Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

canım ben hep bir sorun var zanndiyorum şu değerim düşük falan diye yorum yapıyorum aama çok şükür Rabbime her şey yolunda tek bir kan testim sonrada rahim filmim kaldı onlarda normal çıkarsa eşimde de bende sorun yok hayırlı vakti zamanını bekliyoruz yani :18: senin neyin var canım

canım benım guatr ve süt hormanum yüsektı sonra düzeldi... bu ayda seropen kullanıyorum... yarın yanı pazartesi dr gıdecem inşallah yumurtalar oluşmuştur bebişim gelır bu ay cok istiyorum... dün ilacin yan etkısınden galıba kasıklarım mıde bulantısı yasadım ondan pek acamadım topigi...neyse iyi geceler]

Yaaa arkadaşlar nolmuş bu topikte böyle ortalık karışmış hiç te yakışmamış valla okurken kalbim sıkıştı, bizim gerilmememiz lazım hele de hamile arkadaşların, biraz sakin olalım birbirimizi tanımayız etmeyiz, aynı hedefi olan bir grup insan birbirimize destek veriyoruz lütfen topiği gerip kimseyi üzmeyin hele de nisanbucumu ve topiğimizin biricik bebişini :KK20::KK20::KK20: Bu arada kazen kim arkadaşlar ve ne demek istiyor kim özelmiş ayyy zaten haftalardır gerilmişim kum mu döküyom hamile mi kaldım bata şurda kalmış 5 gün almayayım terliği elime...

Ablacım inan ne olduğunu bende anlamadım bu zamana kadar bu topikte hiç böyle birşey yaşanmadı,daha hiç birbirimize kötü tek bir lafmız olmadı burda bir arkadaşı geç abla kardeş gibi olduk ve ghimnies arkadaşımıza o şekilde davranılması hiç hoş değildi üstelik eylül ve takım arkadaşları birde alay ettiler kiseye torpil falan yok doğru var haklı var haksız var neyse gitsin onlar facede yapsınlar muhabbetlerini vey gitsinler başka topik açsınlar bizim burdaki huzurumuzu kaçırmasınlar demi :KK16:

İğdeçiçeği canım ya yürüyüşe başlaman çok iyi olmuş, ah bende bir başlasam ilk hamileliğimde her gün 5 km yol yürürdüm normal doğumda yürüyüş iyi geliyor demişlerdi. Hatta keşke önce başlasaydın diyenler olmuştu. Gerçi sonra epidural sezeryan oldum. Ama sezeryandan sonra hemen kalktım ve bir gün sonra yemekli misafir ağırladım. Çok iyiydim, sen yürü mutlaka faydasını göreceksin. Ben de belki başlarım. :KK16:
Ben ne zaman başlamalıyım o yürüyüşe :KK31:

ya bende burayı burdaki arkadaşları çok seviyorum..öyle bir bağımlılık olduki burası ;işden eve geliyoruz..namazlarımızı kılıyoruz..sonra mutfağa geçiyoz..ben yemekleri ısıtıyorum eşimle masayı hazırlıyoruz..sonra yemek yiyoruz..yemek bitince eşim ben spor yapmaya gdyrm diyo(bir odada kendi çalışma aletleri var)ve bende tam o çıkarken sesleniyorrum.."interneti açççç..."--"bıktımmm bıktımmm sizden açıyorumm:)(benim kedimde var evde biz derken kedim ve ben)..ve ben mutfakda işimi bitirnce hemen odaya geçerim..bilgsayrı açarım..inan ilk buraya bakıyorum..merak ediyorum kim nasıl diye...ve gerçekten her akşam hep böyle..burası böyle bağımlılık yaptı..

toprakcım iğdeciceğim gerçekten bende hepinizi çok seviyorum,sevincide üzüntüyüde hep beraber burda paylaşıyoruz ve inşaallah bebişlerimizi büyütücez daha burda ikizler ablamıza danışıcaz değil mi :KK16: Rabbim o günleride gösterecek hepimize hepinizin kalbi o kadar temiz ki :KK16:

canımm lavinanın kahve akıntılarının olması ve hala regl başlamamış olması bana sanki yerleşme kanaması gibi geldi...o yüzden şey ettim..inşallah hamiştir..Allahımmm inşallahh utandırma beni:)

