Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Merhaba Kızlarr; öncelikle coldriver senden başlayayım çok kızdım bak ona göre. :KK20: Sana ve diğer böyle şeyleri düşünen arkadaşlara kendi iç dünyamı açayım biraz. Burdaki neşeme bakmayın biraz melankoliğimdir aslında. Aslında tam bir ikizler bazen neşeli bazen hüzünlü. Yıllar önce genç kızken Allaha şöyle dua ederdim, Allahım günahlarımdan dolayı beni anne olmamakla cezalandırma. Günahlar nedir? Anneye söylenen beyaz yalanlar ama ben kafamda büyüttüğüm bu günahlarla Allahın beni cezalandıracağına inanırdım. Yıllarca evlenene kadar böyle dua ettim. Sonra hamile kaldım, evlendiğimin 8. ayı hamile kaldığım için ben cezalandırılmamıştım aklımca. Sonra bebeğim, kızım dünyaya geldi. Hergün biraz daha anneliğe, bebeğe alışıyorsun, her geçen gün bebeğinin nefesi senin nefesin oluyor, tırnağını keserken hafifçe etini aldım diye tüm gün ağladığımı hatırlıyorum yani tırnağına zarar gelse ölecek gibi oluyorsunuz. Ama yine melankolik olduğum anlarda birden genç kızlık dualarım geldi, Allahım anne olmamakla beni cezalandırma. Bu dua ne kadar yanlış dedim ya Allahım bana şöyle bir ceza uygun gördüyse anne olsun, nefesiyle yaşasın ama sonra elinden alayım birden kafamdan aşağı kaynar sular döküldü, ben dua etmesini bilmiyorum ya da bazı olayları biliyorum Allah beni cezalandıracak ya da coldriver gibi ben biliyorum ben anne olamayacağım, sakın böyle düşünme hani derler ya Allahın işine karışılmaz diye... Bakın ben öyle çok ibadetlerini yerine getiren biri değilim, ama birşey isterken çok ısrarcı olmayacaksın Allahım ne düşünüyorsa bizim için en iyisini düşünür, belki de bizi daha büyük acılardan koruyor, şimdi senin kızın var demeyin belki de siz benden daha şanslı kullardansınız kim bilir kızlar...Lütfen coldriver daha çok gençsin hepiniz öyle ümitlerinizi yitirmeyin ama gecikiyorsa umutlarımız, Allahın bildiği ve bize yazdığı güzel bir yazgı vardır bizi nelerden koruduğunu nereden bileceğiz ki..:KK16:

ne güzel şeyler...ne kadar doğru şeyler yazmışsın .günün güzel geçsin ablamm...

günaydın millet..Mevlid Kandilimiz kutlu olsun..
Dularla...herkesi öpüyorum en kocamanındannn:)

evet canım alttan başladık ve hep öyle devam etti:) üstte geçemedik daha ..:)

bende senden hayır gelir diye bir umut bekliyordum kız umutlarımı yıktın benim :KK52::KK52: şaka bir yana teşekkürler canım bende kendimi psikolojik olarak bu şekilde hazırlayıp giderim. Ama dikkatimi çekti hemen yumurtlama takibine geçti senin benden progesteron testi istedi ilk önce demekki her doktor farklı bişi uyguluyo!!!!

arkadaşlar hepinizin mevlid kandili hayırlı olsun Rabbim bu güzel günde tüm dualarımızı kabul etsin inşallah :))

bende senden hayır gelir diye bir umut bekliyordum kız umutlarımı yıktın benim :KK52::KK52: şaka bir yana teşekkürler canım bende kendimi psikolojik olarak bu şekilde hazırlayıp giderim. Ama dikkatimi çekti hemen yumurtlama takibine geçti senin benden progesteron testi istedi ilk önce demekki her doktor farklı bişi uyguluyo!!!!

evet canımcım her dr.yöntemi farklı galiba..benimkisi gittiğim ilk gün hemen yapılacakları sıraladı..adetin 3.günü gitiğimden hemen alttan muane edeyim dedi.. horman testlerin için kan ver..eşin sperm testini yaptırsın ...adetimin bttigi gün sonrada hsg çekelim dedi..zaten hsg duyunca şok oldum:)benim bildiğim forumlardan okuduğum kdryla hsg bir yıla ykn bişey olmaz..en son hsg istenir diye biliyodum..bide gene forumda çok sancılı olduğunu okumştummm(yalanmışşş:))tüm bunlardan sonra birde karar veririz tedavilik mi değilmi diye dedi..

