Kızlarr nasılsınız topiği okudum heyecanla, yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler, halay çekmeyi biliyorlar mı acabaNisanbu bebiş 4 gr olmuş maşallah maşallah
eylül yapma ya üzüldüm ama sağlık olsun evet bir ay daha beklemek işin en zor kısmı zaten(
Bu ayda olmadı olmuyor...
berkuncan, mrvb, coldriver kızlarr nasılsınız herşey yolunda mı iyimisiniz? berkuncan sen zaten hayat dolusun canım benim ya hep gülen bebek koyuyorsun ya ben seni hep öyle hayal ediyorum hep güleryüzlü yani, hiç yüzün asılmasın inşallah, hepinizin yüzü hep gülsün kızlar
Kızlarr nasılsınız topiği okudum heyecanla, yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler, halay çekmeyi biliyorlar mı acabaNisanbu bebiş 4 gr olmuş maşallah maşallah
eylül yapma ya üzüldüm ama sağlık olsun evet bir ay daha beklemek işin en zor kısmı zaten(
Yok olmuyacak ben hep başkalarının çocuklarına iç geçirecegim. ben biliodum bole olacagini ta küçüklügümden beri benim bebegimin olmayacagi hep içime doguyodu su an yasiyorum napim hayatin yazdigi rolu oynuyoruz banada hep aci tarafî denk geldi
Bu arada ben de denedim bu gün ovuluasyon testinideneme bir iki çok silik çıktı ikinci çizgi o bile nasıl mutlu ediyor insanı tarif edemem
berkuncan, mrvb, coldriver kızlarr nasılsınız herşey yolunda mı iyimisiniz? berkuncan sen zaten hayat dolusun canım benim ya hep gülen bebek koyuyorsun ya ben seni hep öyle hayal ediyorum hep güleryüzlü yani, hiç yüzün asılmasın inşallah, hepinizin yüzü hep gülsün kızlar
Günaydınlarrrrr mutlu sabahlarrrrr
Kızlar ben geldim..dün tüm gün hastanedeydik neredeyse,annemin kontrolleri vardı..
bugün de ben gittim...5 haftalıkmış ..bebek görünmedi ama kese göründü..normal gebelik dedi dr..yani dış ya da kimyasal değil mi demek istedi?
ben geldim adet oldum okulda duramadım ağrıdan gittim tekrar aynı hastanede iğnemi yedim eve geldim yorgunum dostlarım :kızlar szinde adetinninz çok ağrılı oluyor mu
gulceeeeeeee senin adına çok sevindim gerçekteeeeeen..bak gördün mü güzel ilerliyor herşey..allah yüzünü hep güldürsün canım