşinin naz kaldırma durumunu bilemem belki nazlanır, ağlar ve ya küsersen vazgeçebilir gitmekten. Ama çok üsteleme bazı erkekler mesela benimki o kadar blöfe asla gelmez. Bir de hani ovulasyon pazartesi ise salı günü gidebilirsiniz. Başka da ne bileyim ah şu erkekler baba olana kadar pek umurlarında değil bir de onları baba olunca göreceksin. Bir de benim eşimin ailesi de köyde oturuyor söylemiştim herhalde bekarken benim zorumla giderdi ailesinin yanına evlendik kıymete bindi bi de seninki de öyle mi bilmiyorum burda hiç kahve alışkanlığı yoktur köye gideriz valizleri bırakır hemen gider kahveye ne o sana ailesini ziyarete geldik. Utanmasa hatır bile sormadan gidecek. Umarım yumurtlama gününü kaçırmazsın ama stres yapma stres yaparsan kaçırmasan bile tutmaz oluruna bırak. Seni kocaman

ARKADAŞLAR DÜN 6. TÜP BEBEK TEDVİME BAŞLADIMMMM (dün iğnemi oldum)YASİN TOPLUYORUM DESTEK OLMAK İSTERSENİZ BANA ÖZELDEN YAZARMISINIZ

Gel n'olur. İyi bir köteği haketti benim ki. Kızlar dua edin n'olur. Her ovulasyon zamanı bir sıkıntı çıkarıyor bu adam bana. Bıktım artık yaa...

ARKADAŞLAR DÜN 6. TÜP BEBEK TEDVİME BAŞLADIMMMM (dün iğnemi oldum)YASİN TOPLUYORUM DESTEK OLMAK İSTERSENİZ BANA ÖZELDEN YAZARMISINIZ

allahım bukez tatlımı olan meyvenı tadarsın kuran bılmıyorum eger turkce olursa olur canım rabım dualarını kabul etssın inşallah bukez tutar iyi geceler

......BİSMİLLAHİRAHMANIRRAHIM....alllahım cennetten bır melek hepimizin göbüşüne yollasın inşallah yaradanım bu ay herkezın hamıle oldugunu duyariz(AMİNNN AMİN)

......BİSMİLLAHİRAHMANIRRAHIM....alllahım cennetten bır melek hepimizin göbüşüne yollasın inşallah yaradanım bu ay herkezın hamıle oldugunu duyariz(AMİNNN AMİN)

amin hayırlısıyla inşallah rabbim bütünnnn isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguyu AMİNNNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…