Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Kızlarr nasılsınız topiği okudum heyecanla, yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler, halay çekmeyi biliyorlar mı acaba :KK34: Nisanbu bebiş 4 gr olmuş maşallah maşallah:nazar:

eylül yapma ya üzüldüm ama sağlık olsun evet bir ay daha beklemek işin en zor kısmı zaten :KK43:(

Bu ayda olmadı olmuyor...

berkuncan, mrvb, coldriver kızlarr nasılsınız herşey yolunda mı iyimisiniz? berkuncan sen zaten hayat dolusun canım benim ya hep gülen bebek koyuyorsun ya ben seni hep öyle hayal ediyorum hep güleryüzlü yani, hiç yüzün asılmasın inşallah, hepinizin yüzü hep gülsün kızlar :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

berkuncan, mrvb, coldriver kızlarr nasılsınız herşey yolunda mı iyimisiniz? berkuncan sen zaten hayat dolusun canım benim ya hep gülen bebek koyuyorsun ya ben seni hep öyle hayal ediyorum hep güleryüzlü yani, hiç yüzün asılmasın inşallah, hepinizin yüzü hep gülsün kızlar :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ayyy ablacım ne güzel hayal etmişsin beni çok mutlu oldum inankii ama pozitif olmayı acı bir tecrübe ile öğrendim hayat üzülmeye değecek kadar kısa değilki gülelim eğlenelim bebişinde bir vakti vardır elbet onuda dört gözle bekleyelim hepimizin yüzü hep gülsün ablacımmm :KK1::KK1::KK1:

Yok olmuyacak ben hep başkalarının çocuklarına iç geçirecegim. ben biliodum bole olacagini ta küçüklügümden beri benim bebegimin olmayacagi hep içime doguyodu su an yasiyorum napim hayatin yazdigi rolu oynuyoruz banada hep aci tarafî denk geldi

Kızlarr nasılsınız topiği okudum heyecanla, yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler, halay çekmeyi biliyorlar mı acaba :KK34: Nisanbu bebiş 4 gr olmuş maşallah maşallah:nazar:

eylül yapma ya üzüldüm ama sağlık olsun evet bir ay daha beklemek işin en zor kısmı zaten :KK43:(

hoşbulduk canım sağol halay çekmeyi öğrenicem sizlerden inşallah :KK64:

Yok olmuyacak ben hep başkalarının çocuklarına iç geçirecegim. ben biliodum bole olacagini ta küçüklügümden beri benim bebegimin olmayacagi hep içime doguyodu su an yasiyorum napim hayatin yazdigi rolu oynuyoruz banada hep aci tarafî denk geldi

cıksss hiç yakıştıramadım sana inan. Ben kimseye kendimden örnek vermek niyetinde değildim ama bebk allah bize yazdıysa olacak arkadaşım neler geçirdim nelerin kıyısından döndüm senin gibi olmayacak demedim diyemedim sadece eşime tek söylediğim keşke bizimde bir bebeğimiz olsaydı sonra hastalığa razıydım dedim bence sen otur dua et canım arkadaşım allah sen isyanlarda olduğun için seni sınıyor olmasın sakın sen dile canı gönülden dile onun bir vakti vardır elbet sabret sadece sakın isyan edip umutlarını yıkma hiç yakışmıyor bizler gencecik birer anne adayıyız bunu hiç unutma

Bu arada ben de denedim bu gün ovuluasyon testini :KK1: deneme bir iki :KK1: çok silik çıktı ikinci çizgi o bile nasıl mutlu ediyor insanı tarif edemem :KK1:

darısı gebelik testine canım :))))

ben iyiyim ablacım, 10 gün var batıma(eğer geçen ayki gibi 10 gün rötar yapmazsa) benden atmasyonlar heran başlayabilir mesela ben bu hafta salı günü bile pazartesi sendromu yaşıyorum acaba hamile miyim :KK52:

Bu ayda olmadı olmuyor...