Yaaa arkadaşlar nolmuş bu topikte böyle ortalık karışmış hiç te yakışmamış valla okurken kalbim sıkıştı, bizim gerilmememiz lazım hele de hamile arkadaşların, biraz sakin olalım birbirimizi tanımayız etmeyiz, aynı hedefi olan bir grup insan birbirimize destek veriyoruz lütfen topiği gerip kimseyi üzmeyin hele de nisanbucumu ve topiğimizin biricik bebişini :KK20::KK20::KK20: Bu arada kazen kim arkadaşlar ve ne demek istiyor kim özelmiş ayyy zaten haftalardır gerilmişim kum mu döküyom hamile mi kaldım bata şurda kalmış 5 gün almayayım terliği elime...

günaydınn arkadaşlar topikte yaşananlara bende cok üzüldüm dogrusu ghemis ve eylül ikisininde kendine göre haklı oldugunu düşünüyorumm ama genede fazla yorum yapmayacagım..
neyse geleyım benim mevzuma kızlarrr ben hala kırmızıları goremedımm 5 gundur kahve rengı akınıtılarım bazen rengı kırmızı gıbı oluyorr yani wc ye gırınce bşrkaç damla damlıyor ama hala pedde gorunen kahve rengı ... ve tam olarak adet olamıyorum gunluk ped kullanıyorum oyle soylıyeyım yanı 1 ped bıle doldurmuorr ama cok fenayım delırıcem hala tam olarak sökülmedi hatta bugun galiba kesildi diyebilirimmm birde sag kasıgımda ara sıra cokk şiddetli sancılarrr giriyorrr ya ne oluyor bana boyle kızlarrr doktora gıdeyımmı ben bu agrının adetım sokulmedıgı ıcın oldugunu düşünüyorumm ama yıne de korkuyorumm bı fikri olan varmı

günaydınn arkadaşlar topikte yaşananlara bende cok üzüldüm dogrusu ghemis ve eylül ikisininde kendine göre haklı oldugunu düşünüyorumm ama genede fazla yorum yapmayacagım..
neyse geleyım benim mevzuma kızlarrr ben hala kırmızıları goremedımm 5 gundur kahve rengı akınıtılarım bazen rengı kırmızı gıbı oluyorr yani wc ye gırınce bşrkaç damla damlıyor ama hala pedde gorunen kahve rengı ... ve tam olarak adet olamıyorum gunluk ped kullanıyorum oyle soylıyeyım yanı 1 ped bıle doldurmuorr ama cok fenayım delırıcem hala tam olarak sökülmedi hatta bugun galiba kesildi diyebilirimmm birde sag kasıgımda ara sıra cokk şiddetli sancılarrr giriyorrr ya ne oluyor bana boyle kızlarrr doktora gıdeyımmı ben bu agrının adetım sokulmedıgı ıcın oldugunu düşünüyorumm ama yıne de korkuyorumm bı fikri olan varmı

günaydın canımm..bence git doktora..hamilelik testi kanda baktırdınmı? (hamişsindir inşallah..ama bana öyle geliyor.):)

canimm benim bizde bu durumlara cok uzulduk srninle syni fikirdeyim olayi uzatip yoruma scik hale getirmemek lazimm bencede:KK1:bu arada bence sen bir test ysptit vanim benim neden olmasin yaaa mrvb ya katiliyorummm ayyy bu ayin hamisiii sen ol canim arkadasimmm
:KK16::KK49:

günaydın canımm..bence git doktora..hamilelik testi kanda baktırdınmı? (hamişsindir inşallah..ama bana öyle geliyor.):)

canimm benim bizde bu durumlara cok uzulduk srninle syni fikirdeyim olayi uzatip yoruma scik hale getirmemek lazimm bencede:KK1:bu arada bence sen bir test ysptit vanim benim neden olmasin yaaa mrvb ya katiliyorummm ayyy bu ayin hamisiii sen ol canim arkadasimmm
:KK16::KK49:

kızlar şimdi wcden geldim akıntılarım tamamen kesilmiş artıkk yeniden başlarmı bilmiyorum ama bu 5 gundur yaşadıgım neydi anlamadım ne adet oldum ne olmadımm ..hamilelik testide yapmadım yapmak da istemiyorumki çünkü normalde benim adetim 10 şubatta gelmesi gerekiyordu yani ben şimdi napsam bilmiyorumm :KK53::KK53:

Sevgili lavinia kardeşim yerleşti bebiş Allahın izniyle, bana öyle geliyor bence bu yerleşme kanamasıydı şimdiii sabırla 3-4 gün bekle yerleşmeden 3-4 gün sonra çıkarmış Allahım nolurrrrr öyle olsun. Bu ay bizi sevindirirsin inşallah.

Nisanbucummm bebiş 8 gr olmuş Maşallah bir de boyu 31 mm ay yanlış olmasın çok güzel çok güzel Maşallah kuzuya. Cetvelle bakın bakalım gördün mü annesi nasıl da uzamış. Bundan böyle hayatında bu ölçümler yer tutacak benim kızın boyu 170 cm ultrasona girdiğimden beri ölçüyoruz işte. :KK1:

Toprak, berkuncan mrvb, coldriver, iğdeçiçeği ve tüm arkadaşlar hepimizin haftası muhteşem geçsin ve sağlıklı bebişli haberlerle gelelim.

yok canım 29unda kahve akıntım başladı dün öğlen kırmızı kartımı yedim hatta bugünde doktora gittim başla kan testleri verdi öncekileri gayet normal buldu yarın tekrar kan vereceğim onlarda normal çıkarsa birde rahim filmi çektirecem, sanırım herşey normal ama bebiş nazlı :emir_bebek:

ablacım ben dün kırmızı kartı yedim valla bir gün önce zaten ateşim fossss düşüvermişti yeni bat 1 Mart??? nazik ablamız bizim herkesi de tek tek sayarmış birde coldriver vardı epeydir girmiyor benimde şimdi aklıma geldi coldriver bizi okuyorsa bişeyler yaz canım :)))

Cnm burdayım gecen hafta pc bozuktu simdide tatildeyiz ama çalışmalara devam 2 yerde fal baktırdım ikisindede bu yıl kız bebiş cikti allahim inş hayirlisi bakalim hepimiz icin

özlettin canım kendini, neyse iyi haberlerini aldık ama çalışmaların sonuçlarını bekliyoruz dört gözle :)

......BİSMİLLAHİRAHMANIRRAHIM....alllahım cennetten bır melek hepimizin göbüşüne yollasın inşallah yaradanım bu ay herkezın hamıle oldugunu duyariz(AMİNNN AMİN)

AMİN canı gönülden canım valla sende bizim iğdeçiçeğimiz gibi döktürüyorsun maaşallah :)
İğdeçiçeği arkadaşımız var güzel gönlündeki herşeyi bizlere iletebilir sende öylesin :nazar:

canım ben hep bir sorun var zanndiyorum şu değerim düşük falan diye yorum yapıyorum aama çok şükür Rabbime her şey yolunda tek bir kan testim sonrada rahim filmim kaldı onlarda normal çıkarsa eşimde de bende sorun yok hayırlı vakti zamanını bekliyoruz yani :18: senin neyin var canım

canım benım guatr ve süt hormanum yüsektı sonra düzeldi... bu ayda seropen kullanıyorum... yarın yanı pazartesi dr gıdecem inşallah yumurtalar oluşmuştur bebişim gelır bu ay cok istiyorum... dün ilacin yan etkısınden galıba kasıklarım mıde bulantısı yasadım ondan pek acamadım topigi...neyse iyi geceler]

ayyy canım bak ne güzel değerlerin yerine gelmiş arkasından da hayırlı haber inşallah :):emir_bebek:

yaaa canım hala duruyor musun sen bir test yaptırsana benimde bu ay 3 gün öle kahve akıntım oldu sonra söktü ama çok sinir bozucu seni çok iyi anlıyorum da madem bitti hemen git bir test yaptır haydi koş koş :)

Sevgili lavinia kardeşim yerleşti bebiş Allahın izniyle, bana öyle geliyor bence bu yerleşme kanamasıydı şimdiii sabırla 3-4 gün bekle yerleşmeden 3-4 gün sonra çıkarmış Allahım nolurrrrr öyle olsun. Bu ay bizi sevindirirsin inşallah.

