Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Amanın yarım gün kaçtım neler olmuş nelerrrr puffpuf kıyamam sana ben yaaa inşallah en kısa sürede yoluna girer her şey canım benim

kızlarr emın olamıyorum yaa konu da açtım ama cvp veren cok az..başka topiklerede sordum...birde sizlere danışmak istıyorum

şu teste bir bakarmısınızz..

yalnız arkadaşlar.. ilk 3 dakıkada negatıftı..umursamadım 2 saat sonraa gıdıp baktım çöpe atacaktımkı bu silik ikinci çizgiyi görünce şok oldum...

2 saat sonra gecerlı olurmuu ..

Eki Görüntüle 612985 Eki Görüntüle 612986

Amanın yarım gün kaçtım neler olmuş nelerrrr puffpuf kıyamam sana ben yaaa inşallah en kısa sürede yoluna girer her şey canım benim

sağol berkun'um teşekkürler

ikinci çizginin ne zaman belirdiği önemli ama..
ilk 10 dk'dan sonraki değişiklikler dikkate alınmıyo çünkü kaldı ki sen 2 saat diyorsun..
bidaha yap ve ilk 10 dk takip et derim ben

bencede tekrarla testini canım çünkü ilk 5-10 dk önemli

tşkler kızlarr.. bır kaç gün geçsin bakalım...yine yapıcam.. ama yarın kan testı yaptırmayı dusunuyorum sağlık ocagında .. hayırlısı artık

ben geldim adet oldum okulda duramadım ağrıdan gittim tekrar aynı hastanede iğnemi yedim eve geldim yorgunum dostlarım :kızlar szinde adetinninz çok ağrılı oluyor mu

benimde inanılmaz ağrılı oluyor malesef duramıyorum adetimin 2.günü felaket oluyor:95:

bencede en garantisi o canım sonucunu bildirirsin bizede inşallah hamilesindir

3.5 ve 1.5 yaşlarında ufak oğullarım var. yaşım 24. çok erken 3. bir bebek.. ama diyorumyaa kısmetı varsaa ,Rabbim verecekse hayır demek ne haddime.. seve seve kabul ederım..

rabbim tüm olmayanlara da versın inşallah

aaay ne güzel.. allah bağışlasın

hmm anladım canım hayırlısı olsun senin için .bebişlerinide Allah bağışlasın uzun ömür versin.hamişsende kısmet minik bi bebeğin daha olur ne güzel
amin isteyen herkese versin rabbim bende çok istiyorum ve adetim 6 gün gecikti ama adet olcakmışım gibi ggeliyor bakalım hayılısı olsun:26:

olmazsın inşallah yaaa.. hakkımızda hayırlısı olsun canımm her zaman

aynen canım onuda yaptım şimdi kalktım daha kendmı çok dinlenmiş hissediyorum

pufpuf ne oldu hala bbişey yazmadın

merhaba arkadaşlar..bugün çok yoğun bir gündü..giremedim buraya..pufpuff...canım bende hastanede yazdığın yazıyı ilk gördüm..bian heyecanladım..canımcım morelii bozma..inşallah bizde hepbirlikte görücez o mutlu günleri:)işte biraz zaman gerekiyor..
sadecesen arkadaşım slm..testin bana pozitif gibi geldi ama bekle bakalım bşrkaç gündaha :)

bgn kızlar benimde doktor kontrolum vardı gene..alıştım haa bu arada dr gidip gelmeye:) yumurtalarıma baktı birisi 9 mm olmuş..cuma günü kdr çatlar inşallah dedi bakalım..onun dışında eşimin benim testlerimi filmimi yorumladı..tedavilik bişey yok şimdilik dedi çalışmya devam 1 yıl kdr dedi:) stress en büyük engel dedi....sbh kdr kalkma dedi bu arada:) öyle yani kızlar durmak yok yola devam:)..

demekmi neymiş ...(hep birlikte kızlar..:)) durmak yooookmuşşş yola devammışşş:)

