aaa hadi yaaaaa vayy vay vaaay neler duyuyoruzzzzz kızzz sen çok yaşaaaaa Hamilelik haberi alırsam seni ancam direk
pufpuf :) canım bence gidip kan testi yap :) ne sabır var walla sizde eğer cocouk varsa gittiğinde direk kalp atışlarını duyacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa hadi yaaaaa vayy vay vaaay neler duyuyoruzzzzz kızzz sen çok yaşaaaaa Hamilelik haberi alırsam seni ancam direk
pufpuf :) canım bence gidip kan testi yap :) ne sabır var walla sizde eğer cocouk varsa gittiğinde direk kalp atışlarını duyacaksın
aaaaaaaaaaaaaaaaoldumu gerçekten eğer olduysa bu benim için çok güzel bir haber kuzuu gördünmü bak bu bebiş şanslı olacak demiştim :124: :124: :124: :124:
oldu canım son bir imza kaldı benim bildiğim tasarı hazır yani sen doğurana kadar kesin olur bebişin şansına :))
İĞDEÇİÇEĞİ canım benim rüyamın bebekle alakası yok...biraz uzun olcak ama anlatıyorum... mayıs ayından beri canımıniçi annem rahatsız...önce ameliyat ve ardından 6 kür kemoterapi gördü...daha 53 yaşında....kemoterapiler bitti ve şuan sadece kontrole gidiyoruz...yani ilk 2 aylık kontrolümüz p.tesi günü inş.(ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM)...Kemoterapilerden sonra temiz çıkmıştı çok şükür...inş. devamı gelir.......ben bu sıkıntılarla her gün dua ettim annemin şifası için ve bir gece dedimki rabbim içimi aydınlatcak bir rüya göster...rüyamda annemle hastanedeyiz ve su basmış hastaneyi...annem benden önce suya giriyor ,içimden annem o suya girerse hasta olur diye korkuyorum...annem suya giriyor ve kıyafeti bile ıslanmıyor..çok şükür hiç bişey olmadı diyorum....sonra aynı gece yangın gördüm...ateş benim arkamdan hızla geliyor..nasıl koşuyorum tutuşcak yoksa kıyafetim...adamın biri çıkıyor ve ateşin yönünü benzin dökerek başka yere yöneltiyor ama yine eteğim tutuşuyor...ben koşuyorum ama yanıyorum bir taraftan...fakat hiç acı felan yok bende...diyorumki şuan yanıyorum ama bişey olmuycak eminim...atlatcam bunu diyorum...bir duvar çıkıyor karşıma atlıyorum ordan..elimle ateşi söndürdüm ve kıyafetlerim bile yanmamış o kadar yangına...biliyodum kurtulacağımı çok şükür diyorum....ben annemin iyi olacağına yordum hep
kızlar bende geldim...hayatımdaa ilk kadın doğum muanemi oldum..başta çok stress oldum..ama sonra doktorun odasına girince stresim geçti..muanemde güzeldi..rahatdı yani..yumurtalrım regl 3.günü olduğu için göründü..miyom kist yok temiz sağ -solda 3 ve 5 tane yumurta var..hormon testi için kanım alındı..bide ctesi hsg (rahim filmi)çekilcek..tüplerine bakalım dedi.eşimde sperm testi yaptırdık..sonuçlar çıkıcak yarına..doktorum eğer yaşın 25-27 olsyadı bir yıl bekle çalış derdim dedi..ama 30 yaşındasın bi bakalım tettiklere dedi varsa bişey geç kalmalayım dedi.bende onu istiyodum zaten..haftaya yumurta takibine başlarız dedi...
öyle yani kızlar..hsg için stress oldum ama ben dayanıklıyımdır..güveniyorum kendime doktorumda ben yapıcam emin ol korkulacak bişey yok dedi sen yarsın dedi..hsg önce ağrı kesici kas gevşetici yapacaklarmış..
anlıycanız ben hızlı başladım bu maratona..biraz tuhaf hissediyorum ama hayırlısı..
