arkadaşlarım selam kusura bakmayın direk konuya girmek istiyorum,bi sorum olucak sizlere
kısaca özet geçeyim...
9 ay önce düşüğüm oldu,o zamana dek adetlerim düzenliydi ama sonra düzensizleşti.o zamandan beri her ay gecikiyo.
5-6 ay önce prolaktinim yükselmişti (37'ye) sonra dostinex kullandım 3 haftada düştü (zaten adet gecikmesini bu hormonda yapıyo) ardındanda her ay kontrol ettirdim.her kontrolde de kademe kademe yükseliyo gibi devam etti hormon..
bu ay yine gecikti adetim,doktoruma söyledim prolaktine bakalım diye..
baktırdık..ve yine yükselmiş 32'ye körolasıca bikaç ayda bir hep böyle yükselcekmi
neyse...doktorum yine dostinex verdi,bu defa 4 aylık :44: oysa zaten 3 haftada düşüyo,yeterliydi bana göre..o sırada annemde yanımdaydı benle,doktora neden yükselir bu diye sordu.doktorda bildiklerimizi söyledi bidaha (beyindeki hipfiz bezi salgılar bu hormonu ve sık sık yükselir yada değer çok yüksek çıkarsa mr çektiririz tümöre bakılır falan dedi) sonra da bana "baş ağrın yada görme bozukluğun oluyormu" diye sordu.görme bozukluğu falan yok allaha şükür ama başım sık sık ağrır benim.bazen durduk yere bile :44: bunu söyleyince o zaman içimiz rahat olsun mr çektirelim dedi böyle bi değerde gerek yok ama en azından bilmiş oluruz dedi.
şimdi mr çekilcek işte...
sorum şudur ki, prolaktini benim gibi 32-37 civarında olan ama mr çektiren oldu mu?
ya da allah korusun bi sorun çıkan falan?
azcık tırstım da :18:
canım daha önce böyle birşey duymadım ama allah korusun inşallah kötü bişey yoktur