ya işallah gerek kalmaz tabi ama olmassa kesınlıkle doktor kontrolunde ol artık hıc sorunu olmayanlar bıle yumurtlama takıbı ıstıyo dırek valla
sağol cnm..
inş gerek kalmaz tabikide, müjdeli haberlerle gelebilirim size.. o kadar çok isterim ki..
umarım sende en kısa sürede tekrar müjdeli haber alırsın
işallah oyle olur tabıkı saglıklı olsun tutunsunda baska bısey ıstemıyorum hayırlısı olmıcaksa yıne bu acıları yasıcaksam olmasınAllah hayırlısını versın hepimize nezamn test yapcaksın kan ?:18:
pufpuff sen kan testi yaptırmadın mı hala,aklıma geldin geçen :)
bir bakayım dedim
iihihihihihihih yok tatlım hala yaptırmadım :26: t
utup kolumdan götürün beni,umutsuzum diye yapasım yok
Ama hamile değilsen bile bunu öğren ki ona göre gecikmeyi engelle.
Artık düşükle alakası yoktur kaç ay geçti,soğan kürü yaptın mı sen ?
Ben bile merak ettim,belirti var mı ?
Geç döllenmedir belki
ters belirti var :111:
şöyle kiiii,bikaç aydır adet olmama 1 hafta kala göğüslerim baya şişerdi..bu ay olmadı :44: onun dışında sürekli vc'ye gidiyorum (ama su çok içiyorum) bide ara ara akıntım oluyo bazısı oldukça yoğun..
bunlar dışında bişey yok..
soğan kürü,ballı bilmem neli karışım vs hiçbişey denemedim ben daha..
ilk seferde hemen olmuştu,yine olur diye ümit ettim ama her ay fossss
inş dediğin gibi geç döllenme falandır valla
Bence hiç bekleme ama ümitsiz git kan testine.
Yani üzülecke birşey yok,adet olmak da önemli düzenli olarak.
Soğan kürü adet düzensizlerine çok iyi geliyormuş.
Bende adet olmazsam cuma günü soğan kürüne başlayacağım.
iihihihihihihih yok tatlım hala yaptırmadım :26: t
utup kolumdan götürün beni,umutsuzum diye yapasım yok
Günaydınnnnn
Ben bugün berkunumdan bekliyorum,malum çarşamba ve sağlık ocağına gidecek ..hadi güzel haberlerle gelsin inşallahh..olmasada umudu kesmek yok elbet ..
Herkese güzel bir gün diliyorum ,
pufpuf geliyorum bugün seni bizzat ben götürcemAhada böyle
Günaydın canım benim ama malesef tam sabah kalktım kan vermek için giyinmek üzere aha oneee benim kırmızılar iğneden korkup gelivermişler yattım anlayacağınız bu ayGünaydınnnnn
Ben bugün berkunumdan bekliyorum,malum çarşamba ve sağlık ocağına gidecek ..hadi güzel haberlerle gelsin inşallahh..olmasada umudu kesmek yok elbet ..
Herkese güzel bir gün diliyorum ,
pufpuf geliyorum bugün seni bizzat ben götürcemAhada böyle
Cok geçmiş olsun ablacım öpüyorum kocamanSelam kızlarr; dün gece uykusuz bir gece geçirdik, kızım hastaydı,( grip; ateş, öksürük vs.:2: ama insan başından ayrılamıyor ateş olunca 3.5 gibi düştü ateşi ve uyuduk, sabah tabii işe gitmek işkenceydi, ben mi çalıştım, iş mi beni çalıştı anlamadım şimdi de uykum var ama yatmak istemiyorum, çünkü yatınca hemen sabah oluyor ve yine işe gidiyoruz. Neyse topiği okuyunca zaten uykum bitti, çok heyecanlı okumak, iğdeçiçeğimin yorumları yine aldı beni benden, toprağın muayenesi valla beni bile heyecanlandırdı amaaa ücreti duyunca gerçi öyle ücretler burda da ama birden şok tabiii.
Gülce canım benim, annen için bütün dualarımız sizinle bir daha kapınızı çalmaz inşallah hiç bir kötü hastalık.
Bu arada berkuncan ve eylül sizi merak ediyorum hadi güzel haberler verin artık inşallah.
tabii bütün arkadaşlar haberlerinizi can gibi bekliyorum burda valla.
En son nisanbucummm aman da pompiliğin annesi nasılmış erkenden uykusu mu gelirmiş, uyu uyu bitanem bu dönemde ne kadar uyursan o kadar iyi. Bir de eşinle bol bol gezin başbaşa yapabileceğiniz herşeyi yapın. Son 7 ay çünkü.
ewt bende berkuncan güzel hayırlı haberlerle gel :)ama olmasada üzülmek yok:26:
çoktandır gelmiyorum yine işler güçler çok yoğunbide son dönemlerde kapandım biraz içime sanırım canım çok sıkkın geçmişi okudum biraz tamamını okuyamasamda :) size haber verdikten sonraki gün kan testi yaptırdım 231 çıktı . çok mutluydum tebiki soora drdan randevu aldım cumaya gittiimm. yine test yaptı 329 tabi benim moral bozuldu az yükselmişti bu pazartesi gittim yine keseyi gördü ama düzensiz dedi cuma yine gidicem ama yüksek ihtimalle düşükle sonuçlanacak gibi kaç gündür ağlamaktan telef ettim kendimi kendimi toparlamaya çalışıyodum o yüzden gelemedim kusura bakmayın lütfen hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
çoktandır gelmiyorum yine işler güçler çok yoğunbide son dönemlerde kapandım biraz içime sanırım canım çok sıkkın geçmişi okudum biraz tamamını okuyamasamda :) size haber verdikten sonraki gün kan testi yaptırdım 231 çıktı . çok mutluydum tebiki soora drdan randevu aldım cumaya gittiimm. yine test yaptı 329 tabi benim moral bozuldu az yükselmişti bu pazartesi gittim yine keseyi gördü ama düzensiz dedi cuma yine gidicem ama yüksek ihtimalle düşükle sonuçlanacak gibi kaç gündür ağlamaktan telef ettim kendimi kendimi toparlamaya çalışıyodum o yüzden gelemedim kusura bakmayın lütfen hepinizi ayrı ayrı öpüyorum