Nisanbucummm bebiş 8 gr olmuş Maşallah bir de boyu 31 mm ay yanlış olmasın çok güzel çok güzel Maşallah kuzuya. Cetvelle bakın bakalım gördün mü annesi nasıl da uzamış. Bundan böyle hayatında bu ölçümler yer tutacak benim kızın boyu 170 cm ultrasona girdiğimden beri ölçüyoruz işte. :KK1:

Toprak, berkuncan mrvb, coldriver, iğdeçiçeği ve tüm arkadaşlar hepimizin haftası muhteşem geçsin ve sağlıklı bebişli haberlerle gelelim.

sağol ablacım hepimize hayırlı haftalar inşallah :):KK54:

Son düzenleme:

ayy ikizler ablacım hayırlısıyla inşallah bebişim benimledir ama başka birşeyde olabilir çünkü normal bir düzensizlik degıl bu durum ya bir hastalığa işaret kist mym filan gibi yada bebiş olduda yerleşme kanamsına işaret bakalım hakkımızda hayırlısı hangisi ise Rabbim onu yaşatsın..bende normal şartlarda batım 10 şubattı en azından ogune kadar beklemeyı düşünüyorum artık sonuclanır oa tarıhe kdar sadecce bazenb sag kasıgıma çok şiddetli bi sancı saplanıyor o zman telaşlanıyorum aklıma kotu kotu şeyler geliyor ya dış gebelık yasıyorsam ya kist varda patlıyorsa filann .. o sancıyı yaşamasam beklemek muhım degıldee işte:18::18::18::18:

güzel haftalar diliyorum herkese...
bend ebişey söyleyim mi...büyük konuşmak istemiyorum vede hiç bir zamanda kesinleşmeden bişey yapmam ama içimden bir his bu hamileyim diyor:)(Rabbim izin verirse inşallah)
çünki şöyle bir durum var;

daha önce bahsetmiştim belki ama benim hiç bir zaman regl dönemi öncesi ve sonrasın hiççç bir zaman göğüslerimde sızı şişlik olmamıştır..ama batıma 6-7 gün ve göğüslirimin ucu(çok afedersiniz hepimiz bacı kardeşiz) 4-5 gündür acıyor -ben geçer soğukdan diye düşündüm ama geççmedi..şisliği var mı büyüdümü anlamıyorum ama bariz bi şekilde acı var)
2.garip rüyalar görüyorum annem anneanne teyzem..
3.iş yerinde 3 arkadaşım benimle ilgili rüyalar görüyor ve hepside yanım agelip bebek mi var diye soruyor..
4.bu ay soldan yumutladım ve sol bacağımda kasık bölgemde batmalar..

inanın belki ben bu ay hsg çektirdim ondandır belki bu belirtiler ama..hep başkalrında okurdum bu belirtileri ben yaşamazdım özenirdimde..ama böyle şeyler yaşıyorum Tabi gene Allah bilir ama içimden bşr hisss acaba diyor?

bu ay İkizler,lavina,ve belkide ben aynı dönemde aynı haftalarda hamiş olucaz inşallh..arada bir iki gün olur ama aynı haftalar:)

varmı bize katılacak olan:)hadi bismillaahhhhh

arkadaslar adetime 1 hafta kala 3 gün boyunca ağrılı pembe akıntım oldu ve kesildi şimdi adetim 5 gün geçti belim kasıklarım ağrıyor içinize ne doğuyor hamilemiyim acaba...

yaaa canım hala duruyor musun sen bir test yaptırsana benimde bu ay 3 gün öle kahve akıntım oldu sonra söktü ama çok sinir bozucu seni çok iyi anlıyorum da madem bitti hemen git bir test yaptır haydi koş koş :)

mrvb ciğim hala duruyorum çünkü bu yaşadıklarım normal BAT tarıhımde yaşanmadı benım normal batım 10 şubat tı en azında o tarihe kadar bekleyeyım bu haftada bir gecsın bakalım dıyorum işte en azından batım gecsın olmasın gectı derım hıc olmazsa :KK50::KK50::18:

arkadaslar adetime 1 hafta kala 3 gün boyunca ağrılı pembe akıntım oldu ve kesildi şimdi adetim 5 gün geçti belim kasıklarım ağrıyor içinize ne doğuyor hamilemiyim acaba...

