Ayy minişine güzel söylemişsin canım ya,allahım sanada en kısa zamanda bir minniş nasip etsin (annesi yazıyordum suna ) Allah söyletti bak
kızlar alttan muane nasıl oluyor..yani oraya bi alet tarzı bişeymı sokuyo..eliylemi bakıyor..
Günaydın canlarnasılsınız oh oh maşallah saat 1 buçuklara kadar muhabbetler edilmiş anca okudum geçmişi,ben 1 buçukda ooo kaçncı uykuyu uyuyordum saat 9 buçukda uyuyup kalmışım
İnşaallah hayırlı haberlerle gelirsin canım,valla güzel geçiyo benim badem şekerim annesini hiç üzmüyo kokular dışındatavsiye ederim tabiki,bde kendimi zorla nazar edecem yaa bulanmıyo bulanmıyo diye diye
Önceden de hiç sevmezdim zaten uykuyuşaka tabi 12 lere kadar uyurdum haftasonları ,dün akşam eşime onu diyorum ya uyumazsa nasıl dayanırım oda diyorki allah dağına göre kar verirmiş bak sen çok hassasın ama hamileliğin kolay geçecek inşaallah bebişimizde öyle sakin olur inşaallah..
eeee sen iki kişilik uyuyorsun olacak o kadar bu arada doğum izinleride 24 hafta oldu yaşadık :)
Kaşı bi taraflarını valla nazar edeceksin
evet maşşallah
sabah öyle bi daldım çıktım ,günaydın demedim
hepinzie kocaman GÜNAYDIINNNNNN :122::122::122::122:
işe geldim ,kaşlarımı aldım ,makyajımı yaptım ,tırnak törpüledim ,oje sürdümhahhaha henüz işe başlayamadım bile ..
çalışmak dışında herşeyi yapıyosun zaten mubarek
canım en son bend e senin gibi kesin yine her ayki gecikmem dedim ama bak noldu:) şimdi senden bekliyoruz inş.yok daha kan testi yaptırmadım ama ben gebelik olmadığını düşündüğümden erteliyorum..
çünkü sağolsun benim adet düzeni yerine oturamadı hala,düşükten beri..
zaten her ay gecikiyo,ben yine ona bağlıyorum aslında..
gerçi inş yanılıyorumdur
Kızlar slm..ben geldim...sabah beri anca okuyup yazabildim..yetişemiyorum size yaa:)
canım en son bend e senin gibi kesin yine her ayki gecikmem dedim ama bak noldu:) şimdi senden bekliyoruz inş.
çalışmak dışında herşeyi yapıyosun zaten mubarek
10 dakika çalıştım ,yeter yoruldum,şimdi yemek molası 1 saat ,artık 2 de başlarım tekrar işe
ooooo kraliçeeeem sen büyük örneksin gözümdesayende umudum hala var
datlum bak ne diycem sana...ben dün yine test yaptım..yani gecikmemin tam 17.günü...ve anca şimdi tam belirgin çıktı:))) o yüzden 10 günden önce teste güvenme çünkü sende benim gibi gecikmelisin hep
bir de topiclerin birinde okumuştum...arkadaşın biri 10.gün test yapmış negatif..12.gün 13.gün aynı negatif..ve 17.gün pozitif çıkmış düşünsene.
aaa hadi yaaaaa vayy vay vaaay neler duyuyoruzzzzz kızzz sen çok yaşaaaaahamilelik haberi alırsam seni ancam direk