Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

arkadaşlarım selam :KK3: kusura bakmayın direk konuya girmek istiyorum,bi sorum olucak sizlere :KK17:

kısaca özet geçeyim...

9 ay önce düşüğüm oldu,o zamana dek adetlerim düzenliydi ama sonra düzensizleşti.o zamandan beri her ay gecikiyo.
5-6 ay önce prolaktinim yükselmişti (37'ye) sonra dostinex kullandım 3 haftada düştü (zaten adet gecikmesini bu hormonda yapıyo) ardındanda her ay kontrol ettirdim.her kontrolde de kademe kademe yükseliyo gibi devam etti hormon..

bu ay yine gecikti adetim,doktoruma söyledim prolaktine bakalım diye..

baktırdık..ve yine yükselmiş 32'ye :KK47: körolasıca bikaç ayda bir hep böyle yükselcekmi :KK47:

neyse...doktorum yine dostinex verdi,bu defa 4 aylık :44: oysa zaten 3 haftada düşüyo,yeterliydi bana göre..o sırada annemde yanımdaydı benle,doktora neden yükselir bu diye sordu.doktorda bildiklerimizi söyledi bidaha (beyindeki hipfiz bezi salgılar bu hormonu ve sık sık yükselir yada değer çok yüksek çıkarsa mr çektiririz tümöre bakılır falan dedi) sonra da bana "baş ağrın yada görme bozukluğun oluyormu" diye sordu.görme bozukluğu falan yok allaha şükür ama başım sık sık ağrır benim.bazen durduk yere bile :44: bunu söyleyince o zaman içimiz rahat olsun mr çektirelim dedi :KK53: böyle bi değerde gerek yok ama en azından bilmiş oluruz dedi.
şimdi mr çekilcek işte...

sorum şudur ki, prolaktini benim gibi 32-37 civarında olan ama mr çektiren oldu mu?
ya da allah korusun bi sorun çıkan falan?
azcık tırstım da :18:

canım daha önce böyle birşey duymadım ama allah korusun inşallah kötü bişey yoktur

kozlar günaydın bugun hala sınıflar dolu karne verecem ve tatıle girecez çok sükür o sürede memleket tatıl derken topike pek giremıyeceğim inşallah geldiğimde çok güzel haberler almış oluruz ekim bebekleri doğruruuz:):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bunu buraya yazmayı ne kadar çok istedim ve evet işte oldu....
bende hamileyim.... çok büyük bi mutluluk.....Allah herkese yaşatsın...Amin
NAçizane bir kaç tavsiyede bulanacağım sizlere kızlar...
kesinlikle belirti aramayın...çünkü ben bu ay boyunca hep vücudumu inceledim...sürekli farklı bişey bulmaya çalıştım ama yoktu.
hiç bi belirti olmadanda olabilir...kafaya takmayın atın kafanızdan diyemiyorum çünkü bende atamadım kafamdan,isteyen birisi için bu pek mümkün değil.her ilişkide mutlaka aklından geçiyor insanın olsun allahım diye.Bol bol dua tavsiye ediyorum aklınıza her geldiğinde edin...gün içinde gece sabah...Birde doğru düzgün bir doktor bulun...ve gbelik testini hemen yapmayın...en azından bir ikigün geçsin...Dua dua dua diyorum ve sebep kılsın Allah iyi bir doktora gidin...şöyle ilgilenen,takip eden...Allah hepinize yaşatsın diyorum tekrar(Amin)

evet hakikaten dediğin gibi..alarm çaldı gözümü açtım..şaka bu yaaa dedim..karanlık:),,,

İkizlerin rüyasını ve İğdeçiçeğinin yorumunu okuyodum...Bende çok etikelendim acıkcası...
hani derler ya dünyada arkadaşlar ya birbirinize ya imtihandır ya armağandır..Burdaki arkadaşlıkların armağan olduğunu düşünüyorum:)..

işte olan arkadaşlara iyi çalışmalar..müdürlerine sukunet..diliyorum:)
evde olan arkadaşlara kolaylık ...çocuklarına usluluk dillyorum..