canım ablamda oyle olmuştu 2 tane cocugu var ve ikisindede aynısını yaşadı.... inşalllah hamılesn rabim gönlüne göre verrsin rabbim inşallah annelık yaşatır bu ay hepimize :)

bend ebişey söyleyim mi...büyük konuşmak istemiyorum vede hiç bir zamanda kesinleşmeden bişey yapmam ama içimden bir his bu hamileyim diyor:)(Rabbim izin verirse inşallah)

daha önce bahsetmiştim belki ama benim hiç bir zaman regl dönemi öncesi ve sonrasın hiççç bir zaman göğüslerimde sızı şişlik olmamıştır..ama batıma 6-7 gün ve göğüslirimin ucu(çok afedersiniz hepimiz bacı kardeşiz) 4-5 gündür acıyor -ben geçer soğukdan diye düşündüm ama geççmedi..şisliği var mı büyüdümü anlamıyorum ama bariz bi şekilde acı var)
3.iş yerinde 3 arkadaşım benimle ilgili rüyalar görüyor ve hepside yanım agelip bebek mi var diye soruyor..

inanın belki ben bu ay hsg çektirdim ondandır belki bu belirtiler ama..hep başkalrında okurdum bu belirtileri ben yaşamazdım özenirdimde..ama böyle şeyler yaşıyorum Tabi gene Allah bilir ama içimden bşr hisss acaba diyor?

bu ay İkizler,lavina,ve belkide ben aynı dönemde aynı haftalarda hamiş olucaz inşallh..arada bir iki gün olur ama aynı haftalar:)

ayy canım benim hadi bakalımm inşallah sen de bende hamileyizdirrr ay valla sen boyle yazınca heyecanlandımm şimdi ben yaaa ben de bu ay hıc bir belirti olmadı fiziksel olarakk zaten belirti aramaya fırsat kalmadıma biliyorsun akınıtım başladı benimm
canlar sadece belirti diye sayabilrisek bende ki tek farklılık yüzümde cildimde bi parlaklık oldu bi güzellik geldi sanki eşim bile dedi sanki bi nur gelmiş yüzüne palrlıyor filan diye:KK1::KK1: bende cok yakın bi arkadısıma sordum acaba bızemı oyle gelıyor acaba dıye oda ded aa ben bısey suruyosun fılan sandım dedı cıldın parlıyor hakketen fılan dedı tek degısıklıl bu bir goguslerımde dolgunluk var haa tabı kasık agırısıda var onlar gercı her ay standart oldugu için farklı gelmıyor
toprakcım canım inşallah sende hamilesindir hadi bakalım rabbım umutlarımızı bosa cıkarmasın

canım ayy benimde oyle oldu işte adetim 1 hafta 10 gun filan vardı 5 gun boyunca kahve pembe ama tam kırmızı olmadı hıc oyle akıntım surdu bugun kesıldı galıba gelmıyor artık ve adet gunume az kaldı ıı bende gecsın dıye bekleyecegımmm hadı bakalım inşallah bu yaşadıklarımız yerkeşme kanamasıdır :emir_bebek::emir_bebek:

kızlar yenı doktordan gelıyorum yumurtalarım oluşmuş ve büyümüş dr cok iyi söyledi... rabbim enkısa zamanda bebişi göbüşüme gönderir...bu ay herkez hamıle haberiyle sevinmesini cooookkkcccooookkkk istiyorum kaldırıgubakcemıle halaylar cekeriz nede güzel olur yaradanım bizede birer bebek yarat lütüflarına lütüf kat yarabbim.....AMİN

