Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

banada pahalı geldi..bide şimdi hsg için 500 tl vercem desem valla doktoru bir tavsiye etti çok iyi vs.dedi.
bende acemilik bide fazla zamnım olmadı regl.3.günü olunca hemen gittim..evet doktor çokkk iyi iyide..
benim bütçeme göre fazla ..bende bir fiyat araştırması yapıcam oan göre izlerim bir yol..sizleri merak ettim nedir ne değildir diye..

canım hsg için neden bu kadar acele ediyorki çok bildiğim için demiyorum ama genelde daha ilerleyen zamanlarda çekiyorlar diye biliyorum yanıltmayayım gene sen dene şansını bakalım...

canım hsg için neden bu kadar acele ediyorki çok bildiğim için demiyorum ama genelde daha ilerleyen zamanlarda çekiyorlar diye biliyorum yanıltmayayım gene sen dene şansını bakalım...

evet bende öyle en son aşamada oluyor diye biliyorum duyunca dumur oldum zaten..ama şöyele bir ssçenek sundu..isterseniz yok ben bekliycem derseniz bekleyelim dedi..ki ben yaşın 25 27 olsa zaten bir yıl sonra gelin derdim dedi..ancak 30 sın ve 7 aydır bişey yoksa bence yapalım çıkan sonuca göre yol izleyelim dedi..eşimde bende neyse yapalım beklemek isyemiyoruz bide kafamızda acaba bişeymi var olmasın dedik neyse neyse dedi..bende tamam dedim...öyle yani..
ama gel görki ben geldiğimden beri para konsuunu düşünüyorm..zaten benim huyumdur :) alışveriş yaparım kendime bişey alırım ave geliriz ayyy tühh çok mu pahalıya aldım..keşke almasaydım filan derim..şimdide öyle oldu..
hsg yaptırıyımda bakalım sonra

ben artık mutfağa geçiyorum yarına bir yemek yapayım görüşürüz canlarrr:)

Selam kızlarr; dün gece uykusuz bir gece geçirdik, kızım hastaydı, ( grip; ateş, öksürük vs.:2: ama insan başından ayrılamıyor ateş olunca 3.5 gibi düştü ateşi ve uyuduk, sabah tabii işe gitmek işkenceydi, ben mi çalıştım, iş mi beni çalıştı anlamadım şimdi de uykum var ama yatmak istemiyorum, çünkü yatınca hemen sabah oluyor ve yine işe gidiyoruz. Neyse topiği okuyunca zaten uykum bitti, çok heyecanlı okumak, iğdeçiçeğimin yorumları yine aldı beni benden, toprağın muayenesi valla beni bile heyecanlandırdı amaaa ücreti duyunca gerçi öyle ücretler burda da ama birden şok tabiii.
Gülce canım benim, annen için bütün dualarımız sizinle bir daha kapınızı çalmaz inşallah hiç bir kötü hastalık.
Bu arada berkuncan ve eylül sizi merak ediyorum hadi güzel haberler verin artık inşallah.
tabii bütün arkadaşlar haberlerinizi can gibi bekliyorum burda valla.
En son nisanbucummm aman da pompiliğin annesi nasılmış erkenden uykusu mu gelirmiş, uyu uyu bitanem bu dönemde ne kadar uyursan o kadar iyi. Bir de eşinle bol bol gezin başbaşa yapabileceğiniz herşeyi yapın. Son 7 ay çünkü.

çok çok geçmiş olsun ablacığım. bu havalarda insanın kendini koruması çok zor oluyor. hele ki çocuklar daha çabuk yakalanıveriyorlar gribe. sen de dikkat et kendine uykusuzluk insanı halsiz bırakıp hastalıklara davetiye çıkarıyor.

Geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar ihsan etsin annene lütfu kereminden inşaAllahu Teala.Amin!.. Aklımdayken sorayım annen K.Kerim okumayı biliyor mu? Biliyorsa bir önerim olacak inşaAllah!..
Rabbim ruyanı hayırlara çıkarsın inşaallah canım. Bakalım lutfu ilahi kalbimize ne bırakıyor. 'Bismillahirrahmanirrahim' Hastane ve su diyorsun, biliyorsun ıslanınca üşür ve hasta oluruz, bu annenin rahatsızlığını anlatıyor, hastane ise rahatsızlığı nedeniyle şifa aradığı yere işaret ediyor, Derdi veren Rabbül Alemin inşaAllah şifasınıda vermiştir diyoruz. Annenin suya girip ıslanmaması o rahatsızlığın ona zarar vermeyeceğine ve rahatsızlığını çokta fazla zorlanmadan atlatacağına işaret ediyor inşaAllah!.. Yangın ve ateşe gelince: bu senin annenin rahatsızlığı nedeniyle kalbindeki ve içindeki yangını (için yanıyor çünkü annen için), acıyı anlatıyor. bir adamın çıkması ve yangının yönünü değiştirmesi annenin yardım ve destek alacağını, tedavi olacağını ve inşaAllahta şifa bulacağını anlatıyor. Eteğinin tutuşması bu rahatsızlık esnasında aldığınız hasarı daha doğrusu üzüntüyü simgeliyor. dikkat edersen sana zarar vermiyor bu da. Yanıyorum ama bişey olmayacak bunu atlatacağım diyorsun:Evet yanıyorsun annen için ve evet atlatacaksınız inşaAllah bunu hep beraber. Duvar tedavi esnasında karşılaşacağınız zorlukları simgeliyor ve sabırla ve duayla onu atlatacaksınız inşaAllah!.. Istatmayan su, yakmayan yangın ve de aşılan duvar hepsi ama hepsi annenin şifa bulacağını anlatıyor inşaAllah!.. Rabbin annene ve annenle beraber tüm hastalara şifa ihsan eylesin inşaAllah!.. AMİN!!!

