Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

hoşgeldin canım ,hilbarın dediği gibi bir sorun olabilirmi bilmiyorum bende pko yum fakat bu kadar büyük ve ameliyat gerektiren bir kistim olmadı ..bence sen bir an önce tr ye gel ve kontrollerini burda ol ..

hoşgeldin canım ,hilbarın dediği gibi bir sorun olabilirmi bilmiyorum bende pko yum fakat bu kadar büyük ve ameliyat gerektiren bir kistim olmadı ..bence sen bir an önce tr ye gel ve kontrollerini burda ol ..

misirda oldugum icin 17 aylik evliliyim doneminde dogru durust tedavi olamadim, klomenle falan denedim ama olmadi..zaten bi kac ay once trdeydim, tr de ameliyat dediler..gerdanlik kistleri dediler pkonin en tipik olani..ve ameliyat en guzel ve kisa cozum dediler.ilaclarla aylarla ugrasaaman gerek dediler ama bu 30 dakikaik laporoskopi, 2ay sonra yumoslar kendiliyinden gelisecekmis..bilmemki ben ameliuat istemiyorum bu ay hamile kalayim die ugrasdim oda sonuc boyle garip bi durum aldi, kist sagda ama agrim solda ))))

hahah kusura bakma ben biraz kıtım bariz derdini yazmısın bende dıyomkii kist olan tarafın agrıyosa
neysee bu aradaa kist olan tarafın agrıcak dıye bısey yokk dıger tarafada baskı yapar kist ...:18:

hahah kusura bakma ben biraz kıtım bariz derdini yazmısın bende dıyomkii kist olan tarafın agrıyosa
neysee bu aradaa kist olan tarafın agrıcak dıye bısey yokk dıger tarafada baskı yapar kist ...:18:

offff bilmemki (((( bi umut diicem amaa onuda kayb etdim bu ay icin galiba (((((

bence sen bu ağrılarla ve bu kistle hamile filan kalma ,önce dr unun dediğini yap git ameliyat mı ediyo ilaçla mı hallediyo bir an önce kurtul o kistten ,sonra sağlıklı sıhhatlı devam et tedavine ..

bence sen bu ağrılarla ve bu kistle hamile filan kalma ,önce dr unun dediğini yap git ameliyat mı ediyo ilaçla mı hallediyo bir an önce kurtul o kistten ,sonra sağlıklı sıhhatlı devam et tedavine ..

nihayet55 canım eylül166 arkadaş dogru söylüyo

bu arkadaşa pek katılmam ama ( cansın)

arkadasa katılıyorum ameliyattan sakın korkma aylarca ilaç tedaviside hem senı hem pskolojını yorar bı an once kurtul kistinden hem zaten kistin varken hamıle kalırsan okadar zor bı hamılelık gecırırısınkı allah krusun dusukle sonuclanması %90 zaten obur ıhtımallerde saymıyım ... bi an once saglıgına kavusman dılegıyle işallah atlatıcaksın uzulme rahat ol bızde gecdık bu yoldan bosa stres sıkıntı yapmısız meger

bu kist fiziliojik zaten kendiliyinden de gecer dedi doktor..ben pko icin ameliyat olucam inseallah over drilling...tesekkur ederim desteyiniz icin..sen nasil sorunlardan gecdin canim yaza bilirmisin?

su625 canım bu yazdığın ilaç ne için ,biraz açarsan belki cevap veren çıkar ,belki benzerini kullanan vardır ..

maalesef bu konuda hiç bilgim yok canım klomen kullanan var aramızda ama bunu senden duydum :18: bütün ilaçlar aslında bir vesile senin vesilende bu olur umarım bebişin gelir

cvp için tşkkr canım... yaaa bu ilac her ay birtana yumurta oluşturuyozya bu ılac çok oluşturuyo 10 tanede olabilir canım yumurtalar pazartesi gidecem yumurtalara bakacaklar oluşmuşmun kactane inşallah oluşmuştur ve bebişim gelir cok istiyorum yaaa.... rabbim enkısa zamanda herkeze taddırsın annelık duygusunu artık gelsın kuzucuklar yaa cok yoruldum

eğitim ????????

isabet olmuş buraya yazmayı düşünmemen ,sanada başarılar

Eylül arkadaş benim arkadaşım 2013 ağustos annelerinden benim için geldi buraya ve gördüğün gibi hamile ne gerek vardı bu kadar kırmaya kötü konuşmaya,ayrıca facedeki gruba gelmek istedi bana sordu bende bilmiyorum ben yokum diye söyleyince napıyım o zaman sen yoksan dedi bilgine canım zaten gelmeyecekti yani o gruba...

bu kist fiziliojik zaten kendiliyinden de gecer dedi doktor..ben pko icin ameliyat olucam inseallah over drilling...tesekkur ederim desteyiniz icin..sen nasil sorunlardan gecdin canim yaza bilirmisin?
yani neresınden baslıyımkii işde daha evlendım ilk haftadan bende bı agrı apar topar hastane yolları kist patlamıs:18: kistmii höönkk lan dur bı dakıka bende kistmi vardıı ... daha ben kistim oldugunu bıle bılmıyorum neyseee... baktık kıst varmıs buyumus bıde patlamıs sonra rahım de tabı ıc kanama olduu ılac tedavısı dedık hormonlarıı alt ust edmısdır sımdı bu bı baktıkk ohoooo prolaktın tavan yapmıs... 2 ayda onu dusurmeye ugrasdık bu arada doktor aman dıyım sakın hamıle kalma dedı yoksa kesın dusugun olur... neyse hormonlarıda duzelttık derken dedık bız artık cocuk ıstıyoruz hooop ilk aydan tutuverdıı ... ama tedavı surecıydı kontrollerdı carttı curtuu cocuk yapmamıza izin verılene kadar 6 ay gecdı... neyse tutan cocuk bi aylıkken daha sevıncımızı yasayamadan düşük yasadım.. bu kist benım hayatımı mahfettii... butun duzenımı bozdu basdan bılseydım patlamasına kadar beklemesdım...
şimdide beklemedeyız ısde umutsuzcaa iknci bebeğimiz tutsun tutsunda hamılelıgımı sevıncle yasayabılcekmıyım.. hep korka korkaa.. tekrar kist oluscakmıı acabalarıyla yasıyorum... neyse ben cıkıyorum arkadaslarr opuyorum hepnızı gorusmek uzere konusurz yınee tekrar...

nisancım neden sadece benden alıntı yaptın ? onun yazdıklarını görmedin sanırım ,arkadaşa torpil varsa ben yokum madem ,güzeldi herşey konu sahibi sensin bana laf söylemek düşmez ,e hoşçakalın o zaman ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…