Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

yani neresınden baslıyımkii işde daha evlendım ilk haftadan bende bı agrı apar topar hastane yolları kist patlamıs:18: kistmii höönkk:KK53: lan dur bı dakıka bende kistmi vardıı ... daha ben kistim oldugunu bıle bılmıyorum neyseee..:KK17:. baktık kıst varmıs buyumus bıde patlamıs :KK52:sonra rahım de tabı ıc kanama olduu ılac tedavısı dedık hormonlarıı alt ust edmısdır sımdı bu bı baktıkk ohoooo prolaktın tavan yapmıs... :KK50: 2 ayda onu dusurmeye ugrasdık bu arada doktor aman dıyım sakın hamıle kalma dedı yoksa kesın dusugun olur... neyse hormonlarıda duzelttık derken dedık bız artık cocuk ıstıyoruz hooop ilk aydan tutuverdıı ... ama tedavı surecıydı kontrollerdı carttı curtuu cocuk yapmamıza izin verılene kadar 6 ay gecdı... neyse tutan cocuk bi aylıkken daha sevıncımızı yasayamadan düşük yasadım.. bu kist benım hayatımı mahfettii... butun duzenımı bozdu basdan bılseydım patlamasına kadar beklemesdım... :KK20:
şimdide beklemedeyız ısde umutsuzcaa iknci bebeğimiz tutsun tutsunda hamılelıgımı sevıncle yasayabılcekmıyım.. hep korka korkaa.. tekrar kist oluscakmıı acabalarıyla yasıyorum... neyse ben cıkıyorum arkadaslarr opuyorum hepnızı gorusmek uzere konusurz yınee tekrar...

canım cook gecmiş olsun sana bır formul vermek istedım... 1 ay maydanoz kaynat ıc o ay cocuk isteme 2 ay hormon ve rahımı temızler ve 2 ay cocuk iste kücük kavonoz al ve icin bal tarcın birazpekmez ve cörek otu bırak ve ac karına bir kaşik ye bomba olursun vallah

cvp için tşkkr canım... yaaa bu ilac her ay birtana yumurta oluşturuyozya bu ılac çok oluşturuyo 10 tanede olabilir canım yumurtalar pazartesi gidecem yumurtalara bakacaklar oluşmuşmun kactane inşallah oluşmuştur ve bebişim gelir cok istiyorum yaaa.... rabbim enkısa zamanda herkeze taddırsın annelık duygusunu artık gelsın kuzucuklar yaa cok yoruldum:KK43:

Canın inşallah Rabbim biran önce kavuşturur meleklerimize:)) sanırım klomende bunun için kullanılıyor belki klomen kulanan arkadaşlarda sana birşeyler yazarlar bol bol yumoşun olur inşallah :)))))) ne zamandır istiyorsun, çörek otu bal tarifleri falan sende bu yolda epeydir varsın sanırım???

Eylül arkadaş benim arkadaşım 2013 ağustos annelerinden benim için geldi buraya ve gördüğün gibi hamile ne gerek vardı bu kadar kırmaya kötü konuşmaya,ayrıca facedeki gruba gelmek istedi bana sordu bende bilmiyorum ben yokum diye söyleyince napıyım o zaman sen yoksan dedi bilgine canım zaten gelmeyecekti yani o gruba...

mrvb bunuda çoookk beğendi :))))

Son düzenleme:
yok canım 29unda kahve akıntım başladı dün öğlen kırmızı kartımı yedim hatta bugünde doktora gittim başla kan testleri verdi öncekileri gayet normal buldu yarın tekrar kan vereceğim onlarda normal çıkarsa birde rahim filmi çektirecem, sanırım herşey normal ama bebiş nazlı :emir_bebek:

Amin amin amin Allah razı olsun canım hoşgeldin aramıza :)

ablacım ben dün kırmızı kartı yedim valla bir gün önce zaten ateşim fossss düşüvermişti yeni bat 1 Mart??? nazik ablamız bizim herkesi de tek tek sayarmış birde coldriver vardı epeydir girmiyor benimde şimdi aklıma geldi coldriver bizi okuyorsa bişeyler yaz canım :)))

mrvb bunu çoookkk beğendi :)

mrvc dr gittin test yaptırdın ve normal çıktı ..çok güzel hber bu..bide hsg yi çektirdinmi İnşallah için rahat olucak..hsg bazen tüplerde o mm yollarda küçük tıkaçlar varsa onu açıyomuş bir nevi tedavi edici..bak gör çok rahat etceksin..