ayy ne kadar doğru sölemişsin canım gerçekten hepinizde armağansınız :nazar:
iyi dileklerin içinde amin amin amin diyorum :)))

kesinlikle belirti aramayın...çünkü ben bu ay boyunca hep vücudumu inceledim...sürekli farklı bişey bulmaya çalıştım ama yoktu.
hiç bi belirti olmadanda olabilir...kafaya takmayın atın kafanızdan diyemiyorum çünkü bende atamadım kafamdan,isteyen birisi için bu pek mümkün değil.her ilişkide mutlaka aklından geçiyor insanın olsun allahım diye.Bol bol dua tavsiye ediyorum aklınıza her geldiğinde edin...gün içinde gece sabah...Birde doğru düzgün bir doktor bulun...ve gbelik testini hemen yapmayın...en azından bir ikigün geçsin...Dua dua dua diyorum ve sebep kılsın Allah iyi bir doktora gidin...şöyle ilgilenen,takip eden...Allah hepinize yaşatsın diyorum tekrar(Amin)

hayırlı olsun canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah :)):KK64::KK64::KK64:

:))) yağmursis, Allah sevincini mutluluğunu daim etsin canım!.. Rabbbim bebeğini sağlık sıhhatle kucağına alıp emzirmeyi de nasip etsin inşaAllah!..Amin!.. Hayırlı olsun canım!..

İğdeçiçeği canım hani bu topiğe girerken bebek aşkıyla giriyoruz ya şimdi düşündüm de bebiş hayırlısıyla gelsin ama gelmese de bu bebek isteğim başka hayırlara vesile oldu seni ve diğer arkadaşlarımı tanıdım... Allaha şükürler olsun ki yüzünü görmediğim ama gönlünü görebildiğim insanlarla tanışmama vesile oldu. Varlığınız içimi ısıtıyor.:KK16:
İnanki hisler karşılıklı ablacım iyiki burada sizler gibi insanlarla tanıştım ve rahatladımmm seni kocamnnnnn:KK54::KK54::KK54:
:KK16::KK16::KK16: Canım benim! Rabbim ruyanı hayırlara çıkarsın ve bize de, hayırlı olanı söyletsin inşaAllah!.. AMİİİNNN!!! ''Bismillahirrahmanirrahim'' ''Ayakbileklerinize kadar olan su senin ve anatolyanın bugüne kadar döktüğünüz gözyaşını anlatıyor canım. Kirpiler evlat isterken yaşadığını acı süreci anlatıyor. Gittiğiniz yoldaki Kömürtozu, senin ameliyatı ve diğer sıkıntılarını, anatolyanında yaşadığı zorlukları gösteriyor siyah olması kötülüğünü değil sürecin zorluğunu anlatıyor. Yolunda sonunda gördüğünüz gelin bu zor sürecin mutlulukla sonuçlanacağını anlatıyor. Çünkü gelin murada ulaşmak demektir. Orda durup gelini ve düğünü izlemeniz canım arkadaşlarım, bebişlerinize büyük bir mutlulukla kavucağınızı ve onları öyle tatlı tatlı izleyeceğinizi anlatıyor.'' Hadi Rabbim hayırlara çıkarsın inşaAllahu Teala!..
Canımın içi hakkım helal olsun asıl sen helal et biz yazıyoruz sen yoruluyorsun inankiii ama ağzına sağlık içim bir hoş oldu canım benim inşallah dediklerin gibi olur birtanem allah razı olsun senden:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Canım allah kucağınada almayı nasip eder inşallahhh hayırlı olsunnn :KK64::KK64::KK64::KK64:

canlarımm burası bunun yeri değil biliyorumm ama belki benimle aynı şeyleri paylaşan vardır diye sizlerle dertleşmek istiyorummmm
bu sıralarr kendimi cok yalnızzz hissediyorumm bir boşlukda gibiyimmm
anlatamadıgım bir çaresizlik içindeyim sanki ağlamak geliyor ama ağlayamıyorumm
sanki duygusuzlaştım duygularımı hissedemiyorum
Sevdiğimi ve sevildiğimi hissedemiyorum
sevgiyi hissedemiyorum
ne mutlu ne üzgünümmm
hiç ama hiç bir duyguyu yaşayamıyorum
o cok sevdiğim bal gözlümü bile göresimmm yokk
bal gözlü bebeğimi bile özlemiyorumm hayalini kurmuyorumm
ne oluyor bana anlayamıyorummmm
:KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:

iğdeçiceğim ikizler ablam valla döktürmüşsünüz bende çok duygulandım iyiki sizleri tanıyorum :)))

sağolasın mrvbciğim

günaydın tatlı güzel annne olma isteği ile tutuşan bayannlarrr :KK3::KK3:
rabbım bu mübarek cuma günü duamızı kabul buyursunnn
hepimize anne olmayı nasip etsinnnnnnnnnnn inşallahhh:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn!.. İnşaAllah!..

evet hakikaten dediğin gibi..alarm çaldı gözümü açtım..şaka bu yaaa dedim..karanlık:),,,