Merhaba Kızlarr; öncelikle coldriver senden başlayayım çok kızdım bak ona göre. Sana ve diğer böyle şeyleri düşünen arkadaşlara kendi iç dünyamı açayım biraz. Burdaki neşeme bakmayın biraz melankoliğimdir aslında. Aslında tam bir ikizler bazen neşeli bazen hüzünlü. Yıllar önce genç kızken Allaha şöyle dua ederdim, Allahım günahlarımdan dolayı beni anne olmamakla cezalandırma. Günahlar nedir? Anneye söylenen beyaz yalanlar ama ben kafamda büyüttüğüm bu günahlarla Allahın beni cezalandıracağına inanırdım. Yıllarca evlenene kadar böyle dua ettim. Sonra hamile kaldım, evlendiğimin 8. ayı hamile kaldığım için ben cezalandırılmamıştım aklımca. Sonra bebeğim, kızım dünyaya geldi. Hergün biraz daha anneliğe, bebeğe alışıyorsun, her geçen gün bebeğinin nefesi senin nefesin oluyor, tırnağını keserken hafifçe etini aldım diye tüm gün ağladığımı hatırlıyorum yani tırnağına zarar gelse ölecek gibi oluyorsunuz. Ama yine melankolik olduğum anlarda birden genç kızlık dualarım geldi, Allahım anne olmamakla beni cezalandırma. Bu dua ne kadar yanlış dedim ya Allahım bana şöyle bir ceza uygun gördüyse anne olsun, nefesiyle yaşasın ama sonra elinden alayım birden kafamdan aşağı kaynar sular döküldü, ben dua etmesini bilmiyorum ya da bazı olayları biliyorum Allah beni cezalandıracak ya da coldriver gibi ben biliyorum ben anne olamayacağım, sakın böyle düşünme hani derler ya Allahın işine karışılmaz diye... Bakın ben öyle çok ibadetlerini yerine getiren biri değilim, ama birşey isterken çok ısrarcı olmayacaksın Allahım ne düşünüyorsa bizim için en iyisini düşünür, belki de bizi daha büyük acılardan koruyor, şimdi senin kızın var demeyin belki de siz benden daha şanslı kullardansınız kim bilir kızlar...Lütfen coldriver daha çok gençsin hepiniz öyle ümitlerinizi yitirmeyin ama gecikiyorsa umutlarımız, Allahın bildiği ve bize yazdığı güzel bir yazgı vardır bizi nelerden koruduğunu nereden bileceğiz ki..

oh canım çok sevindim birşeyin olmamasına sen adetin 3. günü gittiğinde alttan mı muayene oldun???

Bende çok kızdım coldriver'a, İyi bir azarı hatta köteği haketti. Neyse ona ayrıyeten kızacağım nasılsa.
İkizlerim yine her zamanki gibi duygularımıza tercuman oldun. sağolasın canısı. Ben de bununla ilgili bir yaşanmışlığımı paylaşacağım sizlerle, ama şimdi değil. Hepinizi özledim dostlar!...

iğdeçiçeği ben bi rüya gördüm hayırdır inşallah garipti aslında bir yerde annemle konuşuyoruz bir yer var diyor bana içeri girince bir nur iniyor ve heryerini sarıyor ben girdim ve çok huzur buldum diyor ben de korkarım istemem diyorum sonra annem ısrar ediyor herhalde gidiyoruz ağaçlıklı bir yoldan böyle dağ evleri gibi bir eve giriyoruz, salon gibi bir yere geçiyoruz içerde eşyalar var ama sanki terkedilmiş bir ev ben bir koltuğa oturacam korkuyorum diyorum, annem bekle diyor sonra sanki evin arkasından ışıklarla bir varlık geçiyor sanki böyle hani tabir edilir ya melek gibi çok parlak dönüp eve girecek o ışık ben geriliyorum o sırada saatin zili çaldı uyandım yani girdiğini görmedim. Etkisi tüm gün sürdü aslında bir parçada korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…