Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Kizlar bende geldim..
Gecen yil agustosta dusuk yaptim, kasimda kimyasal gebelik gecirdim :KK5:
icimde nedense hala garip bir umut var. Adetlerim ilk dusugumden beri cok duzensizlesti normalde 17. gun yumurtalayan ben 3 gun once 27. gunde yumurtladim :KK43:

Adetima 10 gun var daha insallah hayirli guzel haberler aliriz hepimiz. Rabbim tez zamanda saglikli bebekler nasip etsin insallah hepimize.

Merhaba hoşgeldin canım umarım herşey gönlünce olur bu ay alırız güzel haberlerini...

hazır gitmişken yaptır bakalım en azından umutlarının ne yöne gideceğini öğrenmiş olursun canım benim bu arada mesleğin neydi ?

hoş geldin umalımda bu ayki belirtiler bebişin belirtileri olsun

tabikiiii canım benim inşallah herkes istediğini istediği zamanda elde eder umarım...

hoş bulduk inşallah ya Allah herkese yaşatsın bu duyguyu :26:

canım benim kader dostalrıyız biz her zaman hep beraberiz Allahın izniyle senin bu güzel mesajınla daha da iyi olduk rahat bir nefes aldık inan, her zamanda dualarımzdasın, eşinle buzlar çözüldü şimdi eskisinden daha da iyi olacaksınız boy boy çocuklarla birlikte yaşlanırsınız inşallah :)))

valla önceden adet gecikmesi yaşamaman beni bir kere daha umutlandırdı, ama kan testi için yaptır diyemem ben bir kere yaptırdım valla idrar testinde sadece kendin biliyorsun ya üzülüyorsun geçiyor ama kanda sanki ilan etmişim gibi geldi o doktor ve hemşire sanki bana acır gözlerle baktı gibi geldi bir daha idrarda çift çizgi görmeden asla yaptırmam dedim benim psikolojimi kan baya etkilemişti :KK43:((

hoşgeldin hadi hayırlısı hakkımızda :)

hoşbulduk canım amin hayırlısı :109:

herkese merhaba :21:hala adet olmadım nasıl bu kadar sabırla test yapmadan bekliyorum kendime hayret ediyorum valla :KK53::KK53:

Hehehe o sabır değil canım benim insan korkuyorya negatifi görmekten ondan oluyor bende bebek düşünmezken öyle derdim ama öyle olmuyor :KK1:

orası öyle zaten 7 aydır negatifi görünce ağla ağla ölüyordum :KK43:ama bu sefer kendimi adet olmuşumda bitmiş gibi sakin tutmaya çalışıyorum kendimi kötüsüne hazırlıyorum yani maleseff:KK50:

Ayy canim bende hatirladim simdi seni sorma valla o topikten bu topige geziyorum bende :KK1: artik uzun zamandir bekliyoruz insallah bu ay tutarda seviniriz. Sen beklemedemisin su anda?

canım şöle anlatıyım ben ovulasyon testi kullandım ikinci çizgi açıklı koyulu çıktı ama öle kopkoyu hiç bir zaman çıkmadı bunu araştırdım hep birisi bunun yumurtlama problemi olduğunu yazmıştı birde temmuz ve aralık ayında 40. günde adet oldum hiç bu kadar uzamazdı benim hatta bu iki ay baya hamileyim sandım daha öncesinde bu kadar uzun gecikme yaşamadığım için ve hüsran tabiki (senin döngülerinde baya uzun oluyordu değil mi, hiç baktırdın mı progesterona falan)
bu ay doktora gittim ama kendi doktoruma gitsem bir sene dolmadan gelme demedim mi diyecekti bende başka bir doktora gittim ve bir sene oldu dedim (beyaz yalan sayılır inşallah) cumartesi günü adetin 21. günü işte gittim kan verdim progesterona bakılacak birde adetin 3. günü gideceğim o zmn muayenede edecek sanırım. Bu ay o yüzden iyice saldım sadece adet olunca bir asiselcanın çörekotu bal tarçın kürünü uyguladım ilk bir haftada gün aşırı çalıştık ama sonra sıkıldık yaşlanmışız sanırım :))) Sen neler yaptın yurtdışındaydın değil mi sen yanlış hatırlamıyorum ?

herkese merhaba :21:hala adet olmadım nasıl bu kadar sabırla test yapmadan bekliyorum kendime hayret ediyorum valla :KK53::KK53:

ben bile heyecanlandım test yapmak için gaza getirelim seni biraz o zmn ne dersin :)))

Son düzenleme:
canım şöle anlatıyım ben ovulasyon testi kullandım ikinci çizgi açıklı koyulu çıktı ama öle kopkoyu hiç bir zaman çıkmadı bunu araştırdım hep birisi bunun yumurtlama problemi olduğunu yazmıştı birde temmuz ve aralık ayında 40. günde adet oldum hiç bu kadar uzamazdı benim hatta bu iki ay baya hamileyim sandım daha öncesinde bu kadar uzun gecikme yaşamadığım için ve hüsran tabiki (senin döngülerinde baya uzun oluyordu değil mi, hiç baktırdın mı progesterona falan)
bu ay doktora gittim ama kendi doktoruma gitsem bir sene dolmadan gelme demedim mi diyecekti bende başka bir doktora gittim ve bir sene oldu dedim (beyaz yalan sayılır inşallah) cumartesi günü adetin 21. günü işte gittim kan verdim progesterona bakılacak birde adetin 3. günü gideceğim o zmn muayenede edecek sanırım. Bu ay o yüzden iyice saldım sadece adet olunca bir asiselcanın çörekotu bal tarçın kürünü uyguladım ilk bir haftada gün aşırı çalıştık ama sonra sıkıldık yaşlanmışız sanırım :))) Sen neler yaptın yurtdışındaydın değil mi sen yanlış hatırlamıyorum ?