İkizlerin rüyasını ve İğdeçiçeğinin yorumunu okuyodum...Bende çok etikelendim acıkcası...
hani derler ya dünyada arkadaşlar ya birbirinize ya imtihandır ya armağandır..Burdaki arkadaşlıkların armağan olduğunu düşünüyorum:)..

işte olan arkadaşlara iyi çalışmalar..müdürlerine sukunet..diliyorum:)
evde olan arkadaşlara kolaylık ...çocuklarına usluluk dillyorum..

teşekkürler toprakcığım, nerdeyse bir hafta on gündür hastalıkla boğuşuyorum. Ve bu halde okuldu, karneydi, öğrenciydi derken bittim tükendim. Rabbim hayırlısını versin inşaAllah!..

kozlar günaydın bugun hala sınıflar dolu karne verecem ve tatıle girecez çok sükür o sürede memleket tatıl derken topike pek giremıyeceğim inşallah geldiğimde çok güzel haberler almış oluruz ekim bebekleri doğruruuz:):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Ahh tatil ahhh... Gelde bizi birazcık kendimize getir. Amin canım, amin inşaAllah!..

ayy ne kadar doğru sölemişsin canım gerçekten hepinizde armağansınız :nazar:
iyi dileklerin içinde amin amin amin diyorum :)))

mrvbcik, Hepiniz bir tanesiniz canlar...

canlarımm burası bunun yeri değil biliyorumm ama belki benimle aynı şeyleri paylaşan vardır diye sizlerle dertleşmek istiyorummmm
sevgiyi hissedemiyorum
ne mutlu ne üzgünümmm

laviniacığım, bu konuda geçen ay seni çok ümitledirdiğim için ben kendimi suçlu hissediyorum canım. Yaşadığın belirtilerin psikolojik olacağını düşünmeden, kendimde yaşadığım belirtilerle benzerlik kurup sana sürekli hamile olduğunu söyledim. Şuan depresyondasın canım. Geçen ayki beklentini yükseksikliği haliyle hayal kırıklığınıda had safada getirdi sana. Benim gibi dibe vurmuş vaziyettesin. 10 gün önce eşimle yaşadıklarımda tuz biber olmuştu artık. Ama şimdi şükür iyiyim.Sen de iyi olacaksın.Dönem dönem hepimiz bu aşamadan geçtik ve geçiyoruz. Sadece şunu aklından çıkarma! Bu durum geçici, eğer Allah'a sığınır ve namazlarının arkasından bol bol dua edersen daha çabul atlatacaksın canım!.. Dualarımdasın lavinia. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaAllah!..Amin!!!

laviniacığım, bu konuda geçen ay seni çok ümitledirdiğim için ben kendimi suçlu hissediyorum canım. Yaşadığın belirtilerin psikolojik olacağını düşünmeden, kendimde yaşadığım belirtilerle benzerlik kurup sana sürekli hamile olduğunu söyledim. Şuan depresyondasın canım. Geçen ayki beklentini yükseksikliği haliyle hayal kırıklığınıda had safada getirdi sana. Benim gibi dibe vurmuş vaziyettesin. 10 gün önce eşimle yaşadıklarımda tuz biber olmuştu artık. Ama şimdi şükür iyiyim.Sen de iyi olacaksın.Dönem dönem hepimiz bu aşamadan geçtik ve geçiyoruz. Sadece şunu aklından çıkarma! Bu durum geçici, eğer Allah'a sığınır ve namazlarının arkasından bol bol dua edersen daha çabul atlatacaksın canım!.. Dualarımdasın lavinia. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaAllah!..Amin!!!

Canımm benim iğdeçiçeğimm olurmu hiç öyle şey neden kendini suçlu hissediyorsun canım nerden bilebilirsinki hayatım lütfen böyle söylersen ben kendimi dahada kötü hissederim sizler iyiki varsınız her duygumuzu beraber yaşıyoruz burda:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
galiba dediğin gibi depresyondayım ve inşallah dediğin gibi geçici bi durumdur çünkü gerçekten özellikle eşime karşı cok negatif bi enerji yayıyorum böyle olunca günler geçmek bilmiyor hayat cok sıkıcı oluyor içimden hiç bişey yapmak gelmiyorrr ..:KK50::KK50::KK50:
canım seninde iyi olmana cok sevindim Rabbım artırısın inşallah sende benim dualarımdasın rabbim Yuvanızdan huzur ve mutlulugu eksiltmesin bu mutlulugu bir bebekle taçlandırsın Aminnnnnn