ayy ikizler ablacım hayırlısıyla inşallah bebişim benimledir ama başka birşeyde olabilir çünkü normal bir düzensizlik degıl bu durum ya bir hastalığa işaret kist mym filan gibi yada bebiş olduda yerleşme kanamsına işaret bakalım hakkımızda hayırlısı hangisi ise Rabbim onu yaşatsın..bende normal şartlarda batım 10 şubattı en azından ogune kadar beklemeyı düşünüyorum artık sonuclanır oa tarıhe kdar sadecce bazenb sag kasıgıma çok şiddetli bi sancı saplanıyor o zman telaşlanıyorum aklıma kotu kotu şeyler geliyor ya dış gebelık yasıyorsam ya kist varda patlıyorsa filann .. o sancıyı yaşamasam beklemek muhım degıldee işte:18::18::18::18:

canım kötü düşüme ya iyi düşünelim iyi olsun; ben sana koş koş dedim ama günün beklemektede haklısın aslında neyse az kaldı şunun şurası beş gün var :KK1:

ayyy ne güzel yazmışsın bende istiyorum bende bende, yoksa sizler bile umudu kestiniz mi benden bak ağlarım :KK43:

ayy canım benim hadi bakalımm inşallah sen de bende hamileyizdirrr ay valla sen boyle yazınca heyecanlandımm şimdi ben yaaa ben de bu ay hıc bir belirti olmadı fiziksel olarakk zaten belirti aramaya fırsat kalmadıma biliyorsun akınıtım başladı benimm
canlar sadece belirti diye sayabilrisek bende ki tek farklılık yüzümde cildimde bi parlaklık oldu bi güzellik geldi sanki eşim bile dedi sanki bi nur gelmiş yüzüne palrlıyor filan diye:KK1::KK1: bende cok yakın bi arkadısıma sordum acaba bızemı oyle gelıyor acaba dıye oda ded aa ben bısey suruyosun fılan sandım dedı cıldın parlıyor hakketen fılan dedı tek degısıklıl bu bir goguslerımde dolgunluk var haa tabı kasık agırısıda var onlar gercı her ay standart oldugu için farklı gelmıyor
toprakcım canım inşallah sende hamilesindir hadi bakalım rabbım umutlarımızı bosa cıkarmasın

güzelleştiysen o zmn erkek :emir_bebek::nazar:

canım kötü düşüme ya iyi düşünelim iyi olsun; ben sana koş koş dedim ama günün beklemektede haklısın aslında neyse az kaldı şunun şurası beş gün var :KK1:

ayyy ne güzel yazmışsın bende istiyorum bende bende, yoksa sizler bile umudu kestiniz mi benden bak ağlarım :KK43:

ayy mrvb ciğim inanmıycaksın ama kayınvalidem hisli temiz kalpli bir kadındır bir rüya görmüs cok güzelmiş çok güzel bir deniz görmüş ordanda yemyeşil bir ormanda oluyormuş eşimin adını sesleniyomus o ormanın içinde onu arıyomuss seslenirken seslenirken eşim boyle kır bi atın üzerinden karşıdan geliyomuş o cok heybetli güzel bi gelişle atda cok güzelmiş beyazmış boyle heyecenalı heyecanlı anlatıyordu cok etkılenmış ruyadan ve anlattıktan sonra bana dedıkı allahın ıznıyle senın oglun olacak oyle yordu bak sende oyle demişsiin yaaa:KK16::KK16::KK16:

ve şimdi rüya tabırlerıne baktım" Ata binen kimsenin hanımı hamile ise oğlu olur" diyor yaaa

Son düzenleme:

kuşummmm benimmm umut kesilirmi hiç..ben senden de çok umutluyum üstelik inan:) biz senle aynı dönem olucaz şöye yanii sen şimdi regl dönemindesin aramızda 3-ya da 4 hafta olucak..biz beraber burda dr ..konuşcaz hastanelerimiz konsunda fikir alışvarişi yapıcaz belki aynı dr aynı hastane olucak:) amannn bende valla havaya kapıldım iki dk..ama şu var belki ben senden 3 hatfa önce belkide sen bende 3 hafta önce olucaksın..
ay şöyl ebir muhabbet vardı ben ünüversitede yurt kalırken aynı odada kaldım kız arkadaşlarımla bir süre sonra aynı dönemde regl olmaya başadık..iş yerimdede öyle oldu..samimi kz arkadaşlarımla regl tarihlerimiz yaklaştı..bu forumdada şimdi birbimize benzeye nbenzeye hepimiz aynı tertip hamile kalıcazzzz:)

X