ben bile heyecanlandım test yapmak için gaza getirelim seni biraz o zmn ne dersin :)))

valla canım süper olur derdim ama evde test yok ve yakınımda eczane yok:KK50:havada bozuk dışşarı çıkmak zor geliyor anlıcağın.yarın kadın doğuma gidicem inşallah güzel haberlerle dönerim dua edin benim için:26:sen ne zamandır istiyorsun canım

valla canım süper olur derdim ama evde test yok ve yakınımda eczane yok:KK50:havada bozuk dışşarı çıkmak zor geliyor anlıcağın.yarın kadın doğuma gidicem inşallah güzel haberlerle dönerim dua edin benim için:26:sen ne zamandır istiyorsun canım

hadi inşallah canım bizim topiğin geleneği halaydır mendilleri aldık bekliyoruz :)
ben 9 aydır istiyorum ama 2 ay çalışma yapamadık bazı aksilikler oldu 7 ay full çalıştık olmadı nasip değilmiş bu ay biraz tembeliz doktora gitmenin rahatlığı ile bakalım hayırlısı :)

kızlar bugun doktor gittim özel hasatane kadın doğum sonuc negatif :KK43:( çok üzüldüm yaa kalbim agzımda atıyordu resmen bide kendımızı cok kaptırmıstık nedense cok uzuldum :KK43:( oyle karısık duygular içindeyim hep hayırlsıı olsun dedik ama inan gerçekten farklı seyler hissediyor olmayınncada husran işte hakkımızda hayırlısı :)):2::2::2::2::2::2::2:

kızlar bugun doktor gittim özel hasatane kadın doğum sonuc negatif :KK43:( çok üzüldüm yaa kalbim agzımda atıyordu resmen bide kendımızı cok kaptırmıstık nedense cok uzuldum :KK43:( oyle karısık duygular içindeyim hep hayırlsıı olsun dedik ama inan gerçekten farklı seyler hissediyor olmayınncada husran işte hakkımızda hayırlısı :)):2::2::2::2::2::2::2:

aaaa hadi yaaaa... :KK53: üzüldüm cnm ama tabiki her zamanki gibi hayırlısı olsun diyorum..çok dert etme kendine ve işte her ay bunu yaşamamak için her defasında çok ümit bağlama..
bende yarın gitcem doktora...

Kızlar eğerki ne zaman amaann bıraktık artık olursa olur diye akışına bırakıp kafaya takmayı bırakırsanız o zaman olacak bak göreceksiniz :KK34:

hadi inşallah canım bizim topiğin geleneği halaydır mendilleri aldık bekliyoruz :)
ben 9 aydır istiyorum ama 2 ay çalışma yapamadık bazı aksilikler oldu 7 ay full çalıştık olmadı nasip değilmiş bu ay biraz tembeliz doktora gitmenin rahatlığı ile bakalım hayırlısı :)

zaten bir olsun sabaha kadar halay çekerim hiç merak etmeyin :KK64:
ay hadi inşallah canım zaten dikkat ettimde bu ay çok çalışmadık ama hamile kaldım diyenler daha çok inşallah sende öyle olursun :KK16::KK16::KK16:

:KK43:(( üzüldüm canım daha önce gecikmenin olmaması beni umutlandırıyordu, ama hayırlısı böyleymiş demekki senin için bu ay hayırlı değilmiş. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız :))))
ya kan testi yıkıyor insanı bende kan testinde çok fena olmuştum oda son kan testim oldu zatan :)

Kızlar eğerki ne zaman amaann bıraktık artık olursa olur diye akışına bırakıp kafaya takmayı bırakırsanız o zaman olacak bak göreceksiniz :KK34:

ayyy bak ben umutlandım sanki ama çalışmada yapmadık çok fazla nasıl olcak bilmiyom :)

zaten bir olsun sabaha kadar halay çekerim hiç merak etmeyin :KK64:
ay hadi inşallah canım zaten dikkat ettimde bu ay çok çalışmadık ama hamile kaldım diyenler daha çok inşallah sende öyle olursun :KK16::KK16::KK16:

aynen öle ama biz çalışmalarıda pek bi seyrekleştirdik ne olur bilmiyorum, ben valla Rabbime bıraktım tam anlamıyla tevekkülü yaşıyorum sanırım bu ay :21::21:

Kızlarr nasılsınız topiği okudum heyecanla, yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler, halay çekmeyi biliyorlar mı acaba :KK34: Nisanbu bebiş 4 gr olmuş maşallah maşallah:nazar:

eylül yapma ya üzüldüm ama sağlık olsun evet bir ay daha beklemek işin en zor kısmı zaten :KK43:(

orası öyle zaten 7 aydır negatifi görünce ağla ağla ölüyordum :KK43:ama bu sefer kendimi adet olmuşumda bitmiş gibi sakin tutmaya çalışıyorum kendimi kötüsüne hazırlıyorum yani maleseff:KK50:
en iyisi sakin kalmak zaten sıkma tatlı canını vardır bir zamanı bırak bakalım oluruna...
bende bi adet olaydım iyiydiiii :KK47:

kız sen daha olmadınmı ben negatifi gördükten sonra oldun sandımdı eeee neden gecikiyorki bu kadar ?

Bu arada ben de denedim bu gün ovuluasyon testini :KK1: deneme bir iki :KK1: çok silik çıktı ikinci çizgi o bile nasıl mutlu ediyor insanı tarif edemem :KK1:

X