1 ay önce üye olan biri herkese mesaj atıyor ve diyor ki sen benim için çok özelsin ama nedense herkese aynı mesaj ..... Herkes mi özel ? :)

gereken yapıldı ....

mrvc dr gittin test yaptırdın ve normal çıktı ..çok güzel hber bu..bide hsg yi çektirdinmi İnşallah için rahat olucak..hsg bazen tüplerde o mm yollarda küçük tıkaçlar varsa onu açıyomuş bir nevi tedavi edici..bak gör çok rahat etceksin..

teşekkürler toprakcım dediğin gibi sonuçlar iyi çıkıyor ve benimde keyfim yerine geliyor yavaş yavaş yarın tekrar kan vereceğim prolaktin ölçülecek sonrada hsg çekilecek umarım iyi sonuçlar alırım ama bnm doktor seninki gibi hızlı çıkmadı valla taksit taksit yapıyor bende bunda da var bir hayır diyorum hemen olsun diye müdahele etmiyorum doktora, zaman kazanıyorum belki o olmadan bebiş gelir falan diye kendimi avutuyorum :)))

Yaaa arkadaşlar nolmuş bu topikte böyle ortalık karışmış hiç te yakışmamış valla okurken kalbim sıkıştı, bizim gerilmememiz lazım hele de hamile arkadaşların, biraz sakin olalım birbirimizi tanımayız etmeyiz, aynı hedefi olan bir grup insan birbirimize destek veriyoruz lütfen topiği gerip kimseyi üzmeyin hele de nisanbucumu ve topiğimizin biricik bebişini :KK20::KK20::KK20: Bu arada kazen kim arkadaşlar ve ne demek istiyor kim özelmiş ayyy zaten haftalardır gerilmişim kum mu döküyom hamile mi kaldım bata şurda kalmış 5 gün almayayım terliği elime...

Yaaa arkadaşlar nolmuş bu topikte böyle ortalık karışmış hiç te yakışmamış valla okurken kalbim sıkıştı, bizim gerilmememiz lazım hele de hamile arkadaşların, biraz sakin olalım birbirimizi tanımayız etmeyiz, aynı hedefi olan bir grup insan birbirimize destek veriyoruz lütfen topiği gerip kimseyi üzmeyin hele de nisanbucumu ve topiğimizin biricik bebişini :KK20::KK20::KK20: Bu arada kazen kim arkadaşlar ve ne demek istiyor kim özelmiş ayyy zaten haftalardır gerilmişim kum mu döküyom hamile mi kaldım bata şurda kalmış 5 gün almayayım terliği elime...

ayyy ablacım ben senin durumunu soracaktım ne yazacaktım diye düşünüp duruyorum nasıl oldum kum döktün mü ağrın ateşin ne alemde iyi misin :18:

Canın inşallah Rabbim biran önce kavuşturur meleklerimize:)) sanırım klomende bunun için kullanılıyor belki klomen kulanan arkadaşlarda sana birşeyler yazarlar bol bol yumoşun olur inşallah :)))))) ne zamandır istiyorsun, çörek otu bal tarifleri falan sende bu yolda epeydir varsın sanırım???
yanı olmaz olurmu canım yaa biran once melegıme kavuşma arzusuyla yanan bır bayanım işte offff ooofff of ama varya bir olsun lokmalar dafıtacam ama olsa biii inşallah bu ay olur dualarınızı esirgemeyelım bol bol dua okuyalım bır bırımıze olurmu canım yyyaa 1 yıl oluyor

ayyy ablacım ben senin durumunu soracaktım ne yazacaktım diye düşünüp duruyorum nasıl oldum kum döktün mü ağrın ateşin ne alemde iyi misin :18:

iyiyim valla ne bileyim ateş düştü de kasık ağrım var kurbağa gibi su içiyorum midem boğulacak suyun içinde :)))) Tabii bu arada kasık ağrılarımı belirtiye yormadan geçemiyorum. :KK52::KK52:

iyiyim valla ne bileyim ateş düştü de kasık ağrım var kurbağa gibi su içiyorum midem boğulacak suyun içinde :)))) Tabii bu arada kasık ağrılarımı belirtiye yormadan geçemiyorum. :KK52::KK52:

oh oh ateş düşmüş sevindim umarım ağrılarında biran önce geçer demiyorum belkide bebiş yapıyordur diyelim, katlanılabilir bir ağrıysa neden yormayalım ki bebişe değil mi ama :KK1::KK1:

ya mrvb canım mesaj nasıl atıldıgını bilmiyorum msj kariştı

olsun canım anladım ben bir yıl oldu benim de şurda 3-4 ayım kaldı bir yıla geçen sene mayısta istemeye başlamıştık istediğim zaman olsaydı önümüzdeki ay doğum yapacaktım ama her zaman bizim isteklerimiz olmuyor tabiki Rabbimin istemesi önemli:))

olsun canım anladım ben bir yıl oldu benim de şurda 3-4 ayım kaldı bir yıla geçen sene mayısta istemeye başlamıştık istediğim zaman olsaydı önümüzdeki ay doğum yapacaktım ama her zaman bizim isteklerimiz olmuyor tabiki Rabbimin istemesi önemli:))[/QU
rabbimin istemeside dualarla olacaak inşallah sende ne gibi sorunlae var canım

oh oh ateş düşmüş sevindim umarım ağrılarında biran önce geçer demiyorum belkide bebiş yapıyordur diyelim, katlanılabilir bir ağrıysa neden yormayalım ki bebişe değil mi ama :KK1::KK1:

Bundan 3 yıl önce taş düşürmüştüm 2.5 saat süren korkunç bir ağrıyla ve şöyle demiştim. Ben daha önce hiç ağrı çekmemişim öylesine kötüydü. Hatta leğen kemiğimde yara oluşmuş doktor taş düşürürken meydana gelmiş dedi. Düşün artık. Bu sefer kum ama sadece tahlilde idrarda kan var dedi doktor, kumdan şüphelendi, ben de taş düşürdüm deyince kum olabilir dedi. Sonra biraz nette araştırdım, hamile kalındığında vücuttaki artan hormonlar idrarda kanamaya sebep olabiliyormuş. Tabii nette okuduğum herşeye inanmam ama buna inanmak hoşuma gitti. Şimdi 6sında adet olursam doktor ilaç başlayacak, yok hamilelik çıkarsa artık nasıl bir tedavi uygulanır bilmiyorum. :44:

duaları unutmayalım okuyalım tüm cemıl cümlemızin göbüşü ve kucagı en kısa zamanda dolu versın iyi geceler :)

Günaydınnn Kızlarrr; bugün işe gitmedim resti çektim 2 gün vardı ya hakkımız bugün ve yarın için aldım çok az ama olsun bugün ve yarın öğlene kadar temizlik sonra da gezme tozma günü. Sonra da dua Allahım nolurrrr kar yağsın tatil uzasın. :)))) Neyse bakıyimmm topiğe yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş, eylül sahalara geri dönmüş, nisanbunun bebeği 2 mm daha büyümüş, ha bi de akıntıdan sonra da çalışmalar devam edecekmiş, Ooooooooooo vallla biz ruhumuzu teslim ederiz o kadar çalışmaya :))) Şimdi iğdeçiçeği iyileştin mi, mrvb hamilemisin berkuncan son durumlar ne toprak herşey yolunda mı, lavinia kalbin ve evin mutlulukla doluyor mu, deyiverin bakiyim ablanıza batını bu ara bekleyenler kim, hep beraber heyecan yapalım, benim 6sı gibi görünüyor ama ben belirti görmüyorum geçen aylardan bu zamanlarda başlardı bu ay öyle hafif şeyler var zaten öyle çok da çalışkan değildik bu ay kısmet bakalım, bi de kum döküyorum ya pek umudum yok, amannnnn olsun sizlerden haber gelir inşallah da çekeriz halaylarımızı. Dur ben bi karşılama halayı çekeyim şuracıkta:KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: Bi de topiğimize kocaman bir:nazar: ha bi de topiğimizin hamişlerine ve bebişlerine kocaman bir:nazar: Ohhhhhhh sefamız olsun kızlarrrr. :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Ablaaaaa snei çok özlemişimmmmmmmmm halaylar çekelim artık bu ayyyyyy lütfennnn :KK64::KK64::KK64:
ayy ikizler ablacım hoşgeldinn izin konusunda da cok sevındım iyi tatiller diliyorum sana valla herkesi tek tek somuşsunn ben hemen kendi adıma cevap vereyım cok şükür kalbimde evimde mutlulukla dolu hiç bir problemimiz Rabbim daim etsinn.. :KK16::KK16::KK16::KK16:
ama benim başka bir sorunum var 3 gündür kahve rengi akınıtım var ne oldugunu anlamadım gıttı heran adet olcam diye bekliyorum sanırım artık bugun olurum malesef ben batımı 10şubatta bekliyordum 10 gun onceden gelerek benı cok şaşırttı ve sonuç olarak ben bu ayda boşuna çalışmış ve bebişe bu ayda kavuşamamış bulunmaktayımm :KK58:
:KK58:
Olma kızzzz olma nolur sende hamiş oll hepimiz hamiş olalaımmmm
misirda oldugum icin 17 aylik evliliyim doneminde dogru durust tedavi olamadim, klomenle falan denedim ama olmadi..zaten bi kac ay once trdeydim, tr de ameliyat dediler..gerdanlik kistleri dediler pkonin en tipik olani..ve ameliyat en guzel ve kisa cozum dediler.ilaclarla aylarla ugrasaaman gerek dediler ama bu 30 dakikaik laporoskopi, 2ay sonra yumoslar kendiliyinden gelisecekmis..bilmemki ben ameliuat istemiyorum bu ay hamile kalayim die ugrasdim oda sonuc boyle garip bi durum aldi, kist sagda ama agrim solda ))))
Canım bende rahimle ilgili bir operasyon geçirdim fakat sakın kistlerden kurtulmadan çocuk sahibi olmayı deneme çok daha kötü sonuçlanıyor buuna senin can güvenliğinde dahilll annesiz bebek nneye yararkiii önce tedavi ol risk alma derim bennn çok geçmişş olsun şimdidenn:KK16::KK16:
Hehhh abla al oklavayı terliği gel bencede karman çorman olmuş ayyy sanırım herkez muayen günündeydiii :KK9:
:KK9::KK9::KK9:

İkizlerim, kap terliği bu böyle olmayacak değil mi ya? Şaka bi yana bende üzüldüm bu tatsızlığa. Yapmayın arkadaşlar hepinizi seviyoruz...

Bundan 3 yıl önce taş düşürmüştüm 2.5 saat süren korkunç bir ağrıyla ve şöyle demiştim. Ben daha önce hiç ağrı çekmemişim öylesine kötüydü. Hatta leğen kemiğimde yara oluşmuş doktor taş düşürürken meydana gelmiş dedi. Düşün artık. Bu sefer kum ama sadece tahlilde idrarda kan var dedi doktor, kumdan şüphelendi, ben de taş düşürdüm deyince kum olabilir dedi. Sonra biraz nette araştırdım, hamile kalındığında vücuttaki artan hormonlar idrarda kanamaya sebep olabiliyormuş. Tabii nette okuduğum herşeye inanmam ama buna inanmak hoşuma gitti. Şimdi 6sında adet olursam doktor ilaç başlayacak, yok hamilelik çıkarsa artık nasıl bir tedavi uygulanır bilmiyorum. :44:

Çok geçmiş olsun canım yaa.Rabbim acil şifalar versin inşaAllah!.. Bebiştir o bebiş. :)) Neden olmasın? Değil mi ya? Bu arada bn de tam iyileşmedim. Ovulasyon günüm geldi. Eşiminde nazlanası geldi. Gece gece ne işim var buralada değil mi ya? Bir tek ben bebiş istiyormuşum gibi bi hal var ortada. Sıkıldım artık yaa!.. Nerdeyse istemekten vazgeçicem. Off kızlar yaa!!!

duaları unutmayalım okuyalım tüm cemıl cümlemızin göbüşü ve kucagı en kısa zamanda dolu versın iyi geceler :)

Hoşgeldin su625 ve amin!..

Ay neyse iğdeçiçeği ve berkuncan gelmiş ortalık neşelenmiş.:KK9::KK9: Kızlarrr ya bu ay da fos herhalde benim ateş yerlerde geziyor, işte 4-5 gün kaldı. Napalım bu ay da olmayacak anlaşılan. :KK43: Allahım ne tatili anladım ne hamile kalabildim offfffff da offffffff. :84:

Ay neyse iğdeçiçeği ve berkuncan gelmiş ortalık neşelenmiş.:KK9::KK9: Kızlarrr ya bu ay da fos herhalde benim ateş yerlerde geziyor, işte 4-5 gün kaldı. Napalım bu ay da olmayacak anlaşılan. :KK43: Allahım ne tatili anladım ne hamile kalabildim offfffff da offffffff. :84:

ablacım ateş düşüklüğüne bakma..gene bu forumda ayşedurmaz nickli arkadaşın forumunda okumuştum..ateşi düşümüştü moreli bozuktu ama aynı gün akşam idrar testi yapıyor ve çoookk silik çizgi belirliyor.ertesi gün kanda bakıyor ve hamile:)
bak belki kum döküyosun yada nebileyim hafif nezlesindir vücut sıcaklığın etkilenir..
ha bidebatına 6 gün varmış...adetine 6 gün varken benim bildiğim ateşin düşmez...yani şimdiden sıkma canını..bilyorum çok zor beklemek ama,ateş filan ölçme unut..
benimde haftaya pazar filan regl olmam lazım aynı senin gibi şimdiden başladım..:) gördüğüm her rüyanın(saçma şeylerde olsa)hemen google yazıp yorumuna bakıyorum acaba bebek haberimi diye..yaaa çok komik 3 gündür pilav,sarma filan görüyorum:)ama sabah bir umutla internetden bakıp bebek haberimi diye bakıyorum..
bu hafta zor geçiceğe benziyor..benimde haftaya ctesi pazar aöf sınavlarım var..bakalım onlara çalışırken zaman geçer inşallh:)

seninde inşallah hafta içi hamiş haberini alırız da dünyalar bzim olur..çokkk seviceğimize bu topikteki herkesin çook mutlu olacağına eminim..inşallahhhh:)

X