Son düzenleme:
sevgiyi hissedemiyorum
ne mutlu ne üzgünümmm

kuzucummm kıyamam ben sana hiççç senin canın sıkılmış herşeyin rutin gidiyor olmasından bu tatil sana iyi gelecek hiç düşünme birşeyleri hem neden yanlız olasınki bizler varız bak burada aşk olsun öyle hemen pes etmek varmı bu dünyada ölmedik daha yaşıyoruz sağlıklıyız istediğimiz herşeyi kendi irademizle yapabiliyoruz bazı şeylerin bir zamanı bir vakti var bunuda biliyoruz ama kendimizi böle melankolik bir hava içerisine sokmuyoruz:KK20:tamammı sen hayatın tadını çıkartmaya bak boşver bakarsın yarın öbürgün birde bebiş gelir onu bu ruh haliyle karşılamak istemezsin değilmi seni kocaman kocaman öpüyorumm canım benimmmm sıkma tatlı canını:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

kuzucummm kıyamam ben sana hiççç senin canın sıkılmış herşeyin rutin gidiyor olmasından bu tatil sana iyi gelecek hiç düşünme birşeyleri hem neden yanlız olasınki bizler varız bak burada aşk olsun öyle hemen pes etmek varmı bu dünyada ölmedik daha yaşıyoruz sağlıklıyız istediğimiz herşeyi kendi irademizle yapabiliyoruz bazı şeylerin bir zamanı bir vakti var bunuda biliyoruz ama kendimizi böle melankolik bir hava içerisine sokmuyoruz:KK20:tamammı sen hayatın tadını çıkartmaya bak boşver bakarsın yarın öbürgün birde bebiş gelir onu bu ruh haliyle karşılamak istemezsin değilmi seni kocaman kocaman öpüyorumm canım benimmmm sıkma tatlı canını:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

berkuncanım canım bana tatil yokki :KK50::KK50:anatolya ve iğdeçiçeğine tatil var ben gene aynı rutin çalışmaya devam artık yaza kadar yazın bi ara izin alırım artık bende bu yazz cok güzel bi tatil yapmak istiyorumm ama yaza kadar hamile kalırsam allahın izniyle ozman başka plan yapabilirm hayırlısı artık:KK34::KK34:
öyle pes etmedim elbette ama melankolik bir havaya girdiğim kesin dokunsalar ağlaycak mod dayım gerçekten bebişim bu ruh haliyle karşılamak istemiyorum ama o bir gelsinn zaten bende bu ruh halinden eser kalmazzz cok cokkk mutlu olurum allahın izniyle:KK16::KK16::KK16::KK16: yeterki gelsinn miniğimmm bende seni çokk öpüyorum tatlımmm iyiki sizler varsınız:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
laviniacığım seni çok iyi anlıyorum bende aynı moddayım dün akşamda progesteron test sonucumu aldım düşük :KK43: henüz doktor görmedi ama kk'dan bazı arkadaşlara sordum ve netten araştırdım sanırım tedaviyle ancak hamile kalabileceğim Allah tan 1 sene beklememişim buna dua ediyorum :KK43:
dün akşam sonucu öğrendiğimden beri ağlama modundayıım bende eşimede negatif yüklüyorum nasıl geçecek günler bilmiyorum bak bahsederken sana yazarken bile kendime hakim olamıyorum gözlerim sürekli dolu ya bir insan sürekli ağlayabilir demekki ağlayabilirmiş :KK43:

Son düzenleme:
sen doktora gittin mi problem var mı kusura bakma ama hatırlayamadım ama benden sana tavsiye hemen git ve bir sene oldu de muayeneni ona göre yapsınlar benim ovulasyon testlerimde hiç öle kopkoyu çizgi çıkmamıştı bu yumurtlama problemini gösteriyor diye bir yerde okudum ve doktora gidip bir sene oldu diye yalan söledim iyikide sölemişim yoksa bir sene boşuna bekleyecektim, sadece bu konuda akıllılık ettim gerçekten:KK5:

mrvb ciğim yazdıkların için cok teşekkür ederim ben de şuan cok ama çok kötüyüm bu ruh halinin sonunda olacagı buydu eşimle tartıştık tüm biriktirdiklerimi soyledım sanırım bi hata yaptım çünkü çıkılmaz bi hal aldı durum eve gelip sonra gidecekmiş sanırım bi süre ayrı kalca z bilmiyorum şuan işyerimdeyim ağlamamaya çalışıyorum gözlerim dolu dolu kimsye göstermemeye çalşıyorum
çok çok kötüyümm :KK14::KK14::KK14:

mrvb ciğim yazdıkların için cok teşekkür ederim ben de şuan cok ama çok kötüyüm bu ruh halinin sonunda olacagı buydu eşimle tartıştık tüm biriktirdiklerimi soyledım sanırım bi hata yaptım çünkü çıkılmaz bi hal aldı durum eve gelip sonra gidecekmiş sanırım bi süre ayrı kalca z bilmiyorum şuan işyerimdeyim ağlamamaya çalışıyorum gözlerim dolu dolu kimsye göstermemeye çalşıyorum

bizde tartıştık canım sinirimi ondan çıkardım, ama akşam bir yemeğe gidip halledebileceğimiz bişey bizim benim nazım anlaycağın. Sende benim gibi bütün sinirini eşinden çıkardın değil mi ama birşey söyleyim mi ne olursa olsun onu sevdiğini söyle gitmesin hiç bir yere, ayrı kalma fikrini düşünmeyin ayrı kalınca sorunlar çözülmezki umarım iyi olursunuz bu denli büyük bişey olduğunu düşünmemiştim :KK43:((( bu yaşanılanlar sanırım bebişlerin gelmemesinden kaynaklanıyor:KK43:

bizde tartıştık canım sinirimi ondan çıkardım, ama akşam bir yemeğe gidip halledebileceğimiz bişey bizim benim nazım anlaycağın. Sende benim gibi bütün sinirini eşinden çıkardın değil mi ama birşey söyleyim mi ne olursa olsun onu sevdiğini söyle gitmesin hiç bir yere, ayrı kalma fikrini düşünmeyin ayrı kalınca sorunlar çözülmezki umarım iyi olursunuz bu denli büyük bişey olduğunu düşünmemiştim :KK43:((( bu yaşanılanlar sanırım bebişlerin gelmemesinden kaynaklanıyor:KK43:

bende bu kadarını beklemiyordum galiba farkında olmadan cok agır konustumm cok gururlu o zaten hep onun gururu yüzünden off bilmiyorum boyle olacagını tahmın edemedım belkide cok kotuyumm şuan akşam ne yapcagım bilmiyorum

canımm tebrik ederim..Rabbim sağlıcakla kuacağına almayı nasip etsin inşallah..

laviniacığım seni çok iyi anlıyorum bende aynı moddayım dün akşamda progesteron test sonucumu aldım düşük :KK43: henüz doktor görmedi ama kk'dan bazı arkadaşlara sordum ve netten araştırdım sanırım tedaviyle ancak hamile kalabileceğim Allah tan 1 sene beklememişim buna dua ediyorum :KK43:
dün akşam sonucu öğrendiğimden beri ağlama modundayıım bende eşimede negatif yüklüyorum nasıl geçecek günler bilmiyorum bak bahsederken sana yazarken bile kendime hakim olamıyorum gözlerim sürekli dolu ya bir insan sürekli ağlayabilir demekki ağlayabilirmiş :KK43:

mrvcim sakın canını sıkma..bazı şeyler psikolojik hatta çoğu şeyler psikolojik ..o yüzden sıkma gzl yüreğini..ha bide hakikaten bu forumlarda fazla araştırmak didiklemekte iyi değil..insanın moreli bozuluyo..tedaviyle hamile kalabilirsin diyen doktorlar..muhakkak hem anne hem baba adayının komple yapılan test sonuçlarıyla, birbiriyle alakalı olarak yorumlayıp karar veriyolar..ama bu forumda biz neyi görürsek onu söylüyozzz.fazla etkilenme sen..dr.seni en ii şekilde aydınlatır..bazı şeylerin çözümü vardır.hani horman takviyesi ,kür,ilaç vs..sen kendini koşulladırma ancak tedaviyle olur diye..ha bu arada bir bakarsın hamile kalırsın..çünkü artık olmaz artık diyip boşverenler bi bakıyosun hamile:) inşalah

hepimiz aynıyız ..aynı şeyleri farklı zamanda yaşıyoruz..zamana bırak ve bencede ayrı yaşayalım fikrini düşünme bile canım..biraz sakinleyince herşey yolunu bulur..fevri davranmamaya çalış canım...

bende bu kadarını beklemiyordum galiba farkında olmadan cok agır konustumm cok gururlu o zaten hep onun gururu yüzünden off bilmiyorum boyle olacagını tahmın edemedım belkide cok kotuyumm şuan akşam ne yapcagım bilmiyorum[/QUOT

sarılın birbirinize ...ve konuyu kapatın :)

X