alttan muane olmadıyan mrvcim..hiç endişenlme..inan bende çok stresli gittim ama korkulacak utanılacak bşey yok.zaten üstünde örtü olduğu için sen anlamıyosun ne olduğunu..zaten ekran yanında olduğu için sen alta odaklanmayı bırakıp merakla ultrasona baıkyosun içimde ne var yumurta nasıl diye..hiç endişelenme..

ben hsg içinde endişelenmiştim..sonra dedim ki (inşallah bebiğim olursa normal doğum için hazırlıyorum kendimi..bunları alışmam lazım dedim)..
çok uzattım ama inan endişelenme canım hiç bişey yok..

evet canımcım her dr.yöntemi farklı galiba..benimkisi gittiğim ilk gün hemen yapılacakları sıraladı..adetin 3.günü gitiğimden hemen alttan muane edeyim dedi.. horman testlerin için kan ver..eşin sperm testini yaptırsın ...adetimin bttigi gün sonrada hsg çekelim dedi..zaten hsg duyunca şok oldum:)benim bildiğim forumlardan okuduğum kdryla hsg bir yıla ykn bişey olmaz..en son hsg istenir diye biliyodum..bide gene forumda çok sancılı olduğunu okumştummm(yalanmışşş:))tüm bunlardan sonra birde karar veririz tedavilik mi değilmi diye dedi..

alttan muane olmadıyan mrvcim..hiç endişenlme..inan bende çok stresli gittim ama korkulacak utanılacak bşey yok.zaten üstünde örtü olduğu için sen anlamıyosun ne olduğunu..zaten ekran yanında olduğu için sen alta odaklanmayı bırakıp merakla ultrasona baıkyosun içimde ne var yumurta nasıl diye..hiç endişelenme..

ben hsg içinde endişelenmiştim..sonra dedim ki (inşallah bebiğim olursa normal doğum için hazırlıyorum kendimi..bunları alışmam lazım dedim)..
çok uzattım ama inan endişelenme canım hiç bişey yok..

evet ya aslında doktorun tam herkesin istediği bir doktor bende bu doktordan memnun kalmazsam senden yardım isteyeceğim, ben araştırmıyorlar diye bir sene oldu bile dedim doktora (yalan söyledim) yoksa araştırma yapmayacaklardı. Alttan muayene oldum aslında dediğin gibi çok kötü bir durum değil ama hastayken daha bir hassas oluyor ya insan o yüzden tedirgin oluyordum fakat mesajınla rahatladım çok sağol toprakcım, senin kafandaki soru işaretleri tamamen gitti bu ay kafan rahat stresin yok bebişin olur inşallah :nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:
Kızlar günaydın,Hepinizin kandilini kutluyorum,ettiğiniz bütün dualar kabul olsun inşaallah..
Benim durumlar pek iyi değil mide bulantılarım başladı dün akşamadan beri çıkartıyorum :KK14:

bende herkesin kandilini kutluyorum kızlar...
bebiş için özellikle,yatmadan önce duaya :KK42:

Kızlar günaydın,Hepinizin kandilini kutluyorum,ettiğiniz bütün dualar kabul olsun inşaallah..
Benim durumlar pek iyi değil mide bulantılarım başladı dün akşamadan beri çıkartıyorum :KK14:

hadi yaaa... zor bi dönem başladı desene... :44:

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar...kalbinizden geçen en güzel dualar kabul olsun inş..ALLAH'IM bütün dualarımızı kabul etsin ve hayırlı evlatlar nasip etsin :KK66:

hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar ,allah bu mübarek günde dilediğiniz ne varsa versin inşallahhh...

Benim durumlar pek iyi değil mide bulantılarım başladı dün akşamadan beri çıkartıyorum :KK14:[/QUOTE

canım 2-3 gündür de bende sabah bulantıları başaldı..tuzlu bişiy yiyince geçiyor ,korkuyorum devam ederse diye..

Kıyamam ben sana senin minişin kıpır kıpır dolaşıp annesinin midesinimi bulandırırmış bak sen yaramazaaaa :KK9::KK9::KK9:

X