Hadi hayırlısı canımibi yerlerden başlamak lazımdı sende başlamışsın inşaallah kısa sürede kavuşursun bebişine
kızlar merhaba sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrılarım var az öncede hafiften kahverengi lekelenmem olmaya başladı bu ikinci kahverengi akıntı anlamıyorum nasıl psikolojimizi bu kadar etkileyebiliyoruz
kızlar bende geldim...hayatımdaa ilk kadın doğum muanemi oldum..başta çok stress oldum..ama sonra doktorun odasına girince stresim geçti..muanemde güzeldi..rahatdı yani..yumurtalrım regl 3.günü olduğu için göründü..miyom kist yok temiz sağ -solda 3 ve 5 tane yumurta var..hormon testi için kanım alındı..bide ctesi hsg (rahim filmi)çekilcek..tüplerine bakalım dedi.eşimde sperm testi yaptırdık..sonuçlar çıkıcak yarına..doktorum eğer yaşın 25-27 olsyadı bir yıl bekle çalış derdim dedi..ama 30 yaşındasın bi bakalım tettiklere dedi varsa bişey geç kalmalayım dedi.bende onu istiyodum zaten..haftaya yumurta takibine başlarız dedi...
öyle yani kızlar..hsg için stress oldum ama ben dayanıklıyımdır..güveniyorum kendime doktorumda ben yapıcam emin ol korkulacak bişey yok dedi sen yarsın dedi..hsg önce ağrı kesici kas gevşetici yapacaklarmış..
anlıycanız ben hızlı başladım bu maratona..biraz tuhaf hissediyorum ama hayırlısı..
biz bu düşünce gücüyle neler neleeeeer yaparız heeeyt beeee
ohoooo haybeden her ay hamileyiz zaten başımıza neler gelecek bakalım daha
çok pahalı değilmi bu gün yaptırdığın işlemler için iyi ama sadece muayene ise bana fazla geldi ben eskişehir acıbaedeme gidiyorum 43 tl ödüyorum her defasında ekstre olmuyor...evet keşke hep pozitif düşünebilsek..şu kaygıları silebilirsekk..
kızlar bişey sorcam şimdi benim gittiğim doktor muane ücreti alarak 180 aldı..fiyat nasıl sizce..bide hamile kalındığında her gittiğnde hep bu rakamı ve ekstralarımı vericez.. bide hamile kalındığında ne kadar sıklıkta gdiliyo..hiç hesp kitap yaptınız mı
kızlar slmmm benim adet dönemlerim 20 gunde bir olduğu için erken öğrendim hamile olduğumu daha şaun 4. haftada ama ben doktora gitmeye çok korkuyorum o keseyi göremezsse diye ödum kopuyo çok stres yapıyorum sanırım bundan çok şişkinlik oluyı yemek yıyemiyorum offff kasık ağrılarım bel ağrılarım geçti allahtan anne olmaktan başka bişey istemiyorum
Valla bu cümlede kendımı buldum resmen
Bende 3 aydır hamıleyım hamıleyım dıye dıye sonunda gecen ay hamıle kaldım ama malesef bu hafta 1 aylık bebeğimi düşürdüm :2:
Bakalım adet gunumu beklıyorum olunca yumurtlama takıbıne baslıcaz.. işallah yıne hemencık tutar ılk yumurtlama takıbımde ılk aydan tutmusdu sımdıde tutsun ama benı hıc bırakmasın
Valla bu cümlede kendımı buldum resmen
Bende 3 aydır hamıleyım hamıleyım dıye dıye sonunda gecen ay hamıle kaldım ama malesef bu hafta 1 aylık bebeğimi düşürdüm :2:
Bakalım adet gunumu beklıyorum olunca yumurtlama takıbıne baslıcaz.. işallah yıne hemencık tutar ılk yumurtlama takıbımde ılk aydan tutmusdu sımdıde tutsun ama benı hıc bırakmasın
inşallah canım..yumurta takibi nasıl yapılıyor peki..yani doktor çağırıyor yumurtana bakıyor ve çatlama durumuna göre ilişki saatimi veriliyor..artı bunun ayrı ücreti oluyormu:)