Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

ya işallah gerek kalmaz tabi ama olmassa kesınlıkle doktor kontrolunde ol artık hıc sorunu olmayanlar bıle yumurtlama takıbı ıstıyo dırek valla

sağol cnm..
inş gerek kalmaz tabikide, müjdeli haberlerle gelebilirim size.. o kadar çok isterim ki..
umarım sende en kısa sürede tekrar müjdeli haber alırsın

sağol cnm..
inş gerek kalmaz tabikide, müjdeli haberlerle gelebilirim size.. o kadar çok isterim ki..
umarım sende en kısa sürede tekrar müjdeli haber alırsın

işallah oyle olur tabıkı saglıklı olsun tutunsunda baska bısey ıstemıyorum hayırlısı olmıcaksa yıne bu acıları yasıcaksam olmasın Allah hayırlısını versın hepimize nezamn test yapcaksın kan ?:18:

sanırım bu hafta bitmeden hallederim.. belki direk doktorumdan randevu alır giderim, o zaten gecikmem olduğu için direk test ister sanırım.. belki hiç gitmem direk ben yaptırırım bilemiyorum..
ama kendim yaptırsamda gebelik yoksa yine doktora gitmem gerekecek ooffff ya lanet şey

pufpuff sen kan testi yaptırmadın mı hala,aklıma geldin geçen :)
bir bakayım dedim

iihihihihihihih yok tatlım hala yaptırmadım :26: t
utup kolumdan götürün beni,umutsuzum diye yapasım yok

Ama hamile değilsen bile bunu öğren ki ona göre gecikmeyi engelle.
Artık düşükle alakası yoktur kaç ay geçti,soğan kürü yaptın mı sen ?
Ben bile merak ettim,belirti var mı ?
Geç döllenmedir belki

ters belirti var :111:
şöyle kiiii,bikaç aydır adet olmama 1 hafta kala göğüslerim baya şişerdi..bu ay olmadı :44: onun dışında sürekli vc'ye gidiyorum (ama su çok içiyorum) bide ara ara akıntım oluyo bazısı oldukça yoğun..
bunlar dışında bişey yok..

soğan kürü,ballı bilmem neli karışım vs hiçbişey denemedim ben daha..
ilk seferde hemen olmuştu,yine olur diye ümit ettim ama her ay fossss
inş dediğin gibi geç döllenme falandır valla

Bence hiç bekleme ama ümitsiz git kan testine.
Yani üzülecke birşey yok,adet olmak da önemli düzenli olarak.
Soğan kürü adet düzensizlerine çok iyi geliyormuş.
Bende adet olmazsam cuma günü soğan kürüne başlayacağım.

doğru diyosun vallaaa aslında yaaa..
herkesede yorum yapardım "belirsizlik daha kötü" diye..
şimdi kendim bekliyorum.. terzi kendi söküğünü dikemezmiş o hesap du bakim belki eser, yarın giderim kan testi için

Günaydın Kızlarrrr, anneler, anne adayları ve aday adayları hepimiz çok güzel bir gün geçirelim mutlu haberler ile neşelenelim :)))))

Günaydınnnnn

Ben bugün berkunumdan bekliyorum,malum çarşamba ve sağlık ocağına gidecek ..hadi güzel haberlerle gelsin inşallahh..olmasada umudu kesmek yok elbet ..

Herkese güzel bir gün diliyorum ,
pufpuf geliyorum bugün seni bizzat ben götürcem Ahada böyle

ewt bende berkuncan güzel hayırlı haberlerle gel :) ama olmasada üzülmek yok:26:

Günaydın canım benim ama malesef tam sabah kalktım kan vermek için giyinmek üzere aha oneee benim kırmızılar iğneden korkup gelivermişler yattım anlayacağınız bu ay
Cok geçmiş olsun ablacım öpüyorum kocaman
ewt bende berkuncan güzel hayırlı haberlerle gel :) ama olmasada üzülmek yok:26:

gidemedim bilemmm yattı bu ay benim gene yaaaa...

çoktandır gelmiyorum yine işler güçler çok yoğun bide son dönemlerde kapandım biraz içime sanırım canım çok sıkkın geçmişi okudum biraz tamamını okuyamasamda :) size haber verdikten sonraki gün kan testi yaptırdım 231 çıktı . çok mutluydum tebiki soora drdan randevu aldım cumaya gittiimm. yine test yaptı 329 tabi benim moral bozuldu az yükselmişti bu pazartesi gittim yine keseyi gördü ama düzensiz dedi cuma yine gidicem ama yüksek ihtimalle düşükle sonuçlanacak gibi kaç gündür ağlamaktan telef ettim kendimi kendimi toparlamaya çalışıyodum o yüzden gelemedim kusura bakmayın lütfen hepinizi ayrı ayrı öpüyorum

canım ümidini yitirme ,benimde keseyi görmeye gittiğimde oval bir şekil almış düzensiz ,şekilsiz ,muhtemelen düşük olur dediği kızım 5 yaşında ,lütfen üzülüp harap etme kendini ,olmazsada vardır bir hikmeti ..

ewet tatlım bazen kadın doğumcular en kötüsünü söyleyebiliyor dikkat et üzme kendını belkı bu sureç miniğini kötü etkiler güçlü durmaya çalış

Canım benim kıyamam sana ama koyverme kendini herşey nasiple biliyorsun allah dayanamayacağımız dert vermesin sen dua et bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…