İkizlerim, canım benim. Rabbim yavrucuğuna acil şifaler versin inşaAllah!.. Çok çok geçmiş olsun!..

ağzına, yüreğine sağlık canım benim. gönül gözüyle görmek bu olsa gerek maşallaha sana.

Gülce canım benim öncelikle allahtan şifa diliyorum anneciğine,tez zamanda sağlığ9a kavuşsun inş.
Mseylül bir an önce dra git ve gör bebişini.çok güzel bir duygu,kendini bundan mahrum bırakma emi
toprakcım muayenen hayırlı olsun korkulacak bişey yokmuş bak.başladın artık bir yerden,
pufpuf ve berkunum herkes bizden bebiş bekliyor,hadi birimiz bari verelim güzel haberi,
ikizler canım çok geçmiş olsun yavruna,allah şifasını versin.
İğdeçiçeği,anatolya ,mrvb,nisanbu,lavinia ve diğer tüm arkadaşlarım hepinize hayırlı geceler ,güzel hayırlı rüyalar olsun.

ağzına, yüreğine sağlık canım benim. gönül gözüyle görmek bu olsa gerek maşallaha sana.

Esteğfirullah anatolyacığım. O senin güzel görüşün canım.Allah razı olsun, teşekkür ederim...

eylülcüğüm bende sana hayırlı geceler diyorum canım, Allah gönlüne göre versin inşaAllah!..

Son düzenleme:

bak korkulacak bişey yok her şeyin bir ilki var tabiki :))canım 3. gün alttan mı muayene etti onu merak ediyordum bende:18:

İğdeçiçeğim allah gölünün muradını versin temiz yürekli arkadaşım,geçmiş sayfalarda rüya yorumuma teşekkürümü ettim birkez daha edeyim,hayırlı geceler.

canım bana fiyat çok pahalı geldi ben ankarada hemen hemen bütün özelleri araştırdım hiç bu fiyatı duymamıştım sadece HRS telde ücret vermiyor onun dışında genelinde doğum 1,5 - 2 civarı muayene ücretleride en fazla 42(emekli sandığına fark), ben akropole 35 tl lokman hekimede 42 tl verdim. İstersen fiyatı biraz araştır doğum ne kadarmış onuda sor, odalar tek kişilik mi mesela ben ona kadar araştırdım :))) Tabi öle çok uçuk olanlarda var ama gerek varmı o kadarına bilemiyorum

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin kuzucuğumuza :))))

hepimizide ayrı ayrı yazmışsın canım çok sağol, hayırlı geceleeerrrrrrr

ne güzel hamileymişsin işte,neden stres dolu şeyler düşünüp eziyet ediyosun kendine?bak burda hamile kalmaya can atan bizler varız..olumsuz düşünme ki öyle olmasın

özel sağlık sigortan var mı?gerçi bu ücreti ödediğine göre yok galiba :44: benim gittiğim hastanede de ücretler bu civarda ama özel sağlığım olduğundan %20'sini ödüyorum..ama her defasında verilmiyo bu ücret tabi,bazen hiç vermiyosunda kontrol oluyo..

aaah eylülüm aaaah inşallah

pufpuf senin batın ne zamn bende takip edicem

7 ocaktaydı cnm hastalanmadım.. 8 gün geçti.. şimdi neden test yapmıyosun dersen? düşük yaptığımdan bu yana adetlerim hep düzensiz,hatta 2 defa ilaçla hastalandım.. o yüzden bu ayda umudum yok açıkçası..
yinede gecikmem 5 günlükken test yaptım negatifti..
bu hafta ya kan testi,ya doktora gidip halletcem bu durumu..
belli mi olur,belki bi sürprizle karşılaşırım

kııııııııııııııız Allh gozunu kör etmiyeeee daha ne beklıyosun işalaaaaaaaaaaaaaaahhhhh hamilesındır ay ne guzel gun sayarız işde olsun olsun ıyı dusun ıyı olsun bende duzensızlıkler yasıyorum ee sen yumurtlama takıbı yaptırsana doktor konstrolunde olsun ıcın rahat eder işde ... siz oyle kendı halınemı bıraktınız ...

ilk seferinde kendiliğinden ve hemen oluvermişti..
bende yine kendiliğinden olsun diye deneyip durdum
bu ayıda boş geçmiş olursak ya klomen veya destekleyici bi ilaç yada yumurtalama zamanı takibi ile deneyebilirim gittiğim doktora çok güveniyorum,çokta seviyorum.o ne derse onu yapıcam sanırım

ya işallah gerek kalmaz tabi ama olmassa kesınlıkle doktor kontrolunde ol artık hıc sorunu olmayanlar bıle yumurtlama takıbı ıstıyo dırek valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…