yani neresınden baslıyımkii işde daha evlendım ilk haftadan bende bı agrı apar topar hastane yolları kist patlamıs:18: kistmii höönkk lan dur bı dakıka bende kistmi vardıı ... daha ben kistim oldugunu bıle bılmıyorum neyseee... baktık kıst varmıs buyumus bıde patlamıs sonra rahım de tabı ıc kanama olduu ılac tedavısı dedık hormonlarıı alt ust edmısdır sımdı bu bı baktıkk ohoooo prolaktın tavan yapmıs... 2 ayda onu dusurmeye ugrasdık bu arada doktor aman dıyım sakın hamıle kalma dedı yoksa kesın dusugun olur... neyse hormonlarıda duzelttık derken dedık bız artık cocuk ıstıyoruz hooop ilk aydan tutuverdıı ... ama tedavı surecıydı kontrollerdı carttı curtuu cocuk yapmamıza izin verılene kadar 6 ay gecdı... neyse tutan cocuk bi aylıkken daha sevıncımızı yasayamadan düşük yasadım.. bu kist benım hayatımı mahfettii... butun duzenımı bozdu basdan bılseydım patlamasına kadar beklemesdım...
şimdide beklemedeyız ısde umutsuzcaa iknci bebeğimiz tutsun tutsunda hamılelıgımı sevıncle yasayabılcekmıyım.. hep korka korkaa.. tekrar kist oluscakmıı acabalarıyla yasıyorum... neyse ben cıkıyorum arkadaslarr opuyorum hepnızı gorusmek uzere konusurz yınee tekrar...
canım cook gecmiş olsun sana bır formul vermek istedım... 1 ay maydanoz kaynat ıc o ay cocuk isteme 2 ay hormon ve rahımı temızler ve 2 ay cocuk iste kücük kavonoz al ve icin bal tarcın birazpekmez ve cörek otu bırak ve ac karına bir kaşik ye bomba olursun vallah