canım neden öyle diyorsun, benim görüştüğüm bir doktor (bir sene olmadan tetkik yaptırmak istediğimi söylemiştim ama kabul etmedi kendisi bir tanıdığım ve prof.) sen her ay adet oluyorsun yani rahmin ve yumurtalığın var tıp çok ilerledi bunlar olduktan sonra ciddi bir eş faktörü yoksa illa her kadın anne olur hiç merak etme demişti, bizler elbet anne olacağız Allahın izniyle ama herşey Allahın istemesiyledir. Kendi istediğimiz zaman değil Rabbimin bize yazdığı, uygun gördüğü zaman olacağız o zamana kadar da sabır ve dua ile bekleyeceğiz. Böyle düşünme üzme kendini :)
İğdeçiceği olsaydı sana şimdi aynaya bak gülümse güne öyle başla derdi gerçekten işe yarıyor denemeni tavsiye ederim :)))))

Son düzenleme:
kuzucum biz pek bi pasaklı olduk şu özel mesaj kutularımızda hiç temizlik yapmıyoruz:KK52::KK52::KK52: senin msj kutun dolmuş yada doldurmuşum :KK54::KK54:

ben geldim adet oldum okulda duramadım ağrıdan gittim tekrar aynı hastanede iğnemi yedim eve geldim yorgunum dostlarım :kızlar szinde adetinninz çok ağrılı oluyor mu

Kızlar ben geldim..dün tüm gün hastanedeydik neredeyse,annemin kontrolleri vardı..
bugün de ben gittim...5 haftalıkmış ..bebek görünmedi ama kese göründü..normal gebelik dedi dr..yani dış ya da kimyasal değil mi demek istedi?

Kızlar ben geldim..dün tüm gün hastanedeydik neredeyse,annemin kontrolleri vardı..
bugün de ben gittim...5 haftalıkmış ..bebek görünmedi ama kese göründü..normal gebelik dedi dr..yani dış ya da kimyasal değil mi demek istedi?

gulceeeeeeee senin adına çok sevindim gerçekteeeeeen..bak gördün mü güzel ilerliyor herşey..allah yüzünü hep güldürsün canım

Kızlar bu satırları size hastaneden yazıyorum...şu an hem çok heyecanlı hemde oldukça korkak durumdayım..
biliyosunuz bugün kontrolüm vardı hala hastalanmadım diye..doktor muayene ederken rahimde bişey gördü ve banada gösterdi.tıpkı düşük yapmadan önceki keseye benzer bişey ama baya küçüktü..yani fındıktan daha ufak öyle diyim.hemen kanda gebelik istedi tekrar.Allah'ım nasıl umutlandım anlatamam size.kan verdim sonucu bekliyorum şimdi tedirginlikle.doktora sordum "ben 1 haftalık gecikmede kan testi yaptırmıştım ama" dedim..olsun dedi geç döllenmede tembel yumurta septomunda olabilir dedi.ay ultrasonda gözümle gördüm bişey vardı.şimdi tek duam kötü bişey çıkmaması!!çünkü şimdide gebelik yoksa o görünen neydi diye düşünüp stres yapmaktan kendimi alamıyorum...dualarınızı esirgemeyin nolur...

ben geldim adet oldum okulda duramadım ağrıdan gittim tekrar aynı hastanede iğnemi yedim eve geldim yorgunum dostlarım :kızlar szinde adetinninz çok ağrılı oluyor mu

ayy canım bende hemen hemen her ay bir iğne mi yerim paşa paşa bir gün boyuncada hiç kalkmam hatta artık o günler işe gelmemeye başladım gidince geri geliyorum nasıl olsa diye :KK52: seni çok iyi anlıyorum iğneden sonra bir uyku iyi gelir bebekler gibi uyanırsın :)

gulceeeeeeee senin adına çok sevindim gerçekteeeeeen..bak gördün mü güzel ilerliyor herşey..allah yüzünü hep güldürsün canım

amiin canımm çok tşk ederim darısı sana inş.....eğer gebelik değilse de aklına kötü şeyler sakın getirme...basit kist felan da olabilir sonuçta

veeeeeeeeeeeee fos çıkar...
ay ilk defa umutlanmıştım böyle,o kese gibi şeyi görünce :44: açıkçası moralim azcık bozuldu :KK43:
negatif canlarım...yine kocamaaaaaaaaan 0,1
hayırlısı tabi...
o ultrasonda görünen şeyde kanama başlangıcı,belirtisi olabilirmiş...
prolaktine bakılcak tekrar,sabah aç karnına olması lazım onun...yarın ya da diğer gün yaptırcam...
ve yine adet söktürücü verdi,ya ben ilaçsız hastalanamayacak mıyım :KK43:
:KK4:

X