adetten sonramı.. adetıne 10 gün varkenmıı
adetten sonramı.. adetıne 10 gün varkenmıı
Böyle iyiydik biz yaa hiç derdimiz yokmuşhadi yaaa... zor bi dönem başladı desene... :44:
Kızlar günaydın,Hepinizin kandilini kutluyorum,ettiğiniz bütün dualar kabul olsun inşaallah..
Benim durumlar pek iyi değil mide bulantılarım başladı dün akşamadan beri çıkartıyorum[/QUOTE
canım 2-3 gündür de bende sabah bulantıları başaldı..tuzlu bişiy yiyince geçiyor ,korkuyorum devam ederse diye..
İnşaallah etmez,o mide bulantısı çeken arkadaşları şimdi anlıyorumanne olmanın zorlukları başladı...
evet darısı başına canım gülceninde dediği gibioh oh maşşallah mideler bulanmaya başlamış
Kıyamam ben sana senin minişin kıpır kıpır dolaşıp annesinin midesinimi bulandırırmış bak sen yaramazaaaa
yaaa sen insanın acısını derdini bulantısını unutturuyorsun berkuncanım ya şu mesaja canmı dayanırinşaallah sizin yaramazlarda daha fazla nazlanmadan gelirler canım şu mübarek günde dualarım sizinle
Sen ne yaptın canım tekrarladınmı testii ???
Gecikmemin 10.günü
ay hamileliğin darısı bana olsun ,mide bulantısı istemem :)))Darısı sana
Kızlar günaydın,Hepinizin kandilini kutluyorum,ettiğiniz bütün dualar kabul olsun inşaallah..
Benim durumlar pek iyi değil mide bulantılarım başladı dün akşamadan beri çıkartıyorum
yaaa sen insanın acısını derdini bulantısını unutturuyorsun berkuncanım ya şu mesaja canmı dayanırinşaallah sizin yaramazlarda daha fazla nazlanmadan gelirler canım şu mübarek günde dualarım sizinle
anaaa minik kuşumuz anneye alışmaya adapte olmayamı başlamış:) kıyamam kızzzz ben ona..
annesi merak etme bu iyi bişey aslında..zordur (tahmin etmeye çalışyorum ama)..
dayan canım belli bir dönem zaten..
haaa bu arada eğer bende hamiş olursam bende hap mide bulantısı çıkarmak istemişimdir:) garip dimi açıklayorum sebebini :)
çünkü o dönem kilo kaybı oluyo yaa oyüzden(kızmasın kimse bana )
kilo sorunum yok ama hani şöyle hamileik sürecinde fazla kilo almadan sağlıklı bir süreç geçirmek hayalim..e durum öyle oluncada ii ilk aylarda eksiye düşmek avantaj gibiburda pek çok arkadaşım bu süreçte çok kilo verdi ve hamilelik boyuncada abartı çok kilo almadı..
anaaa minik kuşumuz anneye alışmaya adapte olmayamı başlamış:) kıyamam kızzzz ben ona..
annesi merak etme bu iyi bişey aslında..zordur (tahmin etmeye çalışyorum ama)..
dayan canım belli bir dönem zaten..
haaa bu arada eğer bende hamiş olursam bende hap mide bulantısı çıkarmak istemişimdir:) garip dimi açıklayorum sebebini :)
çünkü o dönem kilo kaybı oluyo yaa oyüzden(kızmasın kimse bana )
kilo sorunum yok ama hani şöyle hamileik sürecinde fazla kilo almadan sağlıklı bir süreç geçirmek hayalim..e durum öyle oluncada ii ilk aylarda eksiye düşmek avantaj gibiburda pek çok arkadaşım bu süreçte çok kilo verdi ve hamilelik boyuncada abartı çok kilo almadı..
ya kızlar hamiş değilimdir diye çok korkuyorum yaaaa bildiğiniz gibi değil :18:sürekli lavabodayım acaba hasta mı oldum diye ooofff offff[/QUOTE
canımm rahat olmaya çalış...oyalancak bişeyler bul..düşünmemeye çalış..için rahat olsun ( demesi kolay diyosun ama..)
sress yapma bak
toprakcım sana bişey söyliyim canım ,ilk gebeliğimde ne bir baş dönmesi ne mide bulantısı ,ne kusma ,yani hiç bir sorun yaşamadım ,sadece 8 kilo aldım ,tamamı bebek ve suyu eşi falanı filanıydı ,doğumdan sonra ilk gün 6 kilo gitmişti ilk bir haftada ise 4 kilo daha ,yani hamilelik boyunca 8 kilo aldım 10 kilo verdim
bunun vücut yapısı ve metabolizma ile ilgisi var ,mide bulntıları kusmalar filan hikaye yani ,ama o bulantıların insanı mahvettiğini en yakınım ablamdan biliyorum ,ilk 3 ay zehir oldu ona,bence hiç olmasın tadı çıksın diyenlerdenim
ya kızlar hamiş değilimdir diye çok korkuyorum yaaaa bildiğiniz gibi değil :18:sürekli lavabodayım acaba hasta mı oldum diye ooofff offff[/QUOTE
canımm rahat olmaya çalış...oyalancak bişeyler bul..düşünmemeye çalış..için rahat olsun ( demesi kolay diyosun ama..)
sress yapma bak
oyalanayım diye nete giriyorum ve kendimi hep hamilelikle ilgili bişeyler araştırırken buluyorumzaten şu stres olmasa bebişlerimiz hemen gelecek.düşünmemeye çalışcam canım
Mevlidoğum demek arkadaşlar. Kainat yüzü suyu hürmetine yaratılan o güzeller güzeli Efendimiz, Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)'in doğdu gece bu gece. Nuruyla yeryüzünü şereflendirdiği gece bu gece. Dua edelim de, Rabbimiz bu güzel, bu özel gecede doğan Rasulullah(s.a.v.) hatrına bize de, hayırlı bebekler doğurmayı nasip etsin inşaAllah!..AMİN!!!
kızlar sonucu aldım eve bıle geldım.. şansıma erkenden çıkmış sonuçlarr..
ama doktorr gelmemiş öğleden sonraa.. ebnde sonuçları eczacıya sordum .. bu sonuca göre negatif dedi.. birde siz bakın arkadaşlar yaa
0.94 bu negatıf demek mi